- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cuj govori ti sto hoces ali neki killovi mi se cine ok ali neki bas i ne...
S obzirom da pojedine osobe iskoristavaju Ts na nacin da dodu,pa vriste,deru se, i glupiraju se,promijenio se password.
Da se ogradimo od takvih neozbiljnih napravili smo sljedece:
Kada dodete na TeamSpeak trazite password SwitchCro-a ili Neno-a. Ili mene (Mr.AstrOwner)- Posaljite privatnu poruku. Ako ne odgovorimo odmah,moguce da smo u igri tako da molim za strpljenje.
Ako se dogodi da nas nema na Tsu,posaljite PM ovdje na forumu.
Isto tako OBAVEZNO je staviti nick na TS isti ili identican onome sa foruma tako da mozemo usporediti.
Zao mi je zbog toga,ali eto,zbog pojedinca je tako.
A s druge strane zahvaljujem se odlicnoj ekipi na tsu sa foruma koji su svaki dan tamo.. Switch,Frenkyca,Plavi 83(master churner) Nick543..neznam dalje LOL,od danas dosao Rupy,skela...Sorry ako sam nekog zaboravio!!
Eto,svi zajedno igramo,komuniciramo i igra je 10 puta bolja. Uz to,zahebancije ne nedostaje.
Pozz
Zanimaju me oni fiksni lanseri protuoklopnih raketa(TOW i Kornet),tj u BC2 je na njima postojao zoom ako je cilj bio daleko,dok ga sad u igri nema..
Da li se to možda odključava na nekom kasnijem levelu ili uopće ne postoji...??
I BTW u BC2 su bili puno bolje taktički postavljeni,u bc3 su postavljeni kao da su se djeca igrala..heheh
I baš sad si neš gledam oružja na statsima i vidim da za Clay piše 0 killova,a siguran sam da ih imam bar 4-5 jer sam si dao oduška jedan dan
postavljajuči ih..ima itko objašnjenje za to...TNX
Cuj govori ti sto hoces ali neki killovi mi se cine ok ali neki bas i ne...
evo jos jedan ali ovo je bas dok igra kako skida! :/
S obzirom da pojedine osobe iskoristavaju Ts na nacin da dodu,pa vriste,deru se, i glupiraju se,promijenio se password.
Kada dodete na TeamSpeak trazite password SwitchCro-a ili Neno-a. Ili mene (Mr.AstrOwner)- Posaljite privatnu poruku. Ako ne odgovorimo odmah,moguce da smo u igri tako da molim za strpljenje.
Isto tako OBAVEZNO je staviti nick na TS isti ili identican onome sa foruma tako da mozemo usporediti.
A s druge strane zahvaljujem se odlicnoj ekipi na tsu sa foruma koji su svaki dan tamo.. Switch,Frenkyca,Plavi 83(master churner) Nick543..neznam dalje LOL,od danas dosao Rupy,skela...Sorry ako sam nekog zaboravio!!
Eto,svi zajedno igramo,komuniciramo i igra je 10 puta bolja. Uz to,zahebancije ne nedostaje.
na Battlelogu sam neno666n
na Ts Neno
password ako hocete na PM,vjerujte puno bolje se igra preko TS-a timski nego kao rambo sam da ides i hvatas killove... :)
Poslano.
Pozz
Zanimaju me oni fiksni lanseri protuoklopnih raketa(TOW i Kornet),tj u BC2 je na njima postojao zoom ako je cilj bio daleko,dok ga sad u igri nema..
Da li se to možda odključava na nekom kasnijem levelu ili uopće ne postoji...??
I BTW u BC2 su bili puno bolje taktički postavljeni,u bc3 su postavljeni kao da su se djeca igrala..heheh
I baš sad si neš gledam oružja na statsima i vidim da za Clay piše 0 killova,a siguran sam da ih imam bar 4-5 jer sam si dao oduška jedan dan
postavljajuči ih..ima itko objašnjenje za to...TNX
hehe...ista stvari kod mene...:S
Imam novi komp:
Athlon x2 5600+ 2.8GHz, HD4850 DDR3 512 i 2GB DDR2 800MHz
Koliko mislite da bi mogao dostići avg framerate na max i 1080p u ovoj igri?
Možda da malo klokam procesor na 3.2-3.3GHz? I dali ću imati framedropova zbog manje memorije na video kartici?
:SS
Imam novi komp:
Možda da malo klokam procesor na 3.2-3.3GHz? I dali ću imati framedropova zbog manje memorije na video kartici?
Stari moj kompjuter ti je loš.Nažalost ti to moram reći.Novi?hm...nebi reko da je baš novi.
Sve je preslabo i svega imaš premalo za ugodno igranje battlefielda pogotovo na toj rezi
Imam novi komp:
pa šta ti fali ovom u opisu "moj pc"? mislim i5 4,4 ghz, 4 gb rama i gtx570...?
Možda je to wishlista. Ne bi bilo prvi put.
Možda je to wishlista. Ne bi bilo prvi put.
Hahha ne nijeXD
Nabavljam si drugi PC;) polovni pa samo pitam onako
Premotajte na 1:15
M249.
Uopce nema recoil! Light Machine gun!
Na koju foru?
mozda tip mišem dobro kompenzira recoil pa izgleda kao da stoji mirno...
jad i bijeda...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/XxPr0ximuSxX/stats/378775990/
svaki put kad mu lose ide odmah na "Quit" da mu ne upise statistiku...
ja nisam od jucer!ja sam tu oko tjedan xD
puj gade.... i tako ja sinoc mirno setam okolo, trazim ako ima sto za ubit kad odjednom avion iz vedra neba ravno u rebra.. zabio se drito u mene i dobio kill. bilo bi to ok da nisam bio na zemlji..
znam da biljezi poraz ili ne, ali statistiku mislim da ne prati. jer svaki put kad mi se crasha igra ne dobijem niti boda a niti statistiku... a di još kad se server sruši... tako da mislim da prolazi ta fora sa quit. samo u procesu ostajes bez bodova i K/D-a...
uglavnom pogledajte si svi statistiku. i onda ce se vidjet da je 75% abnormalno velik izlazak iz igre.
jad i bijeda...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/XxPr0ximuSxX/stats/378775990/
svaki put kad mu lose ide odmah na "Quit" da mu ne upise statistiku...
Bilo bi lako da mu je quitanje jedini problem ali tip je ociti booster. 8000 spm? Pa kd i kill streak... Sto se statistike tice mislim da sve ostane zabiljezeno ako problem nije sa serverske strane.
Ideeeeeššš.
Al malo je preblizu ekranu :)
p.s. pogle iza ekrana mašineriju
puj gade.... i tako ja sinoc mirno setam okolo, trazim ako ima sto za ubit kad odjednom avion iz vedra neba ravno u rebra.. zabio se drito u mene i dobio kill. bilo bi to ok da nisam bio na zemlji..
Mislim da sam to bio ja... ;)

Moram pohvalit BiH Slackspacea, jučer smo razbijali sa tenkom na firestormu.
Lik je savršeno odrađivao ulogu machine gunnera/engineera. Popravljao kako treba, pokrivao pješadiju kako treba, bio tiho sa mašinkom dok smo se prikradali tenkovima. Uživancija od partije.
U prvoj partiji nam nisu ni jednom uništili tenk, a u 2. partiji smo dop*zdili ekipi pa su nam negdje nakon 10 minuta naganjanja oko army basea uništili tenk, 2 tenka i 5-orica sa rpg-ima i javelinima.
Inače, da li se i vama dešava da tenk popravite na između 95-98 posto i svejedno se ne može kretati dok ne popraviš na 100%?