Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Battlefield 3

evo naso sam.. loooool

a i mislio sam da je neka caka u pitanju...  .)

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Skela96 kaže...
gamer34 kaže...
DangerousB kaže...

uuhhh ovaj bas skida sve :D

Meni ovo smrdi na aimbot.

konzole:wow dude nice shot!

pc:cheater,faggot,noob,low,aimbotter,haxer....

jadna nasa pc populacija s takvim gamerima ko gamer34....{#}

Cuj govori ti sto hoces ali neki killovi mi se cine ok ali neki bas i ne...

14 godina
neaktivan
@kill frenzy dodje u roku 2do3 dana ali prije ili poslije ga banaju...
15 godina
Battlefield 3
Skoro peteroznamenkasto sa medicinarkom. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/12831770/4/196674790/ Zakucalo nas se 6-7 iza onog zida kod ticket halla sa americke strane i drz-nedaj. Rivajvanje i healanje u beskonacnost. Skoro ko da sam boostao:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

S obzirom da pojedine osobe iskoristavaju Ts na nacin da dodu,pa vriste,deru se, i glupiraju se,promijenio se password.

Da se ogradimo od takvih neozbiljnih napravili smo sljedece:

Kada dodete na TeamSpeak trazite password SwitchCro-a ili Neno-a.  Ili mene (Mr.AstrOwner)- Posaljite privatnu poruku. Ako ne odgovorimo odmah,moguce da smo u igri tako da molim za strpljenje.

Ako se dogodi da nas nema na Tsu,posaljite PM ovdje na forumu.

Isto tako OBAVEZNO je staviti nick na TS isti ili identican onome sa foruma tako da mozemo usporediti.

Zao mi je zbog toga,ali eto,zbog pojedinca je tako.

A s druge strane zahvaljujem se odlicnoj ekipi na tsu sa foruma koji su svaki dan tamo.. Switch,Frenkyca,Plavi 83(master churner) Nick543..neznam dalje LOL,od danas dosao Rupy,skela...Sorry ako sam nekog zaboravio!!

Eto,svi zajedno igramo,komuniciramo i igra je 10 puta bolja. Uz to,zahebancije ne nedostaje. {#}

Moj PC  
8 0 hvala 6
15 godina
Battlefield 3

Pozz

Zanimaju me oni fiksni lanseri protuoklopnih raketa(TOW i Kornet),tj  u BC2 je na njima postojao zoom ako je cilj bio daleko,dok ga sad u igri nema..

Da li se to možda odključava na nekom kasnijem levelu ili uopće ne postoji...??

I BTW u BC2 su bili puno bolje taktički postavljeni,u bc3 su postavljeni kao da su se djeca igrala..heheh

I baš sad si neš gledam oružja na statsima i vidim da za Clay piše 0 killova,a siguran sam da ih imam bar 4-5 jer sam si dao oduška jedan dan

postavljajuči ih..ima itko objašnjenje za to...TNX

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 23:41 (Berkut).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gamer34 kaže...
Skela96 kaže...
gamer34 kaže...
DangerousB kaže...

uuhhh ovaj bas skida sve :D

Meni ovo smrdi na aimbot.

konzole:wow dude nice shot!

pc:cheater,faggot,noob,low,aimbotter,haxer....

jadna nasa pc populacija s takvim gamerima ko gamer34....{#}

Cuj govori ti sto hoces ali neki killovi mi se cine ok ali neki bas i ne...

evo jos jedan ali ovo je bas dok igra kako skida! :/

13 godina
protjeran
drahic kaže...

S obzirom da pojedine osobe iskoristavaju Ts na nacin da dodu,pa vriste,deru se, i glupiraju se,promijenio se password.

Kada dodete na TeamSpeak trazite password SwitchCro-a ili Neno-a.  Ili mene (Mr.AstrOwner)- Posaljite privatnu poruku. Ako ne odgovorimo odmah,moguce da smo u igri tako da molim za strpljenje.

Isto tako OBAVEZNO je staviti nick na TS isti ili identican onome sa foruma tako da mozemo usporediti.

A s druge strane zahvaljujem se odlicnoj ekipi na tsu sa foruma koji su svaki dan tamo.. Switch,Frenkyca,Plavi 83(master churner) Nick543..neznam dalje LOL,od danas dosao Rupy,skela...Sorry ako sam nekog zaboravio!!

Eto,svi zajedno igramo,komuniciramo i igra je 10 puta bolja. Uz to,zahebancije ne nedostaje. {#}

na Battlelogu sam neno666n

na Ts Neno

password ako hocete na PM,vjerujte puno bolje se igra preko TS-a timski nego kao rambo sam da ides i hvatas killove...  :)

13 godina
Ako moze pass na PM za TS bilo bi super. Moj nick je Soldier977 na svim servisima. Hvala. Cim dobijem pass i uhvatim vremena (prekosutra nq vece) uskocio bi na koju partiju :) Timski je ova igra zakon a kada se igra pojedinacno...sranje.
14 godina
Soldier977 kaže...
Ako moze pass na PM za TS bilo bi super. Moj nick je Soldier977 na svim servisima. Hvala. Cim dobijem pass i uhvatim vremena (prekosutra nq vece) uskocio bi na koju partiju :) Timski je ova igra zakon a kada se igra pojedinacno...sranje.

Poslano.

16 godina
Berkut kaže...

Pozz

Zanimaju me oni fiksni lanseri protuoklopnih raketa(TOW i Kornet),tj  u BC2 je na njima postojao zoom ako je cilj bio daleko,dok ga sad u igri nema..

Da li se to možda odključava na nekom kasnijem levelu ili uopće ne postoji...??

I BTW u BC2 su bili puno bolje taktički postavljeni,u bc3 su postavljeni kao da su se djeca igrala..heheh

I baš sad si neš gledam oružja na statsima i vidim da za Clay piše 0 killova,a siguran sam da ih imam bar 4-5 jer sam si dao oduška jedan dan

postavljajuči ih..ima itko objašnjenje za to...TNX

hehe...ista stvari kod mene...:S

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam novi komp:

Athlon x2 5600+ 2.8GHz, HD4850 DDR3 512 i 2GB DDR2 800MHz

Koliko mislite da bi mogao dostići avg framerate na max i 1080p u ovoj igri?

Možda da malo klokam procesor na 3.2-3.3GHz? I dali ću imati framedropova zbog manje memorije na video kartici?

:SS

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 1:44 (Doc Holiday).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@doc low postavke... Za mid nabavi jos bar 2g RAM.....
16 godina
Doc Holiday kaže...

Imam novi komp:

Možda da malo klokam procesor na 3.2-3.3GHz? I dali ću imati framedropova zbog manje memorije na video kartici?

Stari moj kompjuter ti je loš.Nažalost ti to moram reći.Novi?hm...nebi reko da je baš novi.

Sve je preslabo i svega imaš premalo za ugodno igranje battlefielda pogotovo na toj rezi

16 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...

Imam novi komp:

pa šta ti fali ovom u opisu "moj pc"? mislim i5 4,4 ghz, 4 gb rama i gtx570...?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 1:59 (ranko091).
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Možda je to wishlista. Ne bi bilo prvi put.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
ranko091 kaže...

Možda je to wishlista. Ne bi bilo prvi put.

Hahha ne nijeXD

Nabavljam si drugi PC;) polovni pa samo pitam onako

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
13 godina
Battlefield 3

Premotajte na 1:15

M249.

Uopce nema recoil! Light Machine gun!

Na koju foru?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Premotajte na 1:15

M249.

Uopce nema recoil! Light Machine gun!

Na koju foru?

mozda tip mišem dobro kompenzira recoil pa izgleda kao da stoji mirno...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

jad i bijeda...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/XxPr0ximuSxX/stats/378775990/

svaki put kad mu lose ide odmah na "Quit" da mu ne upise statistiku...

quit postotak quit postotak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

ja nisam od jucer!ja sam tu oko tjedan xD

14 godina
neaktivan
@ranko statistika te ostaje bez obzira odigrao ti rundu ili ne... Cak ti biljezi poraz ili pobjedu tima u kojem si bio tako da izlazak ti nece pomoci....
16 godina
odjavljen

puj gade.... i tako ja sinoc mirno setam okolo, trazim ako ima sto za ubit kad odjednom avion iz vedra neba ravno u rebra.. zabio se drito u mene i dobio kill. bilo bi to ok da nisam bio na zemlji..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
@ranko statistika te ostaje bez obzira odigrao ti rundu ili ne... Cak ti biljezi poraz ili pobjedu tima u kojem si bio tako da izlazak ti nece pomoci....

znam da biljezi poraz ili ne, ali statistiku mislim da ne prati. jer svaki put kad mi se crasha igra ne dobijem niti boda a niti statistiku... a di još kad se server sruši... tako da mislim da prolazi ta fora sa quit. samo u procesu ostajes bez bodova i K/D-a...

uglavnom pogledajte si svi statistiku. i onda ce se vidjet da je 75% abnormalno velik izlazak iz igre.

mojih 6%... mojih 6%...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 7:01 (ranko091).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...

jad i bijeda...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/XxPr0ximuSxX/stats/378775990/

svaki put kad mu lose ide odmah na "Quit" da mu ne upise statistiku...

Bilo bi lako da mu je quitanje jedini problem ali tip je ociti booster. 8000 spm? Pa kd i kill streak... Sto se statistike tice mislim da sve ostane zabiljezeno ako problem nije sa serverske strane.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 7:41 (Ezio).
14 godina
Battlefield 3

Gotovo...odluka je pala...rušim doma zidove i:

http://i.imgur.com/6PkQL.jpg

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Gotovo...odluka je pala...rušim doma zidove i:

http://i.imgur.com/6PkQL.jpg

Ideeeeeššš.

Al malo je preblizu ekranu :)

p.s. pogle iza ekrana mašineriju

13 godina
protjeran
skank666 kaže...

puj gade.... i tako ja sinoc mirno setam okolo, trazim ako ima sto za ubit kad odjednom avion iz vedra neba ravno u rebra.. zabio se drito u mene i dobio kill. bilo bi to ok da nisam bio na zemlji..

Mislim da sam to bio ja... ;)
My BF3 Battlelog:neno666n
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moram pohvalit BiH Slackspacea, jučer smo razbijali sa tenkom na firestormu.

Lik je savršeno odrađivao ulogu machine gunnera/engineera. Popravljao kako treba, pokrivao pješadiju kako treba, bio tiho sa mašinkom dok smo se prikradali tenkovima. Uživancija od partije.

U prvoj partiji nam nisu ni jednom uništili tenk, a u 2. partiji smo dop*zdili ekipi pa su nam negdje nakon 10 minuta naganjanja oko army basea uništili tenk, 2 tenka i 5-orica sa rpg-ima i javelinima.

Inače, da li se i vama dešava da tenk popravite na između 95-98 posto i svejedno se ne može kretati dok ne popraviš na 100%?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
7 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice