Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.190.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Iako jos nisam 100% siguran,ali izgleda da je Black screen sa loadingom rjesen.

Kontaktirao sam support i rođo mi je rekao:

U Run ukucaj %TEMP%

Otvori i prebrisi sve filese i foldere!

I to je to!

Odigrao 4 partije Metroa u kombinaciji Rush sa conquest,kao attacker i defender i radi-Prije nije!

Jos nisam odigrao recimo Metro-Firestorm,tako da nisam siguran jel to rjesenje,ali eto!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
drahic kaže...

Evo na Tsu smo Switch,Cyberdemon i ja(AstraOwner),pa ako se netko hoce pridruzit za koju partiju...

ip-176.31.128.79 

Battlefield 3 BUG members soba- pass- bug

Vidimo se!

Sedmero nas je na TSu sa Buga pa se slobodno pridruzite !

15 godina
drahic kaže...
drahic kaže...

Evo na Tsu smo Switch,Cyberdemon i ja(AstraOwner),pa ako se netko hoce pridruzit za koju partiju...

ip-176.31.128.79 

Vidimo se!

Sedmero nas je na TSu sa Buga pa se slobodno pridruzite !

pobogu zasto jednostavno ne koristite skype

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

EDIT: UPS, @djdomi, ako je konfa iz moj PC, CPU ti je preslab, kao i premalo RAM-a.

Pa kupuje novi komp..

www.key-storm.com
13 godina
protjeran
drahic kaže...

ip-176.31.128.79 

Vidimo se!

Uletio sam gore...nemam nikog, mrkli muk i tišina.

Čekam u queue za BUG server...

Danas ako će opet biti problema, kocka pada i igra se prodaje...nema milosti više.

14 godina
neaktivan
momci jel znate kako se zove nas ultrasexy na bf3... :D? P.s. Jel vama sad ostaje mobile spawn nakon sljedeceg spawna... Meni se svaki put unisti prije nije bilo tako....
17 godina
Battlefield 3

Svi koji žele naučiti upravljati helijem toplo ima preporučam Co-op misiju "Fire from the sky" jer se lako mogu pokupiti osnove i uz malo volje možete jako dobro savladati letenje s mišom i tipkovnicom.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ekipa kako da se spojim s vama na teamspeak, skinia sam ts3 i ne mogu nac bug server

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
athlon64 kaže...

ekipa kako da se spojim s vama na teamspeak, skinia sam ts3 i ne mogu nac bug server

Stavi si ovo u bookmark 176.31.128.79 

TO je adresa servera, i uđi u sobu pod imenom BF3, vidit ćeš tamo Doxy, Nick ... ima nas par...password sobe je bug

16 godina
Milka30 kaže...

Iako jos nisam 100% siguran,ali izgleda da je Black screen sa loadingom rjesen.

Kontaktirao sam support i rođo mi je rekao:

U Run ukucaj %TEMP%

Otvori i prebrisi sve filese i foldere!

I to je to!

Odigrao 4 partije Metroa u kombinaciji Rush sa conquest,kao attacker i defender i radi-Prije nije!

Jos nisam odigrao recimo Metro-Firestorm,tako da nisam siguran jel to rjesenje,ali eto!

Ja rađe nebi brisao sve u tempu, čisto radi sigurnosti.

A što se tiče tog blokiranja, igra blokira kad mjenja mapu a ne kad se pokreče nova runda iste mape.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako netko nije prosao co-op ja bi igrao pa nek se javi kad bude htio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ova partija sada je bila ODLICNA ! Uspijeli smo ih izgurat skroz na metrou u conqestu :) Zavrtili ih u krug :)

Dobra igra Nick,Doxy,Sknk666...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Ova partija sada je bila ODLICNA ! Uspijeli smo ih izgurat skroz na metrou u conqestu :) Zavrtili ih u krug :)

Dobra igra Nick,Doxy,Sknk666...

LoL, mene više nije nego je bilo.

Malo me maltretira igra, malo veza...čekam malo da se ohladim...više provedem u igri teleportirajući se po mapi nego ubijajući.

15 godina
Battlefield 3

I'm a cheater tralalala!

USAS-12 ACCU USAS-12 ACCU
Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 22:04 (Gunner11).
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

na pc:haxer,vote ban.

na konzolama:wow,nice,how did u do that?

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Gunner11 kaže...

I'm a cheater tralalala!

Prijavljen si ! {#}

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

I'm a cheater tralalala!

probaj toliko s m249 imat o cemu se i prica,nemozes mjerit usas i tesku strojnicu

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 22:26 (Blade Runner31).
15 godina
Blade Runner31 kaže...
Gunner11 kaže...

I'm a cheater tralalala!

probaj toliko s m249 imat o cemu se i prica,nemozes mjerit usas i tesku strojnicu

Pa dobro, ali ako pogledaš na Batlelogu opet mi je preciznost sa usasom jaako iznadporsječna. 3X veća od one na SV98 ;)

Dobro znamo što je USAS i čemu je namjenjen....

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
14 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...
Blade Runner31 kaže...
Gunner11 kaže...

I'm a cheater tralalala!

Pa dobro, ali ako pogledaš na Batlelogu opet mi je preciznost sa usasom jaako iznadporsječna. 3X veća od one na SV98 ;)

Dobro znamo što je USAS i čemu je namjenjen....

u pravu si,mislio sam da je ovo sprdnja na onog prijavljenog lika pred par stranica,40 posto s m249,mozes si mislit

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdrav kad izlazi beck to kirkland dlc  i hocel biti besplatan ili ce se morati kupiti za pc

lisnjic
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
lisnjic kaže...

pozdrav kad izlazi beck to kirkland dlc  i hocel biti besplatan ili ce se morati kupiti za pc

idući utorak ako se nevaram i  morat će se kupiti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina
protjeran
sokre kaže...
lisnjic kaže...

idući utorak ako se nevaram i  morat će se kupiti.

ne ako imas limited edition...

http://i.imgur.com/hE9oG.jpg

;)

17 godina
neaktivan
lisnjic kaže...

Back to Karkand je juce pusten u opticaj. Ja sam ga tada skinuo, besplatno za limited edition.

16 godina
neaktivan
desh kaže...
lisnjic kaže...

Back to Karkand je juce pusten u opticaj. Ja sam ga tada skinuo, besplatno za limited edition.

U utorak je pusten, ali pristup samom dlcu ce tek biti moguc od sljedeceg utorka.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

izvinite sto cu ovo reci ali glupljih igraca nego ne bug serveru nisam vidio, svi vicu bad(da je lose) na kraju runde kada izgubimo,a niko nece nazastave, ja sa likom u tenku i ja gunner i lik stoji skoro u svojoj bazi i gada helice i avione i sta ja zanam sta jos ne. ja mu napisem da krene ali nesljivi on mene ni 5 posto. koji retardirani igraci boze sacuvaj. Ja kada igram na team speaku sa klanom sasvim druga prica, pa kada dodem ovako na random server sa random igracima, ubij boze koliko je to glupo da moram tako reci, kladim se da vise od pola njih nije ni culo za tipku za spotanje, eto toliko od mene nisam vise mogao izdrzati puko sam.

Dajte ljudi naucite igrati ili se kanite igrice(odite igrajte nesto drugo ili igrajte TDM a ne counqest i rush), nemorate biti neki stroj za ubijanje ili neki profic, ali jeb..mu mater igrajte timski kako treba, 100 puta vise volim kada igram s nekim tko nema nekog skilla alo mi covjek baci ammo ili medic, spota pokriva i tako to, nego da igram sa nekime kao "k/d proficem".

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima jedno 30ak jako dobrih igrača na bug forumu (iz vremena BC2 a moguće i ranije, nije me tad bilo) i to su ljudi koji ovdje povremeno postaju

i s kojima mi je jedino zapravo gušt igrat kad se stvari slože.

Ima jako puno novih lica odnosno avatara i nickova.

Ostale neznam i nije me briga što mijenam skvodove čim vidim da su igrači nezainteresirani i sebični.Često i server.

Za sad nismo postigli BC2 postavu gdje je svaka druga partija navečer bila epic zbog ljudi koji su igrali i načina na koji se znalo složiti ekipe.

Možda je stvar u trenutna 64 igrača (40 de facto), možda u nečem drugom.

Neznam.

Al brate uživam kad igram sa odabranom mućkom dubradi,znate tko ste {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem sa igcom,vidim da je puno igrača prešlo kampanju u singlplayeru pa bih molio pomoć.Evo problema,na samom startu kad tip iz vlaka puca kroz prozor na mene,tada treba pritisnuti SPACE,e tu stalno padnem,pokušavao sam tisuću puta i ne vredi.

Neznam u čemu je problem,ako neko zna može mi reći.Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
backo57 kaže...

Imam problem sa igcom,vidim da je puno igrača prešlo kampanju u singlplayeru pa bih molio pomoć.Evo problema,na samom startu kad tip iz vlaka puca kroz prozor na mene,tada treba pritisnuti SPACE,e tu stalno padnem,pokušavao sam tisuću puta i ne vredi.

Neznam u čemu je problem,ako neko zna može mi reći.Hvala

Brzo stišči space, ne samo jednom.

Kendo
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo da se malo pohvalim, moj najbolji score do sada{#}

pero_HR
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

izvinite sto cu ovo reci ali glupljih igraca nego ne bug serveru nisam vidio, svi vicu bad(da je lose) na kraju runde kada izgubimo,a niko nece nazastave, ja sa likom u tenku i ja gunner i lik stoji skoro u svojoj bazi i gada helice i avione i sta ja zanam sta jos ne. ja mu napisem da krene ali nesljivi on mene ni 5 posto. koji retardirani igraci boze sacuvaj...

A na takve možeš naletjeti na apsolutno svakom public serveru. Tak je nas par bilo jučer na nekom serveru i izgubili samo s 300 razlike jer naš tim nije koristio vozila ni zauzimao zastave.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice