Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.191.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
gamer34 kaže...

Zasto svaki put kad nekog ubijem sa shotgunom mora prvo proc 2 sec da on stvarno umre.Znalo mi se dogodit da ja upucam nekog onda on mene ubije i onda za koju sec i on umre??

Vjerojatno koristiš frag ammo za sačmaricu.Pogodi ga ali treba oko sekunde da   "metak" eksplodira.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
14 godina
Jabulani kaže...
gamer34 kaže...

Evo sad sam skuzio jos jednu cudnu stvar u igri.Ne zanam dali je to bug ili sto.Vidim da se ovaj shotgun dao 12 dobiva tek na 38. lvl a ja sam ga mogao koristit od 1.?

Imaš Limited?

Da.

14 godina
NFSPredator0010 kaže...
gamer34 kaže...

Zasto svaki put kad nekog ubijem sa shotgunom mora prvo proc 2 sec da on stvarno umre.Znalo mi se dogodit da ja upucam nekog onda on mene ubije i onda za koju sec i on umre??

Vjerojatno koristiš frag ammo za sačmaricu.Pogodi ga ali treba oko sekunde da   "metak" eksplodira.

Isto je koristim li frag,buck,flech ili slug.Uvijek je tako.

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Jabulani kaže...
gamer34 kaže...

Evo sad sam skuzio jos jednu cudnu stvar u igri.Ne zanam dali je to bug ili sto.Vidim da se ovaj shotgun dao 12 dobiva tek na 38. lvl a ja sam ga mogao koristit od 1.?

Imaš Limited?

Da.

Sa Limited dobiješ DAO-12 odmah na početku.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

kad citam kakve sve ljudi probleme imaju,boze moj...Meni igra zasad radi perfektno...

Zelio bih samo reci kako pirat i iwan su najbolji igraci na bug serveru...svaka cast decki,rasturate,nema sta...

koristim nick u igri neno666n

danas mi je prvi dan...  :)

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pirat, Danny, Kuky, Dado su ovu rundu bili jako raspoloženi, odličan score!  {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/8974342/1/346247335/

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Pirat, Danny, Kuky, Dado su ovu rundu bili jako raspoloženi, odličan score!  {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/8974342/1/346247335/

Žestoka partija, a Danny je bio pravo moćan!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 0:56 (MegaMass 2000).
13 godina
Battlefield 3

I ovo je moje umijeće ratovanja {#}

Ima li išta ljepše nego završiti rundu na CASPIAN BORDERU  sa tornjem na glavi {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 1:14 (MRSKI).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

eto,cijela vecer bez greske..nemam kaj reci..cak i ovo,nije nekaj al veseli..ugl dojam je nekako bolji sada. fluidnije i opcenito sasvim uredno..ups,pa jel ja to hvalim bf3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Co7 kaže...
...

Osim preciznosti apsolutno ništa na njegovom profilu nije sumnjivo. Prilično je pederski benati ekipu bez dokaza.

Sta mislis, da lazem? Izmisljam? 

Sta ce ti veci dokaz od onog ako kazem da sam ga pratio i vidio da nenormalno ubija sa SAW? 

Znaci nisam bio u igri, nego mi  je procon upaljen i povremeno pogledam chat. 

I odjednom se svi zale na citera, pogledam log i pratim. I u 20 sec  21 kill. 

Od toga 20 headshotova!

Cetiri killa u istoj sec, sve headshot.

I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

napravio sam krakti video u toku updejta, nabrzaka ;)

just overpowered
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Apsolutno,ti si se oduvijek volio iživljavati na ljudima,pa ih bacati sa servera bez nekog posebnog razloga.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Co7 kaže...

Apsolutno,ti si se oduvijek volio iživljavati na ljudima,pa ih bacati sa servera bez nekog posebnog razloga.

Nemoj ti sebe svrstavati u kategoriju ljudi!
I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Nemoj ti sebe svrstavati u kategoriju ljudi!

Nisam ni mislio na sebe,mislio sam na one jadnike koji ti dolaze na server a ti jih onda bacas van.

P.S Ja tebe nisam vrijeđao u mojem postu,nemoj da ti se dogodi ovdje na forumu to što se događa ljudima koji dođu na tvoj server.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Sta ce ti veci dokaz od onog ako kazem da sam ga pratio i vidio da nenormalno ubija sa SAW? 

Znaci nisam bio u igri, nego mi  je procon upaljen i povremeno pogledam chat. 

I odjednom se svi zale na citera, pogledam log i pratim. I u 20 sec  21 kill. 

Od toga 20 headshotova!

Cetiri killa u istoj sec, sve headshot.

Ma nema to veze s laganjem i izmišljanjem. Možda je tipu jednostavno jebački dan. Zapravo ne možeš znati po logovima, isključivo po screenshotu bi eventualno mogao.

Svi se žale na čitere non stop. Kad sam imao rundu 40-0 ubijao sam ljude kroz grmlje, kroz lim, kroz zid, kroz svašta. U chatu se isključivo žalilo na to da sam cheater.

Ja ne tvrdim da tip nije cheater, možda je. Ali tvoja je dužnost, obzirom da si server admin, da budeš milijun posto siguran i s dokazom ga prijaviš even balanceu primjerice. Ovako samo ispada da si ga benao jer je bio bolji od tebe. Opet, ne kažem da je to razlog zbog kojeg si ga benao, ali tako izgleda.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Battlefield 3

cemu sada rasprave oko njegove odluke? ima admin prava moze banati koga kada i iz bilo kojeg razloga on to zeli. ako vam se ne svidja ekipa koji vodi server jednostavno ne igras vise na tom serveru, bezveze je prozivati ljude zbog njihovih odluka. kao sto on ne moze potvrditi da je lik chiter tako ne mozete ni vi da nije chiter...

*osobno lik koji s teskom strojnicom ima 40% preciznost je debelo sumnjiv.. sto god vi rekli o tome

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 9:10 (smiglcro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

cemu sada rasprave oko njegove odluke? ima admin prava moze banati koga kada i iz bilo kojeg razloga on to zeli. ako vam se ne svidja ekipa koji vodi server jednostavno ne igras vise na tom serveru, bezveze je prozivati ljude zbog njihovih odluka. kao sto on ne moze potvrditi da je lik chiter tako ne mozete ni vi da nije chiter...

Smigl, raspravljamo jer je forum tome namijenjen. Ak ti se ne dopada imaš puno tema koje su mirne pa odi tam. ;)

Znači ovak stoje stvari, ja ne mogu potvrditi da si ti čiter, a nitko drugi ne može da nisi - benat ću te. To je ok?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Danny_HR kaže...
smiglcro kaže...

Smigl, raspravljamo jer je forum tome namijenjen. Ak ti se ne dopada imaš puno tema koje su mirne pa odi tam. ;)

Znači ovak stoje stvari, ja ne mogu potvrditi da si ti čiter, a nitko drugi ne može da nisi - benat ću te. To je ok?

Koliko sam ja shvatio iz postova napali ste decka da se igra s rcon pravima... ja ga osobno ne znam niti ne znam da li sam ikada igrao na njegovom serveru, kazem samo da mi nema smisla da ga optuzujete za njegove odluke, isto bi bilo da ti banas nekoga iz tebi znanog razloga a ja dodjem i napadam te za to... nema mi to smisla? Ti placas server ti odlucujes tko ce igrati na njemu, kome se ne svidjaju tvoje odluke nece dolaziti na tvoj server, sasvim jednostavna stvar.

Ti mene banas, ja te ovdje prozovem da si papak zbog toga i za 2-3 posta ce se zaboraviti da se ista dogodilo. S obizorm da svaki dan naletim na server na kojem PB uredno radi a lik sa spawna sije hs.ove po mapi svi su postali sumnjivi :) ali reci mi iskreno 40% preciznost s teskim strojnicama? da li ti je to imalo logicno i kako bi si objasnio to?

13 godina
protjeran
Battlefield 3
Imam jedno pitanje za admine BUG BF3 servera.. Zasto nestavite pass na server?Jbt pun gas stranaca igra na serveru a ima i nas dosta sa foruma koji mozemo popuniti server...Jucer sam morao npr.cekati pol sata da udjem na server a tamo oko 10 svaba na serveru igraju,i jos neki od njih dobijaju banive za citeve.. Pa mislim zasto ne stavite pass da igraju nasi samo igraci sa podrucja Balkana a ne neke strance skupljati po serveru.. Ok,ne morate staviti,ali dajte onda mogucnost da vam se posalje poruka da kickate nekog stranca da moze nas igrac da udje.. Meni je jucer bio prvi dan BF3..Jos ne mogu da se skontam jer igram CSS a to su 2 razlicita svijeta,no polako se uci..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
...

Krivo si shvatio, ne napadam ga niti ga prozivam. Raspravljam s njim - ako dozvoljavaš.

Cyber_Freak kaže...
Imam jedno pitanje za admine BUG BF3 servera.. Zasto nestavite pass na server?Jbt pun gas stranaca igra na serveru a ima i nas dosta sa foruma koji mozemo popuniti server...Jucer sam morao npr.cekati pol sata da udjem na server a tamo oko 10 svaba na serveru igraju,i jos neki od njih dobijaju banive za citeve.. Pa mislim zasto ne stavite pass da igraju nasi samo igraci sa podrucja Balkana a ne neke strance skupljati po serveru.. Ok,ne morate staviti,ali dajte onda mogucnost da vam se posalje poruka da kickate nekog stranca da moze nas igrac da udje.. Meni je jucer bio prvi dan BF3..Jos ne mogu da se skontam jer igram CSS a to su 2 razlicita svijeta,no polako se uci..

Pass ne dolazi u obzir iz više razloga.

Što se tiče ograničavanja pristupa samo ekipi s foruma i našeg područja, jako je malo onih koji su spremni puniti server. Tu je par ljudi s foruma koji dođu ujutro ali to je u principu to. Bez stranaca server bi bio prazan, da ne velim da će ti većina naših (prema onom što vidim na proconu) otići ako nema dovoljan broj ljudi. Dok Rusi i Švabe ostaju dok god se server ne napuni. Viđao sam random ekipu iz Rusije i njemačke da po 20 minuta sjedi na našem serveru iako je prazan i čeka da ljudi dođu.

Naši to gotovo u pravilu ne rade i odlaze nakon minute uz izjavu "dođem kad bude više ljudi", kao da će se server napuniti sam od sebe.

Uvijek se nađe mjesta za naše. Sad postoji i queue pa se vrlo lako uđe.

BTW - Ne kickam ni za sebe koji plaćam server, ne pada mi na pamet kickati za ostale.

17 godina
Battlefield 3

evo da malo statistiku vadim:) tako da visoki acc ne mora nužno značiti varanje.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 9:36 (sokre).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
smiglcro kaže...
...

Krivo si shvatio, ne napadam ga niti ga prozivam. Raspravljam s njim - ako dozvoljavaš.

Ok, krivo sam shvatio onda...

Nego da te pitam jel imas u planu vracati FF ON?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne, iako bi to jako volio.

Problem je u tome što bilo kakva promjena osnovnih postavki server stavlja u "custom" kategoriju, a većina ljudi traži ili normal ili HC. Isto tako, postoje točno određeni kriteriji po kojima server ulazi u konkurenciju za "quick join" što mu osigurava veći priljev igrača.

Pomirio sam se s tim da je bolje imati aktivan server pa pristati na kompromis, nego mrtav sa idealnim postavkama.

2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

evo nisam ni ja sinoc bia loš,pa da se pohvalim:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/8987833/1/302486160/

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ovo je prava runda.

Mogu reći samo da je bilo jako gusto.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/8953275/1/247488593/

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 9:45 (Hummer).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Zanima me jos jedna stvar.Jel koristite vi TS ili muble za speak ili nesto trece? Uso sam jucer na mumble i nema nikad nikoga.. Ne bih smarao,nisam neki klinac,ipak imam 27 i kusur godina... Lakse bi bilo kad bi mi pocetnic u ovoj igri culi neke cake,savjete itd..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim da se Mumble server gasi, vjerojatno zbog manjka aktivnosti.
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Zanima me jos jedna stvar.Jel koristite vi TS ili muble za speak ili nesto trece? Uso sam jucer na mumble i nema nikad nikoga.. Ne bih smarao,nisam neki klinac,ipak imam 27 i kusur godina... Lakse bi bilo kad bi mi pocetnic u ovoj igri culi neke cake,savjete itd..

Koristimo Mumble, ovisi kada dođeekipa, nekada navečer preko tjedna a nekada preko vikenda.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Van cheatova, nije mi jasno zašto bi se itko trebao opterećivati sa accuracy-em.

Sama igra ima supress mehaniku i sa HMG-ovima osobno vjerojatno nemam ni 2% preciznosti jer radim ono što se od mene traži a to je;

zavalim se negdje i rokam preventivno, pokrivajući jedan dio mape tako da protivnici niti ne izviruju (idealni uvjeti).

Na taj način mi je ušla navika da sa i assault puškama, shutgunovima i praktički svim što imam,(ovisno o situaciji, kad nisam u sneaky bastard modu) roknem  u generalnom pravcu neprijatelja jer se dosta igrača odmah baca na pod čim im prozuji par metaka oko glave.

Uvijek se sjetim rečenice iz filma (neznam više koji je da me ubijete);

'they're shooting at us! Don't worry, a hiss means it's close and a snap...'

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Daj mi recite koja je tipka za "spotanje" neprijatelja?Q ili? To nisam ni skontao jos...Spotas ga i?Tj jel se moze oznaciti nekako da ga tvoj squad vidi ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice