Chat je super manji i bolji ali s krive strane na lejvoj strani je taman prekriva objectives treba biti na desnoj strani
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
igra updejtana i u battlelogu piše "You own Back to Karkand, get ready to play it!",sad samo treba pričekati idući tjedan da izađe
a sad da vidimo jeli ovaj patch popravio šta
EDIT: i da tek sam sada skonto da su smanjili CO-OP bodove za otključavanje,jučer sam imao otključana 2 oružja iz Co-Opa ,a sada 6,nije loše
OMG patch za ruse je 4.2 GB. Nadam se da če sve raditi kada sve završi.
Novi filtri u Battlelog FTW :D.
OMG patch za ruse je 4.2 GB. Nadam se da če sve raditi kada sve završi.
Novi filtri u Battlelog FTW :D.
Zar je za englesku verziju manji?
Ne radi ruska, izgleda da trebamo čekat patch.
Jel to skida i btk dlc?
Jel to skida i btk dlc?
Da. OMG zar je tako teško pogledati post iznad tvog ili par postova ranije...?
i da dodali su po regijama traženje servera,predobro,te oni filteri također,uglavnom sa battlelogom sam zadovoljan,sada da vidimo kao to sve funkcionira in-game i dali ima još izbacivanja onih...
EDIT: i da tek sam sada skonto da su smanjili CO-OP bodove za otključavanje,jučer sam imao otključana 2 oružja iz Co-Opa ,a sada 6,nije loše
Dobro, a gdje ti vidis oruzja iz CO-OP?
Jedva čekam :D
Jesi upisivao kakav dodatni key koji je trebao biti kao za karkand ili si samo upisao za igru i pwp?
Pitam jer sam sam upisao ključ samo za LE igru i PWP, a svejedno mi piše da već imam karkand. Što potvrđuje moju tvrdnju da nema nekakvih dodatnih keyeva za B2K nego su LE keyevi jedinstveni te odmah otključavaju taj DLC.
Dobro, a gdje ti vidis oruzja iz CO-OP?
pa u "weapons" gdje su i ostala oružja,samo ti za ovo piše Co-Op score.
Jel to skida i btk dlc?
Da. OMG zar je tako teško pogledati post iznad tvog ili par postova ranije...?
Da, zato sto sam previse sretan zbog novog patcha :D
Jesi upisivao kakav dodatni key koji je trebao biti kao za karkand ili si samo upisao za igru i pwp?
Pitam jer sam sam upisao ključ samo za LE igru i PWP, a svejedno mi piše da već imam karkand. Što potvrđuje moju tvrdnju da nema nekakvih dodatnih keyeva za B2K nego su LE keyevi jedinstveni te odmah otključavaju taj DLC.
Da, ako imaš engleski LE treba ti samo taj jedan key za BTK.
Kakav je to peč od 4 GB-a?
i da dodali su po regijama traženje servera,predobro,te oni filteri također,uglavnom sa battlelogom sam zadovoljan,sada da vidimo kao to sve funkcionira in-game i dali ima još izbacivanja onih...
Ček... pa ja te filtre imam već od prije... mislio sam da je svima tako?
Ti to ozbiljno? Pa govorimo već par stranica o tome.
Izašli su novi language fileovi za ruske verzije.
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch
Izašli su novi language fileovi za ruske verzije.
Erm... 22 November... to su oni stari.
Jedno pitanjce:
Imam BF2 Complete Edition na DVD-u (retail) da li je moguće ikako stvaiti to u Origin listu igara ili možda da pokušam skinut igru s Origina sa svojim CD-KEY-em. ?
Utipkaj cd-key ovdje,pojavit će ti se igra na originu.
Novi če tek doći u toku dana. Nadam se dok skinem. Ako ne igram na ruski.

Ti to ozbiljno? Pa govorimo već par stranica o tome.
Da ja to ozbiljno.
Jos ne postoji link, al ce vjerojatno za koju minutu...
Probao sam sad igru poslje patcha. IRNV je sad baš dobro napravljen, kad ga stavite na oko treba 1-2 sekunde da vam se upali do kraja. Smanjena je daljina učitavanja igrača, tako da sad vidite druge igrače žute na svega nekih 50-100metara sve dalje jako teško.
Uglavnom sviđa mi se takav kakv je sad.
Evo na uk forumu se neki lik dočepao slika iz b2k mapa.
Nisam ništa upisivao. Kupio sam LE, ali bez PWP-a.
I???????
Kakvi su prvi utisci? Kraša li se još uvijek pri prvom ulaženju na server i da li još ima sporadičnih izbacivanja? Ima li poboljšanja što se tiče FPS? Još sam na poslu paa ne mogu probati
Probao sam sad igru poslje patcha. IRNV je sad baš dobro napravljen, kad ga stavite na oko treba 1-2 sekunde da vam se upali do kraja. Smanjena je daljina učitavanja igrača, tako da sad vidite druge igrače žute na svega nekih 50-100metara sve dalje jako teško.
dobro je moj kuratz ako je 100m.... previse je i to
kako je previše.? sad ga necu moći na sv98 koristit lolo