- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno pitanjce:
Imam BF2 Complete Edition na DVD-u (retail) da li je moguće ikako stvaiti to u Origin listu igara ili možda da pokušam skinut igru s Origina sa svojim CD-KEY-em. ?
to bi ti trebalo radit osim ako ga vec nemas regan na neki drugi acc... :)
pa ja sam ga istio kupio prije onog 19. sto su govorili pa qu** nista od toga :(
Odi na EA support , mene su par puta odhebali kao da je za Canada i USA only...sad imam 2 DS :)
jesam li ja opet jedini kojem skida 5gb patch? ruska verzija
Sunjam da bi meni remote control radio od doma s posla, s obzirom na restrikcije firewall-a/proxy-a.
LOL@LuX
Nemam pojma, moram pogledat koja je verzija...btw to sam morao prije BF3 instalirat gore....s malim nemam problema, on igra tatine igre
...pa logmein radi preko web browsera ili probaj s teamviwer-om.
LOL@LuX
Nemam pojma, moram pogledat koja je verzija...btw to sam morao prije BF3 instalirat gore....s malim nemam problema, on igra tatine igre
Ja maloj pokažem, a tek joj malo dam tu i tamo da opali SPACE u BF3 da mi mao pomogne, pa ako me vidite da bunny hopam to onda mala igra s menom.
Ali većinom igra Minis ili neke aute Burnout.
Ja maloj pokažem, a tek joj malo dam tu i tamo da opali SPACE u BF3 da mi mao pomogne, pa ako me vidite da bunny hopam to onda mala igra s menom.
Ali većinom igra Minis ili neke aute Burnout.
Aj ne laži, mala owna na BUG-u, a tebe rokaju pa te sram priznat.
Sunjam da bi meni remote control radio od doma s posla, s obzirom na restrikcije firewall-a/proxy-a.
Teamviwer radi preko port 80 a to je web i imaš na njihovj web stranici mogućnost remote control preko weba
samo moraš imat pokrenutu aplikaciju ili servis od teamviwera
http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Host_Setup.exe
staviš ovo teamviwer host servis i napraviš svoj account kod njih i pristupaš s weba na pc te možeš napraviti bazu korisnika (PC-a) na koji se možeš spojiti.
hmmm mene bas interesuje kakv meni patch skida od 5gb :D imam obicnu ru verziju
hmmm mene bas interesuje kakv meni patch skida od 5gb :D imam obicnu ru verziju
Meni skida 3.9 GB, engleska verzija. Dobro uopce da se skida, za prosli patch sam se mucio 2 sata kako da uspijem osposobiti download.
jesu te jos sta trazili?
ja kako se sjecam prosli patch svima bilo nesta oko 1gb meni skidao 3.9gb hahahah i eto sad 5gb
ja kako se sjecam prosli patch svima bilo nesta oko 1gb meni skidao 3.9gb hahahah i eto sad 5gb
Prosli patch je bio oko 437mb engleska i 700 i nes ruska ako se ne varam, no nema veze.
Prosli patch je bio oko 437mb engleska i 700 i nes ruska ako se ne varam, no nema veze.
da tako je bilo sorry moja greska :$
pa ja sam ga istio kupio prije onog 19. sto su govorili pa qu** nista od toga :(
Odi na EA support , mene su par puta odhebali kao da je za Canada i USA only...sad imam 2 DS :)
mene su odmah sada odjebali... kazu da je prosla mogucnost zalbe :S
Kad ce se moc pristupit battlelogu?
Oko 12 sati.
Mislim tek od 13h.
EDIT: Jučer je na Battlelogu pisalo od 09:00 - 13:00
patch instaliran, veceras mažemo :D
Jel se danas otvara BTK?
Jel se danas otvara BTK?
Da, ali samo za PS3.
Mi ćemo pričekati idući utorak.
Isuse koji filteri,pre pre pre mega ultra jebe*o.
Meni battlelog radi ali igra ne novi izgled je
Gdje su nestala oruzja iz CO-OP (u battlelogu ih nama)?