Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.214.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...
floks kaže...
Tonči kaže...

Cmizdrila dječica i za IRNV pa je sad neupotrebljivo govno. Na kraju će igru pretvoriti u anti-realističnu arkadu gdje je sve izbalansirano na način da je sve isto i igra će postati Call of Duty.

IRNV treba u potpunosti izbacit jer je on uništava igru pogotovo rush mod i pretvara u COD.

IRNV treba vratiti kako je bio. Kome smeta IRNV, uvijek može ići igrati CoD.

tonči, gle ako ti voliš igrat s IRNV-om (dok je tebi bilo upotrebljivo, onda budi kamper i ala cheater (IRNV = isto sranje kao wall hack) samo legalan, ali govorim o IRNV koji je overpowerd.

Misliš da je IRNV nerfan fala kurc-u da ti se čini da je nerfan (ili ti se nečini) jer u stvarnom svijetu IRNV je NEUPOTREBLJIV na dnevnom svijetlu.

Ovaj novi patch  po mom mišljnju je ok i potrebno je testiranje na noćnim mapama da se vidi utjecaj.

Bilo kakva rasvjeta je dovoljna da te IRNV osljepi, ali bilo kakva (vatra, tactical light,...) u realnom svijetu, (nepravim se pametan nego znam iz iskustva, stari=vojska,..... )

IRNV je za noćne misije moje mišljenje trebali su izbaciti IRNV iz dnevnih mapa a ostaviti u noćnim mapama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 17:39 (LuX_CRO).
14 godina
ranko091 kaže...
Dodinho kaže...

Za sve koji imaju Sound Loop probleme neka probaju ovaj korak:

Go to Control Panel -> Classic View -> Sound -> Recording Tab -> Right click on the list -> Display disabled devices.
The StereoMix icon shall be displayed in the list. Click on it.
In the window that opens up (Device usage) select "Use device"

Kada ste to napravili možete staviti StereoMix kao Default device.

Sad sam maloprije pričao s likom na Live Supportu pa mi je ovo preporučio ako ste već sve opcije ispucali.

a onima kojima pukne zvuk, pa ne čuju neke zvukove, a neke da, onda u xy:\User\xyz\My Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile -> ovaj fajl editirat sa notepadom i zamijenit prvu opciju "GstAudio.AudioQuality 0" tako da umjesto 0 bude broj od 1-4...

To nije sound loop -.-

Ugl. pomoglo mi je, hvala, nisam siguran dal je to sta si ti reko il ovo http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/935608-hard-lock-up-multiplayer-every-game.html#post18432599
Al fala Bogu da radi! 

14 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Tonči kaže...
floks kaže...
Tonči kaže...

Cmizdrila dječica i za IRNV pa je sad neupotrebljivo govno. Na kraju će igru pretvoriti u anti-realističnu arkadu gdje je sve izbalansirano na način da je sve isto i igra će postati Call of Duty.

IRNV treba u potpunosti izbacit jer je on uništava igru pogotovo rush mod i pretvara u COD.

IRNV treba vratiti kako je bio. Kome smeta IRNV, uvijek može ići igrati CoD.

tonči, gle ako ti voliš igrat s IRNV-om (dok je tebi bilo upotrebljivo, onda budi kamper i ala cheater (IRNV = isto sranje kao wall hack) samo legalan, ali govorim o IRNV koji je overpowerd.

Misliš da je IRNV nerfan fala kurc-u da ti se čini da je nerfan (ili ti se nečini) jer u stvarnom svijetu IRNV je NEUPOTREBLJIV na dnevnom svijetlu.

Ovaj novi patch  po mom mišljnju je ok i potrebno je testiranje na noćnim mapama da se vidi utjecaj.

Bilo kakva rasvjeta je dovoljna da te IRNV osljepi, ali bilo kakva (vatra, tactical light,...) u realnom svijetu, (nepravim se pametan nego znam iz iskustva, stari=vojska,..... )

IRNV je za noćne misije moje mišljenje trebali su izbaciti IRNV iz dnevnih mapa a ostaviti u noćnim mapama.

Točno tako, po meni svi koji pretjerano koriste irnv tj, onaj ko ga i koristi taj  ga ima 24/7 na pljuci,ja ih gleam kao cheatere i nobove  koji nemaju nikakvog skilla. 

16 godina
Ti inace spadasmu high skill igrace??? Hahahahah
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
floks kaže...

Točno tako, po meni svi koji pretjerano koriste irnv tj, onaj ko ga i koristi taj  ga ima 24/7 na pljuci,ja ih gleam kao cheatere i nobove  koji nemaju nikakvog skilla. 

Meni je iskreno svejedno da li koriste irnv ili ne,ubijem ih imaju ga ili ne.

14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Čekaj malo sam negdje napisao da sam high skill igrač "NE" k/d ratio me ne zanima u bf3  igram timski koliko mogu i nastojim uživat u igri.

A te takve  šta samo trče sa irnv-ovima jejr je očito overpowered zanima samo K/D a očito bez njega nemogu ništa postić.

16 godina
sardax kaže...

Ček, a ti?

Nije ljepo davat minuse i podsmijavati druge radi jedno ili drugo.

IRNV player (kao noob tuber ili tako nešto)

Dok tako podsmijavaš,..... sigurno imaš skilla za IRNV

14 godina
neaktivan
meni je isto svejedno jel koriste irnv ili ne... I sam ga znam koristit na vecim mapam... Ali ne znam zasto serete o tome da vidis sve kao sa whall hackom... Imam odlican led monitor gonim sve na max i opet ako tip stoji iza neke prepreke tesko ces ga vidit... Stovise ja sam zato da ga moj tim sto vise koristi jer je onda do 90 %manje teamkilova... A i nema kempanja oko zastavica i palim bazam u rush modu
15 godina
neaktivan

IRNV je smece od nisana i daje preveliku prednost nad drugim igracima koji ga ne koriste,i ide mi na qurac sto mu apsolutno nista ne smeta.

=XII=SandMan....
17 godina

Igrao sam maloprije sa IRNV-om i definitivno bi ga nerfao na dnevnom svjetlu. Nešto poput gledanja sa noćnim naočalama po danu.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan
smeta mu svjetlo od tac. Lig. Isto kao i svima... A ja nedam svog acoga ni za sto... A ljudi da manje placu po serverima i trose vrijeme na pisanje gluposti na chatu koji je na mjestu koje tako zivcira mozda budu bolje igrali.. Koliko ja znam nikom irnv nije zabranjen, a to sto ga mi neki nevolimo je nas izbor i netrebamo srati po drugima koji vole...
16 godina
Battlefield 3

u stvarnom svijetu IRNV je NEUPOTREBLJIV na dnevnom svijetlu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ceco22 kaže...
smeta mu svjetlo od tac. Lig. Isto kao i svima... A ja nedam svog acoga ni za sto... A ljudi da manje placu po serverima i trose vrijeme na pisanje gluposti na chatu koji je na mjestu koje tako zivcira mozda budu bolje igrali.. Koliko ja znam nikom irnv nije zabranjen, a to sto ga mi neki nevolimo je nas izbor i netrebamo srati po drugima koji vole...

Trebas prouciti kako radi IRNV i gdje radi (IRNV= INFRA RED NIGHT VISION)

po danu mora sve svjetliti zbog viskoe razine svjetlosti a po noći treba uočavati objekte obrise (ovo je kriva percepcija INRV jer IRNV treba biti u sivom (svjetlo sivo do bijele boje ljudi moraju biti a ne u zelenom (žuto ljudi)) totalno su fulali IRNV

15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ja bi bio najsretniji kad bi imali opciju da se iskljuci chat,ali kako god okrenes IRNV ima preveliku prednost u odnosu na druge nisane i to cudo uopce nema mana i svakako ga treba nerfat ili uklonit skroz iz igre.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan

Ja uopče nevolim IRNW premračno mi je 

više volim vidjeti "golim okom" čovjeka

16 godina
LuX_CRO kaže...

Zašto je neupotrebljiv? To je infracrvena kamera, detektira toplinu, svejedno je jeli dan ili noć. Onaj klasični night vision koji pojačava svijetlo je neupotrebljiv po danu.

14 godina
Battlefield 3
Jel zna netko gdje mogu nac server files od BF3?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...
LuX_CRO kaže...

Zašto je neupotrebljiv? To je infracrvena kamera, detektira toplinu, svejedno je jeli dan ili noć. Onaj klasični night vision koji pojačava svijetlo je neupotrebljiv po danu.

IRNV=Infra Red Night Vision.

17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Jel zna netko gdje mogu nac server files od BF3?

Što se ovog foruma i njegovih pravila tiče, nigdje.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možda će vas ovo zanimati:

http://www.nightvision.com/products/military/product_pages/documents/ENVG.pdf

● Expanded viewing capability from highlight conditions to total darkness (no light)
and through battlefield obscurants. Increases capability for urban operations

Dakle, koliko sam shvatio, radi i po danu. Doduše, nisam siguran što točno "highlight" podrazumijeva. Pretpostavljam da se osjetljivost NV-a može drastično smanjiti za dnevno korištenje te koristiti IR.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 19:43 (Minoza).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

IR kamera po danu

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 19:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...
LuX_CRO kaže...

IRNV=Infra Red Night Vision.eto čovjek je još napisao NIGHT VISION

nisi nikad vidio IRNV

(ovo je kriva percepcija INRV jer IRNV treba biti u sivom (svjetlo sivo do bijele boje ljudi moraju biti a ne u zelenom (žuto ljudi)) totalno su fulali IRNV

neda mi se piasti evo copy/paste od prijašnjih poruka

IRNV nije termo kamera nego night vision kamera znači  noćno snimanje (kao da uzmeš kameru npr. moja Sony DCR-HC35E ima noćno snimanje 0 luxa) nije termo nego night vision (crno/sive boje)

Ovo je thermal scope

ovo je infra red night vision koji je loš po danu ali nije termo scope znači IRNV (malo je van fokusa zbo toga što je snimano kamero u optiku (primjetite kako je jarka svjetlost na optici od javne rasvjete sad zamislite kako je na dnevnom svjetlu)

druga stvar sad sam skužio koja je optika u igri BF3:

SPI infrared thermal monocular ova tvrtka (http://www.x20.org/)

http://www.imaging1.com/thermal/monocular14.html

pogledaj malo po stranici pa će te viditi jedino je problem što bi u trebala biti mogućnost podešavanja optike

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Doduše ovo zadnje što si linkao ne izgleda uopće kao ona u BF3, zapravo niti jedna od ovih koliko vidim... Ja sam predpostavio da se radi o ENVG-u ali boje su drugačije... Ne znam koji model ima zeleno-žutu kombinaciju.

Ovaj prvi video mi djeluje još najsličnije (a to je ENVG/AN/PSQ-20).

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 20:15 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

btw jeste li skužili vojnika na prvom videu u desnoj strani kad se kamera okrene kako ne isijava toplinu?

EDIT: mislim da je to do materijala unifome, ako se dobro sjećam rips rasipa toplinu drugačije od normalno tkanog pamuka  upravavo da bi se smanjila detekcija na osnovi IC zračenja. ili je to lutka u desnom kutu lol!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 20:34 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
LuX_CRO kaže...
sardax kaže...

Ček, a ti?

Nije ljepo davat minuse i podsmijavati druge radi jedno ili drugo.

IRNV player (kao noob tuber ili tako nešto)

Dok tako podsmijavaš,..... sigurno imaš skilla za IRNV

Igraci koji vrjedjaju druge jer koriste nesto sta se njima ne svidja ili neznaju koristiti i nazivaju ih noobovima su upravo noobovi i balavci. Ako je nesto OP po neznam cijem sudu, jeli to znaci da ga se ne smije koristiti? Ovo je prokleta igra, netko ima skilla sa nekim oruzjem/attach/spec i ako mu ne mogu counterat, ne znaci da je covik noob/debil. 

Igraj svoju igru, a IRNVu se prilicno lako cuntera sa BO camom i pametnim kretanjem, tako ne vidim problem.

PS - o kakvim MINUSIMa ti govoris? 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li neki fix kako se single player može pokrenuti??

Baš bih ga htio odigrati sada ali ne mogu; uđe on u igru, stisnem play prvu misiju i black screen ever and 3ever.

I da, ne bi bilo previše tražiti da se default starting weapon set može namjestiti negdje van onog customizea kojeg igra zaboravi sejvat za daljnje partije.

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igraci koji vrjedjaju druge jer koriste nesto sta se njima ne svidja ili neznaju koristiti i nazivaju ih noobovima su upravo noobovi i balavci. Ako je nesto OP po neznam cijem sudu, jeli to znaci da ga se ne smije koristiti? Ovo je prokleta igra, netko ima skilla sa nekim oruzjem/attach/spec i ako mu ne mogu counterat, ne znaci da je covik noob/debil. 

Igraj svoju igru, a IRNVu se prilicno lako cuntera sa BO camom i pametnim kretanjem, tako ne vidim problem.

PS - o kakvim MINUSIMa ti govoris? 

Kakvim pametnim kretanjem,hajde reci kako bi ti pametno izmaknuo liku koji sjedne u grm i ceka da netko prodje, i vidi te iz p...e materine sa tim.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 20:38 (Y2K2).
16 godina
Battlefield 3

Evo vam, kupite si

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
16 godina
Pa pametnijim kretanjem, zajedno sa squdom, netko ce ga spotat i gg. A mozda netko u tvom timu ima IRNV i eto ti, problem rijesen :)
15 godina
neaktivan

Bas je lijepo kad svi to koriste na serveru,taktika gubi smisao,sa tim IRNV-om igra se svede samo na kemp i napucavanje iz coskova, u prevodu COD.

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:00 (Y2K2).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice