Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jbt po vama igra nema jednu svijetlu točku,kenja se po svemu,nije dobro ovo,ono,igra se ruši...sad ne valja cr.
Najbolje da ju ni ne igrate,prodajte ju i necete se zivcirat i pisat bespotrebne gluposti.
Ma trebali ste vi napravit BF pa bi svima bilo po guštu,sve bi radilo i nitko sigurno nebi imao nikakvih problema.
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ARazer kaže...
Jbt po vama igra nema jednu svijetlu točku,kenja se po svemu,nije dobro ovo,ono,igra se ruši...sad ne valja cr.
Najbolje da ju ni ne igrate,prodajte ju i necete se zivcirat i pisat bespotrebne gluposti.
Ma trebali ste vi napravit BF pa bi svima bilo po guštu,sve bi radilo i nitko sigurno nebi imao nikakvih problema.

Commo rose je BS zesci, to je cinjenica. A i ne bus ti valjda odredjivao i pricao ko ce i sta igrat. Nisu svi zaljubljeni u BF.

Brutal Truth \m/
16 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

hahha sta je ovo nek mi netko objasni., lolo

Prvi mi je pao na pamet Forst Gump.

ARazer kaže...

Znači, mi smo krivi što je igra zbugana, developeri su svoj posao odradili odlično i to argumentiraš time da bi igra bila gora kada bi je napravili ljudi koji znaju jako malo ( ili ništa ) o programiranju ( čast iznimkama )? Bravo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jesam ja negdje određivao kome? meni kad se nešto ne sviđa onda to ne igram i ne kenjam 10 str o tome kako ništa ne valja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...
Jesam ja negdje određivao kome? meni kad se nešto ne sviđa onda to ne igram i ne kenjam 10 str o tome kako ništa ne valja

Ti jednostavno ne razumiješ, ljudi su dali novac za igru, evćina ih je i preorderala vjerujući da će dobiti dobar, dovršen proizvod, i sad kad su dobili zbuganu igru koja ima tonu problema trebali bi otići iz teme i ne žaliti se, sami su krivi što su kupili igru pa to sve opravdava... Daj ne lupetaj.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Isss, koji si ti luzer, meni se ne crasha tokom alt taba a imam 4gb rama ko ti.

Problem?

edit: daj me nemoj, sad je ekipa pocela srati po hit detectionu koji je presavrsen, za razliku od bc2. Uvijek ima vas koji iz zraka stvarate govna.

Zato jer tebi radi ne znaci da svima mora radit. Daj razmisli malo, mozda on ima npr. winamp instaliran a ti nemas a BF3 ima probleme i ne radi s winampom kak spada. Mislim glup je primjer al neznam kak drugacije da ti objasnim.

A nemoj govorit da je hit detection u redu jer nije. Official forum je pun postova vezanih uz jadan hit detection, retardiran UI i 100 ostalih problema. Ponekad mi se zna desit da spucam cijeli magazin u nekoga, pojavljuju mi se one crtice ko da sam ga pogodio on se okrene i ubije me. I onda mi jos pise da ima 100 %. Takoder onaj problem u beti kaj umres od jednog metka mi se par puta pojavio makar su rekli da su ga popravili. A najgore od svega mi je kad nekoga pucam, ostanem bez municije, skrijem se iza zida, reloadam i crknem makar sam iza zida jer protivniku u stvari moj lik nije iza zida tj. moj lik kasni 1-2 sekunde. I nije zbog pinga jer mi je 50-60.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja znam xy ljudi kojima igra radi bez ikakvih problema od kad je izašla. ne lupetam bez veze
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
pero456 kaže...

Zato jer tebi radi ne znaci da svima mora radit. Daj razmisli malo, mozda on ima npr. winamp instaliran a ti nemas a BF3 ima probleme i ne radi s winampom kak spada. Mislim glup je primjer al neznam kak drugacije da ti objasnim.

A nemoj govorit da je hit detection u redu jer nije. Official forum je pun postova vezanih uz jadan hit detection, retardiran UI i 100 ostalih problema. Ponekad mi se zna desit da spucam cijeli magazin u nekoga, pojavljuju mi se one crtice ko da sam ga pogodio on se okrene i ubije me. I onda mi jos pise da ima 100 %. Takoder onaj problem u beti kaj umres od jednog metka mi se par puta pojavio makar su rekli da su ga popravili. A najgore od svega mi je kad nekoga pucam, ostanem bez municije, skrijem se iza zida, reloadam i crknem makar sam iza zida jer protivniku u stvari moj lik nije iza zida tj. moj lik kasni 1-2 sekunde. I nije zbog pinga jer mi je 50-60.

Ovo mi se dogodilo puno puta iako nije bio head shot.Vidiš,nisam znao da je to bilo okarakterizirano kao bug i da su oni radili na tome.

To kad mi se dogodi obično mi se samo stvori upitnik nad glavom i pičim dalje,naravno totalno zbunjen :D

16 godina
odjavljen
thuglife kaže...
ARazer kaže...

Ti jednostavno ne razumiješ, ljudi su dali novac za igru, evćina ih je i preorderala vjerujući da će dobiti dobar, dovršen proizvod, i sad kad su dobili zbuganu igru koja ima tonu problema trebali bi otići iz teme i ne žaliti se, sami su krivi što su kupili igru pa to sve opravdava... Daj ne lupetaj.

Najbolje od svega je što oni koji su preorderali LE na Originu zapravo NEĆE dobiti BTK ključ jer ipak nije za ovu regiju, kao što se ne može ni preorderati SWTOR :)

16 godina
Battlefield 3

Molim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARazer kaže...
Ja znam xy ljudi kojima igra radi bez ikakvih problema od kad je izašla. ne lupetam bez veze

Kak radi bez problema kad je hit detection jedan od problema. Nemoj pricat gluposti molimte.

Evo gledaj si

Poboljsano je nakon bete ali je i dalje u k.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 0:07 (pero456).
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
thuglife kaže...
ARazer kaže...

Najbolje od svega je što oni koji su preorderali LE na Originu zapravo NEĆE dobiti BTK ključ jer ipak nije za ovu regiju, kao što se ne može ni preorderati SWTOR :)

Ma, razočaranje za razočaranjem, sad trenutno prezirem ovu igru, znam da će polako popustiti, i da ću je sutra opet igrati, ali stvarno je očajno, a toliko se očekivalo od ovoga... Očaj.

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Najbolje od svega je što oni koji su preorderali LE na Originu zapravo NEĆE dobiti BTK ključ jer ipak nije za ovu regiju

Objasni ovo.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

Odakle ova informacija za BTK??

Nekako mi se ne čini kao stvarna.BTw ja sam svoju kupio od lika iz engleske ako ima razlike u tome odakle je ključ iako mislim da nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pero456 kaže...
dedaa kaže...

Isss, koji si ti luzer, meni se ne crasha tokom alt taba a imam 4gb rama ko ti.

Problem?

edit: daj me nemoj, sad je ekipa pocela srati po hit detectionu koji je presavrsen, za razliku od bc2. Uvijek ima vas koji iz zraka stvarate govna.

Ma kaj nije hit detection u redu, naravno da nemres ubiti nekoga ako ga gadas sa recimo MP7 ili PP2000 a lik je udaljen 30metara. Jednostavno zrno nema zaustavnu moc.

Jedino sto je meni bilo da par puta nisam uspio knifati nekoga s leda a taj cuci, uopce nije bilo animacije kako ga prikoljem nego samo ona brzopotezna nozem u leda, ostetim ga, lik se okrene dok ja wtf i spuca par metaka u mene. Nema veze, necu plakati.

Treba se prvo pomiriti sa cinjenicom da uvijek postoji ekipa pi*duna u svakoj igri koji se uvijek nadu srati sto na sat i kada nije potrebno.

16 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Molim?

Kolega s kojim radim (Sjeverni London, Engleska, UK), dobio je ODMAH e-mail s BTK ključem, čim je igra izašla. Ja nisam. Odem na Live chat Origina i pitam zašto. Službeni odgovor: Sorry, Back to Karkand offer is region limited and does not apply to Croatia. We are sorry for the inconvenience.

U ponedjeljak sam htio preorderati SWTOR. Košarica ne radi. Službeni support kaže: Sorry, offer is not available in your country.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 0:10 (Tonči).
15 godina
Battlefield 3

Neeeeeeeee{#}

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Kill Frenzy kaže...

Molim?

Kolega s kojim radim (Sjeverni London, Engleska, UK), dobio je ODMAH e-mail s BTK ključem, čim je igra izašla. Ja nisam. Odem na Live chat Origina i pitam zašto. Službeni odgovor: Sorry, Back to Karkand offer is region limited and does not apply to Croatia. We are sorry for the inconvenience.

U ponedjeljak sam htio preorderati SWTOR. Košarica ne radi. Službeni support kaže: Sorry, offer is not available in your country.

Ma pusti studente na chatu, svaki ti kaze drugu stvar, provjereno vise puta.

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Ma zabrijo si ti.

Meni su u chatu govorili da je beta samo za amere.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ma kaj nije hit detection u redu, naravno da nemres ubiti nekoga ako ga gadas sa recimo MP7 ili PP2000 a lik je udaljen 30metara. Jednostavno zrno nema zaustavnu moc.

Jedino sto je meni bilo da par puta nisam uspio knifati nekoga s leda a taj cuci, uopce nije bilo animacije kako ga prikoljem nego samo ona brzopotezna nozem u leda, ostetim ga, lik se okrene dok ja wtf i spuca par metaka u mene. Nema veze, necu plakati.

Treba se prvo pomiriti sa cinjenicom da uvijek postoji ekipa pi*duna u svakoj igri koji se uvijek nadu srati sto na sat i kada nije potrebno.

Cuj neznam za tebe ali meni je problem kad crkavam zbug bugova u igri. Mozda si njubara pa te nije nit briga, ali ja bi htio igrat bar 2-3 sata dnevno BF3 ali nemogu zbog problema u igri. Jer ako budem igrao razbit cu i tastaturu i monitor i sve.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Da pojasnim - odnosi se na Physical Warfare Pack i Back to Karkand koji su bili bonusi za LE verziju Origina. Nakon agresivnog inzistiranja, osoba u podršci je popustila i dobio sam ključ koji otključava paket.

Da, Pirate, ali nekako ne ulijeva povjerenje.

Donna: Thank you for contacting EA,how may I help you?

you: I have an Origin version of BF***** LE and I didn&#*****;t get my LE/PWP unlock code(s).

Donna: Unfortunately you region was not eligible to receive the warfare pack codes.

you: That&#*****;s completely bollocks ....
i nakon malo svađanja, popustila je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 0:17 (Tonči).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

To bi bio fijasko "svetskih razmera".Veći nego rat u afganistanu:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A vidiš ja sam preorderao Limited Edition Box i na stranici sa keyem piše ovo:

"IMPORTANT: SERIAL KEY ALSO GIVES AUTOMATIC ACCESS TO BACK TO KARKAND ONCE RELEASED"

I tako će vjerovatno biti sa svima kojima je uz preorder stajalo da ce dobiti BTK dlc.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 0:14 (thesekiman).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da pojasnim - odnosi se na Physical Warfare Pack i Back to Karkand koji su bili bonusi za LE verziju Origina. Nakon agresivnog inzistiranja, osoba u podršci je popustila i dobio sam ključ koji otključava paket.

Kako si znao da nisi dobio kod za back to karkand?

www.key-storm.com
16 godina
odjavljen
nick54312 kaže...
Tonči kaže...

Kako si znao da nisi dobio kod za back to karkand?

Pretpostavio sam. Rekoh: kolega ga je dobio na mail zajedno s osnovnim ključem.

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Da, Pirate, ali nekako ne ulijeva povjerenje.

Donna: Thank you for contacting EA,how may I help you?

you: I have an Origin version of BF***** LE and I didn&#*****;t get my LE/PWP unlock code(s).

Donna: Unfortunately you region was not eligible to receive the warfare pack codes.

you: That&#*****;s completely bollocks ....
i nakon malo svađanja, popustila je.

Ma ne vjerujem u to.

Bilo je rečeno da LE key vrijedi i za BTK,a PWP smo dobili key na dan izlaska.

Neznam ako se sječaš kakve sam ja imao probleme s ključem za betu.

Prvo sam tri dana ranije utipkao ključ,da bi mi taj ključ disableali na dan kad je počela beta,al kad sam upisao novi ključ nije se željelo spojiti na server.

Pa kad sam išao tražiti novi ključ,rekla mi da nije beta za moju regiju,al nakon što sam ja malo pizd*io mi je dala novi ključ.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen

Pa nisam izmislio, LOL. - Moguće je da onda nekima nisu poslali. Kome nisu - odmah na chat po njega.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto kaže teta na supportu, da će svi moći igrati back 2 karkand, ali da će se key dobiti odvojeno..

hahahahhahaha pitam je nakraju kad ću dobiti key, i ona mi ga da hahahhahahaha

Sad kaže da ovaj key što mi je dala da aktiviram nakon izlaska igre, a ja već imam b2k (bar tako piše na originu) {#}

www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 0:33 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo scan od LE key-a, pise da vrjedi za BTK

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vi svi inače imate naviku prostačiti na supportu?{#}

Oni koji su pre-orderali BF3, zar ne biste trebali imati ovo pod "server browser"?

i još jednom da vidite da mogu check-ati tu opciju:

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 1:08 (AA-d00d).
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice