Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Hoce mi se tko doc pridruzit na shotgun only server?Ko hoce neka me doda na Razer250.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Sve što je rekao ima uporište, koliko je toga objektivno tako a koliko on pretjeruje dalo bi se raspravljati. Ali ovo nije mjesto za tu raspravu, obzirom da se ne raspravlja o Battlefieldu 3 već općenito.

Siguran sam da ćete lako naći temu koju sam otvorio baš za ovakvu raspravu pa se preselite tamo.

Zapravo Battlefield 3 su najavili kao "dokaz da PC igranje nije mrtvo", a pokazali su da im je PC, kao i obično, zadnja rupa na svirali. Da, vezano je uz Battlefield 3 i znatno smislenije od "ajmo dečki, napunimo server" ili ponavljajućih, uvijek istih "srušila mi se igra" - što samo ipak spada u posve drugu temu.

Ne slažem se osobno s više od pola teksta, ali druga polovica i praksa u kojoj jako puno igrača ne može igrati, pokazuje da je Battlefield 3 vjerojatno zadnji u serijalu koji će ostvariti dobru prodaju na PC-u.

14 godina
TomoR kaže...

Cyber, koji ti je BF3 nick? Da vidim šta kaže od mene u vezi tvojih reporta.

P.S. Nisam ga našao u BF3 nick threadu.

Pripremi se na iznenadjenje :)

CyberDemonVZ

Hvala!

Ako nadjes, posalji link iz zadnje partrije na lika iz suprotnog tima koje je imao najvise killova.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Da, vezano je uz Battlefield 3 i znatno smislenije od "ajmo dečki, napunimo server"...

Nije, da si ti to radio možda bi i tvoj još bio živ. :)

A obzirom da se radi o serveru za BUG ekipu koja igra BF3 definitivno spada u domenu ove teme.

---

Jedina rasprava koju taj post može aktivirati je ona o borbi konzola i PC-a. Battlefield je tu tek primjer i nikako prava tema.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:14 (Danny_HR).
14 godina
Praetorian1 kaže...

Prijatelj mi problem s igrom, igrao je igru 2 tjedna bez problema i sad mu se poćeo javljat ovaj error:

Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    bf3.exe
  Application Version:    1.0.0.0
  Application Timestamp:    4ec142d8
  Fault Module Name:    bf3.exe
  Fault Module Version:    1.0.0.0
  Fault Module Timestamp:    4ec142d8
  Exception Code:    c0000005
  Exception Offset:    00045bba
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:    1050
  Additional Information 1:    afb4
  Additional Information 2:    afb489606e5fde3fa5ca6711935fee45
  Additional Information 3:    8d38
  Additional Information 4:    8d389dbe66ad8fd1a7160d3ed4b3061c

Mislim da ovo ne spada ni pod jednu od cesto spominjanih gresaka.

Da li je bilo sto instalirao dane kad su mu se pocele dogadjati greske? Softver ili hardver.

Ako ne, onda nek pokusa sa popravkom instalaciju u Originu (desni klik na Battlefield 3 i repair)

Ili potpuni reinstall igre.

Drugo mi nista ne pada na pamet.

P.S. Original je igra?

13 godina

Opal je

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:41 (Perki).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

CyberDemonVZ

BUdemo probali obrisat igru s Origina i skinut je ponovo, valjda će proradit.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:30 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Pripremi se na iznenadjenje :)

CyberDemonVZ

Hvala!

Ako nadjes, posalji link iz zadnje partrije na lika iz suprotnog tima koje je imao najvise killova.

Bio potražio po imenu, ali valjda stavio D kao malo slovo pa nije pokazalo...

Anyway, da li je moguće da si bio na unranked serveru? Ne mogu ni ja naći te Battlereporte (pretpostavljam da si probao kliknuti ikonicu dolje lijevo). Također, imaš zadnji unlock od pred 4 dana, sve mi to čudno (nešto si valjda unlockao noćas)?

Dodao te i ko frenda...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li ovaj stup i inače pada u bf3, ili je ovo sad friško:

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friško, za sad samo na PS3.
14 godina
Zura kaže...

Da li ovaj stup i inače pada u bf3, ili je ovo sad friško:

do sada nije padao koliko sam ja vidio...ali sada će neki ljudi doći na svoje u rušilačkoj misiji... :D :D

16 godina
neaktivan
plavi83 kaže...

do sada nije padao koliko sam ja vidio...ali sada će neki ljudi doći na svoje u rušilačkoj misiji... :D :D

navodno je skriptirano da pada pred sam kraj borbe, tako da ništa od manualnog rušenja :(

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
17 godina
Zero2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jucer sam prvi puta naletio na ocitog cheatera i sad se ko za inat Battlelog ne zeli refreshati s posljednjim bitkama da mu pogledam ime i prjavim ga :(

Bilo je ovako:

Hodas po mapi i padnes mrtav bez ikakvog zvuka, ili frcanja metki oko tebe.

Ponovo se respawnam krenem prema mjestu bitke i opet... Ono, padnes dolje, a mrtva tisina.

I cudno meni i promatram lika onih nekolko sekundi na kill camu. Tip trci u krug ili mase nozem na polovici mape od mene :)

Evo jednog kojeg sam ja (između ostalih vjerovatno) prijavio sa istim hackom

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/P0WEREDbyEA/#

Frajer je u 4 sata igre "priklo" 747-am puta, ovi iz Gavrilovića bi ga odmah zaposlili :))

::: peace 0n earth :::
14 godina
Zura kaže...
plavi83 kaže...

navodno je skriptirano da pada pred sam kraj borbe, tako da ništa od manualnog rušenja :(

a onda ostajemo skoro pa na istome :)

14 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

Bio potražio po imenu, ali valjda stavio D kao malo slovo pa nije pokazalo...

Anyway, da li je moguće da si bio na unranked serveru? Ne mogu ni ja naći te Battlereporte (pretpostavljam da si probao kliknuti ikonicu dolje lijevo). Također, imaš zadnji unlock od pred 4 dana, sve mi to čudno (nešto si valjda unlockao noćas)?

Dodao te i ko frenda...

Da, dobio sam dosta unlocka i novi cin koji i je naveden pokraj mojeg imena na battlelogu, a nema ga na popisu.

A kad se spajam na server, obavezno u pretrazivacu ukljucim ranked i punkbuster.

Budem pricekao, mozda se pojavi. Bas bi htio prijaviti sve gadove koji varaju :(

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako su patchirali PS3 danas, nerfali su IRNV

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
thesekiman kaže...

Kako su patchirali PS3 danas, nerfali su IRNV

znači sad irnv funkcionira kao da si na ekran bacio zeleni neprozirni stolnjak

17 godina
neaktivan
Nikad zadovoljni...
15 godina
Danny_HR kaže...
Nikad zadovoljni...

ma meni svejedno. ionako nisam to koristio. sad možda i hoću jer je sad samo za prave muškarčine koji mogu igrati i sa ugašenim ekranom.

13 godina
neaktivan

haha {#}  istina, nisam se baš precizirao.

Samo zato kaj sam već mali milijon   puta pročitao isti problrm koji sam i ja imao i svaki put te svi šalju na prvu stranicu.

Nisam mogao nikako se spojit ni na jedan server, BF3 se pokrene i odmah me izbaci. Uglavnom riješio sam problem.

Prošoao sam sve što piše pod   Network / Connection Issues, nakon toga sam otišao BF3.exe, otvori se Origin i desnim klikom otvori se opcija repair.

Nakon toga sam se nekim čudom spojio na server. Ruski jezik mi se vratio, pa sam ga opet vraćao na engleski.

Nadam se da će nekom pomoć ovo!

CyberDemonVZ HVALA kaj si se ponudio pomoć!!! {#}

14 godina
neaktivan

Dobar i točan damage chart http://symthic.com/?s=bf3

17 godina
Battlefield 3

sta su sad napravili sa ovim irnv-om... pa nije ni ovo ok iako ga ja ne koristim bas ali sad pogotovo nema smisla... prije si vidio sve sad ne vidis apsolutno nista.. izgleda da je sad svejedno gledao ti u vatru ili lika ili u neki zid sve je jedne boje...bas nkakve funkcije to sad nema...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ode IRNV tamo i di mu je mjesto,noćne coop misije...fala k....

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha istina {#}, nisam se baš precizirao.

Samo zato kaj sam već mali milijon puta pročitao isti problem koji sam i ja imao i svaki put te svi šalju na prvu stranicu.

Uglavnom nisam mogao nikako se spojit ni na jedan server, BF3 se pokrene i odmah me izbaci. Uglavnom riješio sam problem.

Prošoao sam sve što piše pod Network / Connection Issues,

nakon toga sam otišao BF3.exe, otvori se Origin i desnim klikom otvori se opcija repair.

Nakon toga sam se nekim čudom spojio na server.

Ruski jezik mi se vratio, pa sam ga opet vraćao na engleski.

Nadam se da će nekom pomoć ovo! CyberDemonVZ HVALA kaj si se ponudio pomoć!!!  {#}

14 godina
Battlefield 3

No HUD TUTORIAL

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ovajonaj kaže...

sta su sad napravili sa ovim irnv-om... pa nije ni ovo ok iako ga ja ne koristim bas ali sad pogotovo nema smisla... prije si vidio sve sad ne vidis apsolutno nista.. izgleda da je sad svejedno gledao ti u vatru ili lika ili u neki zid sve je jedne boje...bas nkakve funkcije to sad nema...

Ma nije IRNV nerfan toliko, kao što bi se moglo naslutiti (tamo je valjda bila kombinacija dima, vatre, čovjek pod suppresionom itd...).

Evo jedan sniman vani (PS3), sa SCAR-H:

14 godina
neaktivan
pa ljudi sadasnji patch sa konzola je patch koji je dosao na pc jos prosli tjedan... Na konzole je kasnio jer je trebao proci odobrenja.. Tako da vam je irnv isti ... Ja sam ga poceo koristi ali sam primjetio da su neki ljudi potpuno nevidljivi na njemu, kako ne znam....
17 godina
ceco22 kaže...
pa ljudi sadasnji patch sa konzola je patch koji je dosao na pc jos prosli tjedan... Na konzole je kasnio jer je trebao proci odobrenja.. Tako da vam je irnv isti ... Ja sam ga poceo koristi ali sam primjetio da su neki ljudi potpuno nevidljivi na njemu, kako ne znam....

Black spec ops kamuflažno odijelo (otključaš ga na lvl42) smanjuje učinkovitost IRNV:

http://imgur.com/a/VbH10

Odijela inače biraš u loadout screenu, pod Appearance (i igra voli zaboraviti šta si odabarao između rundi).

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
sada na Damavand peak lik stoji u svojoj bazi a ja u tunelu i killa me s nožem???

Ovaj tip
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LEXA22R/#
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice