Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
dreammaker kaže...

Meni je recimo bolje sa 11.10 nego sa 11.11 ;)

Takođe, morao sam se vratiti na 11.10 sa 11.11 , grafa HD6870 , CPU: E8400

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
16 godina
neaktivan
sushii kaže...

...zuri u sunce ili tako nešto...

{#}

Itko čitao ovo?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sushii zasita sam se namučio pročitat knjigu koju si napisao o bf,ok koraci se ne čuju i to je jedna od boljih lošijih stvari u igri ali netreba sad u krajnost(niš nevalja itd)..

ovo očito nije igra za tebe imaš MW3 pa uživaj.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Tonči kaže...
red_bull kaže...
hellbyte0 kaže...
red_bull kaže...

E jel tko zna kako sačuvat download ako ću sutra brisat disk? da ne moram downloadat cijeih 12 gb..?

Ako je slično kao steam onda samo kopiraj cijeli folder origin games (gdje je igra) na drugi disk i kad vratiš natrag sistem vratiš natrag taj folder u program files pa onda instaliraj origin i provjeri repair install u originu i to bi trebalo bit to.

Takva je procedura za steam sad mislim da bi trebalo valjat za origin isto.

Znači to je to? jel netko možda probao?, jer stvarno mi se neda ponovo skidat ovu igru ..

Edit: hvala hell i konvikt. nisam vidio odgovor  prije posta..

Pripazi. Ja sam to napravio pa je završilo skidanjem novih 15GB.

treba biti malo oprezan... ja sam vec dva puta to radio i to ovako....

1. instaliraj origin i stavi igru na skidanje, dovoljno je samo da 0,01% samo da ti napravi folder u origin games..
  2. pauziraj download i zagasi origin... zagasi ga skroz dole u trayu
  3. kopiraj igrine fajlove u folder koji ti je orgin napravio
  4. upali origin i lupi continue download
  5. downloadat ce jos samo par MB i onda instaliraj
  6. ako imas rusku kopiju, skidaj lang filese i mijenjaj to
  7. igraj

ups, krivo sam citirao..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

treba biti malo oprezan... ja sam vec dva puta to radio i to ovako....

1. instaliraj origin i stavi igru na skidanje, dovoljno je samo da 0,01% samo da ti napravi folder u origin games..
  2. pauziraj download i zagasi origin... zagasi ga skroz dole u trayu
  3. kopiraj igrine fajlove u folder koji ti je orgin napravio
  4. upali origin i lupi continue download
  5. downloadat ce jos samo par MB i onda instaliraj
  6. ako imas rusku kopiju, skidaj lang filese i mijenjaj to
  7. igraj

ups, krivo sam citirao..

Ok! tak sam si nekak i mislio napravit. u piksu maka ako ću ovo skidat ponovo..

Thnx sknk!

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
ovako za ekipu ako je imala ili ima ovi problem: da nakon runde vam igrica jednostavno smrzne kod onog dima na kraju gdje pise your team win-lose ili po samom zavrsetku dobijete black screen. Meni je se taj problem javio na nvidia driverima novim kad sam instalirao prekjucer. Frend mi je imao isto taj problem od prije dok mene to nije mucilo. Uglavnom problem sam rjesio sasvim glupo i slucajno tj. Jednostavno nakon pokretanja orgina ponovo sam pokrenuo setup tih drivera i izvrsio instalaciju bez prethodnog brisanja istih. Vec dva dana poslije toga postupka vise nemam nikakvih problema sa igricom.
14 godina
Battlefield 3

Server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Najveći problem u BF3 su oni koji se ne pridruže ni jednom squadu i trče po mapi kao kokoške bez glave. Osim toga gotovo nitko ne koristi spotanje što može jako živcirati npr ako ste u avionu i imate rocket podove. Ako si sami ne spotate tenka nitko neće.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

veceras je bilo dobro na Bug serveru.. pogotovo onaj grand bazar i borba za B zastavicu :)

Meni je Grand Bazar postao jako drag, iako sam ga na početku prezirao skroz na skroz. Ista stvar s Metroom. Iskreno, sad ne postoji mapa koja mi se ne sviđa.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
15 godina
sushii kaže...

za sve one koji igru jos nisu uzeli ili je misle uzeti,

uputio bi te na slijedeće ->

COD (čuo sam da je novi cod vani, i to još ima i golden gun mod, a čuo sam da možeš baciti i tomahawk preko pola mape... di češ bolje)

VOJSKU (da, da stara dobra "ti nisi nikada odslužio vojni rok i o taktima u modernom ratovanju nemaš pojma jeli)

FIZIKA ( ista uzrokuje da metak opadne nakon 500metara, da vozilo kada eksplodira može šrapnelom ubiti nekoga tko stoji pokraj, da avion poleti, da gunner na helikopteru ne napravi 25 kill streak u 20sek kružnog leta po mapi)

REALNOST (ona ista koja ti lupi šamar svako jutro za dobro jutro, da likovi ne ubijaju iz snajpera tako da u ludoj vrtnji oko samog sebe opale hs, ček nuklearna??? WTF)

nuf said? {#}

14 godina
Danny_HR kaže...
ceco22 kaže...

veceras je bilo dobro na Bug serveru.. pogotovo onaj grand bazar i borba za B zastavicu :)

Meni je Grand Bazar postao jako drag, iako sam ga na početku prezirao skroz na skroz. Ista stvar s Metroom. Iskreno, sad ne postoji mapa koja mi se ne sviđa.

Yep...meni je Bazar od početka draga mapa. I jučer sam odigrao par rundi na PiS serveru (64 igrača) i nevjerovatno kako mapa ima totalno drugačiji feeling sa 64 igrača. Btw svaka čast ekipi na tom serveru jer im je skill opaki.

dado1410 / Zero|d4d0
15 godina
Battlefield 3

Kako ništa ne valjaju AA tornjevi u bazama, imaju slabi domet i jako malo oštečuju avione, još i imaju slab pregled mape. Eventualno malo preplaše lošijeg pilota i to je sve. Trebali su na to ubaciti i rakete kao na mobilni AA pa bi onda imalo svrhu sjediti u njemu i čuvati bazu i svoja vozila.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sushii iskreno..... i ja bi bia frustriran da me se ubije prvi  i drugi put u igri sa nozem.... {#}

kazes nema teamworka... al kako ce ga bit kad su igraci s kojima si igra isti ka i ti.... frustrirani cinjenicom da ako trce biti ubijeni jednostavno, pa kampiraju... i onda im dodje netko tko ima iskustva sa takvima i uziva uzimajuci dogtagove HEHEHEHEHE...

Istina ima dosta stvari u kojima si u pravu, izmedju ostaloga i balans oruzja... al znam i sam kad sam dosa sa partije COD-a na BF da je bilo dosta psihoticnih trenutaka.... tak da igri triba pristupit na drugaciji nacin i to je sve...

Slazem se da je igra precjenjena, i da ima dosta BF fanova koji misle da je savrsena al za mene je ista kao COD sa boljom grafom, samo drugacijeg gameplaya koji i je dobar samo onima koji vole takav nacin igranja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

@sushii:

U većini stvari se slažem s tobom, pogotovo da je teamwork uglavnom jako loš (no zato ako ikoga od moje friends lista ima da igra, a ima mjesta na serveru, spojim se njemu/njima, ili ulazim sa ekipom u zajedničkom party-ju).

Što se tiče K/D i W/L moram reći da sam pušioničar (i jedno i drugo malo preko 0,9), ali to je zato jer ću ići zauzimati/braniti svaku zastavu, armati/disarmati M-COM, dok ostatak ekipe zalegne i puca (čak ne dobijem ni cover fire - uglavnom).

F2000 - je medium range puška (po opisu u Battlelogu, a i sam je dosta koristim), za TDM mape je sasvim pristojna, pogotovo što je relativno mali recoil, i visok firerate.

Claymore - svatko tko ima IRNV (a ima ih većina ljudi kod mapa sa zgradama) može vidjeti gdje se nalazi, te isti uništiti pištoljem, ili samo u čučnju i/ili puzeći pored njega bez da eksplodira.

Evo tu pogledaj svih 5 epizoda BF3 mythbustersa, neke stvari će ti razjasniti:

https://www.youtube.com/user/fhrope#p/u/0/e2yDvNZhHho

Igra daleko od toga da je savršena, ali meni je dobra (dok se konačno uspijem spojiti), te sa dobrim, bar squadom, čuda možeš učiniti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sushii kaže...

ztrcim dalje i zbilja se koraci cuju na sve strane, dapace, vec mi i neugodno trcati jer imam osjecaj da citavom mapom koraci odjekuju... ali sto se dogadja? onako robustan, u punome trku, nakon potpuno random spawna dolazim liku iza ledja u punom sprintu  nakon vise DESETAKA metara zavrcem ja njemu vrat.. ajd dobro, mozda covjek slusa mp3 pa necuje korake ionako igra tdm .. trcim dalje, meci se cuju iz svih smjerova, mapa naprosto odjekuje paljbom ali svi oni prokletnici koji se krecu tom istom mapom i radi kojih TA JEB**A mapa postoji kao da lebde u zraku!!!!!! apsolutno niti jedan jedini korak u igri od strane suigraca/protivnika nije popracen niti jednim jedinim tonom!!!!!!! u igri naprosto sve vrvi od knifeova i stealth prilazenja sa ledja a zamisli koliki je postotak da u realnom vremenu cekas u zasjedi negdje i sa ledja ti se pojavi majmun sa 100kg opreme na sebi doslovno bez ijednog suma! dalje...

Stari moj čovjeku se došuljaš bez problema i u RL, samo treba vježbat.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 9:37 (Vash).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sushii nemas pojma o igrama,nemas pojma uzivat u igri.Za tebe je battllefield ocito prekompleksna igra,tak da bolje idi igrat na wii-u cooking mamu ili nekeaj po prilagodenom programu.

x3Cks

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde, pustite dečka, rađe se bacimo na filanje servera. {#}

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ovdje se netreba šuljati ako te ne vidi možeš trčati i knifati nekog, taj te neće čuti iako ti sam čuješ svoje korake da misliš da te svi igrači na mapi čuju.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@danny pomogao bi ali sam na poslu... A sutra imam godisnju provjeru znanja pa se mozda tek na vecer uspije bacit koja runda btw jel Tonciev server jos aktivan?
17 godina
neaktivan
Ne, mislim da ga je ugasio.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Inače i u RL ti je tako. Uvijek ti se čini da si glasan jako, ali to se u biti ne čuje tako kako ti misliš da se čuje. Šuštanje lišća se recimo jako brzo gubi u šumi, ali zato slomljenu grančicu čuješ jako daleko.

Kada recimo trčiš kroz šumu ili po nekoj čistini, netko može dotrčati iza tebe da ga ni ne skužiš. Em su glasni tvoji vlastiti koraci, em teško dišeš, em imaš hrpu opreme koja zvecka i lupa, em se okolo trči i puškara, tako da ovo nije tako ne moguće kako misliš.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@sushii ce imati probelma kao i svatko tko nece prihvatit da bf nije mw tj. Cod niti ima ikakve slicnosti osim sto su oba fps. Jednostavno su igrice nebo i zemlja... Sad da se razumijemo obe su igrice odlicne ali se one ne mogu usporedjivati jer nisu po meni uopce konkurencija jedna drugoj. Kupio sam si mw3 samo zato sto me je special ops zarazio na hm verziji a org kljuc preko ebay sam uzeo za samo 100kn. I kad sam dosao sa mw na bf bio sam potpuno izgubljen jedno 2h igre... Cod je za mene jedna naprednija verzija CS dok bf jednostavno volis ili nevolis.
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

jel ima netko problema s surroundom? nisam bas obracao pozornost na to do sinoc.. :/ audio mi je trenutno na war tapes ali mislim da je isto bilo i na home cinema..

surround mi je na slusalicama g35.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sushii kaže...

za sve one koji igru jos nisu uzeli ili je misle uzeti, ja, osobno, nakon odigranih 30-tak sati, moram da kazem ono sto mi je od prve sekunde sve vrijeme na pameti - NE KUPUJTE OVO SMECE NI ZA ZIVU GLAVU!!! ono sto bi trebao biti cilj svake igre a prvenstveno multiplayer pucacine je zabava, a ova igra to svakako ne pruza. prije bih rekao da je strasno frustrirajuca i nepostena. zapravo, ono sa cime se sve vrijeme borim ovdje su zivci i zelja da svakim novim respawnom steram u onu stvar sve one koji su imali ikakvog doticaja sa izradom igre!! mogao bih napisati desetke a mozda i stotine redova na koji nacin te ova igra dovodi u sasvim podredjen polozaj ali  ovdje prevladavaju pretezito bf fanovi koji spremno cekaju na svaki korak naoruzani usporedbama o ''nerealnosti cod-a'' ili pak ''realnosti pravoga ratista'' pa recimo da bilo sto nastojim ovdje iznijeti vjerovatno ce biti popraceno komentarima ''ako mislis samo trcati i pucati tj. igrati ''rung and gun'' igru kupi si cod'' ili pak ako spomenemo ''nelogicnosti u igri'' kako bi rekao postovani glavni urednik HCL gaming portala onda ce vjerovatno sijati komentari tipa ''odi na front pa ces vidjeti sta znaci drzati pljucu u ruci'' ili ''ti ocito nikada nisi bio u ratu''.  i ono potpuno deprimirajuce sto ljudi prihvacaju objerucke takav oblik ''zabave'' bezpogovorno se prilklanjajuci ''najboljoj ratnoj arkadi ikada'' pritom zanemarujuci neoprostive greske proizvodjaca pod izlikom ''da igra izgleda graficki besprjekorno'' ili ''get some skill dude'' .  prije nego sto krenemo u dublju analizu svih previda i katastrofalnih tehnickih rjesenja moram se izjasniti da sam stigao negdje do 25-tog levela i odigrao negdje 30h igre sveukupno. dakle, nakon samih najava, trailera, recenzija i komentara, user reviewa, ocjena pa naposljetku i nagovor ''ekipe iz kvarta'' pribavio sam nekakav cd key i napokon pokrenuo igru. iskustvo iz prijasnjih serijala nije mi islo u prilog posto sam odigrao sveukupno 50-tak sati BBC2 (eto u medjuvremenu sam zavirio i pod stats pa da obznanim , W/L ratio: 1.13. 1900 killova / 1500 deaths). ono cemu sam se zbilja radovao je nekakav novi oblik zabave posto sam na cod4 utrosio prema podacima sa XF-a ravno 1900h plus nekoliko stotina sati dok XF nije bio u pogonu. ulaskom u igru prva stvar koja se namece je ekran sa klasama i tu uzimam assault posto bi nekakav kalas prema svim dosadasnjim iskustvima trebao predstavljati zlatnu sredinu obzirom na .......

Brate sori, ali na igru se trebaš naviknuti kao i na drugu pič..ku, sve su iste ali od tvoje partnerice je najbolja (meni je najbolja od moje partnerice) jer je poznam i igramo po zajedničkim pravilima.

Isto ko u BF3 ako imas dobar team onda je sve super, pogotovo ako korisitis VOIP evo kolega s posla i ja koristimo Battlelog VOIP i hebenica je jer brže uočavamo i pazimo jedan drugog dok rokamo te budemo (1 medic, 1 enginer)...

Nažalost igra je još u razvoju te je treba još popeglati jer ima nekih nelogičnosti bugova itd.

Ma COD i BF igre su nebo i zemlja to ljudi očito ne shvaćaju doslovno nebo i zemlja iako su oboje FPS.

iBok {#}

16 godina
SebaOS kaže...

Kakvo je stanje onda ovdje sa teamspeakom? Jel ima neki server na kojem se okupljaju svi sa bugovog servera ili ne? Po mogućnosti da nije public? Malo dajte info, rado ću se priključit u teamspeak ideju, ako nas se skupi 10tak i igramo organizirano može bit puuuno bolje :)

S novim patchom bit će in-game VOIP pa se strpi još malo ja koristim od Battleloga VOIP te sam zadovoljan, ali kad bude in-game VOIP onda će biti puno bolje.

15 godina
Vash kaže...

Inače i u RL ti je tako. Uvijek ti se čini da si glasan jako, ali to se u biti ne čuje tako kako ti misliš da se čuje. Šuštanje lišća se recimo jako brzo gubi u šumi, ali zato slomljenu grančicu čuješ jako daleko.

Kada recimo trčiš kroz šumu ili po nekoj čistini, netko može dotrčati iza tebe da ga ni ne skužiš. Em su glasni tvoji vlastiti koraci, em teško dišeš, em imaš hrpu opreme koja zvecka i lupa, em se okolo trči i puškara, tako da ovo nije tako ne moguće kako misliš.

Neznam da li je ovo odgovor na moj post, ali ovaj nastavak BF serijala ima najmanje veze sa RL iskustvom po puno detalja, a barem ja imam iskustva sa RL doživljajem borbe jer su mi najljepše godine života prošle pod ratnom opremom.

Kendo
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

aj svi na bug sever na jutarnju rundu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
S in-game VoIP-om će biti isto kao u BFBC2, nitko ga neće koristiti. Pogotovo zato što nema commandera, nema squad leadera i komunikacija je drastično jednostavnija nego na BF2, a i tamo se in-game VoIP nije koristio koliko je trebalo.

Uzalud se nadate.
15 godina
neaktivan
Kendo kaže...
Vash kaže...

Neznam da li je ovo odgovor na moj post, ali ovaj nastavak BF serijala ima najmanje veze sa RL iskustvom po puno detalja, a barem ja imam iskustva sa RL doživljajem borbe jer su mi najljepše godine života prošle pod ratnom opremom.

Ne kažem ja da BF ima veze sa RL. Samo kažem da ti svoje korake čuješ glasnije nego netko drugi, tj. tebi djeluju glasniji nego što jesu.

Tko hoće realizam tu je ARMA, jedva čekam da izađe trojka, to bi trebalo biti bolesno.

Po meni BF želi dočarati feeling bojišta i timskog rada, ali na zabavan način, uz vrhunsku grafiku koja u biti igra najveću ulogu u dočaravanju realnosti.

BF ide na grafički realizam i team play, a ostale stvari podređuje zabavi i balansu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 10:41 (Vash).
16 godina

Istina, ali vremena se mjenjaju tada u BF2 nije me zanimalo VOIP komunikacija jer me hebala ADSL veza (ni 1Mb down/128Kb up) pa nisam htio vezu bijat s VOIP-om

danas je druga pjesma (24Mb down/1.5Mb up)

ako se čovjek navikne na VOIP teško će ga kasnije odbiti jer će mu biti lakše igrati.

Treba vidjeti kako će do biti pa probati ja sam za i igram s Battlelog VOIP-om i zadovoljan sam iako moras biti u PARTY modu da to koristiš, ali s vremenom će biti bolje (valjda)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice