Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.082.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
BannedOnThisForum kaže...
Darko999 kaže...

Nijedna igra, koja ima oznaku PEGI 18, nije dječija igra.

bolje bi to shvatili da se je EMANUELA 18

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi jel ima koji hrvatski klan ovdje ja sam novi u bf multiju i želio bi da mi netko pomogne i ako postoji nekakav klan da se pridružim ako primaju noob-ove

0 0 hvala 0
17 godina
Blade Runner31 kaže...
donator_bubrega kaže...

Maxed out,bar ja igram tako (6850 i X4 720)

rodjo molim te prodaj mi tu tvoju graficku,ja cu svoju u smece kad moja ocito nemoze sto tvoje cudo moze

nemoj me zahebavat da sa 570 gtx ne možeš igrati bf3 na ultra sve?

iako i nema potrebe stavljati sve na max

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
16 godina
Switch kaže...
Milka30 kaže...

Ne znam jel itko ima problem joi "muci" nas Brođane(mene,burajza i frenda,frendovog frenda)?

-Kada palimo komp i prvi puta pokrecemo igru,na bilokojem serveru,igra se chrasha,tj.BC3 have stop to work(tako nekako),nakon drugoga pokretanja,šiba sve ok,do kraja dana,na bilokojem serveru!

Vidio da nitko nije upucivao na taj problem,to izgleda muci samo nas!?

Tako je i kod mene isto. Kad god pokrećem prvi puta igru uvijek se crasha ali onda drugi puta radi sve super, mogu paliti i gasiti igru kolko god hoću puta bez problema.

isti problem ja imam :/ ali kasnije frcera odlicno tako kao da nemam taj problem :D

17 godina
DangerousB kaže...
Switch kaže...
Milka30 kaže...

Ne znam jel itko ima problem joi "muci" nas Brođane(mene,burajza i frenda,frendovog frenda)?

-Kada palimo komp i prvi puta pokrecemo igru,na bilokojem serveru,igra se chrasha,tj.BC3 have stop to work(tako nekako),nakon drugoga pokretanja,šiba sve ok,do kraja dana,na bilokojem serveru!

Tako je i kod mene isto. Kad god pokrećem prvi puta igru uvijek se crasha ali onda drugi puta radi sve super, mogu paliti i gasiti igru kolko god hoću puta bez problema.

isti problem ja imam :/ ali kasnije frcera odlicno tako kao da nemam taj problem :D

Kod mene ista stvar.

13 godina
Milka30 kaže...

-Prilikom pokretanja multiplay igre(logiranja na server),ni slucajno ne smijemo klikati misem na bilo sta,jer rusi igru!

Switch kaže...

Tallahasee kaže...
Kod mene isto. Navikao sma na to i dok drugih problema nemam - masala.

DangerousB kaže...

TomoR kaže...
Kod mene ista stvar.

Eto,znaci nismo samo mi Brođani u problemu!

I nije tako velika frka,ali znaci kao da je nekakav bug ili nesta sa ...nemam pojma!

Trebalo bi to nekome prijaviti,ja bih,samo kada bih znao kome i kako to napisati {#}

Takoder me interesira jedna stvar:

Svi nesta kukate za taj FPS i kako su vam konfe slabe za igru.Ja nprm imam šrot od konfiguracije i šibam:

low:100-120 fps

med:90-80 fps

high:50-60 fps

very high:20-30 fps

...ne znam jel bas tako ide(nazivi),ali mjerenja su tocna.Kako god,meni je to sve isti kuhac,nis ne trza i to mi je bitno!

Neki imaju quad procesore i kukaju,pa se pitam kako onda moja kanta moze terati?

Win 7 ultimate 64 bit

AMD Phenom II x2 555 3.2 MHz

ASRock K10N78

NVIDIA GeForce GTS 250

4GB neke tamo Apacer memorije

17 godina
odjavljen

Svi nesta kukate za taj FPS i kako su vam konfe slabe za igru.Ja nprm imam šrot od konfiguracije i šibam:

...ne znam jel bas tako ide(nazivi),ali mjerenja su tocna.Kako god,meni je to sve isti kuhac,nis ne trza i to mi je bitno!

Neki imaju quad procesore i kukaju,pa se pitam kako onda moja kanta moze terati?

Win 7 ultimate 64 bit

ASRock K10N78

NVIDIA GeForce GTS 250

rekao bih moguće sa monitorom od 17" i malom rezom

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina

kad bi vidio kako to izgleda na 23 inca u full hd-u , high postavke ona bi i ti kukao , kukulele ;)

16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Eto,znaci nismo samo mi Brođani u problemu!

I nije tako velika frka,ali znaci kao da je nekakav bug ili nesta sa ...nemam pojma!

Trebalo bi to nekome prijaviti,ja bih,samo kada bih znao kome i kako to napisati {#}

Takoder me interesira jedna stvar:

Win 7 ultimate 64 bit

ASRock K10N78

NVIDIA GeForce GTS 250

Hmm, imam Athlona X2 na 3,6 Ghz, 4850 i 4GB rama i ne dobivam fpsove ni blizu tvojih, pogotovo na ultra kako kazes. Zato, cut the crap i nemoj zavaravati mase.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
16 godina
neaktivan
bik kaže...

kad bi vidio kako to izgleda na 23 inca u full hd-u , high postavke ona bi i ti kukao , kukulele ;)

sa tvojom konfiguracijom trzavo..

jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

sad sam igrao na bugovom serveru i neznam sve je meni tu cudno,pucam direktno u tipa s 3 metra ali direktno a on se uspije okrenut i ubit me i to par situacija tako,mene koda jedan metak ubije sa 10 000metara a ja nekog sa 6 nemogu sa metar,nemam pojma vise.isto tako tip me ubije i gledam ga nakon toga i primi 7 metaka,tip i i dalje cuci pored mcoma koda ga je cackalica pogodila a ja da tako cucnem od jednog metka bi salto napravio a ne ostao cucat,uf sta sam frustriran,vidim ja da su sve to{#}

Znam kako ti je !!!!

Dodem sa m4a1 do lika koji lezi pucam po njemu celi senzer lik skuzi okrene se i drapne me sa onim mod11 sniperom -.-"

Najrađe bi mis zašišo u zid zbog toga al necu nije ni mjesec dana star !{#}

16 godina
red_bull kaže...
bik kaže...

hatters gonna hate :P

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
donator_bubrega kaže...

Maxed out,bar ja igram tako (6850 i X4 720)

rodjo molim te prodaj mi tu tvoju graficku,ja cu svoju u smece kad moja ocito nemoze sto tvoje cudo moze

{#} a s cim cu ja da igram? :D

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
bik kaže...
red_bull kaže...
bik kaže...

kak to mislis? Ja sa svojom konfom imam oko 55 fps.a na 1680x1050 a imam za glavu jacu grafiku od tebe. Molim te objasni zasto bih ti bio zavidan?

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 22:03 (red_bull).
13 godina
dedaa kaže...

Hmm, imam Athlona X2 na 3,6 Ghz, 4850 i 4GB rama i ne dobivam fpsove ni blizu tvojih, pogotovo na ultra kako kazes. Zato, cut the crap i nemoj zavaravati mase.

Nije problem,reci mi nacin kako da dokazem,kako da slikam(kako da u frapsu slikam i fps),pa da vidimo jel kenjam ili ne!

Ili nekakav benchmark,ma nije bad!

Istina,monitor mi nije velik,19 inca

16 godina
red_bull kaže...
bik kaže...
red_bull kaže...
bik kaže...

kak to mislis? Ja sa svojom konfom imam oko 55 fps.a na 1680x1050 a imam za glavu jacu grafiku od tebe. Molim te objasni zasto bih ti bio zavidan?

Ne znam kolega ocito ti konfom nešto nije u redu, na toj rezoluciji bi trebao imati 70fpsa, 

ja igram na 1920x1080 i imam oko 60fpsa.

evo malo usporedi rezultate

Nvidia http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-3.html 

AMD http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-8.html

16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
dedaa kaže...

Nije problem,reci mi nacin kako da dokazem,kako da slikam(kako da u frapsu slikam i fps),pa da vidimo jel kenjam ili ne!

Ili nekakav benchmark,ma nije bad!

Istina,monitor mi nije velik,19 inca

Ako se vec zelis dokazivati onda snimi video sa frapsom sa svakim settingom, uploadaj ga na youtube, daj link pa cemo vidjeti :)

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
13 godina
neaktivan

pozdrav evo tko je osvojio mvp medalju može se pridružit pozdrav: neka me doda za frenda

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391421773671/

15 godina
Battlefield 3

Konačno sam pronašao rješenje za random zamrzavanje igre, znači svi koji imate Realtek HD Audio, a igra vam se zamrzava odite desni klik na speakers dolje desno>Playback devices i isključite Realtek Digital output(desni klik na njega i disable),zvuk će i dalje radit(bar u mojem slućaju jer je zvuk na Speakers High Definition Audio. Dok to nisam napravio igra bi mi se zamrznula bar jednom u 3 runde, a sada sam odigro već 10 i nije se zamrznula tako da najvjerovatnije će pomoć.

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

Konačno sam pronašao rješenje za random zamrzavanje igre, znači svi koji imate Realtek HD Audio, a igra vam se zamrzava odite desni klik na speakers dolje desno>Playback devices i isključite Realtek Digital output(desni klik na njega i disable),zvuk će i dalje radit(bar u mojem slućaju jer je zvuk na Speakers High Definition Audio. Dok to nisam napravio igra bi mi se zamrznula bar jednom u 3 runde, a sada sam odigro već 10 i nije se zamrznula tako da najvjerovatnije će pomoć.

Nadam se da će pomoći jer tisuću su nam stvari govorili pa ništa nije radilo.

Razmišljam da pređem sa valjkom preko te zvučne, jer kolike probleme radi za poluditi.

Kalko1212 ingame
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam problema sa misem,do juce je sve bilo ok ali sad m ise cini da je mis neprecizan jako i kad nanisanim nekog on se trza sta mislite da li je to stvar hardvera ili psihe...imam skilla,raspolozen sam,fps dobar ali stvarno nezz gdje je prob.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 0:18 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Da igra je još jako bugovita, naprimjer ako stavim 12x balistik scop kad nišanim jako trza, vjerovatno iz nekog razloga padne fps kroz taj nišan ili se spanam bez oružja u rukama tj. tu je ali nevidljivo, gledam tenk koji stoji kako tone u zemlju i još sličnih bugova. Ovo da na našem serveru nemožeš pojedince lako ubiti sam primjetio još na BFBC2, a tebe ubije sa pištoljem na 200 metara, ali o tome neka razmišljaju Danny i Pirat. Ionako ima malo mjesta na serveru pa je teško upasti i onima koji su platili za njega. Začudo ovaj drugi od Tončija je jučer zjapio prazan iako ima 64 slota i uključen FF tj. HC je.

Kendo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Da se malo osvrnem i na ovaj video BTK. Nadam se da će i u cijeloj igri napraviti nišane kakvi su tamo. Konačno tenk ima normalan nišan a ne ove iritantne žute nišane od kojih ništa ne vidiš.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ljudi svi mi imamo probleme{#}. Imam i ja jedan. Igram MP kojih 20 minuta i odjedom server timed out ili server discon... Opet se spojim (nekad jedva) na server opet igram 20 ili 30 minuta i isto sranje. Prije kojih tjedan i pol složio sam on Ip adrese na routeru (kako je objašnjeno u ovom forumu) i radilo je tjedan dana bez greške do prije kojih tri ili četiri dana. Što da sad napravim?????????????????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

to se i meni desava u zadnjih par dana mada sam i ja postavio u ruteru sve ip adrese kako su naveli da ucinimo

a sada ne mogu niti da igram,nakon sta pokrenem  MP igru GAME MANAGER nestane nakon 5 sekundi

u SP u GAME MANAGER stoji samo "initializing..." i tako stoji svo vrijeme

a u CO-OP nikako da nade jos jednog igraca

15 godina
drZivago kaže...

A ljudi svi mi imamo probleme{#}. Imam i ja jedan. Igram MP kojih 20 minuta i odjedom server timed out ili server discon... Opet se spojim (nekad jedva) na server opet igram 20 ili 30 minuta i isto sranje. Prije kojih tjedan i pol složio sam on Ip adrese na routeru (kako je objašnjeno u ovom forumu) i radilo je tjedan dana bez greške do prije kojih tri ili četiri dana. Što da sad napravim?????????????????????????

Neznam dali pomaže ali ja sam jučer probao repair instail. ili slično U originu stisni desni klik na igru i pod opcijama odaberi taj repair, brzo je gotovo ali je poslije pisalo da je igra sa up to date jer je nešto instalirao i čini mi se da sad ima manje bugova. U BFBC2 je takvo nešto slično bilo u Steamu check local file i nakon toga je igra uvijek bolje išla.

Kendo
14 godina
Battlefield 3
Had a dream I was king, I woke up still king

4 0 hvala 5
13 godina
neaktivan

Jesam sad ću probati ako šljaka. Hvala!!!

17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

...

molio bih 1 min samo aplauz za DICE

Trebao bi im dati aplauz jer su popravili nešto što nije valjalo? Kad naprave igru koju ne treba popravljati onda će dobiti aplauz.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
neaktivan
Kendo kaže...
drZivago kaže...

Neznam dali pomaže ali ja sam jučer probao repair instail. ili slično U originu stisni desni klik na igru i pod opcijama odaberi taj repair, brzo je gotovo ali je poslije pisalo da je igra sa up to date jer je nešto instalirao i čini mi se da sad ima manje bugova. U BFBC2 je takvo nešto slično bilo u Steamu check local file i nakon toga je igra uvijek bolje išla.

nažalost ništa od toga isto sranje ništa hvala KENDO

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice