Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.157.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo trebaju svi pogledati kada krecu igrati...a bome i neki koji igraju vec duze (preneseno sa battlefieldo.com)

Know your Unlocks - Medic & Ammo kits

hahah a ovo jel radi? bacis medic kit par puta na zid i on padne??

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:25 (Calinjos).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Calinjos kaže...

hahah a ovo jel radi? bacis medic kit par puta na zid i on padne??

Treba probati!

BTW, jeste vidjeli, Squad Heal 30? Nije li 20?

Također, one duge zelene crte koje izlaze iz imena to je onaj bug o kojem se priča? Meni se, hvala bogu, to ne pojavljuje.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

el se moze kak napravit novi solider..? ko u bad company 2.. jer nebi igro na bratovom da mu ne shebem K/D :(

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SuperDox kaže...

el se moze kak napravit novi solider..? ko u bad company 2.. jer nebi igro na bratovom da mu ne shebem K/D :(

Po trenutnom stanju stvari - ne.

15 godina
ovajonaj kaže...
smiglcro kaže...

zadavatiti cu ga kada dodjem kuci, vec me je kostao bana ne jednom nasem serveru :( kad promijenim pass onda place kao beba da nece vise nikad :) uglavnom ja sam pon-pet na poslu od 08:00-16:00 tako da u to vrijeme buraz igra... zato mi tako opako fali vise vojnika na jednom racunu...

neki dan kad smo igrali caspian border ja uzeo onaj lav i krenuo da se namjestim da cekam avione helije i to kad iza mene ide smiglon3 (u mom timu igra btw) i spuca mi rpg u ledja..reko sta ti je kad on jos jedan rpg i u ledja.. ja vis poceo goriti izadjem iz lav-a i ubijem ga da bi mi onda on poceo prijetiti da cu ja dobiti ban... jesi to ti igrao ili buraz?

mislio sam bas da si neki debil, a eto mozda si ok lik...

Nisam def ja ali vidim da je ovo uzelo maha malo previse, blati mi ime bez razloga, zao mi je zabraniti mu da igra a opet mi je zao dati jos 200kn samo da bi imao odvojeni acc.

Danny_HR kaže...
smiglcro kaže...

zadavatiti cu ga kada dodjem kuci, vec me je kostao bana ne jednom nasem serveru :( kad promijenim pass onda place kao beba da nece vise nikad :) uglavnom ja sam pon-pet na poslu od 08:00-16:00 tako da u to vrijeme buraz igra... zato mi tako opako fali vise vojnika na jednom racunu...

Ma nek se zabavlja. Smiješno je kad netko bitcha non stop, bar meni. :)

LOL al najjači je:

• [14:35:25] Smiglon3 > mother fu noob cheater shooting smag one be anoder
  • [14:42:55] Smiglon3 > fuck off fu ratard mortar noob

Slab je na živac? Nešto kao ja, samo ja ne tipkam nego serem ekipi na V. U toj mjeri da su me počeli ignorirat pa me ne čuju ni kad nešto normalno kažem. Hihi.

Slab je on s živcima, psuje kao idiot, uz to znanje engleskog mozes vidjeti iz teksta :) uglavnom kada sam ja doma ne cuje se iz sobe ali kaze mi baka kada mene nema da psuje cuje se gore na kat :) upozoriti cu ga danas ako jos jednom dobijem prituzbu da nece vise igrati.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zar ne može sam dati 200kn?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možda je školarac pa nema.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Battlefield 3

Nema love, dam mu da igra sve što kupim ali ovo je prvi puta da smo prisiljeni dijeliti isti račun jer je idiotizam da kupujem još jednu igru da bi imao 2 vojnika. Isprike svima koga je uvrijedio, popricati cemo danas...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onda neka dila drogu pred školom da zaradi...  Neka onda uči{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IN RL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma pusti dečka. To mu dođe kao ventil. :)
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Danny_HR kaže...
athlon64 kaže...

2. cheatere

Zašto? Ovo je prilično jednostavno za shvatit.

Ne radi se, kako je općeprihvaćeno uvjerenje, o ljudima koji ne mogu biti dovoljno dobri bez cheata pa time nadoknađuju svoju nesposobnost. Dapače, kroz godine igraćeg iskustva uvidio sam da se radi o ekipi koja uživa u trolanju. Nešto poput svima nam dobro poznatih forumskih trolova.

Njima je cilj isprovocirati reakciju igrača na serveru, ako to mogu napraviti uspješni su u onome što rade i nije im teško za to potrošiti novac na cheat, novu igru ili takvo što. Ako proučiš forume ekipe koja radi i prodaje cheatove, vidjet ćeš zašto govorim ovo što govorim.

That being said, ignoriranje je najbojli način za otjerati cheatera. Ako mu rejđaš, prijetiš i kenjaš po četu samo ga zabavljaš. Ignoriraš ga i igraš svoju igru, za njega će se pobrinuti admin, PB a u najgorem slučaju će sam otići kad vidi da ga nitko ne obadaje.

ne želim to reć, shvaćam ja da je njihov cilj isprovocirat ljude,zajebavat se i bit ponosan na sebe znajući kako ti izad ekrana nitko ne može ništa, ali ne shvaćam koji je užitak u tome :/

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ne želim to reć, shvaćam ja da je njihov cilj isprovocirat ljude,zajebavat se i bit ponosan na sebe znajući kako ti izad ekrana nitko ne može ništa, ali ne shvaćam koji je užitak u tome :/

To što ti ne vidiš koji je užitak u tome, ne znači da oni ne uživaju u tome...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
16 godina
Battlefield 3

jeli kome sada origin offline

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dery kaže...

jeli kome sada origin offline

meni je isto

server je pao

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni šljaka?{#}

EDIT: Sad šljaka moj krastavac {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 16:28 (eevek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eevek kaže...

Meni šljaka? {#}

how???

15 godina
Battlefield 3

taman za SP malo.

Cpt_LIAR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
athlon64 kaže...

2. cheatere

Zašto? Ovo je prilično jednostavno za shvatit.

Ne radi se, kako je općeprihvaćeno uvjerenje, o ljudima koji ne mogu biti dovoljno dobri bez cheata pa time nadoknađuju svoju nesposobnost. Dapače, kroz godine igraćeg iskustva uvidio sam da se radi o ekipi koja uživa u trolanju. Nešto poput svima nam dobro poznatih forumskih trolova.

Njima je cilj isprovocirati reakciju igrača na serveru, ako to mogu napraviti uspješni su u onome što rade i nije im teško za to potrošiti novac na cheat, novu igru ili takvo što. Ako proučiš forume ekipe koja radi i prodaje cheatove, vidjet ćeš zašto govorim ovo što govorim.

That being said, ignoriranje je najbojli način za otjerati cheatera. Ako mu rejđaš, prijetiš i kenjaš po četu samo ga zabavljaš. Ignoriraš ga i igraš svoju igru, za njega će se pobrinuti admin, PB a u najgorem slučaju će sam otići kad vidi da ga nitko ne obadaje.

Dijelom se s tobom slazem, no u gamingu (competitive) sam jos od doba HINLA-e, bio sam admin na PBBansu i GVu svojedobno u zlatno doba cod2 i cod4, upoznao i uzivo brdo haxora i jedno je sigurno, a to je kako su svi oni ipak malo slabije inteligencije, neka se ne uvrijede, ali je tako. 

Neki su i odrasli u medjuvremenu, a s obzirom kako se ponasaju, bio sam u pravu sta se IQ-a tice. 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Battlefield 3

Ma daaaaaj.Sad kad imam vremena ne mogu igrat{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

jel origin ovo down?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

da pao je ali meni uvik stoji{#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrci24 kaže...

jel origin ovo down?

No sh*t, Sherlock.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Smiglcro nije Smiglon3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako ne radi ja sad dero na flight only serveru !???{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taman kad sam kupio BF3 Origin key, Origin je offline, neeeeeeeeeeeeeeee!!!!

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:28 (peroko).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Smiglcro nije Smiglon3?

Igrao sam s jednim od njih i ok je, nemam pojma sad koji.

Bring out your dead!
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

meni sve radi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

isto

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Meni offline a taman instaliro novi jOystic :(((((

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:42 (Dermentor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

meni ne radi, koji qracccc!?!

Edit

A radi samo je Origin pao , treba uci preko Battleneta direktno

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:52 (bik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice