Ovo trebaju svi pogledati kada krecu igrati...a bome i neki koji igraju vec duze (preneseno sa battlefieldo.com)
Know your Unlocks - Medic & Ammo kits
hahah a ovo jel radi? bacis medic kit par puta na zid i on padne??
Ovo trebaju svi pogledati kada krecu igrati...a bome i neki koji igraju vec duze (preneseno sa battlefieldo.com)
Know your Unlocks - Medic & Ammo kits
hahah a ovo jel radi? bacis medic kit par puta na zid i on padne??
el se moze kak napravit novi solider..? ko u bad company 2.. jer nebi igro na bratovom da mu ne shebem K/D :(
el se moze kak napravit novi solider..? ko u bad company 2.. jer nebi igro na bratovom da mu ne shebem K/D :(
Po trenutnom stanju stvari - ne.
zadavatiti cu ga kada dodjem kuci, vec me je kostao bana ne jednom nasem serveru :( kad promijenim pass onda place kao beba da nece vise nikad :) uglavnom ja sam pon-pet na poslu od 08:00-16:00 tako da u to vrijeme buraz igra... zato mi tako opako fali vise vojnika na jednom racunu...
neki dan kad smo igrali caspian border ja uzeo onaj lav i krenuo da se namjestim da cekam avione helije i to kad iza mene ide smiglon3 (u mom timu igra btw) i spuca mi rpg u ledja..reko sta ti je kad on jos jedan rpg i u ledja.. ja vis poceo goriti izadjem iz lav-a i ubijem ga da bi mi onda on poceo prijetiti da cu ja dobiti ban... jesi to ti igrao ili buraz?
mislio sam bas da si neki debil, a eto mozda si ok lik...
Nisam def ja ali vidim da je ovo uzelo maha malo previse, blati mi ime bez razloga, zao mi je zabraniti mu da igra a opet mi je zao dati jos 200kn samo da bi imao odvojeni acc.
zadavatiti cu ga kada dodjem kuci, vec me je kostao bana ne jednom nasem serveru :( kad promijenim pass onda place kao beba da nece vise nikad :) uglavnom ja sam pon-pet na poslu od 08:00-16:00 tako da u to vrijeme buraz igra... zato mi tako opako fali vise vojnika na jednom racunu...
Ma nek se zabavlja. Smiješno je kad netko bitcha non stop, bar meni. :)
LOL al najjači je:
Slab je na živac? Nešto kao ja, samo ja ne tipkam nego serem ekipi na V. U toj mjeri da su me počeli ignorirat pa me ne čuju ni kad nešto normalno kažem. Hihi.
Slab je on s živcima, psuje kao idiot, uz to znanje engleskog mozes vidjeti iz teksta :) uglavnom kada sam ja doma ne cuje se iz sobe ali kaze mi baka kada mene nema da psuje cuje se gore na kat :) upozoriti cu ga danas ako jos jednom dobijem prituzbu da nece vise igrati.
Zar ne može sam dati 200kn?
Nema love, dam mu da igra sve što kupim ali ovo je prvi puta da smo prisiljeni dijeliti isti račun jer je idiotizam da kupujem još jednu igru da bi imao 2 vojnika. Isprike svima koga je uvrijedio, popricati cemo danas...
Onda neka dila drogu pred školom da zaradi... Neka onda uči
2. cheatere
Zašto? Ovo je prilično jednostavno za shvatit.
Ne radi se, kako je općeprihvaćeno uvjerenje, o ljudima koji ne mogu biti dovoljno dobri bez cheata pa time nadoknađuju svoju nesposobnost. Dapače, kroz godine igraćeg iskustva uvidio sam da se radi o ekipi koja uživa u trolanju. Nešto poput svima nam dobro poznatih forumskih trolova.
Njima je cilj isprovocirati reakciju igrača na serveru, ako to mogu napraviti uspješni su u onome što rade i nije im teško za to potrošiti novac na cheat, novu igru ili takvo što. Ako proučiš forume ekipe koja radi i prodaje cheatove, vidjet ćeš zašto govorim ovo što govorim.
That being said, ignoriranje je najbojli način za otjerati cheatera. Ako mu rejđaš, prijetiš i kenjaš po četu samo ga zabavljaš. Ignoriraš ga i igraš svoju igru, za njega će se pobrinuti admin, PB a u najgorem slučaju će sam otići kad vidi da ga nitko ne obadaje.
ne želim to reć, shvaćam ja da je njihov cilj isprovocirat ljude,zajebavat se i bit ponosan na sebe znajući kako ti izad ekrana nitko ne može ništa, ali ne shvaćam koji je užitak u tome :/
ne želim to reć, shvaćam ja da je njihov cilj isprovocirat ljude,zajebavat se i bit ponosan na sebe znajući kako ti izad ekrana nitko ne može ništa, ali ne shvaćam koji je užitak u tome :/
To što ti ne vidiš koji je užitak u tome, ne znači da oni ne uživaju u tome...
jeli kome sada origin offline
jeli kome sada origin offline
meni je isto
server je pao
Meni šljaka?
EDIT: Sad šljaka moj krastavac
taman za SP malo.
2. cheatere
Zašto? Ovo je prilično jednostavno za shvatit.
Ne radi se, kako je općeprihvaćeno uvjerenje, o ljudima koji ne mogu biti dovoljno dobri bez cheata pa time nadoknađuju svoju nesposobnost. Dapače, kroz godine igraćeg iskustva uvidio sam da se radi o ekipi koja uživa u trolanju. Nešto poput svima nam dobro poznatih forumskih trolova.
Njima je cilj isprovocirati reakciju igrača na serveru, ako to mogu napraviti uspješni su u onome što rade i nije im teško za to potrošiti novac na cheat, novu igru ili takvo što. Ako proučiš forume ekipe koja radi i prodaje cheatove, vidjet ćeš zašto govorim ovo što govorim.
That being said, ignoriranje je najbojli način za otjerati cheatera. Ako mu rejđaš, prijetiš i kenjaš po četu samo ga zabavljaš. Ignoriraš ga i igraš svoju igru, za njega će se pobrinuti admin, PB a u najgorem slučaju će sam otići kad vidi da ga nitko ne obadaje.
Dijelom se s tobom slazem, no u gamingu (competitive) sam jos od doba HINLA-e, bio sam admin na PBBansu i GVu svojedobno u zlatno doba cod2 i cod4, upoznao i uzivo brdo haxora i jedno je sigurno, a to je kako su svi oni ipak malo slabije inteligencije, neka se ne uvrijede, ali je tako.
Neki su i odrasli u medjuvremenu, a s obzirom kako se ponasaju, bio sam u pravu sta se IQ-a tice.
Ma daaaaaj.Sad kad imam vremena ne mogu igrat
jel origin ovo down?
da pao je ali meni uvik stoji
jel origin ovo down?
No sh*t, Sherlock.
Smiglcro nije Smiglon3?
Kako ne radi ja sad dero na flight only serveru !???
Smiglcro nije Smiglon3?
Igrao sam s jednim od njih i ok je, nemam pojma sad koji.
meni sve radi...
isto
Meni offline a taman instaliro novi jOystic :(((((
meni ne radi, koji qracccc!?!
Edit
A radi samo je Origin pao , treba uci preko Battleneta direktno