Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.159.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Meni su sve mape dobre, ne znam kakva to mapa mora biti da bude loša. Većina ovih što se žali, žali se jer mapa ne odgovara njihovom stilu igranja, što je besmisleno i krajnje sebično.

Mape na stranu, mene iritira rušenje igre. Svako malo "stopped responding" pa već tri dana igram vrhunski Skyrim, koji radi bez rušenja, ima odličnu atmosferu i fino izgleda.

Nakon patcha battleloga, a ima sad već neko vrijeme, ja ovako ulazim u igru:

1. pokreni Origin
  2. pokreni Battlelog
  3. odaberi server i probaj ući - BF3.exe has stopped repsonding
  4. svi ulazi nakon toga uđem na server, mijenjam servere i sve 5 (uz vrlo rijetke connection timed out, ili connection to server lost - eto, jučer mi se i router zroko kad mi se žena išla laptopom spajat na njega dok sam ja igrao...) - s time da prvi load uvijek traje urnebesno dugo, no oni iza toga vidim i counter do starta runde {#}
  5. nije da sam 100% zadovoljan, ali ide...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 9:10 (TomoR).
16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
Tonči kaže...

Meni su sve mape dobre, ne znam kakva to mapa mora biti da bude loša. Većina ovih što se žali, žali se jer mapa ne odgovara njihovom stilu igranja, što je besmisleno i krajnje sebično.

i meni su sve mape dobre, ali choke pointovi na nekim mapama su užasni, i bez alternativa. a to je nedopustivo i po meni smješno tako dizajnirat mapu uopće, ako ne igramo TDM npr.

Ne kužim što ti smeta kod toga? Pa nije svo puškaranje na ledinama iz šume u šumu. U gradskim područjima i sličnima, "choke point" je sasvim normalna stvar. Da, jasno mi je da smeta onima koji žele glumiti Jamesa Bonda i šuljati se okolo (uvijek to možeš, bez obzira na choke), ali to ne znači da nitko ne voli upravo borbu za most, tunel, ulicu i sl. - to jest poanta urbanog ratovanja odnosno takvih mapa. Ako vam se igra samo na čistinama, igrajte ARMA-u - tamo je sve šuma i proplanak.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni je dosao update za origin i od tad imam smrzavanje,rusenje i svakojake gluposti,neznam dali je od toga ali uglavnom je od tad

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 10:05 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Ja valjda jedini nemam problema sa rušenjem igre

meni se nijednom nije srusila do ovog updatea ali nijednom,ma...

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Ne kužim što ti smeta kod toga? Pa nije svo puškaranje na ledinama iz šume u šumu. U gradskim područjima i sličnima, "choke point" je sasvim normalna stvar. Da, jasno mi je da smeta onima koji žele glumiti Jamesa Bonda i šuljati se okolo (uvijek to možeš, bez obzira na choke), ali to ne znači da nitko ne voli upravo borbu za most, tunel, ulicu i sl. - to jest poanta urbanog ratovanja odnosno takvih mapa. Ako vam se igra samo na čistinama, igrajte ARMA-u - tamo je sve šuma i proplanak.

Da, ali on hoce reci da je problem u tome sto nema alternativa, nema drugih prolaza i sl., pa se cijela runda svodi na to da se 32 igrača na obje strane puškaraju kroz mali otvor... (npr metro)

17 godina
neaktivan
Osim na Metrou u CQ modu toga nema na ni jednoj drugoj mapi.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Diablo86 kaže...

Ja valjda jedini nemam problema sa rušenjem igre

ni ja nemam tih problema :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

[10:52:19] Smiglon3 > fu noob rus diiots with rpg
[10:54:04] Smiglon3 > fuck off with rpg fu noobs go plays tetris
[10:54:28] TraumaHoundz >  dude if you played as well as your vagina cried
[10:54:32] TraumaHoundz >  you might be pro
[10:54:38] TraumaHoundz >  stfu up and play

LOL!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 11:39 (Danny_HR).

26 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

pogotovo komentar na kraju :)
Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni su također sve dobre, sve osim Metroa u CQ modu.

Čak i one koje sam prezirao na početku, poput Bazara, Damavand Peaka i Siene Crossing su mi prirasle srcu.

P.S. Mogu li zamoliti dobre duše da mi pomognu nafilati server? Gore sam i idleam. :)

Evo sada se mislim da odem u skolu ili da ostanem da igram {#}

50 Idi u skolu
20 Ostani igrati BF3
LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Danny_HR kaže...

Meni su također sve dobre, sve osim Metroa u CQ modu.

Čak i one koje sam prezirao na početku, poput Bazara, Damavand Peaka i Siene Crossing su mi prirasle srcu.

P.S. Mogu li zamoliti dobre duše da mi pomognu nafilati server? Gore sam i idleam. :)

Evo sada se mislim da odem u skolu ili da ostanem da igram {#}

idi u skolu.od bf3 neces zaradivati {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hahah, pa kako ih nije sramota (dice, ne "igraca" tog)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/VirPuppy/stats/299435115/
ovo je inace player sa najvise bodova!

inace lako se moze izracunati neki prosjeci maximalni broj bodova, pa to sve pomnoziti sa vremenom i vidjeti da ovaj lik vara...ali jos kada ima 7 killova, lol :)

ili ovo

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AJ_Harry_AJ/stats/362356478/

igrac sa najvise killova, a level 3 :))))))))

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 13:43 (Calinjos).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cheezl kaže...
Tonči kaže...

Da, ali on hoce reci da je problem u tome sto nema alternativa, nema drugih prolaza i sl., pa se cijela runda svodi na to da se 32 igrača na obje strane puškaraju kroz mali otvor... (npr metro)

To je čista besmislica. Alternativa ima na desetke. U samom tunelu imaš 4 prolaza, imaš i helikopter za preskok planine. Na Sieneu imaš 2 mosta i 4 paralelne ulice. U Metrou imaš 2 paralelna prolaza.

Timski rad. Timski rad je uvijek rješenje. Choke mape su uvijek bile problem za CoD igrače koji samo jure naprijed i pucaju. Stvar je kombinacija: RPG za zaklone (čak i na metro možeš rušiti zidove), support strojnice za pritisak, snajperi za pokrivanje i sve imaš. Naravno, tenk, popravljanje, oklopna vozila... Sve to može i služi za proboje.

16 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

Možda igra sa MAV-om samo? {#}

17 godina

7 partija je odigrao lik {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
Calinjos kaže...

inace lako se moze izracunati neki prosjeci maximalni broj bodova, pa to sve pomnoziti sa vremenom i vidjeti da ovaj lik vara...ali jos kada ima 7 killova, lol :)

ili ovo

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AJ_Harry_AJ/stats/362356478/

igrac sa najvise killova, a level 3 :))))))))

Za ovoga prvog mogu samo reci LOL

A drugi je resetiran :)

Imas gore prvi post, koristio je aimbot

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
Danny_HR kaže...

[10:52:19] Smiglon3 > fu noob rus diiots with rpg
[10:54:04] Smiglon3 > fuck off with rpg fu noobs go plays tetris
[10:54:28] TraumaHoundz >  dude if you played as well as your vagina cried
[10:54:32] TraumaHoundz >  you might be pro
[10:54:38] TraumaHoundz >  stfu up and play

LOL!

zadavatiti cu ga kada dodjem kuci, vec me je kostao bana ne jednom nasem serveru :( kad promijenim pass onda place kao beba da nece vise nikad :) uglavnom ja sam pon-pet na poslu od 08:00-16:00 tako da u to vrijeme buraz igra... zato mi tako opako fali vise vojnika na jednom racunu...

17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Calinjos kaže...

Da da MAV :) ...

koji puca atomske mozda

17 godina
neaktivan
Calinjos kaže...
Arabarran kaže...
Calinjos kaže...

Da da MAV :) ...

koji puca atomske mozda

A možda je jednostavno nabasao na server s hackanim postavkama bodovanja bez da je mogao znati da će se to dogoditi. I ne tvrdim sad da nije kriv ali treba uvijek uzeti u obzir sve mogućnosti. Ne možeš samo ići okolo i banati bez provjere.

Uostalom koliko vidim resetirali su mu statse...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 14:27 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

zadavatiti cu ga kada dodjem kuci, vec me je kostao bana ne jednom nasem serveru :( kad promijenim pass onda place kao beba da nece vise nikad :) uglavnom ja sam pon-pet na poslu od 08:00-16:00 tako da u to vrijeme buraz igra... zato mi tako opako fali vise vojnika na jednom racunu...

Ma nek se zabavlja. Smiješno je kad netko bitcha non stop, bar meni. :)

LOL al najjači je:

• [14:35:25] Smiglon3 > mother fu noob cheater shooting smag one be anoder
  • [14:42:55] Smiglon3 > fuck off fu ratard mortar noob

Slab je na živac? Nešto kao ja, samo ja ne tipkam nego serem ekipi na V. U toj mjeri da su me počeli ignorirat pa me ne čuju ni kad nešto normalno kažem. Hihi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 14:45 (Danny_HR).
17 godina
smiglcro kaže...

neki dan kad smo igrali caspian border ja uzeo onaj lav i krenuo da se namjestim da cekam avione helije i to kad iza mene ide smiglon3 (u mom timu igra btw) i spuca mi rpg u ledja..reko sta ti je kad on jos jedan rpg i u ledja.. ja vis poceo goriti izadjem iz lav-a i ubijem ga da bi mi onda on poceo prijetiti da cu ja dobiti ban... jesi to ti igrao ili buraz?

mislio sam bas da si neki debil, a eto mozda si ok lik...

-BiH-slackspace
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta su Back to Karkand dostupne za PS3? Ili su to samo snimili gameplay i dali novinarima?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Molim Vas da mi pomognete oko ovog problema. (Imam Ati Radeon HD 3870);
Potpis problema:
Naziv događaja koji opisuje problem: APPCRASH
Naziv aplikacije: bf3.exe
Verzija aplikacije: 1.0.0.0
Vremenska oznaka aplikacije: 4e9d3315
Naziv modula kvara: atidxx32.dll
Verzija modula kvara: 8.15.10.163
Vremenska oznaka modula kvara: 4a5be09b
Kod iznimke: c0000005
Pomak iznimke: 00064a17
Verzija OS-a: 6.1.7600.2.0.0.256.1
ID regionalnih postavki: 1050
Dodatne informacije 1: 0a9e
Dodatne informacije 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatne informacije 3: 0a9e
Dodatne informacije 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

0 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...
smiglcro kaže...

bug hc server (64) sinoć na server upadne chiter s aimbotom, lik je u 5 minuta koliko je bilo ostalo do kraja mape sabio 72-2, antunov nešto, uglavnom totalno jadno kada znaš da PB radi (valjda) i ništa se ne događa. Lik je uredno napustio mapu prije završetka te se nije pojavio na b.reportu. Da li na tom serveru radi pb stream? Da li imate mogućnosti nabaviti dodatne zaštite uz pb, ako su izašle uopće kakve do sada?

Smiglo... evo ga tip... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AJ_Harry_AJ/stats/362356478/

brzo su ga vratili na NULU... ajde neka je... ja sam poslao report da vara i napisao da ima aimbot...

aj drago mi je da su tako efikasni protiv cheatera, igra sam ja kad je taj tip ložia xd, btw 2 stvari nikad necu shvatit 1. žene, 2. cheatere

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo zašto bi najradije riješio se igre.

Pun mi kufer kretenčina, ko im dozvoli pristup PC-u

http://www.xfire.com/video/504650/

2 minute sam pratio ga označenog, niko ni da trzne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:08 (Doxy_CRO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

brzo su ga vratili na NULU... ajde neka je... ja sam poslao report da vara i napisao da ima aimbot...

Kakva pederčina, ja bi ga bannao parmanently...

Diretore_BB
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

2. cheatere

Zašto? Ovo je prilično jednostavno za shvatit.

Ne radi se, kako je općeprihvaćeno uvjerenje, o ljudima koji ne mogu biti dovoljno dobri bez cheata pa time nadoknađuju svoju nesposobnost. Dapače, kroz godine igraćeg iskustva uvidio sam da se radi o ekipi koja uživa u trolanju. Nešto poput svima nam dobro poznatih forumskih trolova.

Njima je cilj isprovocirati reakciju igrača na serveru, ako to mogu napraviti uspješni su u onome što rade i nije im teško za to potrošiti novac na cheat, novu igru ili takvo što. Ako proučiš forume ekipe koja radi i prodaje cheatove, vidjet ćeš zašto govorim ovo što govorim.

That being said, ignoriranje je najbojli način za otjerati cheatera. Ako mu rejđaš, prijetiš i kenjaš po četu samo ga zabavljaš. Ignoriraš ga i igraš svoju igru, za njega će se pobrinuti admin, PB a u najgorem slučaju će sam otići kad vidi da ga nitko ne obadaje.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ignoriranje je najbojli način za otjerati cheatera.

A ja im uvijek j**em mater... Ne mogu se kontrolirati ali šutiti ću od sada ...

Diretore_BB
17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Evo zašto bi najradije riješio se igre.

Pun mi kufer kretenčina, ko im dozvoli pristup PC-u

http://www.xfire.com/video/504650/

2 minute sam pratio ga označenog, niko ni da trzne.

Jbga, nitko ne koristi Javelin pa ni ne zna da ga lockaš. A nitko ne koristit Javelin jer obično nitko ne markira mete s laserom... beskonačna petlja :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
Battlefield 3

Ovo je prvi Recon na PC-u... Igrao 1h22m, 7 killova (ili je zalutao na server, ili..):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/stebe5271/stats/217487977/

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice