Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.168.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
goodye kaže...

Imam konfu iz profila, i fps mi ide oko 30 i onda padne na 1 na sekundu pa se vrati na 30. Sve su postavke na normal ili low, aa iskljucen. 

Jel bas tako zahtjevno da mora sve ici low?

Promini komp...

Ja sam jučer kupio phenom II x4 955, a prije toga sam imao x2 7850... sinoć sam probao igrati BF3 i bilo mi je prebzo... falili su mi trzaji na koje sam navikao {#}.

17 godina
amater_2 kaže...

Promini komp...

Ja sam jučer kupio phenom II x4 955, a prije toga sam imao x2 7850... sinoć sam probao igrati BF3 i bilo mi je prebzo... falili su mi trzaji na koje sam navikao {#}.

Bez uvrede, ali da mogu mjenjati tako lako, ne bih pitao ovdje jel do kompa, nego bih jednostavno otisao uzeti novi :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
goodye kaže...

Imam konfu iz profila, i fps mi ide oko 30 i onda padne na 1 na sekundu pa se vrati na 30. Sve su postavke na normal ili low, aa iskljucen. 

Koliko god glupo zvučalo, pomaže ako staviš affinity na jedan core od procesora, s obzirom da imaš Core 2 duo - to je poznati problem...

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3-pc/1445186-battlefield-3-problem-sound.html#post20313074

Inače, probao je taj fix i kolega s posla, i kaže da mu je pomoglo.

16 godina
goodye kaže...
amater_2 kaže...

Promini komp...

Bez uvrede, ali da mogu mjenjati tako lako, ne bih pitao ovdje jel do kompa, nego bih jednostavno otisao uzeti novi :)

Nema uvrede. Ja sam ti samo rekao što je... i ja osobno nisam minjao komp. već 3 godine... tako da te razumijem...

Pomiri se s tim da će ti lagati i to je to....

17 godina

Pa da mu je slab komp, trzalo bi mu cijelo vrijeme. Zašto misliš da je komp slab ako mu radi na 30 fps-a, s time da tu i tamo padne na 1fps u jednoj sekundi pa se opet vrati? Neka bolje pročita onaj post gdje je opisan sličan problem, prije da će ga tako riješiti.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Pa da mu je slab komp, trzalo bi mu cijelo vrijeme. Zašto misliš da je komp slab ako mu radi na 30 fps-a, s time da tu i tamo padne na 1fps u jednoj sekundi pa se opet vrati? Neka bolje pročita onaj post gdje je opisan sličan problem, prije da će ga tako riješiti.

Ispričavam se ako sam malo grubo zvučao. Samo sam rekao kako je meni bilo i da sam tek sinoć vidio što znači 4 jezgre u BF...

15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Meni je isto tako navecer na wireless netu, znaci imam 50 fps i onda padne na 1 i onda se odma digne na 50.

Igram preko dana pa me nesmeta al vjerovatno je do konekcije.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
amater_2 kaže...

Promini komp...

Tak ti i meni. Igra doslovno pici jedno dvije tri partije i onda u cetvrtoj pocinje nenormalno trzanje.

Npr. okrenem se lijevo, fps padne na 1 i tako ostane 1-1.5 sec.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
dedaa kaže...

Tak ti i meni. Igra doslovno pici jedno dvije tri partije i onda u cetvrtoj pocinje nenormalno trzanje.

Evo sada sam zvao brata kuci da proba ovo da stavljanjem na jednu jezgru, i cini mi se da pali.

Upalio je i kaze fps 25-40 ne spada, jos je i u guzvi bio i pucao i poginuo...

Nadam se da je to to.

Probaj.

A cim dodem s posla clock ide lagani. :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
Battlefield 3

Ekipa dajte stanite više s glupostima tipa bf3 mi troši 6gb, troši mi 3gb, meni ide i do 8gb... ili se naučite gledati procese i čitati koliko memorije troše ili se suzdržite gluposti. Battlefield 3 troši oko 900mb-1400mb ovisno o mapi, kakvih 6gb rama... to što ti doma imaš 89 procesa uz bf3 koji rade nešto ne znači da igra toliko troši. Sam loading mape će se ubrzati s 8gb rama i to je to. Da li ti stvarno treba 8gb ddr.a zavisi o tome koliko si opteretio win. Koliko programa se izvodi u pozadini. I da li ti je 10 sekundi ili 40 sek vrijeme učitavanja mape važno. Meni osobno se mape učitavaju u 5-10 sek, da imam SSD disk to bi bilo o roku 1 sek, apsolutno nevažno jer i ovako s 5sek učitavanja mape uredno budem među prvih 3 na serveru i uredno čekam kao i ekipa kojoj se mapa učitava 40 sekundi...

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
dedaa kaže...

Evo sada sam zvao brata kuci da proba ovo da stavljanjem na jednu jezgru, i cini mi se da pali.

Upalio je i kaze fps 25-40 ne spada, jos je i u guzvi bio i pucao i poginuo...

Nadam se da je to to.

Probaj.

A cim dodem s posla clock ide lagani. :)

Meni nista od toga, cak ide jos i gore. Doduse ja imam AMD-a ali mislim da nebi trebalo imati veze.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam oko 70 procesa i dok alt tabam iz igre ponekad mu treba dosta vremena da dode k sebi,pogotovo kad izlazim iz igre nemres nikaj normalno raditi 2 minute.Nemres rec da sa 8 gb rama se to nebude popravilo,nije sam da bu se loading ubrzao nego opcenito cijela stabilnost,nebu bilo vise nepotrebnog cekanja da se hard stabilizira nego bu sve alocirao u memoriju i komp bu lakse "disao".Moj hard nemre doc k sebi,jer onaj visak memorije moj mi fali sve trpa na hard,i dolazi do neporebnog usporavanja.Ti zbog ssd-a nemres kuzit razilku jer je on sam po sebi brz.Visak memorije koj mu fali ide na njega i on to sve brzo obradi bez da se uspori sistem.Tak da prakticki tebi ni netreba vise od 4 gb rama zbog ssd-a.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Imam oko 70 procesa i dok alt tabam iz igre ponekad mu treba dosta vremena da dode k sebi,pogotovo kad izlazim iz igre nemres nikaj normalno raditi 2 minute.Nemres rec da sa 8 gb rama se to nebude popravilo,nije sam da bu se loading ubrzao nego opcenito cijela stabilnost,nebu bilo vise nepotrebnog cekanja da se hard stabilizira nego bu sve alocirao u memoriju i komp bu lakse "disao".Moj hard nemre doc k sebi,jer onaj visak memorije moj mi fali sve trpa na hard,i dolazi do neporebnog usporavanja.Ti zbog ssd-a nemres kuzit razilku jer je on sam po sebi brz.Visak memorije koj mu fali ide na njega i on to sve brzo obradi bez da se uspori sistem.Tak da prakticki tebi ni netreba vise od 4 gb rama zbog ssd-a.

Meni se popravilo sa ukupno 5GB rama.

Velika je razlia izemdju 4 i 5 GB, izlaz iz igre je instantan te se moze lako alt+tab-at. (naravno ako imate 1 GB GPU ram jer sam primjetio da na 512 MB puno cesce cita sa diska)

Nakon dosta rundi jednostavno nema loadiranja (tokom misije),sto ujedno i usporava.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
Battlefield 3

Gle sada pričamo o kruškama i jabukama, to što tebi treba 2min da se sustav stabilizira je očiti dokaz da ne samo da koristiš cijeli ddr (ako imaš 64bit win) nego još dodatno koristiš i caching s diska, znači da ti sam sustav ždere ram, što točno pogledaj u procese. Ovdje se priča o 2 teme i stalno se miješaju te teme :

Da li battlefield 3 zahtjeva 8gb ddr.a -> Apsolutno NE! sama igra troši prosječnih 1gb rama

Da li moj sustav zahtjeva 8gb ddr.a -> Ovisi u kakvom su stanju win, koji procesi rade, što se izvodi u pozadini.

Znači da zaključimo : BF3 može raditi apsolutno isto na sustavu od 8gb ddr3 kao i na sustavu od 4gb ddr3 memorije (uz jedinu razliku brzine učitavanja mape koje se u normalnim uvjetima rada igre svede na to da je nebitno jer isto čekamo počeak runde), isto tako BF3 može raditi lošije na sustavu s 8gb ddr3 nego na sustavu s 4gb ddr3 memorije i vice versa. Reći da bf3 zahtjeva 8gb ddr.a je glupo, reći da moji win zahtjevaju 8gb ddr.a zbog onoga što se vrti u pozadini dok ja nešto igram je potpuno druga stvar.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

meni na mojoj konfi na medium ide glatko nemam nikavih trazanja ili sl igram na 1152x864 ... koristim ove nove nvidia drivere :D hmm ali na battlelog-u imam problem a to je da mi npr bug server bilo kad da pogledam 0/64 igraca :S i tako svaki server koji mi je u favoritima :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 12:29 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Molim clanove koji imaju 22"/1680x1050 monitor i dole neku od karata da mi se javi preko privatne poruke da ne zatrpavam temu i kazu kakve performanse imaju u BF3 MP. Kupujem neku od karata u rangu ali izgleda ni jedna nije dovoljna:

6770, 6790, gtx260, gts 450

Hvala.

http://stondenstik.com/index.php

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Dobio sam Battlefield 3 Razer Imperator

LINK

U mad?

pwn too much...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 13:24 (agent_00klc).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Dobio sam Battlefield 3T Razer Imperator

LINK

U mad?

Ne zbog miša, ali svakako zbog love koju bi zaradio da ga prodam {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Koliko god glupo zvučalo, pomaže ako staviš affinity na jedan core od procesora, s obzirom da imaš Core 2 duo - to je poznati problem...

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3-pc/1445186-battlefield-3-problem-sound.html#post20313074

Inače, probao je taj fix i kolega s posla, i kaže da mu je pomoglo.

Ja imam core duo i nemam nikakvih problema.

30FPS min...vecinu vremena vrtim 40 na low

kad stavim affinity na jednu od jezgri ode sve k vragu

15 godina
Battlefield 3

https://www.sapphireselectclub.com/presentation/member/member_index.aspx?cid=13

Probajte možda dobijete ključ od BF3 besplatno.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gdje ti vidiš da se tamo može dobit BF3
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čini se da rade na sprečavanju mortar spama s novim patchom. tweet

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

U lijevom kutu gdje je i nacrtan BF3.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ma to je samo za vlasnike hd6970 flex bf3
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
Battlefield 3

Ima i takvih pa da znaju.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

cijelo vrijeme mi piše jojning server

p.s nije mi upaljn niti jedan bf3

jer postoji ono da ga ponekad moram koknut

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
smiglcro kaže...

se suzdržite gluposti. Battlefield 3 troši oko 900mb-1400mb ovisno o mapi, kakvih 6gb rama... to što ti doma imaš 89 procesa uz bf3 koji rade nešto ne

bez ikakvih procesa u pozadini vuče puno više ,ja sam ga ulovija na 3.8 gb  odbij sistemsku potrošnju od 1gb ispada 2.8 gb sama igra

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
17 godina

Bilo o tome rijeći par stranica unatrag pa si malo prelistaj...

Prvo klikni na Cancel gdje ti ulazi u server, zatim ubij proces bf3.exe i opet se spoji na sever. Meni tako svaki puta radi kada se pojavi taj problem.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan

ma nema mi toga

ali skužio sam u čemu je problem nije mi origin bio upaljne

za ovo tu znam

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemogu vjerovat da ću ovo reć ali polako sam se zasitio battlefielda.

Vjerojatno zbog količine retarda koji igraju i uništavaju samu bit igre a to je teamplay.

Sve u svemu, igram Skyrim, nakon njega L.A. Noire, imam dovršiti Napoleon:Total war... a kad mi se zapuca, sat-dva sjednem za BF3.

BC2 mi je u nekim,ponavljam, u nekim stvarima bio zabavniji i bolji.

Naprosto nemam više osjećaj da sam postigao nešto, pogotovo sad kad ima 200 levela ili kolko već..glupost.

Ono, forever alone lvl. 150 u battlefieldu,meh {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
25 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice