Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.177.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
loud killer kaže...

Može li mi neko dati ss gadgeta nisana msm da vidim gdje se tacno nalaze nisani kad se otkljucaju za neku pusku...HVALA UNAPRIJED :)

Odes na battlelog>stats>oruzje koje te zanima i onda pri dnu sve sto se moze otkljucati za tu pusku i kada predes misom preko onda ti pokaze koliko jos kilova trebas.

Usput ovo mi je najdraza i po mom miseljenu najbolja puska ^^

LoL-scarface797(EU)
13 godina
Battlefield 3

jel ima jos neko problem sa STALNO IDE SAMO JOINING SERVER VEC SAM SVE PROBO SA FORUMA OD EA..mozda neko zna rjesenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tek sljdeci tjedan dolazi battlefield u algoritam,kazu da je rasprodan..nadam se da se necu razocarati crashanjem i izbacivanjem iz igre..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Back to Karkand mape će moći u istu rotaciju sa standardnim mapama.
FAK JEA!

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

17 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Back to Karkand mape će moći u istu rotaciju sa standardnim mapama.
FAK JEA!

A što s igračima koji ne budu imali tu mapu? Izbaci ih server? To je problem, lako za rotaciju...

13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
loud killer kaže...

Može li mi neko dati ss gadgeta nisana msm da vidim gdje se tacno nalaze nisani kad se otkljucaju za neku pusku...HVALA UNAPRIJED :)

Odes na battlelog>stats>oruzje koje te zanima i onda pri dnu sve sto se moze otkljucati za tu pusku i kada predes misom preko onda ti pokaze koliko jos kilova trebas.

kd si vec kod te slike, uvijek me zanimalo... zasto se ona prva optika nemoze otkljucati, pise samo za zaposlenike Dicea

17 godina
neaktivan
CroChef kaže...

kd si vec kod te slike, uvijek me zanimalo... zasto se ona prva optika nemoze otkljucati, pise samo za zaposlenike Dicea

Zato jer je to 12x scope kojeg ni nema previše smisla stavljati na bilo što osim snajpera.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Pošto ne igram multiplayer neću ništa o njemu reći.Ali single player mi je čisti prosjek.Čak i ispod prosjeka.Igram igru na hardu, jer mi se gadi aim assist, a dotični se ne da isključiti ako ne igraš na hardu, koji i nije pretežak, jedino što ima mjesta gdje pogineš jedno pet šest puta.

Dvojka mi je bila bolja.Kažem u SP, jer MP ne igram uopće, brzo mi dosadi.

Čovječe, dvojka nije imala SP, to je bio MP sa botovima. Ti ni ne znaš što igraš{#}

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 20:31 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
CroChef kaže...
scarface797 kaže...
loud killer kaže...

Nisam bas siguran ali mislim da svako oruzje ima neki dodatak koji mozes jedino otkljucati ako si zaposlenik Dice-a

LoL-scarface797(EU)
15 godina
Battlefield 3

Usput, jel se još nekom ovo događa svakih cca 20min??

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
witch from the east kaže...

Meni se to događalo,ali sam isključio UPnP na ruteru i prestalo je.

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
scarface797 kaže...
loud killer kaže...

Mislio sam in-game znate kad se odabira koji ce se nisan izabrati. Nisam to mislio,ali svejedno hvala. Ako bi mogao mi to pokazati in game da vidim jel kod mene stvarno nije ispravno il ja negdje grijesim.

15 godina

Pogledaj moje postove u ovoj temi. Na više mjesta sam napisao kako to rješiti. Meni je pomoglo a i drugima.

Usput, jel ima još vas koji nisu prešli SP? Ja totalno zaboravio na to, danas se sjetio al nekako mi se uopće neda to igrati. Jel zanimljiva priča bar, sam to me zanima? :)

13 godina
neaktivan
Switch kaže...

Pogledaj moje postove u ovoj temi. Na više mjesta sam napisao kako to rješiti. Meni je pomoglo a i drugima.

Usput, jel ima još vas koji nisu prešli SP? Ja totalno zaboravio na to, danas se sjetio al nekako mi se uopće neda to igrati. Jel zanimljiva priča bar, sam to me zanima? :)

tak-tak,nista posebno i dosta kratko..

13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

jel ima jos neko problem sa STALNO IDE SAMO JOINING SERVER VEC SAM SVE PROBO SA FORUMA OD EA..mozda neko zna rjesenje

Meni pomoglo što sam vratio Acronis sliku prije Battlefielda i nanovo ga instalirao !

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
scarface797 kaže...
loud killer kaže...

Znaci vamo u BF logu imam te nisane od pusaka tj. pokazuje da su otkljucani ali u gadgets ih nema,nijednog. Je li to neki bug ili sam ja lud ? :S

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo slike problema.

Igra nakon minute igranja počne trzati ko stoka, s prosječnih 50 FPS-a, pada naglo na 2-10 FPS-a.

Nakon trominutnog trzanja, ovo se dogodi, i neće maknuti.

Jel itko ima ovakav problem?

0 0 hvala 0
16 godina

Update PunkBustera (ručno/manual)

Stock postavke procesora/grafičke

update drivera

repair game preko origina

reinstalacija origina

To mi sada pada napamet..

14 godina
protjeran
dreammaker kaže...

update drivera

reinstalacija origina

E mozes li mi reci kako da uradim repair preko origina ?

EDIT: Skontao sam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 22:55 (loud killer).
16 godina
Battlefield 3

Na koju foru lik skida javelinom avione, uz pomoć SOFLAMA???

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
loud killer kaže...
dreammaker kaže...

E mozes li mi reci kako da uradim repair preko origina ?

Desni klik na igru u originu i repair installation.

13 godina
protjeran
dreammaker kaže...

update drivera

reinstalacija origina

Sve je stock, sve je "up to date", sve je 1/1.

Ne shvaćam, zakaj na 4-jezgrenom phenomu II, GTX460 i 4 GB RAM igra kenja.

To je bez obzira kakve su postavke, najniže ili najviše.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Majko mila, iskljucio sam vsync i igra doslovno LETI sa teksturama na ultra, ostalo kombinacija mediuma i higha, sa ssao i bez pravog antialiasinga.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

ljudi sto nece da mi promjeni kameru :S default je na C ali kad sam u avionu ili kamionu nece da promjeni :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moram kupit keks RAMa pod hitno jer predugo traje učitavanje. Morao sam smanjivati detalje da mi čim brže loada, a kartica je sposobna bez problema gurati na max.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Zato je tu 6GB u mene.Evo upravo igram.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

ljudi sto nece da mi promjeni kameru :S default je na C ali kad sam u avionu ili kamionu nece da promjeni :S

mozda igras na HC (hardcore preset) serveru... di je 3rd view iskljucen za vozila...

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pozdrav zanima me dali netko zna odgovor zasto mi se bf3 stalno rusi.Danas sam stavio nove win sve drivere nove i opet mi se igra rusi svako toliko a i komp mi je vise nego dovoljan za igrat tu igru znali netko odgovor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Oprostite ekipa morao sam.  {#}

Aim King...Fuck yea Aim King...Fuck yea
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake007_HR
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima ikakvih novosti vezanih uz patch za koji će omogućiti upotrebu thumb scrolla na RAT miševima?

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice