Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.177.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...
scorpiokillah kaže...
sve vam je to ok, ali meni nije jasno kako vas 20-ak može 5 stranica nadrobiti a nigdje ni jednog komentara o:

PLUĆIMA ove male??????????

{#}

upala pluća ja bi rekao...

pwn too much...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 11:44 (agent_00klc).
15 godina
Blade Runner31 kaže...

sad sam igrao na jednom serveru,ljudi svih 15 su suport,niko nista drugo samo suport,tesko je sam protiv svih,nemoguce ustvari

a ja mislio da su svi inženjerci. k vragu, trebam počet igrat support malo

15 godina
Battlefield 3

znam da je off topic ali se moram pofalit

jutros stiglo

malo pojacanje kompa

Maticna:  ASUS P8P67

Procesor: INTEL  2500K

Memorija: G.SKILL Ripjaws X 1600MHz  2x4GB

Hladnjak: XIGMATEK  AEGIR  SD128264

HARD: SSD CORSAIR  120GB  FORCE GT serija  555MB/sec citanje i 515 MB/sec pisanje

pozdrav

evo kako 5100,00 kn izgleda na hrpi evo kako 5100,00 kn izgleda na hrpi
Moj PC  
19 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
scorpiokillah kaže...

Zanimljiva recenzija za Battlefield 3: Back to Karkand Gameplay Premiere Trailer

sve vam je to ok, ali meni nije jasno kako vas 20-ak može 5 stranica nadrobiti a nigdje ni jednog komentara o:

PLUĆIMA ove male??????????

{#}

Ovo mi je promaklo..

fala ti ko' bratu,Jožica {#}

16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Ovo mi je promaklo..

nisi puno propustio

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
16 godina
neaktivan
Zura kaže...
Arabarran kaže...

Ovo mi je promaklo..

nisi puno propustio

Kako ne, pa sise  pluća su zauzela cijeli kadar!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina
Battlefield 3

Jedno brzinsko, nadam se da netko zna.

Sinoc mi se crashao win kad sam upalio igru, i sve mi se nesto pobrkalo, najlakse mi je sada format puknuti.

Pa me zanima jel mogu sacuvati nekako BF3 iz origina, da ga ne skidam ponovno???

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zura kaže...
Arabarran kaže...

Ovo mi je promaklo..

nisi puno propustio

gay{#}

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Sinoc mi se crashao win kad sam upalio igru, i sve mi se nesto pobrkalo, najlakse mi je sada format puknuti.

Pa me zanima jel mogu sacuvati nekako BF3 iz origina, da ga ne skidam ponovno???

Desni klik na igru u originu i repair.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Kopiraj Battlefield 3 mapu iz Origin Games mape u program filesima.

Kad instaliraš Windowse ponovo, vrati tu mapu gdje joj je mjesto, pokreni Origin i desni klik na BF3, repair install.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Danny_HR kaže...

Kopiraj Battlefield 3 mapu iz Origin Games mape u program filesima.

Kad instaliraš Windowse ponovo, vrati tu mapu gdje joj je mjesto, pokreni Origin i desni klik na BF3, repair install.

Da tako nesto sam i mislio, samo nisam znao za repair. Zbog regedita nisam znao kako uraditi.

Hvala

@odgovor iznad

Imam skinutu igru i trebam je sacuvati.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pošto ne igram multiplayer neću ništa o njemu reći.Ali single player mi je čisti prosjek.Čak i ispod prosjeka.Igram igru na hardu, jer mi se gadi aim assist, a dotični se ne da isključiti ako ne igraš na hardu, koji i nije pretežak, jedino što ima mjesta gdje pogineš jedno pet šest puta.

Dvojka mi je bila bolja.Kažem u SP, jer MP ne igram uopće, brzo mi dosadi.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina

Pa igra nije ni pravljenja za SP. Tko još igra samo SP na BF3? {#}

SP je tu reda radi, ništa više. I MP ti dosadi, wtf? Kako ti može dosaditi igranje protiv drugih ljudi gdje svatko ima drugu taktiku, razmišljanje, a protiv programiranih botova sa jedno 3,4 različita ponašanja ne? Još jednom, wtf? {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
neaktivan
Koji SP?
13 godina
Battlefield 3

e ovako jucer sam dobio box verziju,instaliram to sve i odem u games da obrisem ono tm i onda opet dođem u origin i pise download ready neznam zasto dal da skinem jer pise da je kupljeno samo da treba skinut a neznam zasto sad vas pitam dal da skinem..pls neko

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Imam jedan problem kad hocu da udjem u igru pojavi mi se ono da Punk Buster nije instaliran ja ga instaliram i opet se to pokaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Imam jedan problem kad hocu da udjem u igru pojavi mi se ono da Punk Buster nije instaliran ja ga instaliram i opet se to pokaze

Skini ovo, instaliraj, odaberi igru za koju zelis apdejtat pb i to je to.

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

16 godina
Battlefield 3

Lauševa recenzija SP-a, MP će biti kasnije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Koji SP?

Nikad čuo za to.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
mabencic kaže...
thuglife kaže...

Na BUGu je neku vecer lik imao 58 - 11... Lijepo.

Rekao sam, ili cheater ili peder, nema trećega {#}

a političar?

13 godina
Battlefield 3

e ovako jucer sam dobio box verziju,instaliram to sve i odem u games da obrisem ono tm i onda opet dođem u origin i pise download ready neznam zasto dal da skinem jer pise da je kupljeno samo da treba skinut a neznam zasto sad vas pitam dal da skinem..pls neko

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...

Šta si obrisa?

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
neaktivan
dery kaže...
Doca15 kaže...

Šta si obrisa?

Trademark.

16 godina
Battlefield 3

dajte jel iko uspija rješit problem sa "game disconnect" svako 20ak minuti, postalo je neigrivo, nemogu ni rundu dovršit 

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

al ja mislim da mi je isto dal da skinem ili ovak sa disca al sam vec imamo instalirano mozda sam slucajno cijelog foldera obriso probat cu skinut pa cu vidjet jer pise purchased november 2011.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
thuglife kaže...
MRSKI kaže...
Oberstleutnant kaže...

nek mi objasni neko ova tri lika i njihov score: http://imageshack.us/photo/my-images/442/bugserver1.png/

ne zimku?? nisam ih videl cijelu rundu, kakve su ove nebuloze=? nula k/d...wtf???

covjece ovaj jedan ima 36% accuracy...pa dajte banajte te smradove...ne vjerujem da to rosta po serveru

Potpisujem sve gore navedeno. Ovo je sinić bilo ako ne griješim na BUG HC. Ovi paćenici što napucavaju jedan drugog u igricama vjerojatno rade to i u stvarnom životu tako da im to ne mogu zamjeriti. Ukusi su različiti. ali nemoj da vas ja gledam...{#}

Vidim ti avatar, vidim što pišeš, i onda se zapitam... {#}

ne znaš dok ne probaš.......... {#}

15 godina
Battlefield 3

25 sam dobio igru, sp nisam ni pokrenuo, ne znam ni kako izgleda uvodna animacija :) niti planiram, cuvam to za crni dan kada padne mreza i ne budem se mogao nakaciti na mp :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
smiglcro kaže...

25 sam dobio igru, sp nisam ni pokrenuo, ne znam ni kako izgleda uvodna animacija :) niti planiram, cuvam to za crni dan kada padne mreza i ne budem se mogao nakaciti na mp :)

bez neta nema sp-a,osim pirata da odigraš.

Cpt_LIAR
16 godina
Battlefield 3

Lauš: BF3 SP razočarao, wtf ?!

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ima, kad si u offline modu ne treba ti battlelog za pokretanje SP-a.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice