PLUĆIMA ove male??????????
upala pluća ja bi rekao...
PLUĆIMA ove male??????????
upala pluća ja bi rekao...
sad sam igrao na jednom serveru,ljudi svih 15 su suport,niko nista drugo samo suport,tesko je sam protiv svih,nemoguce ustvari
a ja mislio da su svi inženjerci. k vragu, trebam počet igrat support malo
znam da je off topic ali se moram pofalit
jutros stiglo
malo pojacanje kompa
Maticna: ASUS P8P67
Procesor: INTEL 2500K
Memorija: G.SKILL Ripjaws X 1600MHz 2x4GB
Hladnjak: XIGMATEK AEGIR SD128264
HARD: SSD CORSAIR 120GB FORCE GT serija 555MB/sec citanje i 515 MB/sec pisanje
pozdrav
Ovo mi je promaklo..
fala ti ko' bratu,Jožica
nisi puno propustio
Ovo mi je promaklo..
fala ti ko' bratu,Jožica
nisi puno propustio
Kako ne, pa sise pluća su zauzela cijeli kadar!
Jedno brzinsko, nadam se da netko zna.
Sinoc mi se crashao win kad sam upalio igru, i sve mi se nesto pobrkalo, najlakse mi je sada format puknuti.
Pa me zanima jel mogu sacuvati nekako BF3 iz origina, da ga ne skidam ponovno???
Ovo mi je promaklo..
fala ti ko' bratu,Jožica
nisi puno propustio
gay
Sinoc mi se crashao win kad sam upalio igru, i sve mi se nesto pobrkalo, najlakse mi je sada format puknuti.
Pa me zanima jel mogu sacuvati nekako BF3 iz origina, da ga ne skidam ponovno???
Desni klik na igru u originu i repair.
Kopiraj Battlefield 3 mapu iz Origin Games mape u program filesima.
Kad instaliraš Windowse ponovo, vrati tu mapu gdje joj je mjesto, pokreni Origin i desni klik na BF3, repair install.
Kopiraj Battlefield 3 mapu iz Origin Games mape u program filesima.
Kad instaliraš Windowse ponovo, vrati tu mapu gdje joj je mjesto, pokreni Origin i desni klik na BF3, repair install.
Da tako nesto sam i mislio, samo nisam znao za repair. Zbog regedita nisam znao kako uraditi.
Hvala
@odgovor iznad
Imam skinutu igru i trebam je sacuvati.
Pošto ne igram multiplayer neću ništa o njemu reći.Ali single player mi je čisti prosjek.Čak i ispod prosjeka.Igram igru na hardu, jer mi se gadi aim assist, a dotični se ne da isključiti ako ne igraš na hardu, koji i nije pretežak, jedino što ima mjesta gdje pogineš jedno pet šest puta.
Dvojka mi je bila bolja.Kažem u SP, jer MP ne igram uopće, brzo mi dosadi.
Pa igra nije ni pravljenja za SP. Tko još igra samo SP na BF3?
SP je tu reda radi, ništa više. I MP ti dosadi, wtf? Kako ti može dosaditi igranje protiv drugih ljudi gdje svatko ima drugu taktiku, razmišljanje, a protiv programiranih botova sa jedno 3,4 različita ponašanja ne? Još jednom, wtf?
e ovako jucer sam dobio box verziju,instaliram to sve i odem u games da obrisem ono tm i onda opet dođem u origin i pise download ready neznam zasto dal da skinem jer pise da je kupljeno samo da treba skinut a neznam zasto sad vas pitam dal da skinem..pls neko
Imam jedan problem kad hocu da udjem u igru pojavi mi se ono da Punk Buster nije instaliran ja ga instaliram i opet se to pokaze
Skini ovo, instaliraj, odaberi igru za koju zelis apdejtat pb i to je to.
Lauševa recenzija SP-a, MP će biti kasnije.
Nikad čuo za to.
Na BUGu je neku vecer lik imao 58 - 11... Lijepo.
Rekao sam, ili cheater ili peder, nema trećega
a političar?
e ovako jucer sam dobio box verziju,instaliram to sve i odem u games da obrisem ono tm i onda opet dođem u origin i pise download ready neznam zasto dal da skinem jer pise da je kupljeno samo da treba skinut a neznam zasto sad vas pitam dal da skinem..pls neko
Šta si obrisa?
Šta si obrisa?
Trademark.
dajte jel iko uspija rješit problem sa "game disconnect" svako 20ak minuti, postalo je neigrivo, nemogu ni rundu dovršit
al ja mislim da mi je isto dal da skinem ili ovak sa disca al sam vec imamo instalirano mozda sam slucajno cijelog foldera obriso probat cu skinut pa cu vidjet jer pise purchased november 2011.
nek mi objasni neko ova tri lika i njihov score: http://imageshack.us/photo/my-images/442/bugserver1.png/
ne zimku?? nisam ih videl cijelu rundu, kakve su ove nebuloze=? nula k/d...wtf???
covjece ovaj jedan ima 36% accuracy...pa dajte banajte te smradove...ne vjerujem da to rosta po serveru
Potpisujem sve gore navedeno. Ovo je sinić bilo ako ne griješim na BUG HC. Ovi paćenici što napucavaju jedan drugog u igricama vjerojatno rade to i u stvarnom životu tako da im to ne mogu zamjeriti. Ukusi su različiti. ali nemoj da vas ja gledam...
Vidim ti avatar, vidim što pišeš, i onda se zapitam...
ne znaš dok ne probaš..........
25 sam dobio igru, sp nisam ni pokrenuo, ne znam ni kako izgleda uvodna animacija :) niti planiram, cuvam to za crni dan kada padne mreza i ne budem se mogao nakaciti na mp :)
25 sam dobio igru, sp nisam ni pokrenuo, ne znam ni kako izgleda uvodna animacija :) niti planiram, cuvam to za crni dan kada padne mreza i ne budem se mogao nakaciti na mp :)
bez neta nema sp-a,osim pirata da odigraš.
Lauš: BF3 SP razočarao, wtf ?!