Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

pa moram priznat da ni danas ni jucer nije laggalo, mozda se jos malo osjeti dok se vozi jet-a ali situacija se dramatićno poboljšala,asti kako sam gušta uru vrimena na bug serveru :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Wolf88 kaže...

Pa ovo je sramota svako malo me izbacuje iz igrice,a da negovorim koliko sam bugova našao u ovo kratko vremenu što igram

I onda se pitamo zašto se cod tako dobro prodaje

A cod je raj bez bugova.I koliko se ja sjecam da su se igraci masivno zalili da im black ops neradi kako treba los fps zastajkivanja svako malo,pa i pucanje veze,frezanje itd..

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 0:22 (Y2K2).
17 godina
Y2K2 kaže...
Wolf88 kaže...

Pa ovo je sramota svako malo me izbacuje iz igrice,a da negovorim koliko sam bugova našao u ovo kratko vremenu što igram

I onda se pitamo zašto se cod tako dobro prodaje

A cod je raj bez bugova.I koliko se ja sjecam da su se igraci masivno zalili da im black ops neradi kako treba los fps zastajkivanja svako malo,pa i pucanje veze,frezanje itd..

Ja nisam rekao da je cod bez bugova ali bar igra se ne urušava svakih 20 min,ni bf 2 nije ovakve probleme imao.

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 0:31 (Wolf88).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije do BF 3, određenim pojedincima jest, ali na temelju toga nemožeš prosuđivati kvalitetu same igre.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

pitanje pomoć.

sljedeca situacija: kupio key danas ruski, skinuo i instalirao origin, napravio acc. na istom, upisao key ,skinuo igru, instalirao idem igrat i otvara se stranica battleloga na kojoj me trazi da upisem origin accaunt email i password. sad me znima koji je to mail i password.??  po logici bi trebao biti isti kao i na originu i s tim usernameom i passwordom s origina bi se trebao tamo ulogirat jelte.?? nece i nece., molim pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

može li se vidjet negdje u battlelogu opis onih modova,tj što je cilj,da ne uletim i trčim i pucam ko muha bez glave..odigrao do sada samo TDM.

btw teška je igra dosta,u Mp sam igrao nešto sitno cod samo,no ovo se čini zanimljivije na prvi dojam.

nick mi je Pajser90 pa tko želi nek me doda. i da koji je bug server i to da se i ja priključim ekipi za napucavanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

i na kraju battlelog kaže "too many failed logins, you have been blocked"  super

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drahic kaže...

Novi rekord,i to dva puta za redom isto metara {#}

924m

cestitam...i ti si se upisao u noob squad. Ekipa koja beskorisno leži po sat, dva na nekom brdu pokusavajuci sto dalji hitac. Beskoristan za cjelu ekipu a pogotovo za squad koji se nema di spawnat. Bravo:D

15 godina
Wolf88 kaže...

Ja nisam rekao da je cod bez bugova ali bar igra se ne urušava svakih 20 min,ni bf 2 nije ovakve probleme imao.

Kako ti se urušava? Šta ti piše? Connection timed out i te gluposti?

Ako je to ugasi u routeru UPNP ako je upaljen. Onda napravio ovo: http://www.enterbf3.com/topic/3933-connection-timed-out-problem-solved/

I onda propusti portove. Tu si nađi svoj router i za dalje imaš sve objašnjeno. http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Battlefield_3/Battlefield_3index.htm

Meni se tako rušila cijelo vrijeme i nije bilo za igrati uopće i nakon što sam ovo sve napravio niti jednom mi se nije srušila!

Nadam se da će pomoći. ;)

13 godina
Battlefield 3

rješeno ,hvala na pomoći, sve sami hvalisavci. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sa svojom konfom nisam imao niti jedan crash u 10sati igre.
Frend ima AMD Phenom II X4 960T Black Edition i HD6850 i svako malo crash.
"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sa svojom u 20h igre nije se crashalo ni sad u cijeloj erziji ni u beti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Jucer sam kupio RU verziju igre i normalno igrao.

Jutros sam krenuo patchirati na ENG verziju i naravno sada imam black screen u multiplayeru-zvuk se cuje!

Naravno,sada ce mnogi reci,kao i prethodnoj ekipi,citaj ovu temu-imas rjesenje.E pa od 05:30 da sada cam citao ovu temu i dosta njih kaze da su imali isti problem,ali su rjesili!PA KAKO?

Nitko ne spominje KAKO!Vele imas na Basehostu-e pa server im je van funkcije,postoji i link sa nekakvim activatorom i turotijalom,no kod mene to ne sljaka!

Dajte ljudovi pomagajte,svasta sam probao i nece,u cemu je problem!

Evo copy-paste turotijala koji sam dobio sa kljucem-STA NE STIMA?

1.
Download the BF3 Language pack file (1 out of 2) from one of the below links and unpack:

http://www.multiupload.com/BDR1MB207E

You must place both of the downloaded files into the following directory:

C:\Program Files\Origin Games\ BATTLEFIELD 3 \Data\Win32\Loc

DO NOT DELETE THE RUSSIAN FILES. LEAVE THEM THERE!

2.
Download the second BF3 Language pack file from one of the below links and unpack:

http://speedy.sh/DagMB/update-en.zip

Copy & Paste both files from archive to:

C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\Update\Patch\Data\Win32\Loc

DO NOT DELETE THE RUSSIAN FILES! JUST LEAVE THEM THERE.

3.
Download and double click this .reg file. it will automatically set your battlefield 3 settings so that the game will start in english:

http://speedy.sh/4xXah/Battlefield-3-english-language.reg

After double clicking the .reg file your game will now function in english.

Sve mape u na svome mjestu(provjerio 100 puta),no opet nece!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sa update fajlom ( korak 2 ) koji imaš zamjeni postojeći, u upustvima ti kaže da ga zaljepiš unutar postojećga, što je krivo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
joze kaže...

Evo ja za struku moram napravit neki film (scenarij, sinopsis ovo ono) i može bit bilo što. Ja sam odlučio napravit utjecaj video igara na ljude. Planiram napravit ovako ukratko: igram Battlefield 3, nestane struje, idem leć, sanjam kao da sam u ratu, budim se ujutro i brišem igru. Dakle ovo je ukratko, ima još radnja. Uglavnom tema se najviše osvrće na Battlefield 3 ( igrani film )

Koju ti to poruku zelis poslati s tom temom? Da je igranje fps.a stresno? Da utjece na psihu covjeka? Ja igram fps.ove pa dobrih 20 godina i ne sjecam se da sam ikada sanjao bilo koju od igara koju sam igrao. Mozda je tebi to sve previse stresno?

17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Novi rekord,i to dva puta za redom isto metara {#}

924m

Kakav čiter! {#}

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

I meni se čini ;)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

hehe dobar:)

samo me zanima koliko puta su pokusavali da ovo uspiju.. ali svejedno odlicno!

jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

dobaaarrr!! btw da li je jedini naćin za doć na vrh antene iskoćit iz jet-a na nju.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Nije, možeš i iz helića. :)
17 godina
Battlefield 3

kako aktivirati one šeme što se dobiju uz Limited Edition? znam da DLC izlazi kasnije ali onaj pack nigdje ne vidim da sam dobio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
aufhenger kaže...
roko121roko kaže...

Malo pozitivnih dojmova:

Dođe mi ubiti DICE. Nemam nikakvih problema s igrom, ide fluidno, ja zadovoljan, odigram najbolju rundu u životu (10ak dogtagova, K/D ratio veci od 10) - ne lažem, but that's not the point, tko vjeruje vjeruje, tko nije nije, baš se mislim da moram uzeti screenshot i odjednom Game has disconnected.

Game has disconnected?

U najkritičnijem trenutku od svih, igra me za*ebe. Ma da vam svima (DICE-u naravno) majku.....

... zato mama uvijek kaže: Uključi sine FRAPS na vrijeme! ...

Odsad je uvijek uključen {#} sad sam uvijek spreman

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
17 godina

ako imate thomson i stalno vam crasha probajte port forwarding,za sada igram oko sat vremen još mi se nije urušila igrica

hvala Switch na pomoći

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 9:26 (Wolf88).
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

kako aktivirati one šeme što se dobiju uz Limited Edition? znam da DLC izlazi kasnije ali onaj pack nigdje ne vidim da sam dobio.

Ako imaš "normalni" Limited Edition (ne ove ruske gluposti i sl.), "šeme" su ti automatski aktivirane. Samo igraš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 9:29 (roko121roko).
17 godina
roko121roko kaže...
lobotomac90 kaže...

Ako imaš "normalni" Limited Edition (ne ove ruske gluposti i sl.), "šeme" su ti automatski aktivirane. Samo igraš.

imam englesku verziju,ali nigdje ne vidim da je aktivirano to...može li se pogledati negdje?

15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
roko121roko kaže...
lobotomac90 kaže...
(...)

imam englesku verziju,ali nigdje ne vidim da je aktivirano to...može li se pogledati negdje?

(Eureka - sad se sjetih!) Ako si ga naručio preko Origina, u e-mailu si trebao dobiti i key za PWP i upisati ga na redeem u Originu.

Bez obzira na sustav distribucije si trebao dobiti poseban key za PWP, u nekom e-mailu ili na neki drugi (ne znam koji) način.

15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Ako nisi dobio poseban kod i ako nemaš oružja u igri kontaktiraj support preko origin live supporta i reci da ti nisu poslali ključ za PWP.

Provjeriti će ti podatke, ime, prezime, mail, account itd. i onda će ti izgenerirati kod za PWP.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
Battlefield 3

ok,hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Imam jedno pitanje koje će vjerojatno većini vas izgledati glupasto ali cijenio bih vašu malu pomoć. Ne znam kako da koristim team speak u BF3. Ok skinuo sam, instalirao, napravio account i šta sad (imam i slušalice i mikrofon {#}) . Kako da znam s kim se mogu povezati i kako ako igram na npr. BUG-ovom HC serveru.  Da li mogu komunicirati samo sa svojim squadom ili cijelim timom. Cijeli BC2 sam proveo bez toga i vidim (čitam) da je uz TS puno interesantnije i bolje. Kontam navečer kad polegnem nejač da me barem djeca ne gledaju kako tata priča sa nekim čikama dok igra igrice (ženu neću ni komentirati {#}.)

Ako ima netko živaca da napiše i objasni bio bih mu zahvalan. Nemojte PLIZZ samo komentara RTFM

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice