Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.988
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...

Jučer sam po*izdio na lika koji ode sam sa vozilom i ostavi nas par da pjesacimo . Samo jedan primjer ljudske gluposti koja je nenadhebiva .takvima nije bed sto je ff on jer nemaju mozga ionako.

Kak utrpat 8 ljudi u vozilo na serveru koji nema FF?

Staviš ih 4 unutra a 4 se nacrtaju pred haubu i ovaj ih fino gura....neki dan sam tako "uklizio" na Sieni do zastave. 

Načelno sam za FF ali nek se wiz4rd uhvati vozila bude nas pola mrtvih do prve zastave {#} {#}

dado1410 / Zero|d4d0
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 14:21 (Zero2).
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel koristi itko onaj SOFLOAM? sad bas gledam na onom videu od sekimana kako je to super stvar, pogotovo za javelin za kojeg sam mislio da je sranje... par puta sam placeao soflaom ali nisam primjetio da se ista desilo. mislim, je on lockao ali nitko nije pucao

Aj objasni njubari šta je to i koji kit to ima?{#}

Na poslu sam pa ne mogu sam pogledat.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel koristi itko onaj SOFLOAM? sad bas gledam na onom videu od sekimana kako je to super stvar, pogotovo za javelin za kojeg sam mislio da je sranje... par puta sam placeao soflaom ali nisam primjetio da se ista desilo. mislim, je on lockao ali nitko nije pucao

Kad ti naciljaš metu s laserom netko netko mora lockati i oderati raketu. Lockati mogu pješadija s Javelinom, gunner u attack heliću, pilot u scout heliću, pilot u avionu, vozač tenka i vozač IFVa. Naravno ako imaju određene unlockove.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
odjavljen

recon to fura. bira izmedju tog i onog t-ugs. to govno negdje smjetis, negdje gdje je pregledno i visoko i on automatski locka vozila da ga javelini onda srede.. moze se cak i upravljati s njime tj samo rotirati ga s nekim daljisnkim... fora je ali ako nema javelina nis od tog

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen

ma znam da netko mora opalit ali to i kazem... nitko ne fura javelin tj rijetki ga nose

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni nece uc  ni u jedand server pise joining server i nista se ne događa, sto je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ja ga recimo izbjegavam jer mi je draže odvaliti raketu u neki zid i ubit 2 kampera koji se skrivaju iza i misle da ja ne znam da su oni iza.{#}

Makar da sam znao da ekipa koristi ovo laser designejtanje pa da mogu i heliće i avione rješavat koristio bih ga sigurno.

Bio sam na mumblu jedan dan nadajući se suradnji, ali nitko od vas nije ni prismrdio. Šta ste svi na ventu ili je to do mene, malo vam smrdim?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ma znam da netko mora opalit ali to i kazem... nitko ne fura javelin tj rijetki ga nose

Ja furam javelin skoro stalno, samo nitko ne markira mete :/. Trenutno se za to treba baš dogovoriti s nekim. Možda će biti više mušerija kad više ljudi s vozilima otključa guided missiles.

Samo da dodam, lasere za markiranje meta imaš i kao pilot attack i scout helića. I koliko sam skužio treći putnik u tenku također ima laser designator na raspolaganju.

Vash kaže...
Bio sam na mumblu jedan dan nadajući se suradnji, ali nitko od vas nije ni prismrdio. Šta ste svi na ventu ili je to do mene, malo vam smrdim?

Došao si prerano. Obično oko 20-21h dođu ljudi. S tim da su neki zaposelni pa ih baš nema. Recimo ja igram 2-3 dana u tjednu, tj. vikendom.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 14:32 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ja sad pokušavam svaku večer barem sat vremena bacit.

Žena mi se smilovala kada je vidjela kolko sam bio uzbuđen kada je igra izašla pa me pusti da igram.{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

Ehh, vrlo rado, ali moram ga još otključati, kao i SOFLAM.

Znaš, mi koji imamo posao, ženu, djecu, ne stignemo toliko puno igrati...

BTW, Javelin bih trebao otključati danas, a onda se bacam na otključavanje SOFLAM-a. Da li dotični ostaje na mapi ako pogineš/promijeniš klasu? Pretpostavljam da da, jer i T-UGS ostaje.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li netko zna koliko mina možeš postavit maksimalno?

Ja iskreno nisam primijetio da nestaju kao u BC2 koliko god ih ja posijao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako imam problem sa battlefield 3 mp, nakon 10 minuta igranja pocinje jako lagati i cvikati , a prije toga je sve u redu.Ja mislim da je problem u crossfire jer se to desava samo kad je crossfire upaljeni. Imam 2 Ati radeon 5770 , Amd phenon 965 4.4k mhz, 4gb ddr3.U sp je sve normalno.Probal sam sve moguce verzije drivera i nista nije pomoglo =/ zna mozda netko kak to fixati ? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Žena mi se smilovala kada je vidjela kolko sam bio uzbuđen kada je igra izašla pa me pusti da igram.{#}

Gađaj prvo nju sa javelinom i onda si slobodan.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To i prakticiram.{#}

Bez brige naučio sam tu lekciju rano.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sve sam ih skinio,al bio si upravu...jedan mi je uvjek zbrisao,al kad sam zumirao vidio sam gdje,oa sam oper poslao avion i sve je sad ok. Evo da se pohvalim,već sam prešao igru. Odlična je samo da je malo duža-više misija,al i ovako sam zadovoljan! :D
Pitam da ne skitam!
17 godina
dery kaže...
Vash kaže...

Vidim, ti još nemaš ženu. A takvim razmišljanjem ni nećeš imati (sorry ako griješim, to mi prošlo ovako kroz glavu)

Šta misliš, ko bi mu onda prao, peglao i kuhao? Te još ponešto...

Ja mogu počet igrati kada djecu spremim u krevet, pospremim zadnje suđe i po potrebi još objesim veš... Tako, oko 22h sam recimo full na raspolaganju..

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
TomoR kaže...
dery kaže...
Vash kaže...

Vidim, ti još nemaš ženu. A takvim razmišljanjem ni nećeš imati (sorry ako griješim, to mi prošlo ovako kroz glavu)

Ja mogu počet igrati kada djecu spremim u krevet, pospremim zadnje suđe i po potrebi još objesim veš... Tako, oko 22h sam recimo full na raspolaganju..

griješiš

13 godina
neon128 kaže...

Ovako imam problem sa battlefield 3 mp, nakon 10 minuta igranja pocinje jako lagati i cvikati , a prije toga je sve u redu.Ja mislim da je problem u crossfire jer se to desava samo kad je crossfire upaljeni. Imam 2 Ati radeon 5770 , Amd phenon 965 4.4k mhz, 4gb ddr3.U sp je sve normalno.Probal sam sve moguce verzije drivera i nista nije pomoglo =/ zna mozda netko kak to fixati ? hvala

Hmm.. mozda si i ti jedan od onih kojima bi igra isla puno gladje kad bi imali 8GB RAM-a.

Vec ih je bilo jako puno na forumu kojima se "poboljsala" igra dodavanjem jos 4 GB.

I ja sam jedan od njih. Makar, ja sam s 4 GB isprobavao na Beti, bilo je zastajkivanja u igri, nekad i sve stane na pola sekunde-sekundu i onda krene.

Sve je to nestalo s 8 GB i islaskom full igre.

Dal je igra poboljsana, il je pomoglo 8 GB, ne znam.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dal je igra poboljsana, il je pomoglo 8 GB, ne znam.

Jest,brže se loada i windoze mi ne traže da prebacim na basic mode.Dubiozno proučeno.

znaš kako se kaže da memorije nikad dosta

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:12 (dery).
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Da li netko zna koliko mina možeš postavit maksimalno?

neko je napisao 8

13 godina
neaktivan

Ja sam uzeo godisnji, pa sad sam prijepodne na BF3 dok ne dode zena s posla {#}

Edit: psst sad dosla !!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:15 (Dany-os).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bas cudno, meni s 4GB se nekad loada za 3 sec a nekada za 20 sec.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

recon to fura. bira izmedju tog i onog t-ugs. to govno negdje smjetis, negdje gdje je pregledno i visoko i on automatski locka vozila da ga javelini onda srede.. moze se cak i upravljati s njime tj samo rotirati ga s nekim daljisnkim... fora je ali ako nema javelina nis od tog

Nosio sam SOFLAM dosta puta, isprobavao dok sam igrao sam, a također i sa ekipom s kojom igram. Nažalost iako je zanimljiv gadget, ispostavilo se kao gubitak vremena.

1. Većina još nema pojma kako soflam funkcionira jer u igri nije baš objašnjeno, a radi kao trejser za vozila. Ne trejsa automatski sam, da ti njega ostaviš i odeš, nego moraš upravljati sa njim i pratiti vozila / heliće etc dok ih ne lockaš.

2. Kad sam trejsaš, dobiješ samo 10 bodova, a za neki veći dobitak bodova netko mora srušiti ta vozila, što znači da moraju raditi dvojica, jedan upravlja soflamom i trejsa, drugi gađa javelinom.

3. Range trejsanja je jako malen, treba se popesti na neko brdo u centru mape, koje nije okruzeno nekim stablima jer smetaju "lockiranju", a takvih mjesta po mapama i nema baš. Ili ćeš izginuti par puta dok smjestiš soflam na pravo mjesto, ili će ga netko brzo primjetiti i rasturiti. I ne ostaje na mapi kad pogineš.

4. Rakete Javelina su jako spore, avion je u full speedu brzi od tih raketa i pogoditi nešto u zraku je lutrija. Za tenkove to nije problem, jer ti za tenk ni ne treba soflam, javelin ga može lockati i sam.

5. Večinu vremena provedeš zalegnut negdje na mapi, upravljajući s tim i moleći se da netko skuži da si trejsao vozila i pogodi ga. U drugom slučaju, provesti ćeš cjelu mapu ležeći za nekih 100-150 bodova u cjeloj rundi.

Evo jedan video, ista stvar se i nama dešavala dok smo isprobavali. Pogledaj koliko im je trebalo da skinu jedan-dva helija

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:20 (thesekiman).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jao kako mi se nekad zaledi slika :S 

jel do drivera ili? 

bas tako :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
dery kaže...

Mislim da si krivo shvatio što je dery mislio pod javelin.{#}

16 godina
Vash kaže...
TomoR kaže...
dery kaže...

Mislim da si krivo shvatio što je dery mislio pod javelin.{#}

kako si ti razumija odma,jer smo mi veterani pa znamo kako triba sa ženama

13 godina
dedaa kaže...

Bas cudno, meni s 4GB se nekad loada za 3 sec a nekada za 20 sec.

Svaka mapa se igra 2 puta za redom.

Pogledaj dal ti se igra magicno brzo ucitava kod drugog igranja iste mape, kad je vec u memoriji :)

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
16 godina
odjavljen
thesekiman kaže...

1. Većina još nema pojma kako soflam funkcionira jer u igri nije baš objašnjeno, a radi kao trejser za vozila. Ne trejsa automatski sam, da ti njega ostaviš i odeš, nego moraš upravljati sa njim i pratiti vozila / heliće etc.

pise u opisu da ga mozes ostavit samog i da ce on sam tracet vozila... ako su mu u vidokrugu. mislim da sam i sam tome posvjedocio. ali sad nakon ovog videa nije mi vise zanimljiv

13 godina
neaktivan

a neznam, budem sprobal nabaviti jos 4 gb pa budem sprobal.jer vise neznam kaj da radim, hvala na savjetu.glupo mi je kaj sp i coop radi dobro a mp zajebava, nekak mi nema logike =/ inace tak i meni sve zna stati pa krene.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni battlelog ne radi sada,ni origin,nista

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 15:25 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice