igra totalno laga nesto nije uredu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

nisu počeli niti će ikad banati RU ključeve,što bi onda trebali sve Ruse koji igraju BF3 banati?
Pa neće valjda banati 150 miliona rusa
Sta je to dns ne zeli mi uc ni u jedan server ima neko takvih problema??
Pa neće valjda banati 150 miliona rusa
Pa Rusi zapocnu pravi rat :)
ne znam, sutra cu ih zvat, kontam da ne rade zbog praznika. Najvjerojatnije je do pošte,a na godisnjem sam i neam sta radit :D
Restartaj level, to je meni pomoglo.
novi driveri od atija daju oko 8 fps ;)
Može link od novih driver-a ?
Može link od novih driver-a ?
http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx tu na stranici imaš nađi drajver opciju .. tu odaberi ono što tražiš ;)
meni navece dolazi key pa se vidimo na serveru :) uskoro
nisu počeli niti će ikad banati RU ključeve,što bi onda trebali sve Ruse koji igraju BF3 banati?
Naravno da ne će banati Ruse kad oni s tim ne rade ništa nedozvoljeno. Svima ostalima pogledaju IP i vide da igraju rusku verziju igre iz nedozvoljene regije. Ili Origin skenira fajlove i vidi da je netko prčkao po po njima jer je npr. mijenjao jezik na s ruskog na engleski. I to im je dosta da ti stisnu ban ako hoće.
Al osobno ne vjerujem da će to raditi. Na kraju krajeva rusku verziju su možda kupili oni koji inače ne bi uopće kupili BF3 zbog njima previsoke cijene. A EAu nije u interesu odbiti dodatnu zaradu. To su valjda naučili iz suradnje s debelim: "Pricing as a service."
Pa jel sigurno onda kupit cd key s basehosta?
Kad kažete da ruske verzije će banat.
Naravno da ne će banati Ruse kad oni s tim ne rade ništa nedozvoljeno. Svima ostalima pogledaju IP i vide da igraju rusku verziju igre iz nedozvoljene regije. Ili Origin skenira fajlove i vidi da je netko prčkao po po njima jer je npr. mijenjao jezik na s ruskog na engleski. I to im je dosta da ti stisnu ban ako hoće.
Al osobno ne vjerujem da će to raditi. Na kraju krajeva rusku verziju su možda kupili oni koji inače ne bi uopće kupili BF3 zbog njima previsoke cijene. A EAu nije u interesu odbiti dodatnu zaradu. To su valjda naučili iz suradnje s debelim: "Pricing as a service."
sto vracat ce lovu ako baniraju account ???
naravno da ne, ako parazite banaju njih samo da je 10% opet kupe igru imaju zaradu s time da se mogu pohvalit da su maknuli smece, ali iskreno se nadam da to toga nece dodi
koliko donose poboljsanja novi driveri za ati??
Htio kupit box i kad sam bacio racunicu i vidio da je ovo 200kn jeftinije fkt nemam kaj previse razmisljat, pogotovo u ovoj krizi.
Hvala jos jednom. Vjerovatno ce mi trebat pomoc oko prebacivanja jezika, sam da znate :p

Gledajte, pitao sam jucer nekog lika na ea chatu je li istina da ce banati nas koji nismo rusi a imamo ruske verzije, a on je lijepo rekao that is not true.
Tako da nema panike.
Htio kupit box i kad sam bacio racunicu i vidio da je ovo 200kn jeftinije fkt nemam kaj previse razmisljat, pogotovo u ovoj krizi.
Hvala jos jednom. Vjerovatno ce mi trebat pomoc oko prebacivanja jezika, sam da znate :p

Neće, evo ti sve upute, nemožeš falit.
bem ti mobitel i double postove.

Ovako se dobijaju bodovi i partije
Samo tri killa, i uvjeljivo najbolji na kraju
Nadam se da je ovo ispravan stil igranja Battlefielda. Mozda ipak da sam imao jos koji kill?
Ali jos sam novi, prva multiplayer igra u zivotu, pa moram takrizirat, ne mogu samo napucavat okolo, nisam jos toliko precizan
eheh, tako se igra bf xd, ja sam sad bio prvi sa scoreom 7:14 sto bi u call of duty-u bilo katastrofa
A prije tog si imao 11.9 predpostavljam?
A prije tog si imao 11.9 predpostavljam?
E da dobro si me sitia ... meni cilo vrime izbacuje error da iman stariju verziju drivera mada mogu igrat igru ...updejtan ali istu mi poruku izbacuje
Fora je igrat conquest 64 ljudi na caspianu kad nas ima 30-etak.
Samo lijepo uzmeš mobile aa vozilo i dereš po avionima i helićima i bodova ko u priči :D
ako se ne varam,iako je ruska verzija igre,i dalje je region free tako da nema sraha od toga i nemaju nikakvih razloga da banaju kruske keyeve bilo gdje u svijetu.