Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.169.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Battlefield 3

igra totalno laga nesto nije uredu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Netko je napisao da su poceli bannat RU kljuceve sa origina. Jel ima kakva potvrda u vezi toga da ne kupujem bezveze?
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
Sale_ds kaže...
Netko je napisao da su poceli bannat RU kljuceve sa origina. Jel ima kakva potvrda u vezi toga da ne kupujem bezveze?

nisu počeli niti će ikad banati RU ključeve,što bi onda trebali sve Ruse koji igraju BF3 banati?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 11:39 (antimadridista).
15 godina
Ja sam narucio u petak a stigao je jucer
16 godina
Sale_ds kaže...

Pa neće valjda banati 150 miliona rusa

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta je to dns ne zeli mi uc ni u jedan server  ima neko takvih problema??

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo86 kaže...
Sale_ds kaže...

Pa neće valjda banati 150 miliona rusa

Pa Rusi zapocnu pravi rat :)

14 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
Ja sam narucio u petak a stigao je jucer

ne znam, sutra cu ih zvat, kontam da ne rade zbog praznika. Najvjerojatnije je do pošte,a na godisnjem sam i neam sta radit :D

15 godina
Battlefield 3
U singleplayer kampanji zapeo sambu misiji gdje rusi traze nuklearku u parizu, prosao sam sve od gareze pa do ureda, odem na drugi kat i naletim na vrata oja nemogu otvoriti dok ne nadjem neke informacije gdje je nuklearka, kazu mi moji ruski drugovi da su informacije negdje u tim uredima ali ja ih nikako nemogu naci. zna li netko kako ovo rijesiti?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
U singleplayer kampanji zapeo sambu misiji gdje rusi traze nuklearku u parizu, prosao sam sve od gareze pa do ureda, odem na drugi kat i naletim na vrata oja nemogu otvoriti dok ne nadjem neke informacije gdje je nuklearka, kazu mi moji ruski drugovi da su informacije negdje u tim uredima ali ja ih nikako nemogu naci. zna li netko kako ovo rijesiti?!

Restartaj level, to je meni pomoglo.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo kad se 2 normalna čovijeka nađu u tenku. Ovo je reza nakon 10-ak min gameplaya,jer me stalno izbacuje + kaj imam 20FPS,lag...da ne nabrajam dalje.

Uglavnom,LJUDI DRŽITE SE SVOG SQUADA I PROKLETO SURAĐUJTE JEDAN S DRUGIM!!!

Teamwork... Teamwork...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

novi driveri od atija daju oko 8 fps ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Over(C)lock kaže...

Može link od novih driver-a ?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
oo7 kaže...
Over(C)lock kaže...

Može link od novih driver-a ?

http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx   tu na stranici imaš nađi drajver opciju .. tu odaberi ono što tražiš ;)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni navece dolazi key pa se vidimo na serveru :) uskoro

bas tako :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Sale_ds kaže...

nisu počeli niti će ikad banati RU ključeve,što bi onda trebali sve Ruse koji igraju BF3 banati?

Naravno da ne će banati Ruse kad oni s tim ne rade ništa nedozvoljeno. Svima ostalima pogledaju IP i vide da igraju rusku verziju igre iz nedozvoljene regije. Ili Origin skenira fajlove i vidi da je netko prčkao po po njima jer je npr. mijenjao jezik na s ruskog na engleski. I to im je dosta da ti stisnu ban ako hoće.

Al osobno ne vjerujem da će to raditi. Na kraju krajeva rusku verziju su možda kupili oni koji inače ne bi uopće kupili BF3 zbog njima previsoke cijene. A EAu nije u interesu odbiti dodatnu zaradu. To su valjda naučili iz suradnje s debelim: "Pricing as a service."

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa jel sigurno onda kupit cd key s basehosta?

Kad kažete da ruske verzije će banat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Naravno da ne će banati Ruse kad oni s tim ne rade ništa nedozvoljeno. Svima ostalima pogledaju IP i vide da igraju rusku verziju igre iz nedozvoljene regije. Ili Origin skenira fajlove i vidi da je netko prčkao po po njima jer je npr. mijenjao jezik na s ruskog na engleski. I to im je dosta da ti stisnu ban ako hoće.

Al osobno ne vjerujem da će to raditi. Na kraju krajeva rusku verziju su možda kupili oni koji inače ne bi uopće kupili BF3 zbog njima previsoke cijene. A EAu nije u interesu odbiti dodatnu zaradu. To su valjda naučili iz suradnje s debelim: "Pricing as a service."

sto vracat ce lovu ako baniraju account ??? 

naravno da ne, ako parazite banaju njih samo da je 10% opet kupe igru imaju zaradu s time da se mogu pohvalit da su maknuli smece, ali iskreno se nadam da to toga nece dodi

koliko donose poboljsanja novi driveri za ati??

14 godina
neaktivan
Ok, fala na odgovorima. Kupujem ruski...
Htio kupit box i kad sam bacio racunicu i vidio da je ovo 200kn jeftinije fkt nemam kaj previse razmisljat, pogotovo u ovoj krizi.

Hvala jos jednom. Vjerovatno ce mi trebat pomoc oko prebacivanja jezika, sam da znate :p
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gledajte, pitao sam jucer nekog lika na ea chatu je li istina da ce banati nas koji nismo rusi a imamo ruske verzije, a on je lijepo rekao that is not true.

Tako da nema panike.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
igrica nije regijski zakljucana... Niti je bila ikad kao takva najavljena... Tako da su izgledi za ban jednaki onom kao i eng verzijom sa orgina....
14 godina
neaktivan
Htio kupit box i kad sam bacio racunicu i vidio da je ovo 200kn jeftinije fkt nemam kaj previse razmisljat, pogotovo u ovoj krizi.

Hvala jos jednom. Vjerovatno ce mi trebat pomoc oko prebacivanja jezika, sam da znate :p
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Neće, evo ti sve upute, nemožeš falit.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
Ok ok, shvatio sam :p

bem ti mobitel i double postove.
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ovako se dobijaju bodovi i partije {#}

Samo tri killa, i uvjeljivo najbolji na kraju {#}

Battle report

Nadam se da je ovo ispravan stil igranja Battlefielda. Mozda ipak da sam imao jos koji kill?

Ali jos sam novi, prva multiplayer igra u zivotu, pa moram takrizirat, ne mogu samo napucavat okolo, nisam jos toliko precizan {#}

eheh, tako se igra bf xd, ja sam sad bio prvi sa scoreom 7:14 sto bi u call of duty-u bilo katastrofa

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

A prije tog si imao 11.9 predpostavljam?

14 godina
kach kaže...
Over(C)lock kaže...

A prije tog si imao 11.9 predpostavljam?

E da dobro si me sitia ... meni cilo vrime izbacuje error da iman stariju verziju drivera mada mogu igrat igru ...updejtan ali istu mi poruku izbacuje 

ShadowWLordD
15 godina
Battlefield 3

Fora je igrat conquest 64 ljudi na caspianu kad nas ima 30-etak.

Samo lijepo uzmeš mobile aa vozilo i dereš po avionima i helićima i bodova ko u priči :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZC_Someone kaže...

ako se ne varam,iako je ruska verzija igre,i dalje je region free tako da nema sraha od toga i nemaju nikakvih razloga da banaju kruske keyeve bilo gdje u svijetu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://investor.ea.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=619404

Pet milja prodanih u prvom tjednu.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice