Pozdrav svima.
Da ne duljim, hocu li se moci poigrati na 1650x900, c2duo 8400 na 3,16, 8800Gt 512 (g92), win 7, ssd, 4gb rame, bez AA i djidja?
Hvala unaprijed
Uzivajte
Pozdrav svima.
Da ne duljim, hocu li se moci poigrati na 1650x900, c2duo 8400 na 3,16, 8800Gt 512 (g92), win 7, ssd, 4gb rame, bez AA i djidja?
Hvala unaprijed
Uzivajte
jel neko zna kako riješit ovo?failed creating D3D device
Ili igraš na XP-u ili nemaš grafičku koja podržava DX10.1
Ili nemas Directx instaliran.
imam win 7.šta da napravim ako znaš?
imam win 7.šta da napravim ako znaš?
Prvo reci koju grafičku imaš
intel pentium dual core
Pozz
Ma nema frke, nisam ni mislio bas "napadati" ali eto ruka je brza od mozga ovaj put, sorry.
Zaj.... se ja za revive , svake pohvale na igri jucer, to je prava timska igra bila (scarface ako se ne varam da se onaj drugi zvao) , moram si srediti mic pa bi mogli zaigrati koji dan?!
Za socket 775 tu i tamo se nadje na grupama/njuskalu samo sto su im visoke cijene.. na ebay se moze dobiti Q6600 ili Q9xxxx za 70-100 EUR (nekad i manje ako se prati detaljno), sto i nije tako malo cijena a i to treba sve na kraju stici u HR, treba se imati kreditna itd itd...zahebancija uglavnom...
Vidjesmo se u bitci, pozdrav!
Po stoti put ljudi daj ako uđete u vozilo pričekajte i pogledajte jel možete nekoga povesti, a ne se sami odvesti!!
Maloprije primjer, jedan lik i ja trčimo prema ono ruskom Vodniku. On dotrčo prvi i odeeeeeeee...e gledam i ne vjerujem...
dobio sam guided missle za avion i moram rec da su skroz bezveze. pogodis tenk a tenku nista, a i samo se ispuca smoke i ne mozes lock-inat pa dok krug napravis opet ima smoke
Trebali su stavit bombe kao u bf2, ovako je sranje.
intel pentium dual core
To neka nova grafička? Lol
ATI mobility radeon HD4570
pa pogledajte si system requrements jbm !!!
http://www.enterbf3.com/information/538-minimum-requirements/
Prvo reci koju grafičku imaš
intel pentium dual core
dobio sam guided missle za avion i moram rec da su skroz bezveze. pogodis tenk a tenku nista, a i samo se ispuca smoke i ne mozes lock-inat pa dok krug napravis opet ima smoke
Trebali su stavit bombe kao u bf2, ovako je sranje.
Al zato Havoc i Viper riješavaju tenkove po brzom postupku.
Tuku se oni i međusobno i s pješadijom ali kad su samo vozila u pitanju po meni to u globalu ide ovako nekako:
...tenkovi > AA > avioni > helikopteri > tenkovi...
Ima ko ts da igramo koordinirano a ne ko pilici bez glave?
Moš zaboravit na BF3.
Hej ljudi, na svom pc-u igram battlefield 3 na rezoluciji 1366 768 i detaljima texture ultra shadow high i svemu ostalome na medium te anti anialising 2x
imam 30 fps.Je li to dobro.
Hvala unaprijed.
Moš zaboravit na BF3.
a moja grafa? Nvidia Geforce 9600 GT 512 Mb
igra se sp .. jako mi je zanimljiv hard na kojem igram jer nije ono šetaš i ubijaš ko u easy .. svaki metak u tebe leti došo sam do banke tamo poginu par puta pa sad odmor .. stvarno sam iznenađen performansama svog računala grafika na ultra a igrivih 50 fps .. a padovi su minimalni padne min na 40 45 u gadnim trenutcima.. mjerim frapsom a nijednom mi nije trzno ni zašteko ni ništa sve glatko fino :)) sad jedva čekam mp da se pridružim :) driveri novi skinuti na amd-ovim stranicama onaj 11.9 3d sam narikto kako mi paše i kad nariktaš d3 u driverima vidi se razlika
ljudi neznam hoćete li se složit s menom ali mi se ćini da je od 4 do 8 gb ram-a u ovoj igri velika razlika, meni 4gb stoje na 97% iskorištenja bez problema a ovaj sa 8 gb i radeonom 5770 igra maxed out ?? mislim da 8gb rama daje poprilicno viši fps u ovoj igri.
Dal netko možda zna s kojom tipkom se uzima screenshot u igri?
Print Screen. Iznad tipka insert i delete. :D I onda screenshot zalijepiš u Paint i spremiš
to ti ne radi ako je igra u full screen-u, ja koristim msi afterburner za ss-ove a moze se i fraps.
slažem se s tobom .. budem probal igru na i5 800 i nešto s 4gb rama i zotacom isto budem vidil model :))
Moš zaboravit na BF3.
a moja grafa? Nvidia Geforce 9600 GT 512 Mb
Možda bi i mogao, probaj skinuti "jogurt" verziju i vidi ako ti radi.
Dečki može netko pomoći? Kupio sam BOX Battlefield 3 na shopslabu (limited edition) i sada ne mogu koristiti PWP. Zna netko šta da napravim?
Pozdrav!
Nije me bilo nekoliko dana na forumu, a mislim da znam rjesenje nekih problema
1. Ako imate Win 7, koristite neki softver za chat kad igrate BF3 i smanjuje vam se zvuk, ovo rjesava problem:
2. Za one koji imaju problem vezan uz konekciju.. coop ili povezivenje ili im ne pise PING u Battlelogu....
nek probaju (samo za probu, nije preporucljivo za stalno) ugasiti Windows firewall i antivirus (pogotovo ako je rijec o Eset Smart security)
Ako pomogne znate u kojem je programu problem pa mozete preciznije dalje traziti.
3. Malo sam igrao, i onda se sjetim da isprobam ukljuciti FPS.. i bio sam ugodno iznenadjen... od 60 do preko 100 na mojoj konfiguraciji!
Imam sve Ultra, osim: Teren - High, AA off i SSAO
Pa ako nekome pomogne dobiti vise FPSa :)
Probao i ja i frend,iskljucili firewall i anti virus i nema sanse opet... Nabijem ih na k..cinu
zna li tko koliko claymorea se može postaviti odjednom bez da pocnu nestajati one koje su postavljene prve, također isto za AT mine.
Mislim na sistem iz BC2,ako je ovdje isto
Hej ljudi, na svom pc-u igram battlefield 3 na rezoluciji 1366 768 i detaljima texture ultra shadow high i svemu ostalome na medium te anti anialising 2x
imam 30 fps.Je li to dobro.
Hvala unaprijed.
Ako si ti zadovoljan dobro je
Al zato Havoc i Viper riješavaju tenkove po brzom postupku.
Tuku se oni i međusobno i s pješadijom ali kad su samo vozila u pitanju po meni to u globalu ide ovako nekako:
...tenkovi > AA > avioni > helikopteri > tenkovi...
gledam po yutubu sad i u beti su bile jace te rakete. aute su unistavali skroz a tenkove su disejblali
edit: i nema vise onog zvuka kad nekog pogodis sa rafalom iz aviona
Graficke postavke za BF3 uskoro
Prenesno sa http://www.tweakguides.com/
Site Update31 October 2011
Just a quick update for those who've been emailing me about this: I've completed the BF3 Tweak Guide, and it should hopefully be up on GeForce.com soon.
ma jel to mene samo izbacuje ili i vas?
ma jel to mene samo izbacuje ili i vas?
Nisi jedini i mnogima od nas se to događa i meni. TAko kada izbacuje svakih 5-10 min je totalno ne igrivo jer se ne možeš osloniti da se igra neće crashat ili šta već. Navodno je problem u zvučnoj jer je Realtek.
uspio sam rijsiti problem kada nemam sliku ali sad se javio novi problem. kada udem na server nemogu se kretati tj raditi ista za sta je potreban tipkovnica te mi se nakon nekog vremena u igri smrzne PC i moram ga restartati. 1 od 15 pokusaja mi je igra radila dobro tj mogao sam se kretati i sve no nakon 5 min mi se smrzo PC... jel neko cuo/imao ovakav slican problem?
Kolko ima levela u bf 3 multiplayer?