meni se događa da kad igram conquest (caspian border, operation firestorm ...) stavim si postavke na sve na ultra i isključim AA, rezolucija mi je 1680*1050 te imam 50 fps-a, no problem je u tome što mi često lagga, no ne zvog internetske veze već zbog toga što se grafička svako malo ruši. otvorim msi afterburner i pod gpu usage ona linija mi ide gore dolje(odnostno, jednu sekundu mi je gpu usage 100%,a drugu 0%) to mi se događa na STOCK taktovima(dakle grafička mora biti stabilna),a kad igram rush onda mi je sve u redu. mene zanima jel to od igre il neš ne valja s mojim kompom (iako imam sve najnovije drivere)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Valjda u 12. mjesecu.
evo napokon i meni došla igra, slobodno me dodajte, zovem se isto Matoje
BF Static Engine is currently down?
BF Static Engine is currently down?
nazalost :(
Kada mi loada mapu piše bf3.exe stopped working a u mp mi uopce nece uci :/
Neznam ako je bilo, ali evo novih B2K slikica :)
ova prva je toliko dobra da bi je rado stavio za wallapaper ako bi mi dao link za vecu rezoluciju :D
Isss koja je sinoc koljacina bila.Prvi put sjeo za palicu aviona i nabio sve do stealth upgradea:)
Ajmo se skupiti ekipa pa sibat u timu.
Imao sam sinoc srece pa se nasla ekipa koja zna igrat pa je prakticki team u kojem sam bio odnio pobjedu.
Sta bi tek mi balkanci radili:)..ajmo...skype i invite i rokanje!!!!!
nemogu naći bug server
dodajte me andrej5555
Neznam ako je bilo, ali evo novih B2K slikica :)
ova prva je toliko dobra da bi je rado stavio za wallapaper ako bi mi dao link za vecu rezoluciju :D
Battlefield 3 će se možda pojaviti i na Steamu
http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=165623
Isss koja je sinoc koljacina bila.Prvi put sjeo za palicu aviona i nabio sve do stealth upgradea:)
Ajmo se skupiti ekipa pa sibat u timu.
Imao sam sinoc srece pa se nasla ekipa koja zna igrat pa je prakticki team u kojem sam bio odnio pobjedu.
Sta bi tek mi balkanci radili:)..ajmo...skype i invite i rokanje!!!!!
A bilo bi zakon kad bi se okupili sam jebiga vise preferiram fire i teamspeak XD
Battlefield 3 će se možda pojaviti i na Steamu
http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=165623
Hvala na informaciji!
A sto sad s nama koji ga vec imamo instaliranog na Originu?
Pretpostavljam da ako stigne na Steam, mi ne mozemo nista jer je key vec iskoristen? Ili...?
Origin imam samo zbog BF3, pa bi mi bilo super kad bi ga potpuno izbaci i sve igre imao na Steamu.
mislim da će ti EA dostavit novi key za steam
aj svi na bug online server
aj svi na bug online server
ja sam tamo i cekam :)
Joj da mi bar danas dode igra,poslali su mi ju u ponedjeljak,nemrem vise cekat:D
Dje kupiti bf3?!?
Cek cek nekuzim sta su svima resetirali statuse lvl. i to ili je samo srusen sistem ??
hvala na odg. unaprijed :)
2. Za one koji imaju problem vezan uz konekciju.. coop ili povezivenje ili im ne pise PING u Battlelogu....
nek probaju (samo za probu, nije preporucljivo za stalno) ugasiti Windows firewall i antivirus (pogotovo ako je rijec o Eset Smart security)
Ako pomogne znate u kojem je programu problem pa mozete preciznije dalje traziti.
....Samo da dodam, tko koristi avast! a ima problema s COOPom nek proba isključiti avastov Web Shield. Nama je to jučer pomoglo.
mislim da će ti EA dostavit novi key za steam
Nema šanse. Za svaki takav key EA bi morao platiti proviziju Valveu, a to se ne će dogoditi. Tko hoće BF3 na Steamu morati će ga tamo i kupiti, makar ga već možda ima na Originu.
Joj da mi bar danas dode igra,poslali su mi ju u ponedjeljak,nemrem vise cekat:D
Kaj poštar se čeka ;))
Treba se danas čuvati onih s početnim leveleima (1,2,3..) jer ti su tek danas dobili igru i extra su nadrkani :-)
neznam zakaj su torenti tako spori ?? ako neko ima neki dobar torent preko kojeg je skinuo igru neka pošalje link plizz
normalno da su spori kad je jako velika navala, a seedera je malo :P
Te odmah skuzis...jos ako su novi u BF-u.:)
Imas ih tri vrste
1.oni koji setaju po sredini ceste i neznaju di bi
2.cod/rush brijaci...isto na sredini ceste
3.ekipa sa zoljama koja puca u zgradu prekoputa sebe i divi se razmjeru desrukcije
(cast izuzetcima naravno)
turky shooting:)
pozz....
jel igra netko igru sa 4850 grafičkom, da mi kaže postavke i kako radi, meni to šteka na bilo kojoj rezoluciji na medium postavkama...i usput koliko je ovo bolje u postotku http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-6850-vapor-x-1gb-ddr5-hdmi-dualdvi-2x-dp&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.753
¸
U protisu za 1650kn imas HD 6950
Ja sam ima 4850 pa sam nadogradio na to cudo, sve na high na 1680 rezi, fluidno uzas!
Igra je uzasno GPU bound, dakle sa 2x brzom karticom dobit ce i 2x FPS u odnosu na staru.
Review postoji mislim na tomshardware.
PS prijatelj ima i7 2600k a ja Quad 9400 i oba 2 su klokana na 3,4 GHz, nema apsolutno nikakve razlike u igranju (ista grafa naravno)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nerazumijem ljude koji daju savjete o hardware, a nisu vidjeli (pročitali hardware) o kojem se priča u ovom sluičaju Zadravkov PC
CPU - Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2x3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB
MBO - ASUS P5Q PRO, iP45/ICH10R, DDR2, zvuk, S-ATA, G-LAN, PCI-E, FW, s. 775
RAM - DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax
VGA - Sapphire Radeon HD4850 512MB DDR3, PCIE, TVout, DVI
PS - Chieftec power supply 400W, ATX 2.0, 2x12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2xSATA connectors
HDD 1 - Seagate ST3320613AS, 320 GB 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200.10
To je od Zdravka PC (pogledaj RAM i CPU)
Ti mjeriš svoj CPU s njegovim njegov je 2CORE tvoj 4CORE, alo bato
Uz to 2GB RAM DDR2 je premalo, a tko misli da nije neka me uvjeri platim mu večeru.
a VGA ima samo 512 MB DDR3
Evo statsi se upravo vratili
mah,jos uvjek malo lagga, taman da bude iritantno, i evo sluzbeno sam srusio prvog jet-a :D