Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se moze u sp-u namjestit toggle aim, znaci da ne moram drzat desni klik, nego samo stisnut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dečki može pomoć meni se stalno crasha igra nakon 5-10 min. Probao sam svašta samo nisam ono što je ATigamer napisao jer ne znam kako to. I jer zna netko kada izlazi patch?

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 20:55 (kalko1212).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

Dečki može pomoć meni se stalno crasha igra nakon 5-10 min. Probao sam svašta samo nisam ono što je ATigamer napisao jer ne znam kako to. I jer zna netko kada izlazi patch?

jel imas pirat ili org?

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 20:58 (Kewin).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam orginal kupio sam box u shopslabu. I da još nešto pitam neće mi raditi PWP šta da radim?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozz....

jel igra netko igru sa 4850 grafičkom, da mi kaže postavke i kako radi, meni to šteka na bilo kojoj rezoluciji na medium postavkama...i usput koliko je ovo bolje u postotku http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-6850-vapor-x-1gb-ddr5-hdmi-dualdvi-2x-dp&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.753

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zdravko kaže...

pozz....

jel igra netko igru sa 4850 grafičkom, da mi kaže postavke i kako radi, meni to šteka na bilo kojoj rezoluciji na medium postavkama...i usput koliko je ovo bolje u postotku http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-hd-6850-vapor-x-1gb-ddr5-hdmi-dualdvi-2x-dp&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.753

Dobro će ti tamo raditi jer kažu da su ti preformanse u ranku sa 5870 koju ja koristim. Tako da igra sa 5870/6950 je igrivo ne šteka niti nekihh problema.

Kalko1212 ingame
15 godina
Battlefield 3
Zanima me jel se key može koristiti na više orgin accounta(npr. igram na jednom mjesec dana i onda tamo nekako maknem key da ga mogu stavit na drugi orgin account) ili kad se jednom upiše zauvjek je key vezan za taj account?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skipe1994 kaže...
Zanima me jel se key može koristiti na više orgin accounta(npr. igram na jednom mjesec dana i onda tamo nekako maknem key da ga mogu stavit na drugi orgin account) ili kad se jednom upiše zauvjek je key vezan za taj account?

Ne možeš premještati među računima, jednom aktiviraš i gotovo.

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
13 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

Nisam siguran ali misli da ako makneš igru sa jednog accounta da onda možeš aktivirati an drugom. Ali ne drži me za riječ nisam siguran u to.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Za fps viditi u konzolu upises render.drawfps 1 (meni uvijek treba 2 puta upisivati jer iz prve ne prihvati mi naredbu)

Lagometar i gpu i cpu upises u konzolu render.perfoverlayvisible 1

Render.DrawFPS true

meni samo tako prihvaća, ovo gore sa 1 iz nekog razloga neće, par puta sam probao.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
14 godina
neaktivan
Zdravko kaže...

pozz....

ja sam igrao s nvidia 9800gtx na medium .... uzeo sam HD 6850 i mozes sve ne high sa boljim fps-om .... moj osjecaj je nekih 100% bolje

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I ja sam presao s Nv 9800 na AMD 6950, gdje se FPS nije uduplao barem se ustablio, a tek je s i5 prodisala!

Beta je išla odlično, ovo još nisam probao, uskoro.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

uh, sad sam se izigrao i nije bilo nikakvih problema

dakle, evo sto sam ja sve pokusavao odite u

C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\__Installer

tu imate directx, punkbuster, vc, udjite u te foldere i instalirajte tj za direct x udjete u njegov folder nadjete njegovu instalaciju i i pokrenete je, pa za pb udjete isto tako, i za vc ako imate x64 ili x86 pokrenete koje imate

i zatim vratite se nazad na pb folder i izbrisete sve sto je u njemu i updateate ga iznova

i na kraju udjete u

C:\Users\vase ime\Documents\Battlefield 3 i izbrisite folder settings

,pokrenite bf, sve postavke ce biti na defaultu i nedirajte, ostavite kako je bf odredio, i meni radi bez problema, i ako vam se desi da kad ulazite na servere nece da udje, uradite slijedece

cim pokrenete neki server, ne cekajte da udje sam u bf, vec cim se pojavi dole ikonica od bf3, vi rucno udjite u nju, ako vam se opet isto pojavi, opet isto uradite i meni udje :D

samo stvarno ne znam, kakav je to covjek koji je vec uspio doci do 39 lvl.a, taj zivota nema nikako

0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

upalio igru mjenjam rus u eng ... sad pitanje oće li što smetat pir+++ka verzija kad nabavim orginal .. (predhodno ću deinstalirat)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pataljunga kaže...

Igra je zakon!

Naime, da vas pitam, ima li itko od vas "malih" poteskoca oko grafike?

Posjedujem Gigabyte 560Ti i prilikom igranja MPa, grafa se zagrije do 60 stupnjeva (postavke su na High, ali i na Medium se pojavljuje isti problem) i tijekom igranja se pojave "blic" tikovi zelene boje ili slika malo zatitra. Kao da nije stabilna grafika? :O

Imam najnovije drivere 285.62

Meni se isto znaju ponekad pojavit blicevi zelene boje( u horizontalnim linijama), morat cu popratit temperaturu kartice.

Dosta ljudi se zali  na crash-anje,ali meni radi perfektno samo mi load mape prvi put traje dosta dugo,mozda puknem kakav mali ssd.

Ovo mi je prvi bf i dosad mi se najvise svidjelo vozanje tenkom a i dobro mi ide ( jos mi malo pointsa fali do reactive armora)

Tenkista Tenkista
16 godina
Zdravko kaže...

pozz....

Ja imam Ati 4850 1GB DDR3 RAM

Kod tebe je problem u CPU, koji je 2 CORE uz to 775 scket, a memorija je isto slaba to jest premalo 2GB.

Pogledaj kod mene pod moj PC igram na medium postavkama , reza je: 1440x900x75Hz Fraps kaže da imam: od 50 pa do 20fps-ova

Kupi dio po dio hardware pa ćeš vidit razliku, ali oko CPU-a već imaš problema jer kažem 775 socket jer EOL (end of life)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da, i u beta-i sam imao te green bliceve.

Jako cudna stvar.

Cijeli ekran fleša zeleno na sekundu, svakih 10ak sekundi.

Dogodi se mozda svaku petu partiju.

Bring out your dead!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
generic9974 kaže...
Zdravko kaže...

pozz....

ja sam igrao s nvidia 9800gtx na medium .... uzeo sam HD 6850 i mozes sve ne high sa boljim fps-om .... moj osjecaj je nekih 100% bolje

Je, ali pogledaj njegov CPU-u i RAM pa ćeš vidit da njemu neće baš pomoći nova VGA kartica, možda će dobiti 15% bolje performanse, ali će mu više trzati, (jer nova VGA učita bolje učita i obradi stvar, ali CPU onda počne trokirati jer nemože obraditi podatke, a RAM-a je preslabo)

17 godina
Battlefield 3

Isprobao sam SP i mogu reći da je stavrno iznenađujuće dobar. Pogotovo oni djelovi gdje ubace onu BF muziku koja podiže atmosferu. Svakako probajte jer nije za "bacit".

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
dekstroza kaže...
Da.

Probao sam i neće.

Upisao sam mail i password i izbaci mi error (your email,origin id or password is incorrect)

Odmah nakon toga sam otišao na stranicu od EA i uspješno se logirao sa istim podatcima.

U čemu je problem ?

Ajmo ekipa.

Zna li itko ?

Ne mogu se logirati u origin,čak ne mogu ni napraviti novi account (izbaci mi page load error).

14 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Ajmo ekipa.

Zna li itko ?

Ne mogu se logirati u origin,čak ne mogu ni napraviti novi account (izbaci mi page load error).

Reinstal?

15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Reinstal?

Instalirao sam origin prije 10-ak dana i ista stvar je bila.

Danas sam ga opet instalirao i nema pomoći...

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Je igrivo na bilo kojoj rezi sa Pentium G 840, 4GB DDR3, P67 Performance, jer na Phenom II X2 545 je nemoguce igrat koliko steka ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Meni radi sve dobro;

Full hd, večina na high, nešto na medium bez AA jer ne volim da mi pada ispod 40fpsa, sad imam od 40-60 fpsa zavisi od mape,

6 jezgri (3.5Ghz) svaku umjereno koristi recimo nekih 60%, Radeon6850 (840/1090),

max temperature CPU 47C, GPU 63C, imam još prostora za OC ali nepotrebno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 22:34 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

sve ultra reza 1280*1024 mislim da tako ide 75 hz 40-50 fps ja prezadovoljan :))) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni u campaignu radi 15 sekundi i onda crkne. Izbaci directx error i crni ekran.

A vidim na battlelog forumu da nisam jedini, ima nas previse.

Pokusavam na live chatu nesto isceprkat, al neide... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Kako mi ide na živce one shot kill sa automatskim oružjem, jel to zbog pinga ili što?

Headshot maybe?

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kod izlaska je radila dobro, ali ovo sada je užas. Lag tj. trzanje lagom je katastrofa. Svake minute po 2-3 rubber bandinga. Genijalnan PB je valjda uzrok, jer je prije PB nadogradnje sve bilo OK.

A onda, kao da lag nije dosta, svakih nekoliko rundi igra se sruši polovici ljudi ili ih izbaci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 22:51 (Tonči).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja pak kad mi nece uc u server uvijek moram otvorit task manager,ugasit bf3 i ponovo,uglavnom kad god mi se ne spoji na server i stisnem za izac jer stoji dugo joining to.... nikad mi se nece spojit da idem odmah drugi probat nego moram u tasku ugasit,iz nekog razloga ne ugasi igru,neznam zasto.Ma puno problema,valjda ce rijesit,evo kad kliknem na originu play on mi ponovo pocinje instalirat igru a instalirana je,a kad startam sa ikonice od igre pocne normalno a i uvijek mi onih 48mb skida,koliko god puta to skinuo on opet,ne kuzim nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kad cujem ova sa zaljenja.. cisto mi je lakse zbog toga sto cu igra doc u petak .. mozda se stabilizira.. udostoje se dovrsit po meni mozda prerano izbacenu igru
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice