Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
bruslii kaže...

Imam problem sa igrom,stopa,a 60 fps-a,skroz čudno.

1.ispuni si moj pc da vidimo "kantu"

2.igra je tek izašla

3.sp,mp,pirat?

4.pitaj milana

16 godina
neaktivan
bruslii kaže...

Imam problem sa igrom,stopa,a 60 fps-a,skroz čudno.

Odštopaj je.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

igra se već par sati..ovo nije normalno..kakav AA nisam ni primjetio da nije uključen...ide sve na full hd 16xAF,texture na ultra i enviroment decorations na ultra,ostalo na high + vsync uključen pa ne pada ispod 42fpsa...od danas službeno na bolovanju..stigao je BF3 :) mala stanka da se ne zaboravi disati i nešto pojede pa idemo dalje :)

Bojno Polje 3 - isprazni pa napuni.

Da li možemo reći da je BF3 optimiziran za radeonke bolje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 1:43 (Igor_76).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domido kaže...

ima li smisla pokušavat igrat na mojoj konfi ili da zaobiđem igru do nekih boljih vremena :) ?

Imam istu takvu grafičku, a procesor je slabiji (E7400, C2D 2800) i na High postavkama imam 30-40 FPS. Za mene sasvim dovoljno, i nema nikakvog zastajkivanja.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 3:54 (MegaMass 2000).

2 0 hvala 0
14 godina
Matoje kaže...

oprostite na ovakvome pitanju, ali hoću li moći još uvijek sutra kupiti bf3 le u box verziji u hrv. dućanima i u kojima?

biti ce ti i u tisku. redovna cijena oko350kn ali tko je napravio prednarudbu dobi je za 300kn. ja sam je narucio i igra dolazi u petak. ali sam kupio i preko host game tako da mi netreba. jedino ak hoces da je kupim pa se nademo da ti je prodam (300kn) da mi ne propadne narudba. kutija ce ti biti orginal u najlonu,itd a i mozes samnom po nju.javi se na pp ako si zainteresiran.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam problem i možda mi tko od Vas može pomoći??

Igra radi super i nemam nikakvih poteškoća sve dok ne skrećem s tipkovnicom (steer left, steer right ili kombinacija tipki AW, DW, isl.) i pomičem miša... onda se osjeti trzanje ekrana. Ja to ne bi nazvao nekim štekanjem igre nego nešto hmm... ne mogu to 100% ni objasniti, samo znam kad se krećem tipkovnicom lijevo desno i upotrijebim miša za skretanje pogleda trza mi ekran!

Instalirani su driveri od NVidie i svi potrebni dodaci...

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor_76 kaže...

igra se već par sati..ovo nije normalno..kakav AA nisam ni primjetio da nije uključen...ide sve na full hd 16xAF,texture na ultra i enviroment decorations na ultra,ostalo na high + vsync uključen pa ne pada ispod 42fpsa...od danas službeno na bolovanju..stigao je BF3 :) mala stanka da se ne zaboravi disati i nešto pojede pa idemo dalje :)

Bojno Polje 3 - isprazni pa napuni.

Da li možemo reći da je BF3 optimiziran za radeonke bolje?

Koristim win7 ultimate 64bit

Pricam o MP postavkama

Sa 11.9 (zadnjim službenim 64bit driverima) sam imao prosjecnih 35fps.a na HIGH postavkama 2AF i iskljucen AA te ono zadnje

Nakon update.a na preview 3 igra je doslovno poletjela, prosjecan fps s istim postavkama je skocio na 80+ fps.a

Tako da sam ubrzo digao sve na ultra high + AF AA i ono zadnje su na max i imam stabilnih 45fps.a

hd5850 je ocan na taktove 5870 bez dizanja voltaze.

Stoga ako ste ati user preporucam da pod muss skinete zadnji preview 3 -> http://support.amd.com/it/kbarticles/Pages/GPU124AMDCat1110PreDriverV3.aspx

15 godina
Battlefield 3

Danas je 27.10.

Kupio sam rusku verziju igre na base-hostu i stavio engleski patch.

u 9:10 jutros sam upalio origin i battlelog i pokrenuo igru.

Nisam koristio nikakve zaobilaske  da mogu igrati prije 28.10. Radi sve samo od sebe.

Ništa preko proxya,ili vpn-a ili preko čega ste sve već išli :D

Jedini mi je problem što radim od 12 sati...

Evo ljudi pa uživajte ako neznate da možete igrati .

Igra radi bez problema od danas. Rade i SP i MP.

Jedino što sam primjetio je da jedno 5 minuta ranije su updatali battlelog.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 9:30 (mancekk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

koji je ip od bug servera? jucer sam ga nasao ali sada nikako ^^

15 godina
Battlefield 3

cini se da se ekipa koja je slozila multihack za frostbite 2 vratila

ovo je filmic iz bete, ali isti ljudi koji su tada koristili hack koriste ga i sada, vec sada mozete naci squadove i igrace koji imaju kd 30+ tipa 2500ubojstava 4 smrti... cak ima i cijeli platon posvecen tim idiotima

eo filmic kako izgleda taj hack... danny mislim da ce ss upaliti u ovom slucaju

http://www.viddler.com/explore/Artificial_BF3/videos/1/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AABumbIeBee/stats/348996315/ <- to je onaj AABumbleBeeAA iz bete, pogledajte cijeli squad, sramota lik ima 8 sati igre i rank 47!!!

Sto je najgore DICE i EA im ne mogu apsolutno nista, da barem hoce banati ekipu koja ima tako idiotske rankove u tako malo vremena pa da se ljudi uplase, ovako im je stav "radi sto hoces bas nas briga"

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 10:07 (Danny_HR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pokušao sam napraviti preorder upravo sada preko origina ali izgleda da se u limited izdanju vise ne dobiva Back to Karkand!

Jel mi možete potvrdit da li je vama ovako izgledala What you're getting sekcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
zašto niko ne vara na blizzardovim igrama nama mujanja ni na wow-u ni starcraftu

0 0 hvala 0
16 godina
Arabarran kaže...

Pokušao sam napraviti preorder upravo sada preko origina ali izgleda da se u limited izdanju vise ne dobiva Back to Karkand!

Jel mi možete potvrdit da li je vama ovako izgledala What you're getting sekcija.

ako je limited edition onda je B2K

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Arabarran kaže...

ako je limited edition onda je B2K

Da,to sve znam. Ali nema ga na popisu pa me malo trta sada to platiti.

13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Pa nema ti više "Back To Karkand". To je vrijedilo samo ako igru naručiš prije 25.10.

Ja sam naručio 18.10 i u e-mailu mi je Gamecards.eu rekao da sam dobio DLC kojeg ću moći downloadati kada izađe.

17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

cini se da se ekipa koja je slozila multihack za frostbite 2 vratila

ovo je filmic iz bete, ali isti ljudi koji su tada koristili hack koriste ga i sada, vec sada mozete naci squadove i igrace koji imaju kd 30+ tipa 2500ubojstava 4 smrti... cak ima i cijeli platon posvecen tim idiotima

eo filmic kako izgleda taj hack... danny mislim da ce ss upaliti u ovom slucaju

http://www.viddler.com/explore/Artificial_BF3/videos/1/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AABumbIeBee/stats/348996315/ <- to je onaj AABumbleBeeAA iz bete, pogledajte cijeli squad, sramota lik ima 8 sati igre i rank 47!!!

Sto je najgore DICE i EA im ne mogu apsolutno nista, da barem hoce banati ekipu koja ima tako idiotske rankove u tako malo vremena pa da se ljudi uplase, ovako im je stav "radi sto hoces bas nas briga"

Iskreno mi je zao tih kretena koji ne dozive poptpuni dozviljaj igre iliti Battlefield (tm) moments :)

Najveci problem je sto su se mogli sjetiti kada netko ima previse killova (tipa vise od 30 ili 50), da automatski ide na provjeru i to je to, ako se dokaze da nema hack/cheat nikom nista, ako ima, ban...

Pozdrav,Calinjos
17 godina

još danas bi trebao dobiti B2K ako preorda-š jer je službeni datum izlaska 28 za eu,

BF3:crna_bandera
16 godina
Arabarran kaže...

Da,to sve znam. Ali nema ga na popisu pa me malo trta sada to platiti.

lol kako ne kužiš. Standardna verzija bez Limited Edition je samo igra, a LE znači da dobivaš i B2K.

Nema potrebe da ti  posebno piše da dobivaš Back to karkand, ako ga jedino uz LE i dobivaš. A tebi ljepo piše Battlefield 3 Limited Edition.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 10:19 (Jack Sparrow).
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Znam vec lika koji mi je ponudio za 10$ da me stavi na vrh leaderboarda xD

To je idiotski i mislim da cu pobanati takve kretene.Moras bit stvarno vrhunski moron da ides koristiti hackove s orginal igricom !

The enemy of my enemy is my friend!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Radi,Radi,Radi muahhahahahhah neidem u skolu danas {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

B2K ce se samo pojaviti na originu od 28og?

Posto sam ja preko origina kupio LE prosli tjedan, no nigdje ne vidim ni B od Back :)

Pozdrav,Calinjos
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Calinjos kaže...

Posto sam ja preko origina kupio LE prosli tjedan, no nigdje ne vidim ni B od Back :)

B2K još vjerovatno nije ni napravljen. On će izači tek negdje kasnije, nitko nezna kada točno. Možda za 3 mjeseca,možda za 6, a možda za godinu dana. Ali kad izađe oni koji imaju LE će ga dobiti besplatno i možda koji tjedan ranije(ali nisam 100% siguran za ovo da će dobiti ranije), a koji nemaju LE će ga morati kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 10:34 (Jack Sparrow).
17 godina
Calinjos kaže...

nečeš B2K dobiti 28,taj dlc izlazi kasnije po nekim stranicam možemo ga oćekivati u 12 mj ili najkasnije poćetak 2012

BF3:crna_bandera
15 godina
aton kaže...
zašto niko ne vara na blizzardovim igrama nama mujanja ni na wow-u ni starcraftu

Blizz ima ok zaštitu, ali ne i potpunu, i dakako radi se o potpuno drukčijoj vrsti igre...

recimo kakav bi ti hack za wow htio? aimbot? radar lock? jedno vrijeme je postojao speed i teleport hack, iako je i to retardirano, zasto dati 400+ kn za odlican proizvod koji ces unistiti hackovima ? :(

a daleko od toga da se ne krse neke stvari koji blizz zabranjuje, tipa multifarming, botanje, prodaja izvan igre etc.

za sc2 koliko ja znam jos ne postoji nikakav hack, tamo bi jedini koristan bio map hack koji je postojao za sc1 ali i to je retardacija.

inace tesko da neki 50+ killova po mapi je dovoljan razlog za optuzivanje, ustvari pametne korisnike hackova neces nikada skuziti, znam to iz iskustva, godinama smo smatrali da je jedan decko s cs scene bio vrlo visoko skillan igrac, provjeravali smo sve zivo, pratili ga uzivo, gledali demoe, koristili dodatne alate (zbog kojih sam i sam pokupio vac ban) i nikada ga nismo uhvatili dok mi nije sam priznao i opisao kako ih je koristio. koristio je wall hack ali se nikada nije ponasao kao tipican igrac koji koristi wh. tako da ako naletis na takvog igraca nema te metode kojom ga ti mozes otkriti ako ga pb ne sabije. zbog takvih stvari ponekad i stradaju neduzni ljudi koji ipak imaju neki visi skill od ostatka ekipe ali su redovito prozivani kao chiteri... stigma koju nosis :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mi more neko reci kako da sa dx11 prebacim u dx 10 da vidim razlike u fpsovima i u grafici?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
aton kaže...

Blizz ima ok zaštitu, ali ne i potpunu, i dakako radi se o potpuno drukčijoj vrsti igre...

recimo kakav bi ti hack za wow htio? aimbot? radar lock? jedno vrijeme je postojao speed i teleport hack, iako je i to retardirano, zasto dati 400+ kn za odlican proizvod koji ces unistiti hackovima ? :(

a daleko od toga da se ne krse neke stvari koji blizz zabranjuje, tipa multifarming, botanje, prodaja izvan igre etc.

za sc2 koliko ja znam jos ne postoji nikakav hack, tamo bi jedini koristan bio map hack koji je postojao za sc1 ali i to je retardacija.

inace tesko da neki 50+ killova po mapi je dovoljan razlog za optuzivanje, ustvari pametne korisnike hackova neces nikada skuziti, znam to iz iskustva, godinama smo smatrali da je jedan decko s cs scene bio vrlo visoko skillan igrac, provjeravali smo sve zivo, pratili ga uzivo, gledali demoe, koristili dodatne alate (zbog kojih sam i sam pokupio vac ban) i nikada ga nismo uhvatili dok mi nije sam priznao i opisao kako ih je koristio. koristio je wall hack ali se nikada nije ponasao kao tipican igrac koji koristi wh. tako da ako naletis na takvog igraca nema te metode kojom ga ti mozes otkriti ako ga pb ne sabije. zbog takvih stvari ponekad i stradaju neduzni ljudi koji ipak imaju neki visi skill od ostatka ekipe ali su redovito prozivani kao chiteri... stigma koju nosis :)

ja sam popio pb ban za bc2 na isti nacin... ko budala hvatajuc ga, a nikad nisam uspio dokazat da lik vara, nitko ne vjeruje da vara, a on to radi vrlo lukavo i spretno.....

Ima varanja za blizz igre, al Warden je prilicno opak anticheat pa sve pohvata.

15 godina
Battlefield 3

Zato kazem, ne moramo se bojati ovih nazovimo ih kreten chiterima, koji upadnu na server popale sve zivo, protrce par puta mapom i imaju skor boli glava, takve je lagano i uhvatiti i banati sa servera, nego treba se bojati onih pametnih chitera koji ce svoj wh aimbot maphack ili sto god jako dobro skrivati i dok ti vjerujes da imas posla s skilanim igracem ustvari se boris protiv skripti...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Zato kazem, ne moramo se bojati ovih nazovimo ih kreten chiterima, koji upadnu na server popale sve zivo, protrce par puta mapom i imaju skor boli glava, takve je lagano i uhvatiti i banati sa servera, nego treba se bojati onih pametnih chitera koji ce svoj wh aimbot maphack ili sto god jako dobro skrivati i dok ti vjerujes da imas posla s skilanim igracem ustvari se boris protiv skripti...

Da,takav sam i ja bio :)

Trebalo je dosta vremena da me banaju iz MW2. I sa aimbotom/wallhackom,no recoil itd. ja sam imao score po 20-8 a ne ko neki likovi po 200-8. Trebalo je jedno 4-5 mjeseci da me banaju. Ali više ne hackiram jer sam prije to shvaćao samo kao zabavu,ali i nije zabavno kad te banaju i izgubiš igru koju si platio 400kn. Zato ljudi ne hackirajte ma koliko god vam hack bio privlačan ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice