Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
BMK kaže...

Halam igru,strasno je zahtjevna GTX570 900/1200,i5 2500k na 4.5Ghz,8Gb rama,imam oko 35-60FPSa,obicno je tu oko 45+.

Postavke apsolutno sve na ultra,4xMSAA,HSBO ili kako se zove,sve na max.

Uglavnom ni GTX580 vam tu nece pomoci za finih 60Fpsa.Cak i nisam toliko ocaran grafikom,dobra je,ali ne znam,ne onako kako se predstavljalo dobra.Ali igrica je apsolutno fenomenalna,jos se key ceka za MP :)!

Ne kuzim zakaj silujes tolko s AA i AF ,mislim nisi jedini ovdje koj to radi ali garanitram ti 100% da vizualno nebudes primjetio razliku ako igras na full hd rezi,ti rubovi su tolko sitni da nema smisla palit AA.

Sa svojom HD5850 koja je slabija od tvoje sam uspio SP natjerant na 60+ fpsa,u nekim rijetkim situacijama mi je pao fps do 40.

Evo stavi ove postavke,vizualno bu ti bilo isto sve + igra bu ti radila ultra fludino kak je zamisljena.

15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

vi igrate piratsku na bug serveru ili imate org igru ??

Piratsku sigurno ne.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ala dvoumim se da li da igram bf3 na staroj konfi ili da zaigram igru kad uzmem i5-2500k.

38 Zaigraj na trenutnoj konfi
5 Čekaj i5-2500k
http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Iiiiiiiiisuuuuuuuuseeee !! Kaj sam se ja zaj38av00000. pa nisam vidio da dva fajla idu u data loc... a ostali u update ...loc !!! Ja sam stavio update u data.. loc.

Mogo sam si i mislit da sam se a necem takvom sj380. Moguce da su i drugi to napravili sad sve radi. Fala kur%&.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...

Ala dvoumim se da li da igram bf3 na staroj konfi ili da zaigram igru kad uzmem i5-2500k.

Šta tebe muči majke ti...

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
protjeran
Battlefield 3

ima li smisla pokušavat igrat na mojoj konfi ili da zaobiđem igru do nekih boljih vremena :) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

uhuh, evo iga sam sp jedno 3 sata u komadu, da ga zavrsim dok mi ne dode puna igra za mp i super je , nije prića nešto extra al guštam ćak i u sp-u :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Domido kaže...

ima li smisla pokušavat igrat na mojoj konfi ili da zaobiđem igru do nekih boljih vremena :) ?

Mozes igrat bez problema.

=XII=SandMan....
14 godina
neaktivan
kach kaže...
BMK kaže...

Halam igru,strasno je zahtjevna GTX570 900/1200,i5 2500k na 4.5Ghz,8Gb rama,imam oko 35-60FPSa,obicno je tu oko 45+.

Postavke apsolutno sve na ultra,4xMSAA,HSBO ili kako se zove,sve na max.

Uglavnom ni GTX580 vam tu nece pomoci za finih 60Fpsa.Cak i nisam toliko ocaran grafikom,dobra je,ali ne znam,ne onako kako se predstavljalo dobra.Ali igrica je apsolutno fenomenalna,jos se key ceka za MP :)!

Ne kuzim zakaj silujes tolko s AA i AF ,mislim nisi jedini ovdje koj to radi ali garanitram ti 100% da vizualno nebudes primjetio razliku ako igras na full hd rezi,ti rubovi su tolko sitni da nema smisla palit AA.

Sa svojom HD5850 koja je slabija od tvoje sam uspio SP natjerant na 60+ fpsa,u nekim rijetkim situacijama mi je pao fps do 40.

Evo stavi ove postavke,vizualno bu ti bilo isto sve + igra bu ti radila ultra fludino kak je zamisljena.

Vide se dosta rubovi,ali bas dosta.
AF ne mislim micat,sve 5m od mene je blurry jako.
Prebacim se ja fino na plazmu sa 720p reza,i fino halam like a boss u 100fpsa sve max :)! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 22:58 (BMK).
14 godina
Battlefield 3

Ljudi jel itko igrao multiplayer na dual core procesoru? Nećkam se dal da uzimam igru, singleplayer radi savršeno, ali caspian border u beti mi je užasno štekao zbog procesora.. Pa ne bi bacio pare ako prije toga moram uzet procesor novi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kiki287 kaže...

Alo ljudi trebam pomoc, moze li mi netko reci di najjeftinije mogu kupiti Download verziju ove igre??

Hvala unaprijed

tres

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako tko još nije kupio BF3 evo ima EU verzija po najjeftijim cijenama, uvedeni i paketi {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav!

Prodajem Battlefield 3 EU Multilanguage za 165 kn.

Za više informacija, javite mi se na PP.

LP, Ivan

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

oprostite na ovakvome pitanju, ali hoću li moći još uvijek sutra kupiti bf3 le u box verziji u hrv. dućanima i u kojima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Matoje kaže...

oprostite na ovakvome pitanju, ali hoću li moći još uvijek sutra kupiti bf3 le u box verziji u hrv. dućanima i u kojima?

U algoritmu od 28.10.,nisam siguran za limited ali bi i njega trebalo bit

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 23:29 (CoKsA).
13 godina
neaktivan

@ dery

fala stari!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 23:43 (Kiki287).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jbt nisam ni skužio da imam type 88 tj PW pack....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja još čekam CD-Key sa eNabave!

Pa nemogu vjerovat. Rekli su da će CD-Key stić DO 27.10...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo namjestio sam sve-stvar je u pravilnom postavljanju fileova (točnije drugog filea) i sve radi odlično.

Nisam još stigao MP ali sam prešao SP nekoliko misija i mogu reći da sam vrlo impresioniran!Grafika je prva liga,napucavanje 5,ma sve mi se sviđa.

Ona misija u avionu je za svršavanje......

BTW na mojoj konfi je SP radio sve na high bez jednog jedinog trzaja-sve fluidno.Svaka čast DICE!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

moram reci da nevolim bas te pucacine u kojima je rat u ljude ubijas vise volim zombije i razna bica kao metro 2033 i take vrste igara da ne nabrajam.ali ovaj battlefield je bas realna igra protivnici su precizni igra izgleda predobro call of duty je sramota  i za usporedjivat sa ovim al najozbiljnije.

13 godina
protjeran
NFSPredator0010 kaže...

Evo namjestio sam sve-stvar je u pravilnom postavljanju fileova (točnije drugog filea) i sve radi odlično.

Nisam još stigao MP ali sam prešao SP nekoliko misija i mogu reći da sam vrlo impresioniran!Grafika je prva liga,napucavanje 5,ma sve mi se sviđa.

Ona misija u avionu je za svršavanje......

BTW na mojoj konfi je SP radio sve na high bez jednog jedinog trzaja-sve fluidno.Svaka čast DICE!

Znm da je tu problem e sad mi reci jel drugi file treba postaviti odmah kad se udje u origin games folder ili u Update/Patch/Data/Win32/Loc ???

16 godina
neaktivan
igorsb2 kaže...

moram reci da nevolim bas te pucacine u kojima je rat u ljude ubijas vise volim zombije i razna bica kao metro 2033 i take vrste igara da ne nabrajam.ali ovaj battlefield je bas realna igra protivnici su precizni igra izgleda predobro call of duty je sramota  i za usporedjivat sa ovim al najozbiljnije.

1. U Metrou ubijaš ljude više nego beštije

2. COD nije sramota ni u kojem slučaju, da je slabiji od BFa je i po meni, ali to je očito stvar ukusa.

3. Daj nauči se pisati čovječe.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Zanimljivo ovdje ima ljubitelja zlatnog tuša, jako interesantno.{#}

Ajmo natrag na BF3 a seksualne fetiše ćemo jednom drugom prilikom ili u igri.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Dosta s trolanjem i prepucavanjima!

I ne uništavajte temu baljezganjima, ne zanima baš sve svaki vaš klik i uzdah doživljen uz BF3!

...
Moj PC  
17 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni ova slika Sharqi Peninsule u sumrak izgleda predobro. Nadam se da će biti takva i u ekspanziji.

Zapravo nadam se da će biti čim više mračnijih mapa.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Nego recite vi meni koji igraju dali je smanjena ona meta ili možda promjenjena kad ste u tenku, heliću?? Jer u beti je to bilo strašno debelo napravljeno pa nisam kužio kuda pucam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ima li gdje slika back to karkand bf3 u 2d da vidim jesu iste ceste kao u bf2

13 godina
neaktivan
Miro kaže...

Dosta s trolanjem i prepucavanjima!

I ne uništavajte temu baljezganjima, ne zanima baš sve svaki vaš klik i uzdah doživljen uz BF3!

nazalost davno je unistena,evo jedan par postova opet pita kad ce key iz enabave,ma joj neda mi se vise pisat{#}

14 godina

Imam problem sa igrom,stopa,a 60 fps-a,skroz čudno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 1:09 (bruslii).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice