instaliram clone dvd verziju...stavim "...." i kako da pokrenem igru a da se ne upali origin? možda ima rješenje u zadnjih 50 stranica al nemam vremena čitat...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instaliram clone dvd verziju...stavim "...." i kako da pokrenem igru a da se ne upali origin? možda ima rješenje u zadnjih 50 stranica al nemam vremena čitat...
nemoze clone,reloaded moras skinut
aham...lijepo
Ima tko kakav novi IP za Proxy ovi stari meni ne rade više
To i mene zanima svi igraju osim nas
Sad isprobav VPN a ovaj se neće spojit...
Ovako ja sam kupio preko CJS-a i sad več igram 2 dana ali nemam PWP neznam kako se to aktivira dali treba biti još jedan key za pwp ili je sve u jednome inaće piše mi na originu BF Limited Edition
Ja nemam paypal ili moneybokers ili slično pa mi je to jedan forumaš sredio pa mi je on aktiviro tako da neznam dali je on dobi 2 cdkeya.
Probaj ovo
210.107.100.251 8080
Pa kako na njihovoj stranici piše da se dobiva.
http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-LIMITED-EDITION-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html
Kupio sam europssku verziju.
Morao si dobit još jedan key pored ovog za igru s tim aktiviraš dodatke poput PWP.Dogtagova,Spectact kit
Da li se igra može pokrenuti iz battleloga bez da se uopće pali Origin?
Probaj ovo
210.107.100.251 8080
meni radi hvala!
Igra izgleda fakat ljepo.....iz respekta ču ju odigrati
Dobra igra DICE...
Prvo cu si nabavit MW3 al kad budem imo para definitvno i ovo!
Hvala za 210.107.100.251 8080 ali to sam već probao i ne radi, ja se spojim ali kaže "release check failed..."
Tražim i dalje ali mislim da neću naći ništa
Evo našao sam na njihovoj FB stranici da nema posebnog keya za PWP i Back TO Karkand
već da je to vezano za key koji aktivira LE igru
meni ne radi taj ip
moze mi ga ko probat nariktat preko teamwiwera
de ima za skinuti battlefield 3 besplatno?? znači bez keyeva i tih gluposti. na torrentima još nema! :(
Moze malo pojasnjenje, vidim da ovdje ljudi pitaju za razne proxyje, vpn-e itd. i to u smislu radio je jucer a sada ne. Shta nije dovoljno samo jednom zafrknut taj region/date check i igra radui potpuno normalno nakon toga?
Coz it sure does for me jedino dino shto moram cekati PWP do official date of release for my country(koji je rest of world) po email-u koji sam dobio od origina.
ček to je na ruskom i nešalju pouzećem
pa daj čitaj!!lijepo piše tutorial kako zamjenit za engleski jezik.i da gdje si vidio da neko prodaje cd keyeve pouzećem.LOL zaboravi na to
Znam da treba maknut kvačicu sad sam probao i ovaj što ti imaš 203.232.208.116 i ja se spojim pokrenem origin pokrenem aktivaciju i onda piše "Please wait until the online release date check has complited" i tak stoji ništa se ne događa
EDIT: čak i ako stisnem Cancel ne prekine se aktivacija jednostavno je zablokirano
de ste nabavili battlefield 3?? ima for free?? jer na torrentima još nema! :(
andrej555 na base host temi kaze da radi sa normalnim logiranjem prvo na battlelog:
Citiram:
naj lakši način koj sam otkrio za igrat bf3 sad
samo odete ,ulogirate se i to je to
http://battlelog.battlefield.com/bf3/
jer vas origin sprječava da igrate
a ne battlog
EDIT:moram još pohvalit da engleski savršeno radi
Radi mi ultra (sve na ultra)
Igram na 1080p rezi sa nekih 30-40 fps-a (min kojii sam vidio je bio 22).
de ima za skinuti battlefield 3 besplatno?? znači bez keyeva i tih gluposti. na torrentima još nema! :(
od 28 na torentu :)
GMC je danas poslao BF3 (uspio sam uhvatiti LE,woohoo),tijekom sutrašnjeg dana možemo očekivati gospodu iz CityExa na vratima.
mislim ima na torrentima samo kaj je brzina jadna 1 kbps. ima samo 3000 seedera a 40000 leechera hahaha
mislim ima na torrentima samo kaj je brzina jadna 1 kbps. ima samo 3000 seedera a 40000 leechera hahaha
pa uvek za 3-4 dana bude redovan..