Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.077.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Bulldozer kaže...
Promatrač kaže...

I dalje ne mogu igrat.

Kod MP uđe na server, ima tona nema slike.

U SP odmah stane i tak stoji neka slika bez veze.

Imam org, jel ima netko takvih problema i kako to riješit?

DA, me 2,

kad ides u sp pricekaj par min proradit ce bar meni, a mp neznam, ako je ko na beti preko battle logera odma cim ti dole pokaze bf3 window samo udi nehebi ono ili ako ti zvuk a nema slike pricekaj oko 2min i doce ti

Ok idem probat ponovno.

Mada kad sam ga ostavio par minuta na MP me izbacilo,server disconnect

16 godina
neaktivan
Čekam i ja jer mi se uopće ne prtlja s tim glupostima. Da mi se prtlja ne bi ni kupovao igre već bi fino igrao pirate. Izgleda da smo jedni od rijetkih koji nisu ultra nahypani!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

feck...uspio preko neke druge ip adrese i proso mi onaj auth ali m iej sad black screen....imam zvuk ali nemam sliku......a kaze mi da imam najnovije drivere na atijevoj 5870.....ne kuzim kaj se dogadjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

i meni black screen... probao sam na singleplayeru a tamo mi stoji ona slika s nekim tenkovima i nesto se mice... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Arabarran kaže...
Čekam i ja jer mi se uopće ne prtlja s tim glupostima. Da mi se prtlja ne bi ni kupovao igre već bi fino igrao pirate. Izgleda da smo jedni od rijetkih koji nisu ultra nahypani!

Ma ja igram sad samo da budem cool {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
skank666 kaže...

i meni black screen... probao sam na singleplayeru a tamo mi stoji ona slika s nekim tenkovima i nesto se mice... :/

Ajd ako netko uspije to riješit nek posta.

Više sam lud od pokušaja , uvijek black scren i moš se fakat

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Identicna situacija :(

14 godina
Pozdrav ljudi!

Nemam FLAT internet, već imam ograničeni internet od 5 GB mjesečno, pa bi me zanimalo dali ima koja dobra duša da provjeri koliko Battlefield 3 skida prometa u uploadu i downloadu?

Stvarno bi htio kupiti tu igru, ali se bojim da prebrzo ne pređem granicu iznad 5 GB.

Najjednostavnije je da instalirate BITMETER, pustite ga u trayu, igrate Battlefield 3 online sat vremena i onda pročitate i javite rezultate koliko je potrošilo prometa u uploadu i downloadu...

Bio bi vam jako zahvalan :)
Gaming is Life!
17 godina
PCGamerX kaže...
Pozdrav ljudi!

Nemam FLAT internet, već imam ograničeni internet od 5 GB mjesečno, pa bi me zanimalo dali ima koja dobra duša da provjeri koliko Battlefield 3 skida prometa u uploadu i downloadu?

Stvarno bi htio kupiti tu igru, ali se bojim da prebrzo ne pređem granicu iznad 5 GB.

Najjednostavnije je da instalirate BITMETER, pustite ga u trayu, igrate Battlefield 3 online sat vremena i onda pročitate i javite rezultate koliko je potrošilo prometa u uploadu i downloadu...

Bio bi vam jako zahvalan :)

Evo budem ti ja predver ucinio tu uslugu :)

16 godina
neaktivan
Po količini plača na ovim zadnjim stranicama predmnijevam da će HC serveri biti krcati :)
Što i nije loše jer će brkati muškarci dlakavih prsa moci u miru raditi ozbiljan posao dok se djeca igraju u pijesku!
15 godina
neaktivan

Ni meni ne šalju izgleda da je poprilična gužva na game.co nema nam druge nego čekati,čekati....

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

nadam se da nije ovo.... tko igra s ruskom verzijom prevedenom na eng? ima li takvog?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Wooo konačno game.co.uk poslao "Good news! Your order has been despatched and will be delivered soon." Yeah slijedeći tjedan možda se pridružim i ja masovnom genkanju.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Frenkyca kaže...

Evo budem ti ja predver ucinio tu uslugu :)

Ej, hvala ti puno prijatelju na dobroj volji :)

Samo pusti Bitmeter u trayu, resetiraj ga na 0 MB prije nego šta počneš igrati, igraj i javi...

HVALA.

Gaming is Life!
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

netko za coop? htio bih i to preć, pa da se onda posvetim MP...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lucky you meni još ništa

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nadam se da nije ovo.... tko igra s ruskom verzijom prevedenom na eng? ima li takvog?

ma lol...pa cek platim igru koja je trebala bit global.....dobijem rusku verziju koja jos nakraju ne radi....morma skidat language packove  i hebat se sa govnima......pa sta stvarno vise nitko ne prodaje proizvod koji reklamira nego ti uvijek uvaljda neko govno....pa ja ne vjerujem

13 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Jel igrao tko sa HD4870? 

ja ne igram jos al planiram kad dode key u beti je funkcioniralo jedino je na onoj mapi u podzemnoj na kraju de je sunce znao bit pad fps nadam se da su to sredili!?

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ja igram... sve ok...

i nije ruska nego eng sa ruskim lang paketom, mozes stavit i francuski ako hoćeš... samo ubaciš pakete jezika i u registryu promjenis na koji želiš...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 19:50 (ranko091).
14 godina
Battlefield 3

Na slici drzim Danny-ev dogtag na nozu..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 19:52 (drahic).
Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Čeka se {#}

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

return of the Smradovskiji 

https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DMVor2Xm8qg0

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

kazu da bf3 mp ima problema sa ram memorijom, da dosta trosi

0 0 hvala 0
14 godina
Indestructible kaže...

kazu da bf3 mp ima problema sa ram memorijom, da dosta trosi

sreća pa sam nedavno kupio dodatni keksić od 4 gb {#}

14 godina
protjeran

bok dali je ko presao singleplayer ? kolko otprilike mogu ocekivat sati? stvarno me zanima

16 godina
neaktivan
igorsb2 kaže...

bok dali je ko presao singleplayer ? kolko otprilike mogu ocekivat sati? stvarno me zanima

Standardno, 6-8 sati.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
igorsb2 kaže...

frend je prešao i rekao mi da ima oko 6-7 sati igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran

hvala na odgovoru.ajde i ok je nije lose

16 godina
Battlefield 3

Ako poželite igrati Battlefield 3 večeras i želite zaobići Release Date Check, možete koristiti ovaj proxy server (u Indoneziji): 219.83.62.50:8080

Upute: Control panel>Internet options>Connections>LAN Settings>postavite kvačicu na "Use a proxy server" i unesite 219.83.62.50 te pod port 8080.

Novi IP provjerite na: http://www.whatsmyip.org/more/

Nakon toga pokrenete Origin i zatim igru koja će startati program za provjeru tj. Release Date Check.

Sa: http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=20387641&postcount=28851

Good luck!

eNabava CEO
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
DestructoCRO kaže...

Ako poželite igrati Battlefield 3 večeras i želite zaobići Release Date Check, možete koristiti ovaj proxy server (u Indoneziji): 219.83.62.50:8080

Upute: Control panel>Internet options>Connections>LAN Settings>postavite kvačicu na "Use a proxy server" i unesite 219.83.62.50 te pod port 8080.

Novi IP provjerite na: http://www.whatsmyip.org/more/

Nakon toga pokrenete Origin i zatim igru koja će startati program za provjeru tj. Release Date Check.

Sa: http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=20387641&postcount=28851

Good luck!

A ping ce normalno biti veci ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice