Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
maxi kaže...
Switch kaže...
antimadridista kaže...

evo nekoliko screenshota sa Singleplayera,nadam se da nije nikakav spolier,ipak su to samo slike {#} Postavke kvalitete su na prvoj slici.

Majke ti sad mi ona matica što fali stalno upada u oči! Heheheh! {#}

Je li tko prijavio taj bug. Ipak je to ozbiljna stvar. {#}

Otkažimo narudžbe !!!!!!!

... there is no spoon ...
14 godina
neaktivan
irumora kaže...

zašto nema nikoga na bugovom serveru

pa dobro jesi ti normalan?

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
irumora kaže...

zašto nema nikoga na bugovom serveru

pa dobro jesi ti normalan?

Zašto pa ima ga na listi a i ima ljudi koji igrju preko promjenjenog VPN-a

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
16 godina
irumora kaže...

Zašto pa ima ga na listi a i ima ljudi koji igrju preko promjenjenog VPN-a

E jel ti imaš sat doma? pa zar ne vidiš da je 1?

a i k tome nisu svi kupili igru na originu ili s nekog keystorea, pa možda čekaju još svoju igru

btw...da si došao prije na server vidio bi da su neki s foruma čak i igrali na serveru

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zar nitko od vas nema problema sa zamrzivanjem igre nakon par minuta,gledam po forumima dosta njih ima taj problem.Ja ga još nisam riješio a vjerovatno kakve sam sreće

ni neću.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

eo dvije ... druga je MP pod nocnim nebom i zvijezdicama haha ...{#}

8 0 hvala 3
17 godina
Battlefield 3

isprobao i ja BF i mislim da je dovoljno da kažem kako moram što prije skupiti neke pare za oriđiđi {#}

na mojoj konfi radi igra bez ikakog trzanja na 1600x1050 rezi,sve do kraja nafrljeno,jedino Msaa na Off,frame nije pao ispod 32 (mjereno frapsom),a neki prosjek bi bio 45 manje-više frameova onako od oka...i primjetio sam da onaj drugi AA fino odrađuje svoj posao jer kada uključim Msaa frame dosta padne a,zaglađuje samo objekte u daljini,jer ono bliže je fino zaglađeno i kada je Msaa na Off,uglavnom ja zadovoljan sa optimizacijom,a za sada i SP kampanjom (baš sad prešao onu misiju u avionu).

e sad još da me potrefi tiket u kladi,pa da se mogu i ja priključiti MP svijetu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefielda 3 kaže...

eo dvije ... druga je MP pod nocnim nebom i zvijezdicama haha ...{#}

Ovaj noćni pogled..*jizz in my pants*

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
floks kaže...

Zar nitko od vas nema problema sa zamrzivanjem igre nakon par minuta,gledam po forumima dosta njih ima taj problem.Ja ga još nisam riješio a vjerovatno kakve sam sreće

ni neću.....

kako ce se jos smrzavat kad vise zahladi,haha,salim se-dajj ocu kljuc poceo sam gluposti pricat

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo sam da potvrdim da su sredili podršku za joystick. Logitech Attack 3 u mom slučaju. {#}

Destrukcija je isto do jaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sada više nemogu ni u server,a i kad uspije nakon 2 min frezze i jeb* im pas mater.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
floks kaže...

Sada više nemogu ni u server,a i kad uspije nakon 2 min frezze i jeb* im pas mater.....

pa ti i dalje overclockaj.. :D

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
floks kaže...

pa ti i dalje overclockaj.. :D

Na čemu si ti,to nema veze sa overklokom a i proc i gpu je na default tako da.....

16 godina

i5 760 @ 3,8 ghz nije sigurno.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidite ovo

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad čemo moći igrat back to karkand?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Čini se kako je HC Rush server itekako popularan. Cijeli dan jučer od startanja do sada, cijelu noć je pun. (pola je zbog limita Rush moda na 32 igrača, inače server podržava i 64).

Jučer (stabilno upaljen iza 14 sati) Jučer (stabilno upaljen iza 14 sati)
Jutros (do 7 sati) Jutros (do 7 sati)
U 7:38 U 7:38
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 7:38 (Tonči).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Čini se kako je HC Rush server itekako popularan. Cijeli dan jučer od startanja do sada, cijelu noć je pun. (pola je zbog limita Rush moda na 32 igrača, inače server podržava i 64).

yep, ja sam tek poslije 01AM uspio upasti na server, postavke su odlicne, jos samo da pohvatam malo sve te silne nove mape .)

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Opa, "Your order has been shipped"!!!!

Sad na kraju dok ne dođe igra doma, jer nisam stavio č, ž, š, ć u adresu/ime/ulicu .... rofl!

Kolko vidim svi su nabrijani totalno i prezadovoljni viđenim.

Samo da još maknu "vehicle disabled".

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Sad na kraju dok ne dođe igra doma, jer nisam stavio č, ž, š, ć u adresu/ime/ulicu .... rofl!

I bolje da nisi stavio č, ć, ž i sl. Prije ti ne bi došla da jesi, jerbo Game zna ubaciti neke čudne znakove na njihovo mjesto. --- BF3 je Isusovska igra!
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
odjavljen
Doxy_CRO kaže...

Zašto bi micali?

15 godina
Battlefield 3
ovako stoje stvari: sad bi trebao instalirati 64-bit Windows 7 ali mi se neda opeet skidati igru ispočetka sa Origina. Ima li kakvog načina da napravim nekakv backup ili nešto slično?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako koga zanima www.game.co.uk je poceo slati igru, sad sam vidio da mi je oko 1h u noci dosao mail da je igra poslana, tako da se nadam da nece nasa carina davit, i da cu je dobit u petak, ili ponedjeljak!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
antimadridista kaže...
ovako stoje stvari: sad bi trebao instalirati 64-bit Windows 7 ali mi se neda opeet skidati igru ispočetka sa Origina. Ima li kakvog načina da napravim nekakv backup ili nešto slično?

Što ne probaš onu foru kao s betom, spremi folder na drugu particiju. Kad reinstaliraš win i origin, vrati folder.

15 godina
DrNasty kaže...
antimadridista kaže...

Što ne probaš onu foru kao s betom, spremi folder na drugu particiju. Kad reinstaliraš win i origin, vrati folder.

Ja sam imao problema s time pa sam morao skidati cijelu igru ispocetka, nije mi se dalo kemijati i gubiti vrijeme. Ali proguglaj malo o tome problemu.

17 godina
moderator

Nema šta izgubiti i da proba, moraće je skidati kad napravi format sistemske particije.

13 godina
protjeran
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja nikako da se ufuram u SP ..... mozda da nisam probao MP bi rekao, ajde nije lose ...IMO CoD MW2 ima puno bolji SP (bez trollanja, nisam fan ni jednog serijala nego pokusavam objektivno pristupit igri) ... MP je totalno druga prica, to je ono najjace sto daje BF3  .... imao sam par situacija u MP koje su me odusevile

1. kad sam srusio heli sa RPG-om koji je nisko letio za mnom .... kad se skršio bilo je kao u filmu Man in black ... kad sruse onaj tanjur pa gledaju kako rula prema njima :D

2. kad me neki lik gadjao tenkom a ja pokusavam utrcati u obliznju zgradu .... uglavnom, tip me fula i pogodi zgradu ispred mene .. ja nastavljam trcati naucen na model destrukcije iz drugih igri kad su komadi koji padaju samo holografska projekcija .. no ovdje sam natrcao na komade zida koji su me satrali :X

PS ... meni su naveci problem u igri detalji okolisa u mapama po danu ... znam zauzeti neku poziciju i onda umjesto da se fokusiram na borbu, razgledavam okololiš kao da sam na pikniku i divim se prirodi sve dok se ne nadje neki zli lik koji me ubije

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zaboravi te cijene u Hrvatskoj. U nas će te sve to koštati osjetno više.

15 godina
Battlefield 3

AAAA!!!1111!!!

KOGA BRIGA ZA SP?????

Dajte multiplay doživljaje... baš me briga jel je SP bolji od SP-a iz MW2.

Al zbilja me uopće ne zanima. Kome je stalo do SP-a u battlefieldu, ne zna šta je battlefield.

Da vas podsjetim BF2 nije imao SP... i SP je bio potpuno stran pojam BF-u sve do Bad Company-a. Tako da nas (me) nemojte davit sa SP-om koji mi uopće ne utječe na ukupnu ocjenu igre.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

6 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice