bit ce ona promocija kao besplatni keyevi ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim, pod FAQ za preordere lijepo piše da do dana izlaska mora već stić igra, samo ne razumijem kak oni s njihovog jadnog otoka misle mi poslat je u 2 dana...
Ma svi ti veliki engleski shopovi ne šalju s otoka, imaju oni skladišta po Europi.
Npr. meni su narudžbu sa zavvia poslali iz Švedske.
Uljepšao si mi dan.
Znam kak je čekat igru, sjećam se preordera CoD:MW2 prije 2 godine sa www.dvd.co.uk , čekao sam 3 tjedna...sramota.
Može help....
Gle, to što ti šalju s kontinenta ne mora značiti da ćeš dobiti za par dana, neki dobe za tjedan dana, a neki za 3 tjedna.
Jedino što te može tješiti je da bi vjerovatno bilo još gore da šalju s otoka :D
Imam jedno pitanje dobio sam ruski key i skidam igru vec,uz to imam skinute EN fajlove i uputstva za promjenu e sad mene zanima da li ce se naziv igre promjeniti u English u Originu zato sto mi trenutno pise Battlefield 3 Russia Standard Edition da li ce pisati Battlefield 3 English Standard Edition ili slicno ?
Imam jedno pitanje dobio sam ruski key i skidam igru vec,uz to imam skinute EN fajlove i uputstva za promjenu e sad mene zanima da li ce se naziv igre promjeniti u English u Originu zato sto mi trenutno pise Battlefield 3 Russia Standard Edition da li ce pisati Battlefield 3 English Standard Edition ili slicno ?
ja sam promijeno i stavio eng ali mi u originu piše kao i prije rusian exten itd
Dobio i ja kljuć...e sad me zanima pošto planiram igru igrat na 2 kompa( ne istovremeno naravno) i doma i na poslu,da li će mi ju dat 2 x skinut sa istim ključem..??
Ili da ju skinem jednom,pa prenesem sa usb-om na drugi komp i tak riješim problem...??
Tnx
Zna li itko...???
ja sam promijeno i stavio eng ali mi u originu piše kao i prije rusian exten itd
A mozes li ti igrati igru sad ?
Moći ćeš ju skinuti doma i na poslu, nego..na poslu radi, a doma se igraj.
haha
Mislim da se nece promjenit "slika" u originu,ali igra radi na eng bez problema
meni pise Battlefield 3 a ispod na cirilici "limited edition"
mislim mogu,ali sad neigram,sutra
inače će resetirat statistiku svima u europi,dakle kojima je release 28.10. kao nama a igraju već sada briše se statistika
inače će resetirat statistiku svima u europi,dakle kojima je release 28.10. kao nama a igraju već sada briše se statistika
Ozbiljno??
Mala anketa:
Kupio sam BF3 ..
40 | digit. verziju i čekam 28.10. |
---|---|
21 | digit. verziju i igram SP/MP |
23 | u kutiji i čekam da stigne |
13 | možda ću kupit poslije |
4 | digit. verziju i čekam key |
LoL..fali jedna matica u avionu,neznam koliko je to sigurno za letit.
omfg atmosfera na wake islandu izgleda fantastićno, hoćemo li imat još koju mapu sa otokom?
Mislim, pod FAQ za preordere lijepo piše da do dana izlaska mora već stić igra, samo ne razumijem kak oni s njihovog jadnog otoka misle mi poslat je u 2 dana...
Ma svi ti veliki engleski shopovi ne šalju s otoka, imaju oni skladišta po Europi.
Npr. meni su narudžbu sa zavvia poslali iz Švedske.
Da. base.com je nekad slao iz Svicarske ili Belgije nisam ziher
Znaci po mom kontanju to ide vako Evropljani vec sad mogu igrati SP/MP bez problema ali 28 oktobra ce biti restartovani dosadasnji rezultati ?
mislim mogu,ali sad neigram,sutra
daj link?
Neće biti resetirani.
Tko je to rekao,a može i link...
Ae da se dogovorimo da ko je uzeo od enabave da javi cim dobije kljuc,,je ok?
Aha sad se pirat ukakio jer misli da će svoj stečeni rank 500 izgubit.
Mala pomoć za kolege, ako nekom igrica trza a ima radeon 5850, neka skine ove drivere http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU124AMDCat1110PreDriverV3.aspx jer je sa 11.9 verzijom nemoguće igrat koliko trza na bilo kakvim postavkama!
edit: nažalost ni ovi driveri ne pomažu, trza na ultra i na low tako da je stvar u driverima, šteta, sad čekat dok se amd ne sjeti izdat novu verziju.
Cheers!
Jel se može kao i sa BC2 da se instalira sa RELOADED ali original key?
Može li mi itko pomoći sa ovime? Skinuo sam ju da probam kako ide, ide odlično, sad da ne moram brisat sve pa skidat Origin verziju, samo bi crack obrisao i stavio onaj vanilla.
Sta se sad zezate znaci release date u evropi je 28 ali unatoc tome se bez problema moze igrati igra i rezultati nece biti resetirani ?
Može li mi itko pomoći sa ovime? Skinuo sam ju da probam kako ide, ide odlično, sad da ne moram brisat sve pa skidat Origin verziju, samo bi crack obrisao i stavio onaj vanilla.
ja bi ju obrisao i dok spavam neka se skida kako treba.
ja bi ju obrisao i dok spavam neka se skida kako treba.
i ja bi ju obrisao pa ponovo ali ako hoces samo copi paste,znaci copiraj exe iz igre koju si skinuo tamo di ti je instalirana,mislim da bi trebalo radit
U ovoj temi mi je prestala raditi opcija 'skok na nepročitano'.
Da, pare su krknuli, al ovo za otkazivanje nisu mi nikaj poslali.
Neka neka, nadam se da je već na putu, samo su zaboravili status promijeniti pod praćenjem narudžbe.
Bilo bi prejadno, i prebezobrazno da POŠALJU TEK na dan izlaska igre kod nas.
Meni su 2 paketa Battlefielda (5 komada) poslali večeras i poslali mail potvrde.
Što se tiče dolaska igre do dana izlaska, to vrijedi samo za UK. Predviđena dostava za EU je do 5 dana nakon izlaska, iako ti to tamo ne piše baš tako.
www.game.co.uk ili neka treća?
sto je s nama na 64bit win, koliko vidim jos uvijek stoje stari driveri 11.9 od 9 mjeseca... kada ce update za nas :)