Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Nemojte sad 600 postova ''oće li mi vrtit, oću moć ja, itd''

U temi je postan bench, ljudi su već dali utiske sa svojim konfama - ako ste kupili, probati ćete i vidjeti - ako niste kupili, snađite se i provjerite. 

oprosti mozes mi poslat link od tog bencha.hvala

http://www.pcgameshardware.com/aid,851282/Battlefield-3-11-Radeon-and-GeForce-graphics-cards-tested/Reviews/

... there is no spoon ...
17 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...

oprosti mozes mi poslat link od tog bencha.hvala

No frks http://www.pcgameshardware.com/aid,851282/Battlefield-3-11-Radeon-and-GeForce-graphics-cards-tested/Reviews/

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bok,meni jos nije dosao key na email adresu a uplatio sam prije 6 mjeseci za battlefield key i za cod2 key (cod2 key sam dobio isti dan)...eh da prijeđem na stvar...Zanima me jeli moguće da su zaboravili na moju uplatu?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Bok,meni jos nije dosao key na email adresu a uplatio sam prije 6 mjeseci za battlefield key i za cod2 key (cod2 key sam dobio isti dan)...eh da prijeđem na stvar...Zanima me jeli moguće da su zaboravili na moju uplatu?

nes ga ni dobit ;)

Say Hello To My Little Friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:00 (Scarfaceee).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja skidam BF3  sa origin i platio sam 50 eura  ali nisam dobio nikakav kljuc da unesem, e sad me zanima procedura sta ce biti kad skinem igru i pocnem je instalirat hoculi morat ista upisivat? usput imam kompjuter sa ovim performancama:

AMD Athlon (tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz RAM: 4 GB. OS W 7(64) graficka mi je Nvidia GeForce 9600 GT 

moguli igrat igru!!! izvini te ako je spam ali prosto nemogu sve teme procitat da bi nasao odgovor poz i unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo malo slika iz sp-a

Moj PC  
6 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
eurozeus kaže...

Ja skidam BF3  sa origin i platio sam 50 eura  ali nisam dobio nikakav kljuc da unesem, e sad me zanima procedura sta ce biti kad skinem igru i pocnem je instalirat hoculi morat ista upisivat? usput imam kompjuter sa ovim performancama:

AMD Athlon (tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz RAM: 4 GB. OS W 7(64) graficka mi je Nvidia GeForce 9600 GT 

moguli igrat igru!!! izvini te ako je spam ali prosto nemogu sve teme procitat da bi nasao odgovor poz i unaprijed hvala

NEs nis trebat upisisvat ako je sa oriina samo skidas i igras al prem ovom tvom komp specu nes se bas naigrat previse na ljepoj grafi ak ces uopce moc igrat?!

Meni je bfbc2 na phenom X2550 trzo a ovaj je cak i slabiji!

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:13 (Demzi94).
15 godina
protjeran
Frenkyca kaže...

Evo malo slika iz sp-a

Šta je ovo hawks?

17 godina
eurozeus kaže...

Ako si kupio na Originu, onda nije čudno da nisi dobio key jer si igru kupio na servisu s kojeg pokrećeš. Što se tiče konfiguracije - biti će jako gusto jer s tim teško možeš i Bad Company 2 vrtiti.

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina
eurozeus kaže...

radije prodaj account nažalost sa ovim pc nije baš neka sreča znaš...low garantiran bez filtera itd

origin. TrueLiarHR
13 godina
neaktivan

imasli preporuku sta da kupim na ovu plocu koji procesor i koju graficku

15 godina
eurozeus kaže...

Ides pod My games, i gdje ti je BF3, ispod njega ti je kvadratić, a u njemu pise "i" i kad njega stisnes pise ti key. A i na mail ti posalju.

LoL Nick (EU): hRay
13 godina
neaktivan
eurozeus kaže...

pitaj ovde

oni ce ti slozit

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:19 (Demzi94).
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

za mw3 ce bit krekani , a za ovo neznma .. {#} psssst

ma nemoj... btw, tamo na onom benchmarku su usporedili samo grafičke kartice, a procesori?

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Znači toliko o "BF3 drajveru"...

A jel se smrzne skroz ili samo sporije učitava ili što?

Smrzne se skorz, moram preko task menagera zgasiti.

15 godina
Battlefield 3

ma te benčmarke niti ne gledam dok ne probam sam.sve može varirati ali uglavnom donekle se možete ravnati po njima.

origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kad skidam fileove za eng jezik jel za 1 STEP skidam sa ovog prvog linka di pise all ili sa drugog posto ovaj prvi ima 1,12gb a drugi 850mb (Slika)

E kad to skidam onda skidam one failove sa STEP 2 a sad nerazumim ako sam skino u prvom stepu sa onog linka di pise ALL jel moram skidat ovos drugoga??

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Evo za one koje zanima, na mojoj konfi igra radi sasvim solidno(30-40 fps prosjek), iako zna nekad past ispod 30...1680x1050, sve na ultra, 4xMSAA,4xAF, HBAO na off i motion blur na off. Moje mišljenje je da za BF3 i ugodno igranje(dakle 40+fps konstanto) uz ovu rezoluciju treba barem neka 6870/gtx560, a za full HD i jače opcije(hbao,16xAF) barem 6950/560Ti te naravno quad core cpu. Toliko od mene, odoh se bacit na igranje !     {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:30 (Master Z).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Omg...nije me bilo sto godina.

Odma u glavu (razlog zakaj sam se registriral, zbog ovećeg interesa oko igre ovdje).

Tko je naručio s game.co.uk, i da je dobio potvrdu da su poslali igru?

Meni i dalje stoji "unshipped".

3 0 hvala 0
16 godina
Master Z kaže...

Evo za one koje zanima, na mojoj konfi igra radi sasvim solidno(30-40 fps prosjek), iako zna nekad past ispod 30...1680x1050, sve na ultra, 4xMSAA,4xAF, HBAO na off i motion blur na off. Moje mišljenje je da za BF3 i ugodno igranje(dakle 40+fps konstanto) uz ovu rezoluciju treba barem neka 6870/gtx560, a za full HD i jače opcije(hbao,16xAF) barem 6950/560Ti te naravno quad core cpu. Toliko od mene, odoh se bacit na igranje !   {#}

preporučam ti da staviš na high bez msaa uz 16x af pa da vidiš kako leti , a razliku nečeš ni primjetit

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

I meni također. Dobio sam neki mail prije tjedan dana od njih, kao da će biti gužve za BF3 i ako dobijem neki mail da mi je preorder otkazan, da ignoriram taj mail {#}

Što se tiče SP-a, kampanja je prekratkaaa. Tako dobra, a tako kratka {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
14 godina
protjeran
eurozeus kaže...

Ja sam igrao BBC2 sa athlonom 5000+ na low na 1024x768 na nekih 30-35fps..nije bilo bas bajno

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Čuj ja sam ti isto uzeo na game.co.uk oni su mi naplatili ali i dalje nisu poslali. Al ok upozorili su me mailom da će nplatit igru ranije da pripreme za slanje sve kako treba jer da imaju mac narudžba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Scarfaceee kaže...

za mw3 ce bit krekani , a za ovo neznma .. {#} psssst

ma nemoj... btw, tamo na onom benchmarku su usporedili samo grafičke kartice, a procesori?

na i7 2600k je testirano,to mi odgovara{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 21:40 (Blade Runner31).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najdužih 10 skundi

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thesekiman kaže...
Doxy_CRO kaže...

I meni također. Dobio sam neki mail prije tjedan dana od njih, kao da će biti gužve za BF3 i ako dobijem neki mail da mi je preorder otkazan, da ignoriram taj mail {#}

Što se tiče SP-a, kampanja je prekratkaaa. Tako dobra, a tako kratka {#}

Da, pare su krknuli, al ovo za otkazivanje nisu mi nikaj poslali.

Neka neka, nadam se da je već na putu, samo su zaboravili status promijeniti pod praćenjem narudžbe.

Bilo bi prejadno, i prebezobrazno da POŠALJU TEK na dan izlaska igre kod nas.

Mislim, pod FAQ za preordere lijepo piše da do dana izlaska mora već stić igra, samo ne razumijem kak oni s njihovog jadnog otoka misle mi poslat je u 2 dana...

14 godina
neaktivan
irumora kaže...

Najdužih 10 skundi

ocu i jaa {#}

{#}

Say Hello To My Little Friend
17 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...
Da, pare su krknuli, al ovo za otkazivanje nisu mi nikaj poslali.

Neka neka, nadam se da je već na putu, samo su zaboravili status promijeniti pod praćenjem narudžbe.

Bilo bi prejadno, i prebezobrazno da POŠALJU TEK na dan izlaska igre kod nas.

Mislim, pod FAQ za preordere lijepo piše da do dana izlaska mora već stić igra, samo ne razumijem kak oni s njihovog jadnog otoka misle mi poslat je u 2 dana...

Čuj nećeš dobit za 2 dana jer ja sam čekao rage 10 dana tako da najranije očekuj igru krajem slijedećeg tjedna ali više bi rekao da će bit tjedan iza.{#}

17 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Ma svi ti veliki engleski shopovi ne šalju s otoka, imaju oni skladišta po Europi.

Npr. meni su narudžbu sa zavvia poslali iz Švedske.

Y U FAIL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel se može kao i sa BC2 da se instalira sa RELOADED ali original key?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice