Pozdrav ljudovi!!Pošto nisam jako dugoo bio online zanima hoće li sutra biti pušten u prodaju?..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da,običan. Sad šalje Standard Edition,a za par sati će i Limited.
je li i taj Standard edicija eng-rus ili ruski only??
piše mi na Originu: Battlefield 3 - Russia Standard Edition.
Evo mogi ste i mene dodati na originu nick:scarface717 dobro bi mi dosli par savjeta jer mi je ipak ovo prvi BF koji igram, igramo sam jedino betu. :D
o čemu se radi? Platoon?
nemogu otvorti battlelog
a jesi kupio limited ili standard?
btw..na commo roseu fali need ammo ;)
Ste zicer da će sve bit ok ako zaobilazite day 1 check?
Osobno mi se nije problem strpit par dana, al mislim da to nije najpametniji odabir...
a jesi kupio limited ili standard?
sparow čitaj. :)
ovi p***** u americi već igraju pogledajte servere
Evo sad san usa na Battlelog i pitalo me koji cu jezik i ja stavio ENG,zanima me sta sad u igri moze bit ru ako se ulazi iz battleloga?
Ovo je odlicno ak je tak + bilo bi dobro da ne cujem ekipu na drugom kraju mape,need medic ili need ammo ak kuzis kaj mislim.
Nisi ih čuo u BC2 ne bi ih čuo ni u BF3. Čuješ samo one koji su ti blizu.
Ste zicer da će sve bit ok ako zaobilazite day 1 check?
Osobno mi se nije problem strpit par dana, al mislim da to nije najpametniji odabir...
normalno da je pametno,neće nikog kaznit,ovo je nagrada
o čemu se radi? Platoon?
nemogu otvorti battlelog
Pa kad kupiš igru ili aktiviraš ključ na origin češ moći pristupiti battlelogu. Kako bi ti izgledalo da možeš na battlelog, a nisi kupio igru?
jbt..ti kao da si pao s drugog planeta..nhf
o čemu se radi? Platoon?
nemogu otvorti battlelog
Pa kad kupiš igru ili aktiviraš ključ na origin češ moći pristupiti battlelogu. Kako bi ti izgledalo da možeš na battlelog, a nisi kupio igru?
jbt..ti kao da si pao s drugog planeta..nhf
pa znam to,treba doć ključ
pitam o čemu se radi?
e vi koji ste napravilki ono s vpn om dali imate problema ako nemate onda ću ja to sutra radit dali je moguć ban origina

e vi koji ste napravilki ono s vpn om dali imate problema ako nemate onda ću ja to sutra radit dali je moguć ban origina
ma nije,to im je glupost,svi igraju 25. samo europa kao 28. da nebi
domi jel igraš HC?
jeste vidjeli,jedan lik imao 38-nešto score,jel to moguće il ima čit?
Zašto ne? Ja sam u beti imao 65:10 na Metrou - sjediš na obrani MCOM-a i samo čekaš da ti nalete budalaši koji ne koriste mozak. Najbolje je imati support kraj sebe ili biti support.
probao sam i to ali ubrzo doleti bomba
to su se već izgleda pojavili čiteri
Kako će se u beti i prije izlaska igre pojavit čiteri? Kud prije? Treba vremena da se cheat napravi.
Stream je pao daj brzo neki drugi
Addajte me:logigamer96
o čemu se radi? Platoon?
nemogu otvorti battlelog
ne mogu ni ja login
Dobio sam key sa CJS cdkeys, engleska je verzija
Stream je pao daj brzo neki drugi
Evo svjezi mp
Evo i ja igram!!! Preko flyvpn-a sam aktivirao release date i sve radi. Na otvorenom na high sve 35-45 fps. Vrlo zadovoljavajuce sa mojom karticom. Jos samo da mi stigne gtx 570 i nitko sretniji od mene. Odusevljen sam sa igrom.
Evo i ja igram!!! Preko flyvpn-a sam aktivirao release date i sve radi. Na otvorenom na high sve 35-45 fps. Vrlo zadovoljavajuce sa mojom karticom. Jos samo da mi stigne gtx 570 i nitko sretniji od mene. Odusevljen sam sa igrom.
g 35 kako radi?
Onaj prvi stream su admini zabranili pa se je lik preselio
dovraga sada treba doćekat cd
valjda ce doc do vikenda
Čak se sada i meni dopao taj BF3 pa razmišljam da si uzmem Ruski. Nisam odavno igrao neku noviju igru, igram jedino CoD2 online pa me zanima vaše mišljenje, mora da sve znate kad ste ispisali 450 strana
Imam ovu kantu:
AMD X2 4000+ na 2.7GHz
2GB rama
Ati 3850GT 512MB
Dali bi to meni uopće radilo? Detalji i rezolucija nisu bitni. Ako netko ima sličan komp a beta mu je radila neka javi.