Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ZC_Someone kaže...
nick54312 kaže...

Jesi prije kupovao kod njih? Jesu sigurni?

Di mi je bolje uzet?

Ak ti je bitan PWP dlc, onda game.co.uk. Inače tamo gdje je jeftinije.

Ahh tek sad vidim da taj PWP nemaju na Zavviu :/

Jedan box moram sigurno naručit (za frenda), sad moram ga pitat da li baš želi PWP. Sebi bih najrađe naručio kod CJS-a ali nemam dobra iskustva s njima tako da neznam.

Di vi mislite uzet ili ste uzeli?

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ako skinem igru s Origina, zašto moram skidati patch RU to ENG??? Neće li to što skinem s Origina biti na ENG?

Ak kupiš na Originu ili negdje drugdje gdje se prodaje ENG verzija onda ne trebaš.

A ak kupiš ruski key onda će ti jezik biti ruski jer je to ruska verzija. Znači valjda je isti princip ko na Steamu, kod instalacije nemaš izbora koji jezik instaliraš. Evo što kaže čovjek koji valjda najbolje zna.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 14:28 (ZC_Someone).
16 godina
dex3108 kaže...

Stvarno ne razumijem neke od vas :D Prvo kupite samo key jer je jeftiniji, a onda kad odustanete od key-a hocete da kupite nejskuplju varijantu (Origin). Zar vam je stvarno 5 dana problem sacekati za skoro duplo manju cijenu?

Meni je bitno igru aktivirati do dana izlaska putem Origina, a sad da li ću je skinuti sa EA-ovih servera ili je instalirati sa DVD-a mi je svejedno. Kod kupovine retail verzije sa npr. Zavvi.com, treba sačekati paket i postoji šansa da će biti troškova u obliku carine/PDV-a ili vremena za otići do pošte pa čak i da paket stigne na adresu na dan izlaska, radije kupim samo aktivacijski ključ koji dođe putem emaila, brzo i besplatno. :) Kupovina direktno na Originu ima nedostatak u obliku visoke cijene, ali mora i EA odnekuda vratiti milijune uložene u produkciju i marketing igre - najbolje kroz povećanu maržu na vlastitoj platformi za digitalnu distribuciju (vjerojatno ste primijetili da Battlefield 3 nije dostupan na Steamu).
eNabava CEO
17 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Vi koji ste naručivali iz UK, kolko treba pričekat da dođe? I jel neko ima problema sa carinom i tim s*anjima.

Najčešće dođe u roku tjedan dana.

Najčešće nema problema s carinom.

Your results may vary.

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
l0k1 kaže...

di dobijem za 250kn LE U kutiji engleski?

Ovdje - 256,73kn :)

Da ali game.co.uk ne prima paypal

17 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

?

Prima.

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Šef kaže...

Ako skinem igru s Origina, zašto moram skidati patch RU to ENG??? Neće li to što skinem s Origina biti na ENG?

Ak kupiš na Originu ili negdje drugdje gdje se prodaje ENG verzija onda ne trebaš.

A ak kupiš ruski key onda će ti jezik biti ruski jer je to ruska verzija. Znači valjda je isti princip ko na Steamu, kod instalacije nemaš izbora koji jezik instaliraš. Evo što kaže čovjek koji valjda najbolje zna.

Onda ću ostat škrti bodul i kupit s Base-Hosta jer je najjeftinije.

I can guarantee the closest shave you'll ever know.
13 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
pirat kaže...
l0k1 kaže...

di dobijem za 250kn LE U kutiji engleski?

Ovdje - 256,73kn :)

Pa sta ak ne prima, platis obicnom karticom...

odi na http://www.base.com/buy/product/battlefield-3-limited-edition-pc/dgc-ba3pc.htm tamo ti je oko 27 funti

(Pise 32, ali kad ti skinu porez i dodaju shipping ispadne "Title: Battlefield 3 - Limited Edition (PC) - £27.49")

i meni nekad zna doci u roku od 4 dana

14 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Kule_zg kaže...

?

Prima.

Sorry, sad sam tek uocio...:)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi vi koji mislite kupiti kod CJS, CDkeyHouse i sličnih dobro si čitajte što piše. Svi oni vam imaju Ruske igre.

CJS:

"The activation codes we are selling are region free. Some people are worried that our BF3 version will be locked to russian, but don't panic! Our battlefield 3 version will 100% allow customers to play english without problems, do not panic, as we will provide a solution to all customers on how to get the game to work in english" 

CDkeyHouse: 

"Is very possible that by activation the game in Origin, we can download the game in Russian Language Only, if this happens we will offer the direct download in all the languages direct from our server"

Drago mi je ako sam kome opet pomogao {#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

animosity_frenzy kaže...

Spomeneš lejma camo setove a ni riječi o ovomešto je 10 puta važnije :P

...200 to arm mcom. 500 to destroy. A few different amount of points for flag cap depending on assists etc.

Zato si ti tu da ispraviš nepravdu. :-D

Rush mi nije osobito drag mod, pa sam izostavio info. Ne znam kako su riješili bodovanje za cq, ali u osnovi sam stava da bi se objective trebao bodovati proporcionalno težini. Recimo da zauzimanje baze ukupno iznosi 1000 bodova. Ako zauzmeš sam dobiješ sve, inače se bodovi raspodijele na sve koji su sudjelovali u zauzimanju u proporciji s vremenom.

Camo setovi će biti super ako budu omogućeni kao unlockovi za sve, a ne kao pederski dlc-ovi koje moraš plaćati. Raznolikost je vrlo bitna i igra veliku ulogu na bojištu. Na beti sam kad sam tek počeo igrati imao problema sa razlikovanjem vojnika. Bilo bi fora da možeš prilagoditi izgled vojnika ovisno o okolini. Ako neko hoće nositi crninu u pustinji i biti mamac za sve snajpere, super, neka mu! Što više opcija - to bolje!

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 15:10 (animosity_frenzy).
14 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
dekstroza kaže...
Kule_zg kaže...

?

Prima.

Sorry, sad sam tek uocio...:)

Vjeruj mi da ne prima pokušao sam kupiti jednu igru preko paypal-a ali nema nigdje opcije za paypal.

Uostalom odi u game.co.uk pitanje i odgovori pa češ vidit.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

sranje

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 17:01 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Razmišljam dal da dam pare za BF3...

Mislim, dakle postojim

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
lzgr kaže...

A ja gdje bi uzeo...

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
lzgr kaže...

A ja gdje bi uzeo...

Mada me ono malo "prestrašilo", ostajem kod prednarudžbe kod Base-Hosta.

I can guarantee the closest shave you'll ever know.
14 godina
odjavljen
pirat kaže...
lzgr kaže...

A ja gdje bi uzeo...

a ja što bih prodao da nabavim novce...

17 godina
odjavljen
Šef kaže...
pirat kaže...
lzgr kaže...

A ja gdje bi uzeo...

Mada me ono malo "prestrašilo", ostajem kod prednarudžbe kod Base-Hosta.

netko je rekao da izlazi i update ubrzo nakon igre,i pitanje kako će radit taj patch za engleski jezik prilikom nadolazećih patcheva itd.

još će mi ovi glupani u ea banat račun na originu

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
lzgr kaže...

A ja gdje bi uzeo...

Joj daj uzmi preko Origina i rijesi se muka..

Dok dobis key,pa mozda nece bit dobar,pa ce mozda ruska verzija bit,nije nista sigurno...Samo riskiras preko ovih ostalih..

Ma.. Ja se nebi zivcirao bez veze...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 16:33 (drahic).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da, day-one patch je vjerojatan:

...According to DICE’s Patrick Liu, Battlefield 3 will “probably” have a day-one patch, which will include feedback from the beta...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 16:34 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
lzgr kaže...

A ja gdje bi uzeo...

Ja razmišljam da uzmem ruski.. ali ne po cijeni od 215kn kako je u Base hostu nego po nekoj normalnoj cijeni za ruski key.

Ispravite me ako griješim ali ja nisam vidio da se prodaje engleski key (znači samo key) osim na Originu.

@drahic Pa za 250kn ima igru s boxom neće sad valjda davat 100kn više za samo cd key?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 16:38 (nick54312).
14 godina
protjeran

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager.html    

uzmite ovo i gotovo sto ce vam basehost prevaranti

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ovo sam htjeo postat... govno od mobilnog utuba

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
13 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

x8 zoom na rexu? wtf

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Što je to PWP?

I lol. Origin kupite i igru igrate za 12 dana. Uzmemo vani i igra vam stigne za kojih 10 dana. Opet igrate 28mog...

Mene zanima samo carina i dodatni porezi. Može li netko iz iskustva objasniti protokol. Malo jest off topic možda i ispričavam se ali zadnji X postova je ionako vezano uz kupnju BF. Ko na tržnici je ovdje, gužva i zbrka postaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Što je to PWP?

I lol. Origin kupite i igru igrate za 12 dana. Uzmemo vani i igra vam stigne za kojih 10 dana. Opet igrate 28mog...

Mene zanima samo carina i dodatni porezi. Može li netko iz iskustva objasniti protokol. Malo jest off topic možda i ispričavam se ali zadnji X postova je ionako vezano uz kupnju BF. Ko na tržnici je ovdje, gužva i zbrka postaje.

U par postova ti je vec netko naglasio da u vecini slucajeva nema problema s carinom i pdv-om

13 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Što je to PWP?

PWP - physical warfare pack

Da, mislim da ti igru šalju tek kad izađe, tak da je dobiš 10 dana poslije izlaska.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što je najbole za igranje Battlefielda 3 na 1280x1024 rezoluciji sa high detaljima?

1 Athlon II X3 450 + HD 6770
2 Athlon II X3 450 + HD 6790
34 Athlon II X4 640 + HD 6770
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice