Čemu služi 3D Spotting, ako ne možeš vidjeti lika u grmlju ili iza kamena, onda mi i nije od neke koristi
jedino da avioni imaju šta gađati...
Čemu služi 3D Spotting, ako ne možeš vidjeti lika u grmlju ili iza kamena, onda mi i nije od neke koristi
Evo sad malo čitam po enabavi, tamo je LE 270kn, i piše da će najvjeroajtnije biti engl., ali točna informacija u pon.
Evo sad malo čitam po enabavi, tamo je LE 270kn, i piše da će najvjeroajtnije biti engl., ali točna informacija u pon.
Za 250 kuna dobijete limited edition u kutiji, englesko izdanje, bez ikakvih "možda".
I još propustite prvih par dana živciranja, rušenja battleloga i servera, te day 1,2,3... patch problema i fixeva dok čekate poštara.
Win-Win.
Squad Management is back with up to 8 Squads.
Nije loše ni ovako ali bilo bi bolje da su ovoga stavli više, bar 10 komada.
8 squadova po timu ili 8 squadova na 64 igrača?
Za 250 kuna dobijete limited edition u kutiji, englesko izdanje, bez ikakvih "možda".
I još propustite prvih par dana živciranja, rušenja battleloga i servera, te day 1,2,3... patch problema i fixeva dok čekate poštara.
Win-Win.
Neću to, hoću igrat od prve minute.
sad će da mi bf 3 radi na ultra
(<----- moj PC)
(<----- moj PC)
uredi moj pc to kako treba,pogledaj moj kako je pedantno geekast.lijepa konfica.
Win-Win.
di dobijem za 250kn LE U kutiji engleski?
Ne dobis ga za 256 kn je ti se i postarina naplacuje,dobis ga za 280 kn ko i ja.
Ne dobis ga za 256 kn je ti se i postarina naplacuje,dobis ga za 280 kn ko i ja.
Ma samo igra je 256kn,naravno da još + poštarina.
Zanimljiv info, navodno će biti 12 camo setova. Cool!
http://battlefieldo.com/forum/threads/rumor-unlockable-camo-and-new-point-system-for-mcom.887/
(<----- moj PC)
uredi moj pc to kako treba,pogledaj moj kako je pedantno geekast.lijepa konfica.
moj je jos pedantniji.
8 squadova po timu ili 8 squadova na 64 igrača?
A valjda 8 po timu. 8 squada * 4 čovjeka = 32 igrača u timu. Više squadova po timu bi bilo bolje da možeš (ko u BC2) napraviti svoj squad ako se ti i frendovi naknadno spojite na server.
http://battlefieldo.com/forum/threads/rumor-unlockable-camo-and-new-point-system-for-mcom.887/
Spomeneš lejma camo setove a ni riječi o ovomešto je 10 puta važnije :P
...200 to arm mcom. 500 to destroy. A few different amount of points for flag cap depending on assists etc.
di dobijem za 250kn LE U kutiji engleski?
Sa uključenom poštarinom 246 kuna.
3d spotting ti je prvenstveno zbog campera, hvala Bogu pa ga nisu iskljucili
Spomeneš lejma camo setove a ni riječi o ovomešto je 10 puta važnije :P
...200 to arm mcom. 500 to destroy. A few different amount of points for flag cap depending on assists etc.
Nazalost nisam igrao starije verzije Battlefielda, ali ovo je vjerojatno ono sto iskusni igraci traze. Vise bodova za izvrsavanje misija, nego za kill.
Mislim da je to pravi nacin da se potakne team play.
Nego, sto je to "camo set"?
Nego, sto je to "camo set"?
Nekakvi setovi kamuflaža.
evo nešto iz pravog BF u hr,imam još i zolju,mislim m80,moram je potražit
Igra je namjenjena za rusko tržište što znači da je jedini podržani jezik u igri ruski,no iako je igra za rusko tržište može se aktivirati bilo gdje u svijetu,pa kako nebi imao igru na ruskom jeziku instaliras patch koji ti prebaci jezik na engleski.Ne kužim što je tu toliko nejasno?
Ne kužim još i dalje.
1. dobijem key.
2. upišem key u Origin (? - nisam siguran u ovaj korak)
3. skinem ENG igru
4. problem, sir, pršut???
Ja sam i dalje zbunjen... Možda je to zato što se nisam počešljao, ili?
Jesi prije kupovao kod njih? Jesu sigurni?
Di mi je bolje uzet?
5 | Zavvi |
---|---|
1 | Dvd.co.uk |
8 | game.co.uk - najskuplji |
Sad nakon base hosta cekam da mi se izjasne ovi iz enabave kakav je key al sve mi se cini da cu morat na origin :(((
Jesam. Jesu.
Di mi je bolje uzet?
Ak ti je bitan PWP dlc, onda game.co.uk. Inače tamo gdje je jeftinije.
Ne kužim još i dalje.
1. dobijem key.
3. skinem ENG igru
1. Dobiš key
2. Upišeš u Origin
3. Skineš igru
4. Pokreneš install
5. Primjeniš "RU to ENG" patch
6. ????
7. Profit
Stvarno ne razumijem neke od vas :D Prvo kupite samo key jer je jeftiniji, a onda kad odustanete od key-a hocete da kupite nejskuplju varijantu (Origin). Zar vam je stvarno 5 dana problem sacekati za skoro duplo manju cijenu?
Ne kužim još i dalje.
1. dobijem key.
3. skinem ENG igru
1. Dobiš key
2. Upišeš u Origin
3. Skineš igru
4. Pokreneš install
5. Primjeniš "RU to ENG" patch
6. ????
7. Profit
Ako skinem igru s Origina, zašto moram skidati patch RU to ENG??? Neće li to što skinem s Origina biti na ENG?
Vi koji ste naručivali iz UK, kolko treba pričekat da dođe? I jel neko ima problema sa carinom i tim s*anjima.
Stvarno ne razumijem neke od vas :D Prvo kupite samo key jer je jeftiniji, a onda kad odustanete od key-a hocete da kupite nejskuplju varijantu (Origin). Zar vam je stvarno 5 dana problem sacekati za skoro duplo manju cijenu?
Ak ne igraš odmah nisi COOL xD
Recimo meni bi jako vjerojatno naplatili carinu i PDV tak da mi je isti k, pa uzimam na Orignu (ili Steamu ak se ostvare one glasine)