Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.168.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj 4Netplayers je super-hardcore, ne vidis gdje je deploy button, ne vidiš ništa, nemaš chata {#}

A kaže da nije hardcore u battlelogu.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
evo tebe cu skank postedit
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

evo ovako mene izbaci iz igre nakon 15 minuta i pokaze mi your connection has timed out sto bi to trebalo znaciti i kako popraviti ovaj problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Caspian je prejebe* ,više me ne diskonektira svakih 5 min i napokon sam odigro cjelu partiju.Sve super samo da rješe te bugove i sranj* jer igra ima potencijala.

Šta se tiče frameratea isto ko metro 55 fps mini - avg 70 na high u 1080p i izgleda puno polje od metroa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Caspian je online.... Predobar je.... A avioni, ma ljudi moji zbog toga se kupuje BF3 XD

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Postoji li neki ini fajl gdje se mozda moze editirati komande?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

ja sam probao na diabolic serveru odigrat,jedino mi se na njemu uspjelo spojit...medutim igra se vrti jako lose, postavke su sve na medium,pogasene su sve one sitnice tipa hbao,vsync i motion blur.i jedva dobivam 20 fps-a.

rade pricekam da izade full igra pa igram normalno,nego ovak

Probaj updateat drivere, ja imam isti cpu i istu grafu samo je moja na 920Mhz meni radi na 30-45fps high fullHD reza....

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koji lijepi prizor sad ja ciljam stingerom avion i u isto vrijeme ko i (mislim da je bio neko pod nazivom debela berta ili tako nesto) i ispalimo zajedno rekete i nekako cudno ko jedna izgledalo i avion iz prve srusilo {#} (fck yea)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

meni meni sound sound loopa loopa

origin:DRMORCUS,bfbc2: DR MORCUS
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dakle, caspian traje do kraja bete koliko sam shvatio?

Bring out your dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
k1klop kaže...
lollik91 kaže...

ja sam probao na diabolic serveru odigrat,jedino mi se na njemu uspjelo spojit...medutim igra se vrti jako lose, postavke su sve na medium,pogasene su sve one sitnice tipa hbao,vsync i motion blur.i jedva dobivam 20 fps-a.

rade pricekam da izade full igra pa igram normalno,nego ovak

Probaj updateat drivere, ja imam isti cpu i istu grafu samo je moja na 920Mhz meni radi na 30-45fps high fullHD reza....

driveri su 11.9

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kakvo djubre od igre jao.... Taman kolje dvojicu i ono kresha.{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a sapko i ja smo uspjeli napravit isto sto i Hrvatska vojska,jedan i drugi smo bili u avionu svaki u svojemu i u letu smo se uspjeli spucat jedan u drugog {#}

Danijel Crkvenac
Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako me živcira ovaj Battlelog i Alt+Enter. Stalno gasim igru kad stisnem Esc.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
2 1 hvala 6
15 godina
Battlefield 3

uh,zaigra sam sad u 1 na diabolicu,samo oko 16 ljudi je bilo i nije bilo lagga, baš je gust bilo igrat, i jet-ovi su zakon.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doctor_crash kaže...

Kako me živcira ovaj Battlelog i Alt+Enter. Stalno gasim igru kad stisnem Esc.

lol, odeš u opcije pod video i tamo uključiš fullscreen

Stay a while and listen...
15 godina
Battlefield 3

ova mapa je odlicna!

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

dobra mapa, al sve zbijeno u sredinu, sa strane zjapi prazno

kad izadje bf3, sako caspian border, wake island, i back to karkand igrati, nevjerujem da ce biti jos dobrih mapa

ova je malo poveca CoD mapa

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

nakon male pauze s igranjem po prvi put bacio rundu na caspian i mapa je stvarno pre dobra !

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Demzi94 kaže...

nakon male pauze s igranjem po prvi put bacio rundu na caspian i mapa je stvarno pre dobra !

Meni je mapa nekako prevelika:) svi pouzimaju vozila, nema timske igre da ce neko cekat da mu se auto ili tenk napune, nego samo sjednu i vozi, mi ostali ostanemo ko budale na spawnu i onda hodamo 6-7 minuta do prve akcije da bi tamo me neki tenkdžija slučajno pogodio i onda sve ispočetka:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Demzi94 kaže...

Meni je mapa nekako prevelika:) svi pouzimaju vozila, nema timske igre da ce neko cekat da mu se auto ili tenk napune, nego samo sjednu i vozi, mi ostali ostanemo ko budale na spawnu i onda hodamo 6-7 minuta do prve akcije da bi tamo me neki tenkdžija slučajno pogodio i onda sve ispočetka:)

Znalo se i meni dogodit da moram cipelcug al obicno se spwnam na suborca tak da sam odma tam!

13 godina
protjeran
Demzi94 kaže...
proćerani kaže...
Demzi94 kaže...

Znalo se i meni dogodit da moram cipelcug al obicno se spwnam na suborca tak da sam odma tam!

ta mapa zahtjeva veliku timsku igru, a ne ovako uletim u neki bzvze server i pun codovaca koji svi sami igraju:)

15 godina
Battlefield 3

ekipa doslovce ceka da se migovi spawnaju i sta se desi? frajer udje ide poletit i skrene ljevo i bum u stijenu {#}

Explosiv wie Kerosin!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kewin kaže...

ekipa doslovce ceka da se migovi spawnaju i sta se desi? frajer udje ide poletit i skrene ljevo i bum u stijenu {#}

Da to isto, koda nisu normalni, dođu na mapu, njih deset je u onom spawn meniu, mig se pojavi ni ne vidiš ga, ovi već uđu -.- nakon minute padnu:)

17 godina
odjavljen
Kewin kaže...

da stvarno čekaju,na početku runde ja u jetu čekam početak, kad počne ono vidiš samo trče ko muhe prema jetu

inače meni jet nije ništa posebno,inače je prespor ali ima i ubrzanje na lijevi ctl ili shift neznam sad,uglavnom neznam ga vozit,2 puta sam ga srušio i jednom me protivnički srušio ili sa zemlje,nisam ni vidio

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
Battlefield 3

Uletija u caspian i osta bez riječi,samo razgledanje te ogromne mapetine i gledat kako se kolju uokolo dovoljno je za užitak.Ovde se potražnja za hardverom pojačava,ram do 3gb vuče,oko 80% proc, fps je oko 50-60 na high, driveri 11.7.Nije bilo laga te nisam naiša na nikakav bug , perfect.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dery kaže...

Uletija u caspian i osta bez riječi,samo razgledanje te ogromne mapetine i gledat kako se kolju uokolo dovoljno je za užitak.Ovde se potražnja za hardverom pojačava,ram do 3gb vuče,oko 80% proc, fps je oko 50-60 na high, driveri 11.7.Nije bilo laga te nisam naiša na nikakav bug , perfect.

Yeah right.

15 godina
proćerani kaže...
dery kaže...

Yeah right.

cool story bro,need"s more dragons ;).

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice