Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neka neko dode na server...da bacimo koju :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skela96 kaže...

neka neko dode na server...da bacimo koju :D

koji server ??
da dođem malo prije predavanja

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
Danny_HR kaže...

Molim ritvit svih onih koji imaju isto mišljenje.

Moramo nekako pokazati DICE-u da ovo što trenutno imamo jednostavno nije dobro rješenje.

Jedno od losijih rjesenja. malo u zadnje vrjeme gledam njihov forum i ima sigurno da ne nabrajam otprilike 10-15 vaznih stvari za popravit,preradit ili promjenit.

Te jos sigurno puno vise manih stinica i bugova, te ni za optimizaciju nisu jos nista rekli, osim kratke liste promjena za full verziju.

Podrzavam te u ovome, ali i puno njih na forumu. No mislim da nema sanse da sad idu to mjenjat. Pa kopiranje primjeraka ide za negdje 3 tjedna otprilike. Njima interno testiranje traje cca -3 dana...

Tako da sumnjam da ce puno toga biti promjenjeno, osim ako su puno raniji build dali javnosti. No u svakom slucaju opet nas ceka velika kolicina patcheva u buducnosti, to sam siguran.

http://tragumjetnosti.net/
15 godina
idem unutra
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eo i mene xD

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

s cime se chata? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni su ti skvadovi presudna stvar. Ako ne mogu sam odabrati s kime sam u skvadu, zaključati ga i igrati samo s tima kojima ja želim ovo neću igrati. Definitivno.

Cijela poanta Battlefielda je suradnja, ne mogu surađivati s nekim s kime nemam nikakvu komunikaciju, a ne želim vrijeme koje provedem igrajući provesti s random ekipom, nego onima s kojima mi je zabavno. S probranom nekolicinom ljudi s kojima sam na istoj valnoj duljini.

Ako to ne mogu napraviti, ne trebam ni igrati BF3. Bez problema ću sav Battlefield hajp koji me prati posljenjih nekoliko godina ostaviti sa strane i preći na neku drugu franšizu. Bez imalo problema.

Uložio sam sate i sate igre u Battlefield franšizu i na nju (izravno i neizravno) dao para i para. Od igara i ekspanzija, pa do servera za njih. Sve što se dešavalo u Battlefield franšizi je pad kvalitete od BF2 pa nadalje. BF2142 je bio najsličniji Battlefieldu iako je bio spin-off i prepun svojih problema.

Bad Company je bio mega zabavan, ali doveo je franšizu to zadnje linije do koje ostaje Battlefield. A micanjem squad managementa, uvođenjem malih inf. only mapa, ukidanjem commandera, uvođenjem ammo poola, health regena i sličnih stvari BF3 postaje samo jedan generički šuter.

Još jednom, preko svega ću proći, ali preko nemogućnosti biranja squadova na neki normalan i jednostavan način definitivno neću.

8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Veoma frustrirajući lagg vlada na svim serverima... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:44 (shady1024).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Meni su ti skvadovi presudna stvar. Ako ne mogu sam odabrati s kime sam u skvadu, zaključati ga i igrati samo s tima kojima ja želim ovo neću igrati. Definitivno...

Meni samo nešto nije jasno.

Šta nebi squad trebao biti formiran prema platoonima iz battleloga?

Tipa ako ti frend iz platoona igra na istom serveru kao i ti igra vas stavi zajedno? A ako nemaš frendova online onda te stavlja random?

Slažem se s tobom Danny, samo me zanima dal sam dobro skužio ove platoone.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:44 (Vash).
17 godina
neaktivan
E vidiš, ja ne želim igrati sa svima iz platoona.

Ja u skvadu želim isključivo Pirata, Dadu, Kukyja, Bučera, Bossa, Co7, Nastyja i ekipu s venta.

Meni ništa ne znači ako sam u skvadu sa tobom (karikiram, bez uvrede), kad ja i ti nismo na Ventu skupa.
Ekipa koju imam na ventu je ekipa s kojom želim igrati i želim imati opciju da mogu birati s kime ću biti u skvadu.
15 godina
neaktivan
Skela96 kaže...

s cime se chata? xD

J-za sve K-za tim L-za squad

15 godina
Danny_HR kaže...

Meni su ti skvadovi presudna stvar. Ako ne mogu sam odabrati s kime sam u skvadu, zaključati ga i igrati samo s tima kojima ja želim ovo neću igrati. Definitivno.

Cijela poanta Battlefielda je suradnja, ne mogu surađivati s nekim s kime nemam nikakvu komunikaciju, a ne želim vrijeme koje provedem igrajući provesti s random ekipom, nego onima s kojima mi je zabavno. S probranom nekolicinom ljudi s kojima sam na istoj valnoj duljini.

Ako to ne mogu napraviti, ne trebam ni igrati BF3. Bez problema ću sav Battlefield hajp koji me prati posljenjih nekoliko godina ostaviti sa strane i preći na neku drugu franšizu. Bez imalo problema.

Uložio sam sate i sate igre u Battlefield franšizu i na nju (izravno i neizravno) dao para i para. Od igara i ekspanzija, pa do servera za njih. Sve što se dešavalo u Battlefield franšizi je pad kvalitete od BF2 pa nadalje. BF2142 je bio najsličniji Battlefieldu iako je bio spin-off i prepun svojih problema.

Bad Company je bio mega zabavan, ali doveo je franšizu to zadnje linije do koje ostaje Battlefield. A micanjem squad managementa, uvođenjem malih inf. only mapa, ukidanjem commandera, uvođenjem ammo poola, health regena i sličnih stvari BF3 postaje samo jedan generički šuter.

Još jednom, preko svega ću proći, ali preko nemogućnosti biranja squadova na neki normalan i jednostavan način definitivno neću.

Sta se brines oko toga. Kad tad ce to sredit. Vidim sa su velika vecina za to, kao i svaki normalni igrac koji voli kordinaciju i squad sistem. Ovo sad oko regena,raznih cudnih fora oko klasa pa sve do cudnog dizajna mapa (nadam se da nece vecina biti nalik metoru) su takozvani manji problemi koje vjerujem da ce rjesiti kasnije.

Kladim se da ce i nakon izlaska igre uzimati feedback od igraca i raditi promjene. Samo je pitanje koga ce slusati.U pravila ne mora znaciti da ce slusati stare igrace, ako im bude priljev ogroman novih igraca, cod-ovaca i nove generacije nemoj ocekivati previse battlefielda u bf3. Ipak je ova igra htjeli priznati ili ne zapravo mjesavina ostalih fps fitova koja ajmo reci vuce na battlefield stih. ali u jednom djelu.

Barem sam ja ovo dozivio kao neki miks vise naslova. Nisam imao osjecaj kada sam igrao prvih sat-dva da sam sam sebi rekao - evo napokon nakon par godina pravi bf koji cekam preje... dugo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:47 (thechosenfreak).
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

neznam kaj se žališ,imaš odličan k/d ratio

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:47 (M4X).
17 godina
neaktivan
Da, izuzetno mi je bitan K/D ratio...
15 godina
Danny_HR kaže...
Da, izuzetno mi je bitan K/D ratio...

pa ako dode nova generacija bit ce vecini bitno. Evo bas to sam spomeni u proslom postu.

Moguce je bas da se ovo dogada, vazne su razne gluparije, k/d ratio, wow efekt... Znaci aka Cod.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hebeš k/d kad roknem ili zakoljem tipa i ostanem potpuno ravnodušan.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

K/D kučke uništavaju dobar gameplay. Točka!

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno pitanje imam ovaj problem u oba battlefilda i u 3 i u bc2 kada krenem igrat normalno mi radi sve na 45-60fps u bc2 i vise no nakon par minuta moze bit 5, 10 ,15 kako kad dozivi nagli pad fps-a za 25-30 

jeli zna netko u cemu je problem koristim beta drivere btw

Waiting for the end to come Wishing I had strenght to stand
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:56 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali postoji neki smisleni razlog zasto su ukinuli to sa squadovima??Ne kuzim zakaj nisu ostavili onak kak je u bc2...

Kak je to negjde glup razgovor bio,sjedi DICE ekipa za stolom, razgovaraju o squadu i netko se dosjeti ajmo to ugasiti,i svi se sloze koda su retardirani.(pljesak u pozadini)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 14:59 (kach).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Dali postoji neki smisleni razlog zasto su ukinuli to sa squadovima??Ne kuzim zakaj nisu ostavili onak kak je u bc2...

Kak je to negjde glup razgovor bio,sjedi DICE ekipa za stolom i razgovaraju o squadu i netko se dosjeti ajmo to ugasiti,i svi se sloze koda su retardirani.

To je najveća zagonetka. Ne znam kako je nekome palo na pamet ubaciti ideju da se maknu squadovi iz in-game izbornika. Ne samo to, nego kako je ta ideja prošla kod tima.

15 godina
Battlefield 3

Mene najvise zanima kako ce sve funkcionirati sa ukljucenim PB :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
kach kaže...

Kak je to negjde glup razgovor bio,sjedi DICE ekipa za stolom i razgovaraju o squadu i netko se dosjeti ajmo to ugasiti,i svi se sloze koda su retardirani.

To je najveća zagonetka. Ne znam kako je nekome palo na pamet ubaciti ideju da se maknu squadovi iz in-game izbornika. Ne samo to, nego kako je ta ideja prošla kod tima.

Vjerojatno su ih ovi iz EA nadrogirali,ili pozvali voodoo babu da ih prisili da to maknu.  Ili nešto slično jer takvu odluku može donijeti samo budala.

Mislim, dakle postojim
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Mene najvise zanima kako ce sve funkcionirati sa ukljucenim PB :)

Tko je rekao da će funkcionirati? {#}

Isprika na duplom postu, htio sam kopirati citat u postojeći post al sam kliknuo pošalji umjesto odustani {#}

Mislim, dakle postojim
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 15:07 (lzgr).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta više igran to me više frustrira ova BETA. Ubijaju me iza zidova, ubija me jedan metak, čak me i mrtvaci ubijaju. Ono killcam, lik leži negdi u vlaku i onako samo puška šeta okolo po mapi WTF? Masu ekipe je sad skužila onaj glitch sa kamenjima i masovno pucaju kroz iste. I ekipa je počela hackat masovno. Nevidin gušta otključat sve u beti pa krenit igrat igru u kojoj sve znaš unaprid, po meni to triba ić puno sporije i teže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

K/D kučke uništavaju dobar gameplay. Točka!

zbog čega,time si upravo rekao da su danny i svi sa dobrim k/d ratio kučke

mene stalno rokaju a neznam otkuda(valjda onaj mobile respawn),a i previše je otključavanja,onaj eod je isto bezveze...bf3 mi je i u beti pretežak a šta će bit još kad dođu vozila

odlično je da su ukinuli to,šta manje team playa to bolje,ovako npr. danny igra na team speaku sa frendovima i nabija si još veći k/d ratio

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj ne bi ona opcija CRATE PARTY trebalo biti ekvivalent stvaranju squada? Ja sam mislio da kad preko toga uđete skupa na server automatski ste u spojeni u isti squad. I onda samo nabaciš "make this squad private" ili kako god već ide ide opcija i to je to.

No ja sam još uvijek pobornik da se to radi ingame. Kao što hoću da ingame dodaju bar još i server browser.

Koliko god battlelog bio dobra ideja za okupiti zajednicu na jednom mjestu ja sam protiv njega dok god ima ovakvih gluposti. Da ima ingame meni bilo bi in-game izbora squada.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

3 lik zaredom iz ea supporta ode afk pa ovo je strasno :((

Waiting for the end to come Wishing I had strenght to stand
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Je, trebalo bi u teoriji raditi nešto slično.

A kaj se dešava ako ja, pirat i dado već igramo i onda uleti Kuky 2 sata kasnije. Kako će on u skvad?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice