- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

cek, tamo na onim slikama kad su predastavljali klase iz bf3 nije bilo ni jednog crnje.. kakav sad crnac?
cek, tamo na onim slikama kad su predastavljali klase iz bf3 nije bilo ni jednog crnje.. kakav sad crnac?
To i mene zanima, nečem biti crn.
stidi se... pa i oni su ljudi! svi krvarimo crveno.. svasta :)
A najgluplji equipment koji su mogli uvesti je mobile spawnpint. Jučer je neko u neki kut mape u grm skrio to govno i samo su nam dolazili attackeri iza leđa. Pola runde sam tražio di je taj uređaj da ga uništim.
Ajde da ga posadi pa kad se spawna na to da nestane, ali ovako ne nestane i još se na to đubre može spawnati njegov squad. Znam da su se sa BC2 već odmaknuli dosta dalje od simulacije, ali ovo je totalna debilana, kao neka vrsta teleportacije.
Istu stvar si imao u MW2, samo što je tamo to govno nestalo kad si se išao pojaviti preko toga i nije se mogao nitko drugi tu pojaviti osim tebe, a ovdje ....ma...fuj.
A najgluplji equipment koji su mogli uvesti je mobile spawnpint. Jučer je neko u neki kut mape u grm skrio to govno i samo su nam dolazili attackeri iza leđa. Pola runde sam tražio di je taj uređaj da ga uništim.
Ajde da ga posadi pa kad se spawna na to da nestane, ali ovako ne nestane i još se na to đubre može spawnati njegov squad. Znam da su se sa BC2 već odmaknuli dosta dalje od simulacije, ali ovo je totalna debilana, kao neka vrsta teleportacije.
Istu stvar si imao u MW2, samo što je tamo to govno nestalo kad si se išao pojaviti preko toga i nije se mogao nitko drugi tu pojaviti osim tebe, a ovdje ....ma...fuj.
jel se može to kako detektirati? za sve mora biti neka kontra mjera inače je sranje.
Jel se to samo meni cini ili je reconi tj. oni semi automatic sniperi malo prejaki (overpowerd). Jer sa sniperom doslovce rasturam... ekipa redovito pi*di i naziva me cheaterom.
A ovaj mobile spawnpoint mozes detektirat tako da ga cujes bip-bip...
Mobile spawnpoint je bio i u bf2142. Ali tamo si vidio gdje su jer su padali iz neba kapsulama, jako zgodno za spawn killanje.
jel se može to kako detektirati? za sve mora biti neka kontra mjera inače je sranje.
ja sam ga skužio jer sam vidio da se na tom mjestu pojavio neki tip(spako), a i čuje se neki šum u blizini tog uređaja
Jel se to samo meni cini ili je reconi tj. oni semi automatic sniperi malo prejaki (overpowerd). Jer sa sniperom doslovce rasturam... ekipa redovito pi*di i naziva me cheaterom.
Da. Definitivno su prejaki, ali samo ovi poluatuomatski. Čak i u gornji dio tjela ubijaju s jednim metkom, dok onaj bolt-action ubija samo direktno u glavu.
Stvarno je igra 99 Problems kao što su si stavili u trailer
Mobile spawnpoint je bio i u bf2142. Ali tamo si vidio gdje su jer su padali iz neba kapsulama, jako zgodno za spawn killanje.
Pa dobro ali ono je bio fps u budučnosti, a ovo je sadašnjost. A i ovdje se preko toga spawnaju u prone položaj
jel zna netko kako taj mobile respawn koristiti na xboxu?? jel moram nest otkljucati i biti neki level ili ne?
E da jos nesto... jel tko uspio skuzit kako radi T-UGS... on bi trebao kao bit neki detektor pokreta ali ne detektira nista, barem meni...
Jučer je neko u neki kut mape u grm skrio to govno i samo su nam dolazili attackeri iza leđa. Pola runde sam tražio di je taj uređaj da ga uništim.
Ajde da ga posadi pa kad se spawna na to da nestane, ali ovako ne nestane i još se na to đubre može spawnati njegov squad....
That would be me .
I u potpunosti se slažem s tobom...gadget je totalno bedasti i bilo bi ok da ga nekako ograniče jer...zamisli situaciju...squad ima 4 recona i svi nakenjaju to na CQ ogromnoj mapi...pa nitko ih ne skine nikada.
Zbog toga i automatskih snipera (21 meak u magazinu) Racon je totalno OP.
EDIT: jedina dobra stvar je kad skužiš gdje je Mobile spawn point pa rejpaš ekipu sa let lampom kad se spawna....ko ja jučer MachoBlake-a
That would be me .
I u potpunosti se slažem s tobom...gadget je totalno bedasti i bilo bi ok da ga nekako ograniče jer...zamisli situaciju...squad ima 4 recona i svi nakenjaju to na CQ ogromnoj mapi...pa nitko ih ne skine nikada.
Zbog toga i automatskih snipera (21 meak u magazinu) Racon je totalno OP.
EDIT: jedina dobra stvar je kad skužiš gdje je Mobile spawn point pa rejpaš ekipu sa let lampom kad se spawna....ko ja jučer MachoBlake-a
To je na rushu nezgodno zbog koncentracije na jedno mjesto u određeno vrijeme, na cq ima više zastava koje se simultano zauzimaju, pa je nebitno da li tamo neki sqad na nekoj od zastava se stalno spawna. Ionako će im doletjeti gunship ili će jet istresti 2 tone bombi.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826564925956061841/
daj komentirajte ako se slazete sa ovim kaj pise !!
meni je fps 55 jel to dobro ?
meni je fps 55 jel to dobro ?
Pri kakvim postavkama i kojoj rezoluciji?
nema čitera ha? http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/joshuanut/stats/226988141/ (lik je rank 85 wtf) pogledajte kolko je pobio sa puškama i kolki mu je K/D mamu mu je!!!!!!
nema čitera ha? http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/joshuanut/stats/226988141/ (lik je rank 85 wtf) pogledajte kolko je pobio sa puškama i kolki mu je K/D mamu mu je!!!!!!
Ma to je niš, da mi se da mogao bi ja i bolje od toga
ma sta te to brine....valjda ti je do tebe i tvog skilla, a on je samo jedan obican jadnik...
Niste mi jasni kako vam se više da igrat uvik jedna te ista mapa,ja doša do 8.lvl i točka.BC2 u beti puno bolje izgledao od ovoga,fizika,grafika i dosta manje bugova te zahtjevnost daje moj glas za bc2.Vidit čemo oče li to bit bolje u finalnom proizvodu.
Bzvz, naravno da ima cheatera. Mene više brinu moroni koji mahom igraju u beti, već vidim da ću za pravi doživljaj u konačnoj verziji morati naći neki private server sa normalnom ekipom. Zanimljivo je i to da su mi najlošija iskustva sa servera gdje igra ekipa iz ovih krajeva (vjerojatno i neki ljudi s ovog foruma).
Pa čuje se prilično glasno piskanje u blizini. No kad ga postaviš u "prometno" područje s puno pucnjave teško ga je čuti.
Inače sam prije igrao samo medica ali od kad sam otkrio taj mobile spawn point igram samo recona s UMPom. I pobio sam skoro jednak broj ljudi ko s medicom a za trećinu vremena. Jbga ljudi ne očekuju da im neko mučko đubre dolazi s leđa.
I da, priznam da je taj mobile spawn point IMBA. Treba ga još nekako ograničiti. A po mojem mišljenju UMP je također prejak, pogotovo na veće udaljenosti.
ump je OP smece koje dobijes na 16 ranku i ja trenutno na 30+ ranku nisam nasao bolju i precizniju pusku... inace ima super fora kako napraviti strobe effect na bateriji :) uglavnom ne samo da ti baterija baci sunce u facu nego sada jos dobijes i blinkajuce sunce :)
Molim ritvit svih onih koji imaju isto mišljenje.
Moramo nekako pokazati DICE-u da ovo što trenutno imamo jednostavno nije dobro rješenje.
citam tu vi neke forice bacate i to, al ja ni ne stignem razmisljati, samo instiktivno koljem. svidja mi se sta mozes u BF koristiti analogiju iz RL, pa mi se cini jako laka igrica. Cekam da se vozila ukljuce, to bu rusvaj....jujuhuhuh