Nisam baš pratio temu od početka mene zanima kako da skinem i dali mi za Betu treba org key? Imam u planu kupiti org key, ali me zanima kako to složit jel mi treba onaj Origini dali mi može netko malo objasniti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto se igra nakon 5min igranja zaledi?stavio sam sve na low detalje jel to do kompa ili neka greska?
Ne znam zašto se svi bude na spajanje na servere . Pa samo su 100 servera na nas ko zna vjerojatno više od milijun.
Sad sam negdi 23 lv i mislim da bi trebali još malo optimizirati igru i one grozne animacije(50 % svojih smrti sam dobio kaj me animacija odgurala 5 matri dalje ili bljiže ko zna gdje) rijšti pod hitno.
Bc2 nije u beti imao takvih poblema(a oba koriste isti engine).
Dali mogu vratiti igru, kupio sam je na Originu.
ja bas nemam neku masinu od kompa (dolazi nova). al meni se ne smrzava i ruši
Nekako se brzo napreduje,dali je to samo u beti.Ja igram oko 3 sata a već sam na 10 ranku.
Znam da sam ispod minimuma, ali sam htio probati..
Većinom mi se unutar 30 sekundi crashaju beta driveri.
Probao sam čak i ponoviti download, ali niš ne vrijedi..
Kad sam uspio uči, većinu vremena ne vidim svoju pušku tako da mi ne treba fraps da bih rekao da sam ispod minimuma..
Ljudi ponašate se kao da je ovo nešto neobično.Battlefield serijal je koliko ja znam(za bc2 i bf2 znam sigurno) oduvijek izlazio pun bugova i trebalo je nekoliko mjeseci nakon izlaska da se sve sredi,ispegla i izbalansira!
Oduvijek je bilo problema sa lagom,hit detekcijom i balansom oružja koji nekome ne odgovara a nekome je savršen....Svi vi koji sad odustajete od igre(mislim na finalnu verziju)ionako i niste pravi fanovi serijala.
Uostalom igra nije toliko zbugana da je neigriva,a performanse s obzirom na betu uopće nisu toliko loše.Svi vi koji mislite kako je Bc2 bolji i kako je ova beta sranje sigurno niste probali igrati Caspian border koji po meni unatoč bugovima i lagu nadmašuje BC2,a neki su iskustvo čak poistovijetili sa BF2.Dice možemo kriviti za puno stvari ali pravi fanovi će ionako kupiti igru no matter what.I da,sigurno će biti još battlefield naslova u budućnosti.
Kakve je sve Activision stvari napravio s codom,a ljudi ga kupuju još više....
Moje misljenje za sad je da je ovo beta koja je od finalnog proizvoda daleko minimalno 6 mjeseci.
Moje misljenje za sad je da je ovo beta koja je od finalnog proizvoda daleko minimalno 6 mjeseci.
Prije bih rekao 2 mjeseca.
one lampadine su sranje.. u po bijela dana on mene zaslijepi i to iz pi7de materine. :/
ajoooj kad cu ja konacno zaigrat :/ , sad se opet pokusavam preko danny-a spojit i samo joining friend i tako fcking forever
ajoooj kad cu ja konacno zaigrat :/ , sad se opet pokusavam preko danny-a spojit i samo joining friend i tako fcking forever
a da probaš sam na neki server... pisali su neki da je joinanje loše napravljeno u beti...
a da probaš sam na neki server... pisali su neki da je joinanje loše napravljeno u beti...
kako mislis da probam neki server, pa kad idem na listu servera i odaberen nekoga opet se moram joinat, ne postoji drugi nacin xd
Ja sam igro čak punih 30 sekundi
jel se meni čini ili su popravili ono prpadanje kroz pod u operation metro-u,danas nisam ni zapinjao ni propada kroz mapu...
probao betu ,nije loše .
fluidno ,brz gameplay ,izvrsno izvedeno (pre)skakanje ,ok izgled ,bugove ne zamjeram ,ipak je beta....
IMHO ,eto igram skoro nekih 2 sata ALI nekako me i ne tjera na preorder ...
ubija me u pojam konstantno kempanje ekipe po grmlju ,ili čim skinem nekom headshot sa gunom ,odma viče : CHEATER!!!!
i nije pravedno da su i likovi sa 10 i večim levelon sa nama "početnicima" ,frustrirajuče do jaja.....
da je bar neka fer raspodjela po skillu ,jer me ovako raspucaju ko staru kantu
istina bog da sam njubara što se tiče onlajn Fps-ova ,ali ako ovak bude finalni MP ,zgleda da bum i BF3 preskočio
jednostavno mi nekako ne paše....
Pa šta mu znači sam bit, kad mora čekat još 7 igrača, a oni će doć nikad.
pa kad bi bar moga uc na neki server sam malo bi se poigra, kako mislis sam na neki server?
Svi vi koji sad odustajete od igre(mislim na finalnu verziju)ionako i niste pravi fanovi serijala.
Ne znam zašto bi netko kupio igru koja mu ne radi samo da bi bio "pravi fan serijala"...
bacite pogled :D
pa kad bi bar moga uc na neki server sam malo bi se poigra, kako mislis sam na neki server?
proba sam se konektat na prazan server ali nista, jel mogu ja kreirat server?
, jel mogu ja kreirat server?
Ne.
Crashevi se svima ne događaju (recimo ja igram po 4-6 sati ravno bez crasha).
Što se tiče svih vas s problemom you have already reserverd a slot, samo uđite u drugi server i onda ponovno u taj prvi. Sve će raditi.
reklama na Times Squareu :D
"Over and beyond the call"
Ne znam zašto se svi bude na spajanje na servere . Pa samo su 100 servera na nas ko zna vjerojatno više od milijun.
Sad sam negdi 23 lv i mislim da bi trebali još malo optimizirati igru i one grozne animacije(50 % svojih smrti sam dobio kaj me animacija odgurala 5 matri dalje ili bljiže ko zna gdje) rijšti pod hitno.
Bc2 nije u beti imao takvih poblema(a oba koriste isti engine).
Siguran?
BC2 koristi Frostbite 1.5
BF3 koristi Frostbite 2
EDIT:
Što se tiče brzog napredovanja, u Beti treba samo 5000 pts za novi level. U finalu će to napraviti proporcionalnim levelu.
Kako je ova beta kur*u... oprostite mi na izrazu... to je igra jedno 4-6 mjeseci pre rano vani.
Osim sto vec pol sata drkam po matchmakingu da me igdje spoji... kad sam se konacno uspio spojiti opet pol sata pokusavam sloziti postavke... Sto je totalno sjebano da nemogu vjerovati da su to tako slozili...
pa me disconecta sa servera i tako dalje... katastrofa...
Al' nema veze idem opet probat...
probao betu ,nije loše .
fluidno ,brz gameplay ,izvrsno izvedeno (pre)skakanje ,ok izgled ,bugove ne zamjeram ,ipak je beta....
IMHO ,eto igram skoro nekih 2 sata ALI nekako me i ne tjera na preorder ...
ubija me u pojam konstantno kempanje ekipe po grmlju ,ili čim skinem nekom headshot sa gunom ,odma viče : CHEATER!!!!
i nije pravedno da su i likovi sa 10 i večim levelon sa nama "početnicima" ,frustrirajuče do jaja.....
da je bar neka fer raspodjela po skillu ,jer me ovako raspucaju ko staru kantu
istina bog da sam njubara što se tiče onlajn Fps-ova ,ali ako ovak bude finalni MP ,zgleda da bum i BF3 preskočio
jednostavno mi nekako ne paše....
Asu proba si jednu mapu i otključa 2 weapona...daj igri šansu. Meni je isto malo monotono peglat jedno te istu mapu, al šta je tu je.