- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj skuži tipa...u 48 sati igrao je samo 26...pravi borac.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/ProjectZero101/stats/342103363/
decki novi pass je videokilledtheradiostar objavio zihinto
THANK YOU SIR!
@nul3, pa dobro jesi li ti shvatio da je Beta besplatna za sve? I zato skidanje nije ilegalno?
Nijedan torrent nije ilegalan,dok ga ne crackas,jer mozes kupit npr.key na base host skinit torrent i upisat org key,sto je tu krada?
Ufff...
Caspian Border siluje PC samo tako, moraju još optimizirati igru...
Čudna je ova tvoja izjava,jer meni Caspian Border radi bolje nego Metro.
Meni isto CP dotuče PC do kraja. Na OM imam čak 25-29 fps-a, a na CP se ne diše iznad 20....lol
btw...meni cpu usage 100% stalno a grafičkoj samo 50%
Meni Caspian isto radi bolje, zacudilo me jer ima 64 igraca, ali nekako fluidnije mi igra ide.
Mozda mi je pomoglo dosta ram memorije i oc gpu i cpu-a.
Netko je pitao za PS3 download prije... Navodno je dostupno za skidanje sa UK storea. Za Hrvatski još ne znam.
EDIT: vidim da sam preduhitren
da pitam, jel mi u 14:00 to skidamo s origina ili diceov-e stranice, jer nisam nigdje nasao ?
Origin
Never!
Naravno da jesam, postavio sam sve na High, MSAAx4, AF x16, AA POST na Medium. I radi... onako, oko 40 FPS na otvorenom.
Ovdje imate odbrojavanje do open bete još 1h15min
a dee ja sad moram u školu,tek ću je skinit večeras a igrat najvjerovatnije igrat sutra :(
a dee ja sad moram u školu,tek ću je skinit večeras a igrat najvjerovatnije igrat sutra :(
Ili ostavi da se skida preko torrenta i onda dođeš doma, instaliraš i igraš.
Ili ostavi da se skida preko torrenta i onda dođeš doma, instaliraš i igraš.
ne shvaćam na šta misliš? jer ja isto moram u skolu tad
Zar nastava ne počinje u 14 sati?
A po ovom beta počinje za 50 min tj. u 13 sati. Znači da imamo cijeli jedan sat do početka škole.
Ma ja bi se danas sasvim slucajno razbolio :D
ne shvaćam na šta misliš? jer ja isto moram u skolu tad
Ako ces skidati izravno BETU, onda ces moci POCETI skidati tek kad sluzbeno izadje, tj, kad se vratis doma.
A ako VEC SAD stavis skidati navedeni torrent, onda ce ti do veceri vec biti skinuto, snimis u direktorij od Origina i ODMA igras.
A ako VEC SAD stavis skidati navedeni torrent, onda ce ti do veceri vec biti skinuto, snimis u direktorij od Origina i ODMA igras.
Zahtjevam torrent link za betu sad odmah!