A mater ti, krenuo skidati pa se sjetim da trea imati win7.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di vi to skidatena originu nemogu nigdje naci ?
Di vi to skidatena originu nemogu nigdje naci ?
Samo ako imaš key možeš skinuti, inače moraš čekati do 14:00 h danas.
Kakva su to đubrad imam MOH LE, i nemam pravo a u igri pisalo da imam pravona betu a na live chat kaze da su izbacili kornisnike MOH baš su jadni i sad moram cekat jos, konji

Nisu sve - one koji su kupili MoH na Steam-u igraju BF3 betu, jer su svi dobili ispravne ključeve (ja imam MoH na Originu, ali nije LE, pa se ne žalim). Ako betu i skinem danas, sumnjam da ću stići igrati.
Ako ništa drugo, manje je ljudi na BC2 serverima, pa mi je lakše skupiti bodove 3 na 3 nego 8 na 8...

Ma, s obzirom da sam počeo igrati BC2 MP tek prošli tjedan, kad je previše ekipe na serveru prečesto mi se desi da poginem a ne znam otkud.
Kad igramo koliko toliko izbalansirano onda mi se malo lakše snaći (polako sam se ufurao u mape).
No, nekako mi je zasad najbolji feeling na punim serverima s 16 ljudi.
Sad mi je malo koma, pa forsam odeređene klase samo da čim prije otključam neke stvari. K/D mi je oko 0,6, mogu i bolje, no ko što rekoh, treba se naviknut (mrzim kad gađam nekog sniperom, a meni treba ponekad i više od tri metka, a mene okine lvl50 sniper jednim metkom jer je jednostavno nabrijao damage i ima bolju pušku...).
Također, znam da nisam najbolji u ovoj igri, pa ću poradit na tome da napredujem (i malo previše forsam nož - http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/MadTom).
Što se tiče BF3, danas kad dođem s posla, krećem skidat, pa možda navečer bacim koju rundu.
ima za skinut torrent. prema uputama,samo se kopira u download file od origina i pusti se da ga origin chekira. zvuci jednostavno. file ima 3,9 gb... skinul ga sa mojblink.com
Ma, s obzirom da sam počeo igrati BC2 MP tek prošli tjedan, kad je previše ekipe na serveru prečesto mi se desi da poginem a ne znam otkud.
Kad igramo koliko toliko izbalansirano onda mi se malo lakše snaći (polako sam se ufurao u mape).
No, nekako mi je zasad najbolji feeling na punim serverima s 16 ljudi.
Sad mi je malo koma, pa forsam odeređene klase samo da čim prije otključam neke stvari. K/D mi je oko 0,6, mogu i bolje, no ko što rekoh, treba se naviknut (mrzim kad gađam nekog sniperom, a meni treba ponekad i više od tri metka, a mene okine lvl50 sniper jednim metkom jer je jednostavno nabrijao damage i ima bolju pušku...).
Također, znam da nisam najbolji u ovoj igri, pa ću poradit na tome da napredujem (i malo previše forsam nož - http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/MadTom).
Što se tiče BF3, danas kad dođem s posla, krećem skidat, pa možda navečer bacim koju rundu.
Übung macht den Meister

Kod nas u 14:00 sati
Pa nauci citat u 14h
Je li pass jos uvijek Appletini za Caspian?
Je li pass jos uvijek Appletini za Caspian?
Ne,a i nemožemo na battlelog .
Da li ste vi (ako netko uopće je) koji ste skinuli to s torrenta uopće i pokrenuli igru i igrali? Da znam da li radi...
Jer u 2 sata, kad svi navale neće biti baš lako skinut to i mislim da će se otegnut do kraja dana...
Sad sam morao improviziranu bubamaru napraviti koja izgleda ko da ju je radilo dijete od 3 godine. :(
Da li ste vi (ako netko uopće je) koji ste skinuli to s torrenta uopće i pokrenuli igru i igrali? Da znam da li radi...
Jer u 2 sata, kad svi navale neće biti baš lako skinut to i mislim da će se otegnut do kraja dana...
Bolje ti je skinut na Originu, bar imaš punu brzinu, a torrent će biti pun drugih ljudi koji skidaju.
Anyway, back to Beta...
@Danny
Ma dobra je bubamara... jedina šteta je što nije prava Bug bubamara
Ajde šef, ja i ti ćemo skinuti ranije prije nego pacovi dođu
Bolje ti je skinut na Originu, bar imaš punu brzinu, a torrent će biti pun drugih ljudi koji skidaju.
Anyway, back to Beta...
@Danny
Ma dobra je bubamara... jedina šteta je što nije prava Bug bubamara
A kolika će ta brzina bit na Originu u 14.00h? Kad navali pola svijeta na to?
Pa dobro je ispala bubamara,nis joj ne fali.:)
Ja sam ga skino još jučer samo čekam key
Možete skinuti s RS ili MU, tako sam ja sad samo čekam da krene open beta, ne znam je li dopušteno stavljat linkove.
Ja sam skinuo sa torrenta ali nemam key. Neznam kako ću popodne pokrenut instalaciju.
Sad kad kliknem na ikonu "bf3" u C:\Program Files (x86)\Origin\Battlefield 3 Beta Trial u Originu otvori prozor za aktivaciju igre.
U komentarima ispod torrenta nitko nije javio da radi...valjda nitko nema ključ.
Ja sam skinuo sa torrenta ali nemam key. Neznam kako ću popodne pokrenut instalaciju.
Sad kad kliknem na ikonu "bf3" u C:\Program Files (x86)\Origin\Battlefield 3 Beta Trial u Originu otvori prozor za aktivaciju igre.
U komentarima ispod torrenta nitko nije javio da radi...valjda nitko nema ključ.
Samo aktiviraš key i samo ti instalira ako ti je u tom folderu.
Ne možeš ništa do 14h onda samo pokreneš download preko Origina i on će ti počet "instalirati" BF3 Betu, naći će ti sve file-ove u folderu, i spreman si za igranje.
da li ce se ta beta s torrenta moc koristit kao open beta? tj pretpostavljam da nece trebat kljuc za pokrenut to,pa me zanima,ako skinem sad i onda me trazi kljuc,nebu bilo dobro..
i jos me zanima,da li se smrt racuna ako vas revajvaju?
I da trebam pomoć oko još jedne stvari, znam da je totalno kriva tema ali neznam gdje da pitam. Pretražio sam forum i i našao nešto ali meni ne pomaže a tamo je zadnji post u 5 mjesecu.
Pa ak netko ima kratak odgovor ili da me preusmjeri na neku temu.
PROBLEM:
Forum mi nikada ne ugradi Youtube video nego samo dobim link
Ja želim da se odmah vidi youtube olayer i da se video gleda odmah na forumu.
evo ako netko može samo kratko pomoći. Hvala
Ma kakav ključ to ti je već instalirana verzija samo je ne možeš pokrenuti jer nemaš pristup, pa kod svih će biti ista open beta tako kad počne normalno da ćeš moći.