Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.060.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
QFlash kaže...

Wow kakva hrpa nesposobnih kampera,tubera,CG\RPG-aša na jednom mjestu.Ima jedna igra koja će se vama i sličnoj isfrustriranoj djeci dopasti - Black Ops.Navedene izgovore za nesposobnost snalaženja u vremenu i prostoru pri igranju FPS vam tamo neće nitko zamjeriti.

Have fun there,loosers :-)

(svaka nagluha jednoruka baba može postaviti C4 i čekati da netko naiđe ili pogoditi RPG-om infantry)

KUPIO SAM IGRU DA JU IGRAM KAKO JA HOĆU.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
QFlash kaže...

Wow kakva hrpa nesposobnih kampera,tubera,CG\RPG-aša na jednom mjestu.Ima jedna igra koja će se vama i sličnoj isfrustriranoj djeci dopasti - Black Ops.Navedene izgovore za nesposobnost snalaženja u vremenu i prostoru pri igranju FPS vam tamo neće nitko zamjeriti.

(svaka nagluha jednoruka baba može postaviti C4 i čekati da netko naiđe ili pogoditi RPG-om infantry)

Opet govoriš gluposti.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

QFlash tebi bi najbolje bilo igrati Simse online, to je igra za tebe{#}

Moj PC  
16 0 hvala 2
17 godina
Jack Sparrow kaže...

QFlash tebi bi najbolje bilo igrati Simse online, to je igra za tebe{#}

{#}{#}

15 godina
neaktivan
Abomb kaže...

najdraze su mi te sheme tipa koristis shotgun- NOOB... koristis CG-NOOB, C4-NOOB... sprejas sa LMG- NOOB... samo koristis snajper-NOOB, GL-NOOB...  koristis neku tamo livu puskicu-NOOB

nemos vise ni igrat normalno a da te neko ne zovne NOOB... samo cekan dan kad ce neko rec "koristis metke NOOB"

To rijesis tak da otvoris chat i napises problem?Onda se jos vise ras#izde hahaha.

15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Najviše sam mrzio u cod4 koje god si oružje uzeo bio si noob osim ak47,ak74u i ona dva bolt snipera.

Zato sam i međuostalim prestao igrati cod.

presto si igrat cod jer su ti drugi igrači govorili da si noob?

Ne to je i jedan od razloga,govorim o clan warovima gdje ako želiš biti shvaćen ozbiljno ne smiješ koristit ništa drugo osim navedenih oružja ili te odmah proglase noobom (ili te ne proglase ali ostavljaš dojam nooba)

a za public me boli

QFlash battlefield onda sigurno nije za tebe,odi igraj cod i skakutaj sa snajperom quickscopajući da bih pokazao svoj uber skill.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 16:48 (NFSPredator0010).
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
cuspajz kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Najviše sam mrzio u cod4 koje god si oružje uzeo bio si noob osim ak47,ak74u i ona dva bolt snipera.

Zato sam i međuostalim prestao igrati cod.

presto si igrat cod jer su ti drugi igrači govorili da si noob?

Ne to je i jedan od razloga,govorim o clan warovima gdje ako želiš biti shvaćen ozbiljno ne smiješ koristit ništa drugo osim navedenih oružja ili te odmah proglase noobom (ili te ne proglase ali ostavljaš dojam nooba)

a za public me boli

E da, to je drugo. CB clan warovi na cod 2/4 (CoD 4 Promod), tu nema sranja tipa marty, ls, gl... al to je vec za drugu publiku. Ovo je battlefield, odnosno bar se tako zove...

15 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
15 godina
neaktivan
QFlash kaže...

A daj ti nama reci kako bi ti iskoristio c4,posto vidim da si ti neki teski pro pa ti netreba nist,ti mora da ubijas pogledom.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
Y2K2 kaže...
A daj ti nama reci kako bi ti iskoristio c4,posto vidim da si ti neki teski pro pa ti netreba nist,ti mora da ubijas pogledom.

Ne, on ocito stavi C4 na drvo pa ga aktivira kad prolazi cijeli squad. Naravno prilikom toga cijeli squad strada ali ne od eksplozije....nego ih poklopi deblo, tako to rade pro igraci :)

::: peace 0n earth :::
16 godina
Battlefield 3

Ma kakvi on ima 12x scope na c4 pa ga ljepi na daljinu{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šta vam je,čovjek očito koristi C5.

Me gusta.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Novi ati driveri -> http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=348465

kazu da dizu perfomanse u bc2 i bf3, eto tko zeli neka proba.

Moj PC  
0 0 hvala 10
15 godina
Battlefield 3

prokleti noobovi!

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I vjerojatno misli da ovo C znači Citroen.

16 godina
neaktivan
*LN* gogi kaže...

je li netko probao?

Kako vidim sva poboljsanja su za novije serije kartica.

16 godina
Battlefield 3

Upravo skidam drivere, pa da probam 11.8 preview dali ima razlike!                       Evo isprobao bc2 sa driverima i na full HD max setting, 65FPS average, 50 minimalni! prije se average na mojoj konfi držao oko 55FPS-a!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 19:30 (Butcher).
Moj PC  
2 0 hvala 5
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

jel mogu ja nakon sta igra izade skinut sa torrenta i onda kupit samo key u mileniuma ( lokalna igraona gdje prodaju igre )

Ne treba ti nikakav torent jer će se svaki key moći aktivirati na Origin i tamo ćeš je moći normalno skinuti.

ah da rofl , dobro ja cu vjerojatno prvo skinut torrent sa crackom da isprobam singleplayer a onda ako mi se stvarno dopadne uzet cu key i bacam se na multi,

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Wow kakva hrpa nesposobnih kampera,tubera,CG\RPG-aša na jednom mjestu.Ima jedna igra koja će se vama i sličnoj isfrustriranoj djeci dopasti - Black Ops. Navedene izgovore za nesposobnost snalaženja u vremenu i prostoru pri igranju FPS vam tamo neće nitko zamjeriti.

Hahahahaha, bravo faco. {#} Zar ne misliš da si ti taj koji ima defekt snalaženja u vremenu i prostoru kad neka oružja moraš zabranit da bi mogao igrati.

Pose**m se na pravila tipa zabranjen CG, GL i sl. Kao i na bilo kakav "promod". Sve su to redom izmislile njubovkse pič**ce kojima su igre preteške pa ih moraju prilagoditi svojim ograničenim sposobnostima.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
*LN* gogi kaže...

trenutno sam na 11.7 i na dx11 i dx10 jos imam onaj loading problem kad ulazim u igru (da se freeza, tj. da se onaj krug kod loadinga ne okrece)...

to su bili ispravili 11.1 verzijom cini mi se... i sad mi se opet to desava...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
QFlash kaže...

Wow kakva hrpa nesposobnih kampera,tubera,CG\RPG-aša na jednom mjestu.Ima jedna igra koja će se vama i sličnoj isfrustriranoj djeci dopasti - Black Ops. Navedene izgovore za nesposobnost snalaženja u vremenu i prostoru pri igranju FPS vam tamo neće nitko zamjeriti.

Hahahahaha, bravo faco. {#} Zar ne misliš da si ti taj koji ima defekt snalaženja u vremenu i prostoru kad neka oružja moraš zabranit da bi mogao igrati.

Pose**m se na pravila tipa zabranjen CG, GL i sl. Kao i na bilo kakav "promod". Sve su to redom izmislile njubovkse pič**ce kojima su igre preteške pa ih moraju prilagoditi svojim ograničenim sposobnostima.

lol, promod je za warove,i gl i rpgovi su zabranjeni iz razloga što svaki ne skilled igrač može uzet rpg ili gl i ko debil se zatrcat medu 5 protivnika puknut jednom i ubit sve oko sebe ili slicne idiotarije što rezultira kvarenjem igre za normalne ljude.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne želim startat war ali ovo mi je bilo smješno i istinito

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

ne želim startat war ali ovo mi je bilo smješno i istinito

WAU!

Tak me boli briga šta ostali misle za konzole :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlefield 3 shipping with online pass...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo sa C4-om u BF-u 3 i BC-u 2 je malo neralno. Nemre on tak raznest tenk/APC. Pa ovaj auto su u Top Gearu prevezli preko 3,5 kg eksploziva i nije mu bilo skoro ništa.{#}

Obična cigla c4-a ima cca pol kile eksplziva dakle ni približno dosta (čak kad se baci ciše cigli) za tenk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Masta1 kaže...

Ovo sa C4-om u BF-u 3 i BC-u 2 je malo neralno. Nemre on tak raznest tenk/APC. Pa ovaj auto su u Top Gearu prevezli preko 3,5 kg eksploziva i nije mu bilo skoro ništa.{#}

Obična cigla c4-a ima cca pol kile eksplziva dakle ni približno dosta (čak kad se baci ciše cigli) za tenk.

Stari,kila plastike ruši kuću! Provjereno...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

IT'S A FREAKIN' GAME.

Me gusta.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

24 komada c4 pa ti pricaj da ne eksplodira tak jako :)

zamislite ovako što na m-com staviti u BF-u

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

kaj to znavi da ce bf3 bit ko wow ,znaci da ces morat jos dodatno placat da igras online????

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Znaci li to da cemo moci odregistrirati (postoji li ta rijec uopce?{#}) cdkey sa svog accounta i onda ga prodati nekome drugome koji ce onda morati dati jos +10$/€ da ga registrira na sasvim drugom accountu?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice