jel mogu ja nakon sta igra izade skinut sa torrenta i onda kupit samo key u mileniuma ( lokalna igraona gdje prodaju igre )
Ne treba ti nikakav torent jer će se svaki key moći aktivirati na Origin i tamo ćeš je moći normalno skinuti.
jel mogu ja nakon sta igra izade skinut sa torrenta i onda kupit samo key u mileniuma ( lokalna igraona gdje prodaju igre )
Ne treba ti nikakav torent jer će se svaki key moći aktivirati na Origin i tamo ćeš je moći normalno skinuti.
Mereš.
Zašto bi je skido s torrenta kad cdkey upišeš u orgin i tamo skineš igru.
Alpha je sluzbeno gotova.:/
Alpha je sluzbeno gotova.:/
Tako vam i treba
Jedinu prednost koju imate vi sto niste igrali alphu je ta...da ce vam se dat jos igrat bc2 , sto nije moj slucaj
To nije noob, to je PRO :)
Ali ocito igra s debilima.
Trčanje\šuljanje po mapi s nožem u ruci - CoD
Paničnno stiskanje LMB-a i sprejanje sačme izbliza - nesposobnost ciljanja.
čekanje da netko naleti na postavljeni C4 - nesposobnost igranja FPS-a.
Govoriš gluposti.
Znaci sta god napravi on je noob.
Svako moze igrat igru kako on zeli, zato ju je i kupio. Ove spike sa noob i pro... gluposti.
volio bi vidjet tebe kako igras.
Trčanje\šuljanje po mapi s nožem u ruci - gušt kad nekog prikolješ
čekanje da netko naleti na postavljeni C4 - gušt kad nekog razneseš
ne igraju svi kao štreberi.
Trčanje\šuljanje po mapi s nožem u ruci - gušt kad nekog prikolješ
čekanje da netko naleti na postavljeni C4 - gušt kad nekog razneseš
ne igraju svi kao štreberi.
E sad sam se sjetio jedne stvari.. Dal se c4 lijepi samo na zid tj pod ili ga je moguće zalijepiti i na vegetaciju?
Ako da, ovo otvara zanimljive mogucnosti mućkog đubranja!!
Sad s tim zadnjim updateom su dosta popravili igru.
Balans svega je bio puno bolji nego na početku,npr. tenk su usporili i pojačali mu damage topa.
Prije si s topom jako teško ubio lika,a tenkić je bio brz ko Vetelov red bull :)
M36G pljuci su smanjili recoil i odmah je upotrebljiva,prije bio prevelik recoil jedva s lika sa 5m ubio kako je to sprejalo sve okolo.
Jedino imam osjećaj da si zadnjim updateom opet sje8ali performanse,za nekih 10fpsa mi slabije išlo.
A možda je to do toga što sam instalirao os na wd green,iako sumnjam da bi zbog hard diska tako pale performanse.
To mora bit bolje optimizirano + još kad upale PB,neznam zašto nismo sad probali rokat s upaljenim PB.
A možda nam opet otvore alphu za koji tjedan-dva.
nije 2x2 mapa + Perkovi za noževe + teleport itd.
čkomi!
Jaooo što mi je sad drago da sam kupio igru! Jedva čekam da mi naletiš na nož/sačmu i/ili C4... Nadam se da ćeš igrati. HF!
najdraze su mi te sheme tipa koristis shotgun- NOOB... koristis CG-NOOB, C4-NOOB... sprejas sa LMG- NOOB... samo koristis snajper-NOOB, GL-NOOB... koristis neku tamo livu puskicu-NOOB
nemos vise ni igrat normalno a da te neko ne zovne NOOB... samo cekan dan kad ce neko rec "koristis metke NOOB"
najjace su mi te price, noob i slicno...
ko zna igrat, prilagodit ce se svakoj igri... ko ne zna, plakat ce po raznim forumima...
najdraze su mi te sheme tipa koristis shotgun- NOOB... koristis CG-NOOB, C4-NOOB... sprejas sa LMG- NOOB... samo koristis snajper-NOOB, GL-NOOB... koristis neku tamo livu puskicu-NOOB
nemos vise ni igrat normalno a da te neko ne zovne NOOB... samo cekan dan kad ce neko rec "koristis metke NOOB"
Frustrirani kada gube pa moraju izmislit neko opravdanje... Živčanjaci, umjesto da uživaju u igri.
Frustrirani kada gube pa moraju izmislit neko opravdanje... Živčanjaci, umjesto da uživaju u igri.
mislim... ljudi ne svacaju kako je awsome i cool nekoga dignit direkt u face sa CG sa nekih 100m... to su vrhunci igranja... ili pak ubost jednu granatu i pobit 3-4 odjedanput...a da ne govorim o podizanju ega kad ispraznis cilu prostoriju sa 3-4 neprijatelja sa shotgunom.... pa to je skoro kao seks...ako ne i bolje...
A takve mi je i najdraže još više provocirati. Kakva je uživancija bila kad je prije tjedan ili dva Sapku i meni neki frajer cijelo vrijeme prigovarao za CG. Naravno mi onda namjerno nismo ni igrali s ničim drugim osim s CGom.
Meni je upravo najbolje kad postavim c4 i raznesem tenk koji ni nesluti niš..
Slažem se da je glupo reći da je noob.Lik dobro igra i iskorištava sve što mu je nadohvat ruke.
Najviše sam mrzio u cod4 koje god si oružje uzeo bio si noob osim ak47,ak74u i ona dva bolt snipera.
Zato sam i međuostalim prestao igrati cod.
Najviše sam mrzio u cod4 koje god si oružje uzeo bio si noob osim ak47,ak74u i ona dva bolt snipera.
Zato sam i međuostalim prestao igrati cod.
presto si igrat cod jer su ti drugi igrači govorili da si noob?
cuo sam da za par dana stize omega
Pa čuj,nada je kurv@, al umire posljedna.
Mogli bi nam otvorit da isprobamo s uključenim PB i možda 64 nooba na serveru :)
Wow kakva hrpa nesposobnih kampera,tubera,CG\RPG-aša na jednom mjestu.Ima jedna igra koja će se vama i sličnoj isfrustriranoj djeci dopasti - Black Ops.Navedene izgovore za nesposobnost snalaženja u vremenu i prostoru pri igranju FPS vam tamo neće nitko zamjeriti.
Have fun there,loosers :-)
(svaka nagluha jednoruka baba može postaviti C4 i čekati da netko naiđe ili pogoditi RPG-om infantry)