Ali je Alpha itekako dobar pokazatelj kako će izgledati gameplay u završnoj verzij.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cekaj,Sto to po tebi ne valja u alphi ne kontajuci bugove?Sto se tice Gameplaya meni je super timska igra bila i ostala,samo sto je osvjezeno sve s novim frostbitom i to je jos jedan plus od zvuka grafike animacije i svega.
Cekaj,Sto to po tebi ne valja u alphi ne kontajuci bugove?Sto se tice Gameplaya meni je super timska igra bila i ostala,samo sto je osvjezeno sve s novim frostbitom i to je jos jedan plus od zvuka grafike animacije i svega.
Ja nisam igrao pa ne mogu reći. Ali iz Danny-evih komentara mogu shvatiti u kojem je smjeru otišla igra i mogu reći da mi se taj smjer ne sviđa. Ali vidjet ćemo još.
Ja bugove nisam nigdje spomenuo kao manu. Mislim da ne razumiješ o čemu pričam.
Kakav je gemeplay u alphi takav ce biti i u finalnoj igri. Gotova prica oko toga.
Naravno da ce se vjerovatno dosta toga jos dodavat,oduzimati,prepravljat...
Steta kako vidim po reakcijama ovo je ipak malo fail od onoga sto sam ja ocekivo. Ipak su malo otisli u drugom smjeru kako sam ja ocekivao.
No najveci je problem po mom ukusu sto su ubrzali gameplay, sve ostalo se da nerfati i patchati no ubijanje vise podsjeca na neku zestinu i brzinu sto ja osobno nisam fan te ne zelim da se ovo pretvori u neku kombinaciju bf,bfbc2,moh itd...
Steta bas sam mislio da ce poslje bc2 ovdje malo usporiti gameplay, malo otici u sirinu sto se tice same mehanike igranja. No ovako sam siguran da ce vise prodati primjeraka. Sto je i najvaznije neki bi rekli.
Slusaj,Ne zelim uopce ulazit u nikakve rasprave dok ne izide beta i onda cemo vidit sto i kako.
...ionako cemo je svi igrat i dizat u nebesa kad izadje. to je tako
I ja mislim da sto se tice gp da je to to, nema promjena... alpha, beta... ce biti cisto da se greske i propusti otklone
Sad svi lagano seruckaju a nitko se nece odvajati od igre kad dođe.
To je tako.
so say we all...
Ma ti si picica ako igras samo i s sarafcigerom
ja mislim da se samo treba naviknuti na te sve nove stvari i da će biti ok igra
slična buka se dizala oko bc2 kad smo prvi put zaigrali, pa smo se nakraju priviknuli i igrali ga 500+ sati, nadam se da će tako biti i sad u BF3
ja mislim da se samo treba naviknuti na te sve nove stvari i da će biti ok igra
slična buka se dizala oko bc2 kad smo prvi put zaigrali, pa smo se nakraju priviknuli i igrali ga 500+ sati, nadam se da će tako biti i sad u BF3
Velika su velika očekivanja stvarno, i uz sav hype ljudi očekuju daleko najbolju igru ikada, ali na kraju će dobiti vjerovatno dosta dobru i zabavnu igru ali ni blizu očekivanja pa će ispasti da je trash.
BC2 je avion za ovo.
Igra ima vehicle health regen. OMFG.
Al valjda će to maknut, već se 574 ljudi požalilo da je to đubre, nadam se da DICE neće ostati gluh na to.
Bljak. Pa što će onda inženjerima oni breneri......
za popravak zuba
Da, po ovim videima se vidi da lik igra ko pussy. Ovo pucanje s rpg po ljudima mi je malo apsurdno kolko znam u codu je to zabranjeno i rezultira kickom sa svakog normalnog servera.
Ljudi koji to brane su frustrirane pi*kice koje ne znaju igrati. Ako je oružje u igri, tu je da se koristi a ne da stoji. Tko to ne može probaviti možda je bolje da ne igra.
molim te pametni admine tebi je ljepo kad ti lik dode na 2 metra i pogodit te CG-om u facu jel nezna pucat? zakaj pise onda na serverima no CG i RPG on INF??
pise na zidu i pipica pa ne ides prcat zid....
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1413030-drop-shooting-removed.html
Alpha testeri možete li potvrditi ovo?
omg..dobio cd key... buahahhahaha....xD
http://imageshack.us/photo/my-images/135/91906120.png/ sretan sam ko isus.. prvo šta sam reko idem oprat ruke.. :D
sretnik xd
facxoooooooo xD
ne mogu vjerovat pricam s likom na ts3 i dobije key za alpha @BIGBOY98 ajme kojeg veselja xD
hahahahah,,,xD
To ti jave na mail da si dobio alfu ili se moraš logirati na Origin da bi tamo vidio?
Mucka djubrad!
Mi posteni igraci nikako da dobijemo!
To ti jave na mail da si dobio alfu ili se moraš logirati na Origin da bi tamo vidio?
da na mail
neda mi se googlat ali kolko dode limited edition medal of honor?
Dobio sam battelfild 3 alpha!!! nemogu vjerovat
kolko dode limited edition medal of honor :) zelim betuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ja ću crknut...
Morat ću u bolnicu ako ne dobijem key!
ja sam dobio..xD ja ću morat u bolnicu od veselja xD
pa jbte izgleda da svi osim mene dobivaju j*benu alphu...