Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mrzim zabrane. Igram j*beni CoD i pogodim ga preko cijele mape sa GL i na kraju imaš wallhack i koristiš GL i dobiješ ban. Jedva čekam da dođe BF3,samo da nebudu takve glupe zabrane.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Da Danny ne igra sam.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 12:40 (pirat).
Moj PC  
17 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj si i ti invite dobio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jabulani kaže...

Mrzim zabrane. Igram j*beni CoD i pogodim ga preko cijele mape sa GL i na kraju imaš wallhack i koristiš GL i dobiješ ban. Jedva čekam da dođe BF3,samo da nebudu takve glupe zabrane.

Igras s gl-om  u cod-u, ijuu{#}

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

COD je od drugoga nastavka postao raj za balave klince koji se deru dok igraju i psuju svakome tko je bolji od njih, tko nije kao oni (u smislu da si iz iste države/grada, da sve voliš kao i oni), igra je postala smeće. Danas na 95% public servera ima namjanje jedan pravi cheater, pogotovo u drugom nastavku, i na serverima bez Punk Bustera i crackiranim. Ukratko danas COD pogotovo starije nastavke igraju samo takvi neodgojeni klinci, BF je puno puno ozbiljnija igra i djeca uglavnom brzo odustaju jer je igra puno teža, mape su veće, traži timske suradnje, itd. Zato željno iščekujem BF3 i nadam se da će biti što više taktički orijentirana igra, nešto po gameplayu kao America's Army samo sa daleko većim mapama, vozilima, timskim modovima, kvalitetnoj tehničkoj strani i na kraju krajeva da će igrači biti ozbiljni i spremni za zabavu, a ne za vrjeđanje kao klinci u COD-u.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
Battlefield 3

da li je to za alpha verziju treba veteran rank iz bc2?

ne brinite procito sam prijasnjih 20 stranica al nisam dobro shvatio

jer ja sam 8 veteran u bc2

Benzin 20kn, upaljac 3kn, gledati kako skola gori: NEPROCJENJIVO!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Treba veteran status i da imas newsletter, ali posto su se (ocito) veteran statusi dijelili sakom i kapom oni gledaju i ostale stvari, vjerojatno sati igranja, rank i slicno...

Koliko sam shvatio nitko ne zna sa sigurnoscu jos?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jabulani kaže...

ako u codu koristis GL da bi nekog ubio neznam sto ces koristiti u BF3... black hole!? Uglavnom COD i BF su dvije totalno razlicite igre iako su obje fps. I na obje se moze ljepo igrati i zabaviti. To znaju svi oni koji igraju od samog pocetka oba serijala. Imaju svoj krug ljudi, svoje servere, svoja pravila, svoje admine. btw da neidem sada u OT samo cu reci da zadnji COD ima najbolji balans od svih nastavaka do sada. Zato i pratim ovu temu jer nekako od BF3 ocekujem jedan fini balans oruzija, klasa, mapa, destrukcije. I ako je u svemu tome i jos graficki ugodan oku mislim da ce ova jesen i zima brzo proci:)
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Da Danny ne igra sam.{#}

{#} Ja nisam ni za rođendan dobio

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 13:34 (davidri).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Da Danny ne igra sam.{#}

Dobil sam boner na ovu sliku{#}

Oće bit BUG BF3 server?

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Oće bit BUG BF3 server?

Jel to ikad bilo upitno?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
lzgr kaže...
Oće bit BUG BF3 server?

Jel to ikad bilo upitno?

Valjda nije {#}

Odlično, neka bude no rules server,non HC (ako će bit takvog moda u BF3)

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
17 godina
neaktivan

Normal, no rules, 32 slota, isključen 3d spotting (ako će biti moguće), FF uključen, miješani modovi, osim ako CQ bude dobar kao u eri prije BC2, u tom slučaju samo CQ.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 14:14 (Danny_HR).
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

isključen 3d spotting (ako će biti moguće)

Hmmmmm,pa šta sad s tim nije u redu.Pa vidiš već u ovoj alphi da je 3d spoting je8eno riješen.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 3

ostavi ukljuceno sve..

hmmm...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Hmmmmm,pa šta sad s tim nije u redu.Pa vidiš već u ovoj alphi da je 3d spoting je8eno riješen.

To je još za raspravu otvoreno i najnebitnija stavka.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Normal, no rules, 32 slota, isključen 3d spotting (ako će biti moguće), FF uključen, miješani modovi, osim ako CQ bude dobar kao u eri prije BC2, u tom slučaju samo CQ.

Ostavi spotting,zašto ti on smeta?

pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Da, meni se čini po videima da je odličan.

17 godina
Danny_HR kaže...

{#} za ovo boldano ,mrzim kada mi lik izleti ispred mene dok pucam i onda i njega krknem i dobijem -25 ili koliko već bodova. Za ostalo mi tak svejedno {#}

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
16 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...
Danny_HR kaže...

{#} za ovo boldano ,mrzim kada mi lik izleti ispred mene dok pucam i onda i njega krknem i dobijem -25 ili koliko već bodova. Za ostalo mi tak svejedno {#}

Ovo boldano je najvažnije,i to mora biti uključeno.Da ljudi paze,a ne da se spema granatama,gustavom il noob tuberom.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 14:35 (pirat).
17 godina
neaktivan
Server bez FF-a uključenog može otvorit neko drugi. :)
Prije bi otvorio HC server nego server bez FF-a.
16 godina
Lipo je igrati bez 3d spotinga,ljepše igra izgleda i manje je nubovski. Uostalom imaš minimap za orijentaciju.
17 godina
pirat kaže...
Pero Dinamit kaže...
Danny_HR kaže...

Ovo boldano je najvažnije,i to mora biti uključeno.Da ljudi paze,a ne da se spema granatama,gustavom il noob tuberom.

Danny_HR kaže...
Server bez FF-a uključenog može otvorit neko drugi. :)
Prije bi otvorio HC server nego server bez FF-a.

Sve je to ok, ali koliko se samo puta dogodilo da ciljam nekoga i neki moj tenkre uleti samo ispred mene i bum... krknem svoga... samo zbog toga mrzim to.

Znači ja sam isto neka vrsta ženskog spolnog organa ako ne volim FF uključen? {#}

17 godina
neaktivan
Apsolutno.
Samo još gora varijanta od onih koji vole HC.
17 godina
Battlefield 3

Šta bi bilo tek da igram HC + FF off {#}

Ima bre da nož zaprljam večeras od tvoju malu glavicu {#} Ti mene ne smiješ, već jesi {#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

FF je loš iz nekoliko razloga(barem u bc2 bio) a prvi tj po meni najveći je to što te tenk ili neko drugo vozilo nemora zgazit da bi te ubilo nego samo proć pored tebe na  pol metra metar.

Kad mi se to dogodi čupam kosu

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 15:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
k1klop kaže...

Da, po ovim videima se vidi da lik igra ko pussy. Ovo pucanje s rpg po ljudima mi je malo apsurdno kolko znam u codu je to zabranjeno i rezultira kickom sa svakog normalnog servera.

Ljudi koji to brane su frustrirane pi*kice koje ne znaju igrati. Ako je oružje u igri, tu je da se koristi a ne da stoji. Tko to ne može probaviti možda je bolje da ne igra.

molim te pametni admine tebi je ljepo kad ti lik dode na 2 metra i pogodit te CG-om u facu jel nezna pucat? zakaj pise onda na serverima no CG i RPG on INF?? 

Would you kindly STFU?
17 godina
neaktivan
Jer su admini tih servera debili.
16 godina
...i curice!
16 godina
Battlefield 3

jedna od najdebilnijih stvari mi je NO BASE RAPE! kad napišu.

Ak su tolko jadni da ne mogu van baze, onda zaslužuju bit rejpani!{#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

14 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sinister_axe kaže...

jedna od najdebilnijih stvari mi je NO BASE RAPE! kad napišu.

Ak su tolko jadni da ne mogu van baze, onda zaslužuju bit rejpani!{#}

a kaj da ti udes na server i oces se spawnt u bazi i vidis lik te ceka sa tenkom i ubije 10 puta zaredom a nemas ni jednu bazu zauzetu?

Would you kindly STFU?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice