Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Igra je za ku*ac.
Nije to BF.

Hahahaha, pazi ove bisere koji se "ne slažu" s ovom porukom. Nisu ni igrali ali ipak znaju više od čovjeka koji igra.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
moderator
doctor_crash kaže...

Nigdje ne mogu naći datum do kada traje Alpha? Jesu uopće rekli do kada?

Do 1.8 traje alpha.

ZC_Someone kaže...
Danny_HR kaže...
Igra je za ku*ac.
Nije to BF.

Hahahaha, pazi ove bisere koji se "ne slažu" s ovom porukom. Nisu ni igrali ali ipak znaju više od čovjeka koji igra.

Ni ja se baš ne slažem s Dannyem,igra nije punokrvni BF,al je miljama daleko od CODa.

Ova mapa i nije baš velika,pa brzo dotrčiš do M-COMa,pa nam se možda čini da je dosta brzi gameplay.

I ne rade baš squadovi,ne radi ono u battlelogu kad složimo grupu pa se želimo svi kao grupa spojit u igru i da budemo u istom squadu.

U igru se tu i tam spojimo svi zajedno(na isti server),al nas ne stavi u isti squad.Ma ima te neke sitnice koje Dannyla smetaju pa govori gluposti na forumu.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Ni ja se baš ne slažem s Dannyem,igra nije punokrvni BF,al je miljama daleko od CODa.

...

Ma gle uopće nebitno. Ajde da si mu ti stisnuo TD, ti imaš temelja za to. Stvar je u tome da ovi nisu ni igrali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 0:28 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
Netreba nuzno bit igra za*urac ako nije ista ko bf2.Po svemu videno igra izgleda predobro i nema sanse da ce bit dosadnija od bc2.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Danny_HR kaže...
Igra je za ku*ac.
Nije to BF.

Ti si inače igrao igru pa znaš jel tako?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
ZC_Someone kaže...
Danny_HR kaže...
Igra je za ku*ac.
Nije to BF.

bravo tommy nek si mu reko lik se pravi previse pametan ...

Would you kindly STFU?
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Lol, za razliku od nekih zato nisam ni komentirao. {#}

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Tommy_123 kaže...

Lol, za razliku od nekih zato nisam ni komentirao. {#}

Pa evo ako te baš zanima lupio sam mu TD zato što ej rekao da je igra Za Ku*ac,jesi zadovoljan,sretan?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Pa evo ako te baš zanima lupio sam mu TD zato što ej rekao da je igra Za Ku*ac,jesi zadovoljan,sretan?

Meh, ne shvaćaj ga ozbiljno kad tak nešto napiše. Mislim da će prije na vrbi roditi grožđe nek će Danny napisati da je BF za K, i ozbiljno to misliti. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 1:04 (ZC_Someone).
17 godina
Battlefield 3
Ajde vidim da ste vi moderatori lakeri dobili keyeve za alfu pa ako je netko dobra dusa da mi da da igram malo tamo od 1 do 5 u noci makar samo na 2 dana.... placam mu pice :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...

Nakon mučkog igranja od 3h sam došao do ranka 4 :)

Na mojoj konfi ide od 40-58 FPSa.

Dao bi vam slikice al nesmijem :(

40-58 fps na high postavkama ?

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 1:56 (crozoki).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo pisanje fpsa na svojim konfama nam ništa ne govori ako ne napišete postavke i rezoluciju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pirat, nije ovo COD, naravno. Medutim problem je sto smo nakon nekoliko godina najavljivanja punokrvnog Battelfielda namijenjenog onim fanovima fransize koji su tu od pocetka, dobili arkadniju, brzu i manje zabavnu igru od Bad Companyja.
Da tu su neka poboljsanja, ali iz videnog mogu reci sljedece - Tko je ocekivao zabavnu igru dobit ce ju, tko je ocekivao BF taj je u ku*cu. BF-a tu bas i nema. Run and gun gameplay nije BF, nikada nije ni bio.

Ekipa koja je zbog recikliranja COD-a odlucila ici dalje ce biti na konju jer igra ocito pogoduje upravo njima.

Igrat cu ovu igru, zakupiti server i tjerati zaj*banciju na ventu s ekipom, ali necu igrati BF. Tu lezi moja frustracija.

Usporedio bih ovu situaciju sa Falloutom, tko je igrao prva dva nije mogao ne biti razocaran time sto su napravili. Fallout 3 je bio odlicna igra, ali to nekako nije Fallout.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Zoki, daj ti svoj sud...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Pirat, nije ovo COD, naravno. Medutim problem je sto smo nakon nekoliko godina najavljivanja punokrvnog Battelfielda namijenjenog onim fanovima fransize koji su tu od pocetka, dobili arkadniju, brzu i manje zabavnu igru od Bad Companyja.
Da tu su neka poboljsanja, ali iz videnog mogu reci sljedece - Tko je ocekivao zabavnu igru dobit ce ju, tko je ocekivao BF taj je u ku*cu. BF-a tu bas i nema. Run and gun gameplay nije BF, nikada nije ni bio.

Ekipa koja je zbog recikliranja COD-a odlucila ici dalje ce biti na konju jer igra ocito pogoduje upravo njima.

Igrat cu ovu igru, zakupiti server i tjerati zaj*banciju na ventu s ekipom, ali necu igrati BF. Tu lezi moja frustracija.

Usporedio bih ovu situaciju sa Falloutom, tko je igrao prva dva nije mogao ne biti razocaran time sto su napravili. Fallout 3 je bio odlicna igra, ali to nekako nije Fallout.

I have to disagree! :)

Neznam po čemu je arkadnija, moramo imati na umu da je prošlo punih 6 godina od kada se pojavio bf2. Nemožeš očekivati potpunu kopiju bf2.
Igra je zabavna i ima mnogo stvari koje su me držale da igram, po mom sudu zabavnija je od bc2, te više naglašava teamwork ( koji je u totalnom kolapsu jer squad sistem zajebava ).

Mislim da bi trebali sačekati potpunu verziju igre kako bi mogli dati ocjenu i razmišljanja, iz razloga što u bf2 nisi imao rush te se s time mjenja sam pogled na igru.

Naravno da je run and gun, ali više bi rekao da je to lay  down and gun, treba potpuno izbaciti brojanje death-a nakon što revivaš nekoga, iz razloga što će više ljudi sudjelovati u pushanju pojedinih objektiva umjesto da leže u travi.

17 godina
neaktivan
Ne očekujem punu kopiju BF2, očekujem BF u punom smislu riječi.

Manjak komunikacije među igračima je nešto što me najviše dira u cijelom sistemu. On se osjeti puno više nego u BFBC serijalu. Možda to djelomično mogu ispraviti u kasnijim verzijama, a možda i ne.
Sve se svodi na to koliko je suborac svjestan svoje okoline, a kad ja njega ne mogu dozvati to nije to.

Arkadnija je po svemu, po kretanju, po borbi, po kontroliranju LAV-a, po pristupu... Ne znam, jednostavno to nije to.
Velim ti, čak da je ostalo kao BFBC2 ja bih bio zadovoljan.

Mislim da bi najbolje ovu igru opisao kad bih rekao da je naprednija verzija MOH-a. Bitne razlike nema.

P.S. Naravno da finalna ocjena i sud slijede nakon izlaska pune verzije, to nije upitno. Možda će već u beti, s novom mapom i nadam se CQ modom situacija biti drugačija.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne očekujem punu kopiju BF2, očekujem BF u punom smislu riječi.

Manjak komunikacije među igračima je nešto što me najviše dira u cijelom sistemu. On se osjeti puno više nego u BFBC serijalu. Možda to djelomično mogu ispraviti u kasnijim verzijama, a možda i ne.
Sve se svodi na to koliko je suborac svjestan svoje okoline, a kad ja njega ne mogu dozvati to nije to.

Arkadnija je po svemu, po kretanju, po borbi, po kontroliranju LAV-a, po pristupu... Ne znam, jednostavno to nije to.
Velim ti, čak da je ostalo kao BFBC2 ja bih bio zadovoljan.

Mislim da bi najbolje ovu igru opisao kad bih rekao da je naprednija verzija MOH-a. Bitne razlike nema.

P.S. Naravno da finalna ocjena i sud slijede nakon izlaska pune verzije, to nije upitno. Možda će već u beti, s novom mapom i nadam se CQ modom situacija biti drugačija.

Neznam meni je u mohu kretanje igrača totalno druga prića nego npr u bf3.
Sigurno ce poraditi na komunikaciji unutar i između squadova, bila bi dobra fora da se možeš uključiti u kanal nekog drugog squada te priopćiti im korisne informacije.

Neznam ja sam iskreno zadovoljan dosad viđenim, naravno ako izuzmemo bugove kojih uvijek ima, trebamo sačekati retail verziju ili barem betu da vidimo što su napravili.

16 godina
neaktivan

Igra je sasvim u redu za alphu,iako ne govorim da je to to tu jos treba se dosta raditi oko toga.Ima nekig banalnih bugova kao sto je zvuk, nekih ne vidljivih prepreka , jos kada npr pucas po vodi voda uopce ne reagira na metak ne nastane niti mali val,ali ponavljam to je alpha to ce se sve doradit.Ja sam zadovoljan.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i đeneral Bučer se slaže samnom.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dam se kladit da je sad bc2 u alphi i da igras cold war mapu,govorio bi kak je bc2 za*urac.Osjetit ce se battlefield i to na velikim mapama ,tak da bf-a ce bit sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 10:04 (kach).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buraz, gameplay je jedno, bugovi su drugo.
Gameplay oni teško mogu drastično promijeniti.
16 godina
Battlefield 3

Istina da igra i nije baš stari BF, ali meni se to sviđa jer mi je BC2 bio puno zabavniji nego BF2.

A ovaj BF3 je BC2 na steroidima uz malu dozu MoH-a, ali COD u to nikako ne bi mješao(recoil i sl.). Oni koji su fanovi starog BF-a najvjerovatnije neče biti zadovoljni, ali oni kojima je BC2 brvi battlefield ili kojima je on bolji od starijih serijala definitivno će uživati. I zato razumijem Dennyjevo nezadovoljstvo kao obožavatelja starijeg BF-a.

EDIT: plus jedna slikica{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 10:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

BC2 je avion za ovo.

Igra ima vehicle health regen. OMFG.

Al valjda će to maknut, već se 574 ljudi požalilo da je to đubre, nadam se da DICE neće ostati gluh na to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 10:18 (Danny_HR).
16 godina
Danny_HR kaže...

BC2 je avion za ovo.

Al valjda će to maknut, već se 574 ljudi požalilo da je to đubre, nadam se da DICE neće ostati gluh na to.

Bljak. Pa što će onda inženjerima oni breneri...... {#}

16 godina
Danny_HR kaže...

BC2 je avion za ovo.

kaj stvarno vozila imaju regen?

nisam se vozio u tenku pa neznam, ali ovo je stvaro OMFG{#}

16 godina
moderator
crozoki kaže...
40-58 fps na high postavkama ?

Da,reza 1680x1050.

Bilo mi 37,al onda došao neku update jučer navećer,i od onda imam avg oko 48-50,oko58 se digne u tunelu,a na 40 mi padne kad eksplodira M-COM pa onda neki veliki dim oko njega.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ali za kolko se regenira maximalno?10%?

0 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Ja bi tak nekaj trebal u real life-u...da mi se rezervar sam puni na primjer....hehehe

Zero|d4d0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odustajem od igre jednostavno ovo ne liči na BF vračam se ja dobro starom BC2 {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti Danny  ne kontas da je to alpha znaci sam pocetak igre zato mi sluzimo da ima kazemo sto nevalja kako bi popravili.Sto si ocekivo da igra bude savrsena,Ne mozete je usporedivat s bc2 jer  bc2 je iziso ima odavno i s njim i patchavi  tako da nijedna ni druga igra nije savrsena sto se tice bugova samo sto je bf3 ALPHA!.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice