Nije to BF.
Hahahaha, pazi ove bisere koji se "ne slažu" s ovom porukom. Nisu ni igrali ali ipak znaju više od čovjeka koji igra.
Hahahaha, pazi ove bisere koji se "ne slažu" s ovom porukom. Nisu ni igrali ali ipak znaju više od čovjeka koji igra.
Nigdje ne mogu naći datum do kada traje Alpha? Jesu uopće rekli do kada?
Do 1.8 traje alpha.
Ni ja se baš ne slažem s Dannyem,igra nije punokrvni BF,al je miljama daleko od CODa.
Ova mapa i nije baš velika,pa brzo dotrčiš do M-COMa,pa nam se možda čini da je dosta brzi gameplay.
I ne rade baš squadovi,ne radi ono u battlelogu kad složimo grupu pa se želimo svi kao grupa spojit u igru i da budemo u istom squadu.
U igru se tu i tam spojimo svi zajedno(na isti server),al nas ne stavi u isti squad.Ma ima te neke sitnice koje Dannyla smetaju pa govori gluposti na forumu.
...
Ma gle uopće nebitno. Ajde da si mu ti stisnuo TD, ti imaš temelja za to. Stvar je u tome da ovi nisu ni igrali.
Ti si inače igrao igru pa znaš jel tako?
bravo tommy nek si mu reko lik se pravi previse pametan ...
Lol, za razliku od nekih zato nisam ni komentirao.
Lol, za razliku od nekih zato nisam ni komentirao.
Pa evo ako te baš zanima lupio sam mu TD zato što ej rekao da je igra Za Ku*ac,jesi zadovoljan,sretan?
Pa evo ako te baš zanima lupio sam mu TD zato što ej rekao da je igra Za Ku*ac,jesi zadovoljan,sretan?
Meh, ne shvaćaj ga ozbiljno kad tak nešto napiše. Mislim da će prije na vrbi roditi grožđe nek će Danny napisati da je BF za K, i ozbiljno to misliti.
Nakon mučkog igranja od 3h sam došao do ranka 4 :)
Na mojoj konfi ide od 40-58 FPSa.
Dao bi vam slikice al nesmijem :(
40-58 fps na high postavkama ?
Ovo pisanje fpsa na svojim konfama nam ništa ne govori ako ne napišete postavke i rezoluciju.
I have to disagree! :)
Neznam po čemu je arkadnija, moramo imati na umu da je prošlo punih 6 godina od kada se pojavio bf2. Nemožeš očekivati potpunu kopiju bf2.
Igra je zabavna i ima mnogo stvari koje su me držale da igram, po mom sudu zabavnija je od bc2, te više naglašava teamwork ( koji je u totalnom kolapsu jer squad sistem zajebava ).
Mislim da bi trebali sačekati potpunu verziju igre kako bi mogli dati ocjenu i razmišljanja, iz razloga što u bf2 nisi imao rush te se s time mjenja sam pogled na igru.
Naravno da je run and gun, ali više bi rekao da je to lay down and gun, treba potpuno izbaciti brojanje death-a nakon što revivaš nekoga, iz razloga što će više ljudi sudjelovati u pushanju pojedinih objektiva umjesto da leže u travi.
Neznam meni je u mohu kretanje igrača totalno druga prića nego npr u bf3.
Sigurno ce poraditi na komunikaciji unutar i između squadova, bila bi dobra fora da se možeš uključiti u kanal nekog drugog squada te priopćiti im korisne informacije.
Neznam ja sam iskreno zadovoljan dosad viđenim, naravno ako izuzmemo bugove kojih uvijek ima, trebamo sačekati retail verziju ili barem betu da vidimo što su napravili.
Igra je sasvim u redu za alphu,iako ne govorim da je to to tu jos treba se dosta raditi oko toga.Ima nekig banalnih bugova kao sto je zvuk, nekih ne vidljivih prepreka , jos kada npr pucas po vodi voda uopce ne reagira na metak ne nastane niti mali val,ali ponavljam to je alpha to ce se sve doradit.Ja sam zadovoljan.
Dam se kladit da je sad bc2 u alphi i da igras cold war mapu,govorio bi kak je bc2 za*urac.Osjetit ce se battlefield i to na velikim mapama ,tak da bf-a ce bit sigurno.
Istina da igra i nije baš stari BF, ali meni se to sviđa jer mi je BC2 bio puno zabavniji nego BF2.
A ovaj BF3 je BC2 na steroidima uz malu dozu MoH-a, ali COD u to nikako ne bi mješao(recoil i sl.). Oni koji su fanovi starog BF-a najvjerovatnije neče biti zadovoljni, ali oni kojima je BC2 brvi battlefield ili kojima je on bolji od starijih serijala definitivno će uživati. I zato razumijem Dennyjevo nezadovoljstvo kao obožavatelja starijeg BF-a.
EDIT: plus jedna slikica
BC2 je avion za ovo.
Igra ima vehicle health regen. OMFG.
Al valjda će to maknut, već se 574 ljudi požalilo da je to đubre, nadam se da DICE neće ostati gluh na to.
BC2 je avion za ovo.
Al valjda će to maknut, već se 574 ljudi požalilo da je to đubre, nadam se da DICE neće ostati gluh na to.
Bljak. Pa što će onda inženjerima oni breneri......
BC2 je avion za ovo.
kaj stvarno vozila imaju regen?
nisam se vozio u tenku pa neznam, ali ovo je stvaro OMFG
Da,reza 1680x1050.
Bilo mi 37,al onda došao neku update jučer navećer,i od onda imam avg oko 48-50,oko58 se digne u tunelu,a na 40 mi padne kad eksplodira M-COM pa onda neki veliki dim oko njega.
Da ali za kolko se regenira maximalno?10%?
Ja bi tak nekaj trebal u real life-u...da mi se rezervar sam puni na primjer....hehehe
Odustajem od igre jednostavno ovo ne liči na BF vračam se ja dobro starom BC2
Ti Danny ne kontas da je to alpha znaci sam pocetak igre zato mi sluzimo da ima kazemo sto nevalja kako bi popravili.Sto si ocekivo da igra bude savrsena,Ne mozete je usporedivat s bc2 jer bc2 je iziso ima odavno i s njim i patchavi tako da nijedna ni druga igra nije savrsena sto se tice bugova samo sto je bf3 ALPHA!.