Moraš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Gametrailers Bonus Round - Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3...LINK(18 min)
Cod baljezganja do 9:00
na 11:50 se vidi par scena iz rane verzije BC2, gdje je bio okrugli minimap sa kompasom i indikator za popunjena sjedala u helicu. Nadam se da ce taj indikator biti u BF3, u bc2 kad si vozac u heliju ili đipu moraš prešaltati u 3rd cam da vidiš da li se napunio i koliko je ljudi. Ili čekaš dok neko ne počnu pucati iz miniguna, onda skuziš :)
na 11:50 se vidi par scena iz rane verzije BC2, gdje je bio okrugli minimap sa kompasom i indikator za popunjena sjedala u helicu. Nadam se da ce taj indikator biti u BF3, u bc2 kad si vozac u heliju ili đipu moraš prešaltati u 3rd cam da vidiš da li se napunio i koliko je ljudi. Ili čekaš dok neko ne počnu pucati iz miniguna, onda skuziš :)
To je tebi tako na HC,na normal se vidi ko ti sjedne u heli/tenk.
To je tebi tako na HC,na normal se vidi ko ti sjedne u heli/tenk.
mislim da ne... jedino vidis ako su iz tvog squada. i to po onim znakicima ispred imena.
mislim da ne... jedino vidis ako su iz tvog squada. i to po onim znakicima ispred imena.
Varaš se,vidiš sve,bez obzira jel ti u squadu il ne.
...u bc2 kad si vozac u heliju ili đipu moraš prešaltati u 3rd cam da vidiš da li se napunio i koliko je ljudi. Ili čekaš dok neko ne počnu pucati iz miniguna, onda skuziš :)
Hmmm, ne. Prestani igrati HC
imao poziv pa me prestigli :(
zas ste podjelili td??meni bas fora slusat lika koji prica o kuharima i lirima ;) daj jos videa s tim likom ima glas ko onaj iz tportala sta radi recenzije
zas ste podjelili td??meni bas fora slusat lika koji prica o kuharima i lirima ;) daj jos videa s tim likom ima glas ko onaj iz tportala sta radi recenzije
hahahaha sam dodi na teamspeak tam su ti svi ti ludaci ...
malo sam neodlucan pa sam as htio zamoliti za misljenje....imam xbox 360 i neznam sta da preordam COD MW3 ili BF 3....i jedno i drugo ce biti dobro ali neznam...koje je vase misljenje :D
52 | BF3 |
---|---|
4 | COD MW3 |
malo sam neodlucan pa sam as htio zamoliti za misljenje....imam xbox 360 i neznam sta da preordam COD MW3 ili BF 3....i jedno i drugo ce biti dobro ali neznam...koje je vase misljenje :D
Pitaš u BF3 temi,šta misliš koje je naše mišljenje?
Nemres vjerovat kolko retadriranih ljudi ima,daj se malo interesiraj i pogledaj kaj koja igra nudi i sam si onda odaberi kaj oces igrati.
Pitaš u BF3 temi,šta misliš koje je naše mišljenje?
ma i ja sam bio vise za BF3...uzimam BF3 :D lol....danny oces i ti uzeti pa da spilamo?
aha...ma uzo bi i ja ali necu moci igrati bez stekanja :( zadovoljiti cu se na xboxu
BF3 preorderaj , MW3 kupi kasnije pre-owned kako tvoje pare ne bi slucajno zavrsile kod Activisiona.Tak ću vjerojatno i ja.
BF3 preorderaj , MW3 kupi kasnije pre-owned kako tvoje pare ne bi slucajno zavrsile kod Activisiona.Tak ću vjerojatno i ja.
odlicna ideja :D za PC ces uzeti?
mhm s obzirom da je kepler odgođen izgleda da će se za poćetak gtx285-ica morat nosit sa bf3 xd.
Šta ga plačete, ako vam radio BC2 onda će vam i B3 pez frke.
Igra ne može bit tako tako uber duber zahtjevna..isuse više.
but i want dx11 xd >.<
but i want dx11 xd >.<
A hebeš ga, bit će ti dobro i sa dx11 i sa dx10 i sa dx9. Igre nemogu bit previše nafrčkane detaljima jer tko će ti to na kraju igrat samo oni koji rade sa super računalima.
To je igra i ona mora bit rađena tako da je ljudi mogu pokretat na različitim mašinama jer inače se igra nebi dobro prodavala a znamo da je zarada najvažnija kompanijama.
Ja osobno nevidim niti me previše interesira razlika između dx11, dx10 ili dx9 jer samo želim igrat i zabavljat se.
A i u ostalom ja sam polu slijep sa svojom dioptrijom tako da samo razaznajem kad mi netko proleti preko nišana.
ak mi radi BC2 na low, znaci da ce i BF3 , gdje je preorder botton!
A hebeš ga, bit će ti dobro i sa dx11 i sa dx10 i sa dx9.
nema dx9 za bf3... samo dx 10 i 11...
Istina, nema DX9 :)
Frostbite 2 is primarily developed for DX11. XP & DX9 is not supported, 64-bit OS is recommended. Lots of time to upgrade if you havent!