Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.662.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 2042

Trenutno se dobro prodaje

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 15:51 (forumaš).
Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

Kakav day one patch? U kojem svijetu vi živite? Pa oni da imaju patch koji može popraviti barem nešto nebi čekali realise pa da se po igri pljuje i da ljudi refundaju nego bi ga implementirali u igru prije samog realisea. Day one patch su inače manji patchevi koji popravljaju neke manje bugove kao što je recimo u Forzi Horizon 5 došao patch koji je popravio male probleme koje je igra imala. 

Ovdje ne treba day one patch. Ovdje treba puno više od toga. Da su oni imali nešto vrijedno spomena ubacili bi oni to prije nego što su pustili igru u ovakvom stanju. A ne da dobiju ovakav hejt. Odose im dionice u propast. 2 propasta od Battlefielda za redom. EA games na životu drži još jedino mrtva FIFA sa mikrotransakcijama.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 2042

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 2042

Zamisli bahatosti...

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 2042
BeLLicus kaže...

Kakav day one patch? U kojem svijetu vi živite? Pa oni da imaju patch koji može popraviti barem nešto nebi čekali realise pa da se po igri pljuje i da ljudi refundaju nego bi ga implementirali u igru prije samog realisea. Day one patch su inače manji patchevi koji popravljaju neke manje bugove kao što je recimo u Forzi Horizon 5 došao patch koji je popravio male probleme koje je igra imala. 

Ovdje ne treba day one patch. Ovdje treba puno više od toga. Da su oni imali nešto vrijedno spomena ubacili bi oni to prije nego što su pustili igru u ovakvom stanju. A ne da dobiju ovakav hejt. Odose im dionice u propast. 2 propasta od Battlefielda za redom. EA games na životu drži još jedino mrtva FIFA sa mikrotransakcijama.

Ma bf igra mora imati najmanje 140gb da bi bila nesto!

11 godina

evo odigrao sam prvu partiju...meni zabavno za sad...da ima frame dropova za poludit...ubija me što nema scoreboard...dakle apsolutno nedopustivo..zapravo mi hitreg jedina zamjerka XD

EDIT 

zapravo čekaj..ima scoreboard...bolje da nisam vidio XD

EDIT2

ok, nije baš neki klasičan scoreboard

kaj je sa konstantim zvukovima trčanja oko mene a nigdje nikoga XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 17:34 (MasterG).
14 godina
Battlefield 2042

Da li ima ovdje netko da ga ne živciraju one parole top vojnika na kraju runde?

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
MasterG kaže...

EDIT2

ok, nije baš neki klasičan scoreboard

kaj je sa konstantim zvukovima trčanja oko mene a nigdje nikoga XD

To je da se napravi osjecaj dinamike

dax-lax kaže...

Da li ima ovdje netko da ga ne živciraju one parole top vojnika na kraju runde?

Kuky

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 2042

Da ponovimo, igra je trenutno br. 1 po steaam prodaji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
forumaš kaže...

Na kartonu je vec napisano tvoje ime...

Freak Show Inc.
16 godina

Si ti deinstalirao tu igru ili ideš prema stotom satu igranja 

17 godina
odjavljen
forumaš kaže...

Si ti deinstalirao tu igru ili ideš prema stotom satu igranja 

Stao sam na 17 sati i mislim da cu danas igrati warzone. Zapravo cu cijelo vrijeme samo gledati troznamenkasti framerate na maks postavkama

Freak Show Inc.
11 godina
forumaš kaže...

Naporan si, niko te ne jebe ni 2% odi igraj igru ako ti se sviđa, nemoj visit na forumu. Meni kad se nešto sviđa igram, ne zamaram se prodajom, forumom i glupostima. Tebi kao da je u cilju nešto dokazati ovdje. Igra je prva po prodaju na steamu kao što to bude svaka AAA mainstream igra kad iziđe to ne znači da je valja, dapače pljuje se po igri na sve strane, najgori launch u povijesti gaminga. Mostly negative pokupit ocijenu na steamu to treba moći to je tek uspijeh.

16 godina

Ko ja u battlefildu, stotka samo takva na max.

16 godina
BeLLicus kaže...
forumaš kaže...

Naporan si, niko te ne jebe ni 2% odi igraj igru ako ti se sviđa, nemoj visit na forumu. Meni kad se nešto sviđa igram, ne zamaram se prodajom, forumom i glupostima. Tebi kao da je u cilju nešto dokazati ovdje. Igra je prva po prodaju na steamu kao što to bude svaka AAA mainstream igra kad iziđe to ne znači da je valja, dapače pljuje se po igri na sve strane, najgori launch u povijesti gaminga. Mostly negative pokupit ocijenu na steamu to treba moći to je tek uspijeh.

Tebe nitko ne jebe i 1/2% pa živiš 

14 godina
forumaš kaže...

Da je Mass Effect Andromeda bila na steamu bila bi i ona br. 1 po prodaji pa je ipak nakon samo pola godine napuštena.....ako EA vidi da od igre neće biti zacrtane zarade oni ju jednostavno napuste pa makar ta igra i dalje nakon 6 mjeseci bila u rasulu.

Još će ti i lijepu poruku poslati kako je to bilo divno putovanje i da im je bila čast surađivati sa tobom i da se iskreno nadaju da ćeš i dalje uživati u igri

Ovo ti pišem kao slijepa ovca koja je tu dotičnu igru prednaručila i potrošila više sati u MP dijelu te igre nego SP (utukao više sati u ME multiju nego u BF 1 :/ ) i koja se nevjerojatno zaprepastila kada je EA jednostavno cijelu stvar napustila bez obzira na svoje obećane dlc-ove i patcheve....još su i par klasa na multić napravili ali ih nisu puštali mjesecima samo da bi mogli nešto dati ljudima za N7 dan.

Iskreno se nadam da to neće ovdje ponoviti, ali ako 2042 ne zaradi dovoljno love i nema masu ljudi koji su si oni zacrtali budi siguran da ju čeka ista sudbina ko Andromedu i Bf5.

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Granzon kaže...
 budi siguran da ju čeka ista sudbina ko Andromedu i Bf5.

Ha ha imam obje, adromeda instalirana na kompu, ja zadovoljan 

14 godina
forumaš kaže...

Jebo me sav svijet ali ti nisi normalan ako si zadovoljan sa Andromedom

16 godina
Granzon kaže...
forumaš kaže...

Jebo me sav svijet ali ti nisi normalan ako si zadovoljan sa Andromedom

Bome jesam, od svih dijelova ima najbolje napucavanje, naravno i grafiku.

tip je stroj :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 18:10 (forumaš).
17 godina
odjavljen
forumaš kaže...

Kako nonsalantno baci C5 60 metara u daljinu. Mozda je C5 obukao odijelo od one lezbace...

Freak Show Inc.
14 godina
forumaš kaže...
Granzon kaže...
 budi siguran da ju čeka ista sudbina ko Andromedu i Bf5.

Jesi ti zdrav? Jesi uopće igrao me od početka

13 godina
Promster kaže...
Friday kaže...

BTW, ovo je jedan od jako dobrih pokazatelja (uz bugove) koliko je igra sklepana nabrzaka

https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qx46ue/theres_no_atmosphere_in_2042_everything_feels_so/

Zgrade su prazne, okolis je prazan - nema nista. A tematiku za mape su odabrali takvu da se cini normalno da bude prazno - ona potpuno zaledjena mapa, onda ona potpuno prekrivena pijeskom, pa onda ona koja je pola pustinja / pola zelenilo... Nista nema. Ali bitno da se na svakoj pojavi tornado pa nam je onda super. A heli leti pored tornada i nije mu nista...

Ruku na srce, mape u BF nikad nisu bile pretjerano detaljne, pogotvo interijeri koji su uvijek bili isprazni. Zgrade sve novogradnja skoro pa spremno za prodaju.

A s obzirom na manjak detalja, performanse su impresivno loše...

Ma da, grozni su bili interijeri u Battlefieldu, sve nešto isprazno, nigdje ničega... 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
17 godina
odjavljen
Q-Tip kaže...
Promster kaže...
Friday kaže...

BTW, ovo je jedan od jako dobrih pokazatelja (uz bugove) koliko je igra sklepana nabrzaka

https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qx46ue/theres_no_atmosphere_in_2042_everything_feels_so/

Zgrade su prazne, okolis je prazan - nema nista. A tematiku za mape su odabrali takvu da se cini normalno da bude prazno - ona potpuno zaledjena mapa, onda ona potpuno prekrivena pijeskom, pa onda ona koja je pola pustinja / pola zelenilo... Nista nema. Ali bitno da se na svakoj pojavi tornado pa nam je onda super. A heli leti pored tornada i nije mu nista...

Ruku na srce, mape u BF nikad nisu bile pretjerano detaljne, pogotvo interijeri koji su uvijek bili isprazni. Zgrade sve novogradnja skoro pa spremno za prodaju.

A s obzirom na manjak detalja, performanse su impresivno loše...

Ma da, grozni su bili interijeri u Battlefieldu, sve nešto isprazno, nigdje ničega... 

Na tih par slika ima vise objekata nego na cijeloj hourglass mapi

Freak Show Inc.
11 godina

iskreno meni ne smeta..ali daj mi i klasičan scoreboard

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
15 godina
forumaš kaže...

Dobro, vidjet ćemo koliko dugo. Danas je izašla, pa ćemo vidjeti koliko dugo će držati chart.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
fila2208 kaže...
forumaš kaže...

Dobro, vidjet ćemo koliko dugo. Danas je izašla, pa ćemo vidjeti koliko dugo će držati chart.

Normalno, nisam ni rekao da će biti duže od jedan dan, palite se ko kanta benzina 

16 godina
Q-Tip kaže..

Sad tek vidim kako je dobar bfV. Bolje da ga nisam igrao prije pa sad guštam, za 50kn uzeo. 

kradem mine iz minskog polja
14 godina
Battlefield 2042

Eh da, trenutno Numero 1 na steamu po prodaji....

https://imgur.com/a/HpUXtjB

Jebeno je dobra  kvaliteta ove igre kada u 13000+ reviewa 78% ljudi daje negativnu ocjenu....mora da je tih 10000+ ljudi ludo i napušeno?

Izgleda da ne znaju prepoznati pravu kvalitetu

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
forumaš kaže...

Kako nonsalantno baci C5 60 metara u daljinu. Mozda je C5 obukao odijelo od one lezbace...

rđavom ircu svaka dlaka smeta

10 godina
ivanec kaže...
Friday kaže...
forumaš kaže...

rđavom ircu svaka dlaka smeta

kad placas naravno da smeta, da je free to play ;) druga pjesma bi bila 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice