Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.664.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Sad sam tek pogledao patch notes kako treba. Jucer nisam stigao a nisam ni igrao. Koja je to komedija. To izgledao kao patch za dobru i stabilnu igru koja je vec naveliko vani pa se sada peglaju totalno nebitne sitnice.

Ukratno - jedno veliko nista. A ovi patchevi koji su u najavi mogu biti samo isto takvi jer vremena za bitne i velike stvari jednostavno nema. A s obzirom da ce biti zbrzani najvjerojatnije ce donijeti nove probleme. Vec vidim uninstall kroz koji dan...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 2042

Za sada nemam problem sa izvođenjem....

edit. odigrao 3-4 runde, igra mi radi savršeno, na kraju ju držim na ultra detaljima, grafika odlična, pogotovo efekti dima i vatre. Nije mi potreban DLSS kao ni future frame rendering, oboje isključeno. I da, loš sam za popizditi.

Za sada nisam vidio ni jedan bug osim što nekad zna malo pizditi fizika kod animacija kad te srede, pa se bacakaš bezveze...ali to je meni zanemarivo. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 10:08 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
forumaš kaže...

edit. odigrao 3-4 runde, igra mi radi savršeno, na kraju ju držim na ultra detaljima, grafika odlična, pogotovo efekti dima i vatre. I da, loš sam za popizditi.

Za sada nisam vidio ni jedan bug osim što nekad zna malo pizditi fizika kod animacija kad te srede, pa se bacakaš bezveze...ali to je meni zanemarivo. 

Framerate je na razlicitim konfiguracijama toliko nedosljedan da je to strasno. Na redditu hrpa ljudi sa 3090-kama se zali da imaju 60-70 fps.

Freak Show Inc.
11 godina
Znači, moja GTX 1080 će pojest tu igru, sljedeće godine...

16 godina
Battlefield 2042

Moja iskustva su sljedeča: dok sam namještao opcije izbacilo na desktop ugasila se igra. Komp mi je prepoznao da to nije bf i ne želi tog aliena.Toliko o bf 2042.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 10:37 (dery).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Sinoć sam se preko 20 minuta pokušavao spojiti na server gdje su bili Kuky i Anubis. Nema šanse. U multiplayer igri nije se moguće spojiti na frendove dok mapa ne završi. 

Ponovit ću: u multiplayer igri koja nema kampanju nije se moguće spojiti na frendove dok mapa ne završi.

U tih 20 minuta ušao sam i izašao iz squada jedno deset puta. Svaki put igra te stavi u queue i napiše da si 1/1, što znači da ni ne postoji funkcionalni queue sustav jer si uvijek tobože prvi u redu. 

Ponovit ću: u multiplayer igri koja nema kampanju i nije se moguće spojiti na frendove dok mapa ne završi, ne postoji ni funkcionalni queue sustav.

Zašto bi pobogu postojao, kad se ionako ne možeš spojiti na match u tijeku?

Nakon minute-dvije tobožnjeg čekanja na ulaz u server, krene učitavati mapu, prikaže se slika mape i poruka "stand by", nakon čega te vrati na glavni meni s porukom da je squad leader pokrenuo matchmaking. I ta poruka stoji cijelo vrijeme na ekranu, iako squad leader leti u helikopteru na serveru i ništa nije pokrenuo, kamoli matchmaking.

Nakon što pokušaš nekoliko puta izaći iz squada i na isti način ući i nakon što te svaki put izbaci nazad na početni ekran, u igri potpuno nestaje opcija "Join" da se spojiš na squad leadera. Nema je! Tu se predaješ i čekaš kraj matcha. Kad taj kraj matcha napokon dođe, igra naravno sve izbacuje u lobby, što je nezabilježeno u povijesti Battlefielda. Zaboravi na rotacije mapa, favorite servere. Zaboravi na cjelovečernje igranje s frendovima na istom serveru. Nakon svake mape marš u lobby, pa u matchmaking ponovno s random ljudima.

Ponovit ću: igra je teška, nevjerojatna gomila smeća, trash najgore vrste. Ovo je Cyberpunk 2077 all over again.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina
Friday kaže...

Sad sam tek pogledao patch notes kako treba. Jucer nisam stigao a nisam ni igrao. Koja je to komedija. To izgledao kao patch za dobru i stabilnu igru koja je vec naveliko vani pa se sada peglaju totalno nebitne sitnice.

Ukratno - jedno veliko nista. A ovi patchevi koji su u najavi mogu biti samo isto takvi jer vremena za bitne i velike stvari jednostavno nema. A s obzirom da ce biti zbrzani najvjerojatnije ce donijeti nove probleme. Vec vidim uninstall kroz koji dan...

Koji si ti.... imaš vremena pogledati i prostudirati taj bućkuriš od slova, a nama ovamo prodaješ priču da ti je to usput onako jer nemaš vremena.... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Koji si ti.... imaš vremena pogledati i prostudirati taj bućkuriš od slova

A jaka lista, stalo bi na postansku markicu sve

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 2042

Ajmo reć da se "malo" sprdaju. 

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Igra mi je bolja o prethone petice, čisti gušt a portal nisam još ni probao, brijem da ni neću barem prvih 50 sati. Meni je jedini problem što imam toliko toga za odigrati a samo ova igra me okupira na max.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danas ću ja isprobati poslije posla kako igra radi i moram se malo poigrati s postavkama da nađem optimum. Da nije kak treba to znam ali igrati ću pa da vidimo. Ja sam više casual gamer pa nisam previše osjetljiv kao okorjeli fanovi Bf. Javim dojmove kroz par dana za one igrače sličnih razmišljanja kao ja ako takvih ima. Probao sam malo kroz EA Play ali sad ću steći cjelovitiji
dojam
sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
maxis kaže...
Danas ću ja isprobati poslije posla kako igra radi i moram se malo poigrati s postavkama da nađem optimum. Da nije kak treba to znam ali igrati ću pa da vidimo. Ja sam više casual gamer pa nisam previše osjetljiv kao okorjeli fanovi Bf. Javim dojmove kroz par dana za one igrače sličnih razmišljanja kao ja ako takvih ima. Probao sam malo kroz EA Play ali sad ću steći cjelovitiji
dojam

Pa ja sam isto casual, nemam ja 5000 sati na svakom BF. Ali ovo je uzas cak i za casual gamere. Vidjet ces...

Freak Show Inc.
12 godina
forumaš kaže...

Igra mi je bolja o prethone petice, čisti gušt a portal nisam još ni probao, brijem da ni neću barem prvih 50 sati. Meni je jedini problem što imam toliko toga za odigrati a samo ova igra me okupira na max.

Meni je tolko bolja da nemogu opisat, evo vec skoro skupio 50 sati, jos 2x tolko i imat cu taman sati ko u BF5 

14 godina
Battlefield 2042

Konačno i za mene šktrog koji nije htio uzeti Gold

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Dobro je to dečki

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
C64 kaže...

Imas gigabitni net a ne das pare dragom EA za gold. Rekao bi ti ivek da si cicija...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
C64 kaže...

Imas gigabitni net a ne das pare dragom EA za gold. Rekao bi ti ivek da si cicija...

Pa i napisao sam da sam škrt, što ne doniram vrijedne i časne dioničarime EA

Morat ću navećer tražiti oprost grijeha od svevišnjeg

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Dobro je to dečki

Kako radi na tvojoj 3090? Kaze dama da na njegovoj radi OK

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Dobro je to dečki

Kako radi na tvojoj 3090? Kaze dama da na njegovoj radi OK

tuzan zivot kad se ni igrat ne stigne

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

tuzan zivot kad se ni igrat ne stigne

Ja sam bas sada pogledao - imam 17 sati odigrano. Toliko me smorilo da si sve mislim da cu preko vikenda nesto drugo igrati jer ovo je kao sjedenje na kaktusu...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 2042

To je to, gotov sam i ja s ovom igrom. EA Pro otkazan.

Sreća pa imam Deathloop, novi Halo, tu i tamo Fifu, a nije loše ni u kino otić.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 2042

Ako se ne varam, ovo je trenutno šesto mjesto na ljestvici najgore ocijenjenih igara u povijesti Steama, s tendencijom da se popne još više jer je od jutros palo za tri posto. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Q-Tip kaže...

Ako se ne varam, ovo je trenutno šesto mjesto na ljestvici najgore ocijenjenih igara u povijesti Steama, s tendencijom da se popne još više jer je od jutros palo za tri posto. 

Jep, jurisamo na vrh

BTW, ovo je jedan od jako dobrih pokazatelja (uz bugove) koliko je igra sklepana nabrzaka

https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qx46ue/theres_no_atmosphere_in_2042_everything_feels_so/

Zgrade su prazne, okolis je prazan - nema nista. A tematiku za mape su odabrali takvu da se cini normalno da bude prazno - ona potpuno zaledjena mapa, onda ona potpuno prekrivena pijeskom, pa onda ona koja je pola pustinja / pola zelenilo... Nista nema. Ali bitno da se na svakoj pojavi tornado pa nam je onda super. A heli leti pored tornada i nije mu nista...

Freak Show Inc.
11 godina
Q-Tip kaže...

Sinoć sam se preko 20 minuta pokušavao spojiti na server gdje su bili Kuky i Anubis. Nema šanse. U multiplayer igri nije se moguće spojiti na frendove dok mapa ne završi. 

Ponovit ću: u multiplayer igri koja nema kampanju nije se moguće spojiti na frendove dok mapa ne završi.

U tih 20 minuta ušao sam i izašao iz squada jedno deset puta. Svaki put igra te stavi u queue i napiše da si 1/1, što znači da ni ne postoji funkcionalni queue sustav jer si uvijek tobože prvi u redu. 

Ponovit ću: u multiplayer igri koja nema kampanju i nije se moguće spojiti na frendove dok mapa ne završi, ne postoji ni funkcionalni queue sustav.

Zašto bi pobogu postojao, kad se ionako ne možeš spojiti na match u tijeku?

Nakon minute-dvije tobožnjeg čekanja na ulaz u server, krene učitavati mapu, prikaže se slika mape i poruka "stand by", nakon čega te vrati na glavni meni s porukom da je squad leader pokrenuo matchmaking. I ta poruka stoji cijelo vrijeme na ekranu, iako squad leader leti u helikopteru na serveru i ništa nije pokrenuo, kamoli matchmaking.

Nakon što pokušaš nekoliko puta izaći iz squada i na isti način ući i nakon što te svaki put izbaci nazad na početni ekran, u igri potpuno nestaje opcija "Join" da se spojiš na squad leadera. Nema je! Tu se predaješ i čekaš kraj matcha. Kad taj kraj matcha napokon dođe, igra naravno sve izbacuje u lobby, što je nezabilježeno u povijesti Battlefielda. Zaboravi na rotacije mapa, favorite servere. Zaboravi na cjelovečernje igranje s frendovima na istom serveru. Nakon svake mape marš u lobby, pa u matchmaking ponovno s random ljudima.

Ponovit ću: igra je teška, nevjerojatna gomila smeća, trash najgore vrste. Ovo je Cyberpunk 2077 all over again.

Ista stvar i kod mene...ispizdio sam radi ovog i ugasio igru...imam znaci 10h za igrat sad mi pise da je ostalo manje od 8h,a u gameu bas da sam igrao sam proveo svega 20min...a sto se tice trazanja i tih sranja,ne primjetim nesto posebno takve stvari,fps nisam ni gledao ali na auto,high i ultra mi radi sasvim ok.

Origin_Steam: hrka11
15 godina
forumaš kaže...

edit. odigrao 3-4 runde, igra mi radi savršeno, na kraju ju držim na ultra detaljima, grafika odlična, pogotovo efekti dima i vatre. Nije mi potreban DLSS kao ni future frame rendering, oboje isključeno. I da, loš sam za popizditi.

Ne sekiraj se, za takve je igra rađena, neće ti moć nitko uzet screenshot scoreboarda.

Dodinho kaže...

Kako brt, pa pričaš da je igra top, dmrom skidao glave, davao zapovijedi, a sad nećeš dati 70e za smeće od igre?

Halo ako budeš halao, javi se, buraz i ja udarimo tu i tamo neloše bi bilo imat više ljudi na ts.

Btw iskrneo ne vjerujem da je ovako loša igra. Inače sam kritičan i svakom sam naslovu našao mane i vajnao, ali sad mi je čudno da svi vajnaju i nitko se neće svađat samnom i osporiti me.

Bezveze postalo.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 13:43 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...

Dodinho kaže...

Kako brt, pa pričaš da je igra top, dmrom skidao glave, davao zapovijedi, a sad nećeš dati 70e za smeće od igre?

Halo ako budeš halao, javi se, buraz i ja udarimo tu i tamo neloše bi bilo imat više ljudi na ts.

A isti kurac kao kod BF V, na prvu solidan, pa nakon toga skužiš da igra nema sadržaja, nakon toga izbace Pacifc, bude super pa onda useru sa balansom TTK-a...

Čim ja moram čekati neki patch i zanimaju me patch notesi to znači da nešto tu ne štima.

Za Halo se samo javi na steam kad vidiš da igram.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
fila2208 kaže...
Ne sekiraj se,

Ne  sekiram se, nisam pro i nisam opsjednuto vezan uz neku igru i rezultate u virtualnim borbama 

Igram dok mi je zabavno, kad nebude tu je desetak i više naslova na čekanju.

14 godina
Friday kaže...

BTW, ovo je jedan od jako dobrih pokazatelja (uz bugove) koliko je igra sklepana nabrzaka

https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qx46ue/theres_no_atmosphere_in_2042_everything_feels_so/

Zgrade su prazne, okolis je prazan - nema nista. A tematiku za mape su odabrali takvu da se cini normalno da bude prazno - ona potpuno zaledjena mapa, onda ona potpuno prekrivena pijeskom, pa onda ona koja je pola pustinja / pola zelenilo... Nista nema. Ali bitno da se na svakoj pojavi tornado pa nam je onda super. A heli leti pored tornada i nije mu nista...

Ruku na srce, mape u BF nikad nisu bile pretjerano detaljne, pogotvo interijeri koji su uvijek bili isprazni. Zgrade sve novogradnja skoro pa spremno za prodaju.

A s obzirom na manjak detalja, performanse su impresivno loše...

13 godina
Promster kaže...
Friday kaže...

Ruku na srce, mape u BF nikad nisu bile pretjerano detaljne, pogotvo interijeri koji su uvijek bili isprazni. Zgrade sve novogradnja skoro pa spremno za prodaju.

A s obzirom na manjak detalja, performanse su impresivno loše...

Close quarters mape su bile prilično detaljne!

Al to nije baš teško na 10x10 metara :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
4 godine
protjeran
Q-Tip kaže...

Ocijena je na nivou, nisu zasluzili nista bolje. Svaki dev igra igru dok ju stvara i znaju svaki i najmanji bug i problemcic. Problem je vise sto mislim da namjerno neurade nista iz neznam kojeg razloga. Poznato je da prox bomba radi lagove i stuttere npr, poznato je da fali kontenta: gdje nam je score board, voice chat, server trazilica. Nemoze biti da su nam uskratili jednog igraca u team-u i nisu dali mogucnost da ekipa moze u isti server, vec se ovako moraju posloziti zvijede na nebu kako bi mogao igrati nas 6torica, a 128 playera u igri XD

Gdje su nam ostatak oruzja, sta je ovo ima samo 4-5 snajpera to nikada nije bilo. Primjetio sam da fali nekih zvukova, kolega friday veli da je prazno sve i ima pravo. Nemoze biti da su ovakvu igru (sa portal mapama) uspjeli zgurati u 40tak GB...nema sanse neznam sto je u pitanju, ocekivao sam neki day one patch od 50tak GB da sve to uvede, ali nista od toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 15:17 (UltrasVinkovci).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice