Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 421
|
čitano: 97.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 2025

Youtube gameplay.. dok ne nestane

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 2025

Nema šta vidim da se ozbiljno shvatio nda, nitko ništa ne piše, nema dojmova.

prepali se svi banova velikih

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 2025
fila2208 kaže...

Nema šta vidim da se ozbiljno shvatio nda, nitko ništa ne piše, nema dojmova.

prepali se svi banova velikih

Napisali smo ti na prošloj strani.

Nema se ni šta puno za reć,lijepo izgleda i radi dobro.

Imaju jos dosta za radit,squadovi fale. Za sad baci te u neki squad i to je to,nema promjene.

Iskreno igra nije nista posebno,sve već viđeno. 

Ako sve dobro ispoliraju bude dobra pucačina ali ništa neviđeno.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 2025

Kakvo je napucavanje. Jel isto kao kod BF 2042 bez ikakvog recoila, trzanja? Ima li slidinga, klizu li ljudi po mapi svaki korak ili se konacno vracaju staroj mehanici kako bi trebalo da bude?

Kakve su mape, cover? Posebno oko zastavice, ima li se mjesta gdje fino zaštekati a da me neko ne skida sa distance kao kod BF 2042.

Kako vam se cini open class system, da li ce funkcionisati u BF6 ili ce biti na kraju nesto slicno kao kod BF 2042?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2025 9:35 (Indestructible).

0 0 hvala 0
14 godina
Indestructible kaže...

Kakvo je napucavanje. Jel isto kao kod BF 2042 bez ikakvog recoila, trzanja? Ima li slidinga, klizu li ljudi po mapi svaki korak ili se konacno vracaju staroj mehanici kako bi trebalo da bude?

Kakve su mape, cover? Posebno oko zastavice, ima li se mjesta gdje fino zaštekati a da me neko ne skida sa distance kao kod BF 2042.

Kako vam se cini open class system, da li ce funkcionisati u BF6 ili ce biti na kraju nesto slicno kao kod BF 2042?

Ja abi rekao najbliže bfv po meni. Recoil je većinom vizualni, nema tu nekog velikog trzaja, random ti baca puška tak da nemoš naučit recoil baš.

Ne kliže nitko, moš klizat ali nije mi nitko ulijetao kao žaba skakao kao da je ispao iz coda. Puno je bolje kretanje, sporije, teži je vojnik, na razini bc2 rekao bi.

mapa ova šta sam probao, sjajna, dobro složena i balanisrana, hrpa prolaza i dobrih uličica za gunfight. Objectivi se uzimaju sa smokeom klasika. Ima jasno ssniperra po zgradama i krovu ali to je kalsika.

ma loše, ne sviđa mi se to, razlog balansa bf je baš svaka clasa svoja oružja i tako treba ostata da svaka klasa  nudi nešto svoje.

ovo što guraju mi nema smisla, neznam radi koga to guraju, cod igrača ili? nezz

nisam osjetio da je aim assist na konzoli prejak, ali opet, nema killcama pa nemoš ni znat.

13 godina
Battlefield 2025

Što se tiče performansi radi solidno, stavio sve na high i vrti otprilike na 100fpsa sa povremenim dropovima. GRafa radi na max skoro cijelo vrijeme. nisam se zezao sa postavkama ali vjerujem da će još ispolirati da će to ići još više. Napucavanje je OK, puške imaju solidan recoil i nisu laseri i osjeti se težina mrmaljeza. Ova mapa je bila više infantry orijentirana jer je smještena u gradu, ima dosta kavera i alternativnih pravaca. Ima dosta bugova što se tiče modela oružja ali sve u svemu grafički i što se tiče efekata izgleda bolje nego prije. 2042 nisam igrao pa ga ne mogu usporediti sa ovim. Revajvanje sa povlačeenjem mi je dobro ali ako nisi sa nekim od poznatih u squadu zaboravi na to. Prolaze pored tebe kao da ne postojiš. Dvije partije sam uspio baciti sa Domom i totalno drugi osjećaj iako nismo bili na TSu. Od klasa sam igrao inžinjera i suporta. Ostale klase mi nemaju smisla jer suport ima i defib i ammo. Otključane puške za sve klase je također loša odluka koju se ndama da će promijenuti.

Bez server browsera i igranja sa prijateljima bojim se da će nažalost brzo dosaditi. Matchmaking nakon svake partije mi je totalno bzze. Imaju dobar temelj a da li će ga iskoristiti vidjet ćemo od budućih odluka

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2025 10:15 (MRSKI).
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
Battlefield 2025

Revive drag mi je odlična mehanika koja će bit još jača kad bude ekipa na ts.

Ima gličeva kao što kažeš, ali ako je prealfa ajde oprostit ćemo.

Ono što je meni bitno, ima onaj neki feeling, vuče me još igrat, satisfatorno je sašit nekog na flanku i uhvatit koji bf momenat.

Potpisujem tvoje, bez browsera i all gun all class će bit užas.

Suport treba malo doraditi, assault mi je dosadan, engi još ajde, recon nisam ni probao.

Zvuk je odličan to priznam savršeno se čuju stope i može se jako whoreat.

Mali dom je solidan, vidim nekakav možebitni competitive ako mape buud balansirane. Čini mi se da nema ni revive u malom dom što je dobro.

Moj PC  
4 0 hvala 2
4 godine
Battlefield 2025

A moze netko nesto reci sto je s BR dijelom? vidio sam neke videe??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Ako se može kombo rpg i municija meni paše.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
14 godina
dery kaže...
fila2208 kaže...

Ako se može kombo rpg i municija meni paše.

da, ima smisla, infinite rockets.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1kvy7ns/good_quality_gameplay_of_the_recent_playtest/

evo sustav novog leana, dakle kad se približite uglu, uđe u neku mini animaciju i onda nakon toga se može lean.

Osobno bi više volio lean na q i e, al ajde.

i jedna za zamislit se

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2025 10:05 (fila2208).
13 godina
Battlefield 2025

Pa to je jedini razlog. Kao dosta igrača ne igra sve klase nego se drži jedne ili dvije tako da ako podijele na klase puno manje opcija za prodaju skinova za puške. 

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 2025

A jasno.

Razumijem stav uprave i toga želimo lovu, a mi igrači želimo smislenu igru.

Budimo realni prodat će se ko vruće kifle, bf ne izlazi kao cod svakih tjedan dana pa se ljudi i zažele.

u svakom slučaju lagano pratit razvoj i tjt, ali NE PREORDERATI.

da su otvorili preordere sinoć garantiram ti da bi im se serveri srušili

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Definitivno se čini kao odlična igra. Grafika, feeling atmosfere, pucanje, zvuk....

Zamjerke: HUD je loš sa ovim jarkim bojama (BF3 je imao odličan HUD), i taj famozni server browser ako ga ne ubace.... i naravno da je oružje zaključano po klasama, jer bez tog klase nemaju smisla.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2025 15:10 (Soldier977).
Moj PC  
8 0 hvala 4
16 godina
Battlefield 2025

želim da mi udara rafal rpg i nož i lukostrel, sruši cijeli grad kolji sve sa nož ili lukostrel rafalno

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2025 18:06 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

All Weapons:

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
Boris grozni kaže...

A moze netko nesto reci sto je s BR dijelom? vidio sam neke videe??

Osim data minea ništa.

Ako naletim na neki dobar video na tu temu pošaljem.

Steam and EA: CyberDemonVZ
16 godina
Battlefield 2025

Nisam znao da su dodali malj kao oružje. Ima da štemam sve s njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 2025

prema ovome što ste napisali čini mi se da mi možda ni neće trebati nova grafička, da bi vrtio na 75fps 2k low

inače bf 2042 mi ne pada ispod 75fps na 2k između medium i low

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2025

Mislim da guta gpu, ali će uništiti cpuove, toliko destrukcije i svega, bude se znojio cpu više nego gpu.

u alfi sam pratio malo usage, sve ide na 99 dakle bar je dojam dobre optimizacije igra koristi sve što može dobit

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
digitall kaže...

prema ovome što ste napisali čini mi se da mi možda ni neće trebati nova grafička, da bi vrtio na 75fps 2k low

inače bf 2042 mi ne pada ispod 75fps na 2k između medium i low

Za 1440p low ti je 50/50, trebas i jak procesor i jaku grafu. Vjerovatno ce 5700x3d bit dovoljan sa nekom malo jacom grafom, a za max fps 7800x3d/9800x3d...

4 godine
fila2208 kaže...

Mislim da guta gpu, ali će uništiti cpuove, toliko destrukcije i svega, bude se znojio cpu više nego gpu.

u alfi sam pratio malo usage, sve ide na 99 dakle bar je dojam dobre optimizacije igra koristi sve što može dobit

A koji cpu je u pitanju?

14 godina
Boris grozni kaže...
fila2208 kaže...

A koji cpu je u pitanju?

ryzen 7 5700x

4 godine
fila2208 kaže...
Boris grozni kaže...
fila2208 kaže...

A koji cpu je u pitanju?

ryzen 7 5700x

Cpu ti je bio na 99%?, pa to je teska koma onda

16 godina
Battlefield 2025

Možda je na low sa fhd monitor pa mu sve ide na cpu.Da popuni pc bilo bi nam malo jasnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2025 16:48 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
dery kaže...

Možda je na low sa fhd monitor pa mu sve ide na cpu.

Kakve veze ima u pitanju je 8/16 cpu, sumnjam da ima rtx 4090 ili nesto slicno! to su ti danasnji mladi testeri bez trunke osnovnih informacija pa se igras pokvarenog telefona

14 godina
dery kaže...

Možda je na low sa fhd monitor pa mu sve ide na cpu.Da popuni pc bilo bi nam malo jasnije.

ne, 2k, ilitiga što ja netko pisao tu 2.5k 

Boris grozni kaže...
dery kaže...

Kakve veze ima u pitanju je 8/16 cpu, sumnjam da ima rtx 4090 ili nesto slicno! to su ti danasnji mladi testeri bez trunke osnovnih informacija pa se igras pokvarenog telefona

Mladi testeri lol, tko si uopće ti u bf temi i communitiyu?

napisao sam što imam, i napisao da sve ide na 99 maltene igra koristi sve resurse i to je ok. 

ne vidim gdje je telefon pokvaren i nekakav problem?

ja isto idem forumom i gledam tko nema ispunjen moj pc i to me smeta dosta recimo 

poanta priče je da će igra papati resurse koliko god može, a kad je mir i manje intensive imam recimo 140fps, i onda dropne na 100 i osjeti se drop.

tak da ću iduće testiranje limitirat na tako oko 100 čisto da bude konzistentno iskustvo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2025 10:08 (fila2208).
16 godina
Boris grozni kaže...
dery kaže...

Ja ne vidim problem ako radi dobro i na slabijim konfama od njegove sa ryzen5600 rtx3060ti  te i9900k rx6800xt. Znojit će se procesori ali ko ih ebe nek rade malo nečemo ih žalit.

15 godina
Battlefield 2025

Ryzen 5700X se "znoji" na 88W kad je na 100% i klokan, tak da nije problem 

Mene više brine dal planiraju izdat igru i besplatne nadogradnje popularno zvane DLC poput 2042 ili misle svake godine tražiti dodatne novce za nove mape.

Ak misle tražit dodatne novce nebum ni krenuo sa ovom igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
forumaš kaže...

Ryzen 5700X se "znoji" na 88W kad je na 100% i klokan, tak da nije problem 

Mene više brine dal planiraju izdat igru i besplatne nadogradnje popularno zvane DLC poput 2042 ili misle svake godine tražiti dodatne novce za nove mape.

Ak misle tražit dodatne novce nebum ni krenuo sa ovom igrom.

Dlc u bf2042 ne bi trebalo tako nazvat za pola mapa šta smo dobili u odnosu na prijašnje bf, tako da je morao bit besplatan jer je to zapravo osnovni paket.Prijašnje standard verzije su bile sa svim dlc npr.

4 godine
fila2208 kaže...
dery kaže...

ne, 2k, ilitiga što ja netko pisao tu 2.5k 

Boris grozni kaže...
dery kaže...

Mladi testeri lol, tko si uopće ti u bf temi i communitiyu?

napisao sam što imam, i napisao da sve ide na 99 maltene igra koristi sve resurse i to je ok. 

ne vidim gdje je telefon pokvaren i nekakav problem?

ja isto idem forumom i gledam tko nema ispunjen moj pc i to me smeta dosta recimo 

poanta priče je da će igra papati resurse koliko god može, a kad je mir i manje intensive imam recimo 140fps, i onda dropne na 100 i osjeti se drop.

tak da ću iduće testiranje limitirat na tako oko 100 čisto da bude konzistentno iskustvo.

Pa telefon je pokvaren u tvojem iznosenju informacija i moj casio kalkulator iz 91" je na 99% kad mu upisem 2+2, kako da znamo ista ako nemas ispunjen moj pc, poanta price je da si ispunio moj pc znali bi koliko ce to papati resursa ovako i dalje nemamo blagog pojma dakle iznosenje tvojeg shvacanje necega na 99% nam je totalno beskorisno.
Dakle kreni prvo si informacijama na cemu si igrao bit ce nam svim korisnije!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice