Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.255.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
dreadmoore kaže...

Malo sam se igrao benchmarkom pa evo rezultata mape su conquest 64 igraca single R9 270x i CFx stock klok.

Kao benchmark sam koristio fraps pa evo nekih rezultata High postavke i7 6700K@4.2Ghz DDR4

i7 6700K@4.2Ghz DDR4 8GB 2666mhz

Single R9270x 1100/1400Mhz 2016-12-17 14:40:50 - bf1 Frames: 6649 - Time: 120000ms - Avg: 55.408 - Min: 47 - Max: 69

R9 270x CF 1100/1400Mhz  2016-12-17 15:15:58 - bf1 Frames: 9642 - Time: 120000ms - Avg: 80.350 - Min: 49 - Max: 109

Pa nelose skaliranje. Nije bas nesto ali ugrubo 50-ak% sto nije za baciti.

Freak Show Inc.
15 godina
Ne znam jeste već raspravljali ali evo, zanimaju me video postavke. Sa mojom konfom pod moj pc imam oko 40 do 50 frejmova, koje bi postavke tribalo spustiti da bi dobija još koji frejm i koje mogu dignuti da ne utječu na framerate? Meni je sve na high i nema neke razlike u odnosu na low što se tiče frejmova ali se vidi razlika što se tiče vizualnog, igra izgleda lipše.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
Ne znam jeste već raspravljali ali evo, zanimaju me video postavke. Sa mojom konfom pod moj pc imam oko 40 do 50 frejmova, koje bi postavke tribalo spustiti da bi dobija još koji frejm i koje mogu dignuti da ne utječu na framerate? Meni je sve na high i nema neke razlike u odnosu na low što se tiče frejmova ali se vidi razlika što se tiče vizualnog, igra izgleda lipše.

A mozda da sam probas spustiit? OMG

15 godina
zeko73 kaže...

Ma procesor ti je velika banana

15 godina
sp0ngy kaže...
zeko73 kaže...

OMG! Pa probao sam OMG! Hvala što si mi otvorio oči OMG! 

dreadmoore znam da je procesor star i za ovu igru nije najbolji al eto nemam drugi. Digao sam ga na 4,2 mhz pa eto gurka nekako..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 22:21 (zeko73).
12 godina
protjeran
Battlefield 1

Ja se pridruzio igri pa Add ako ste za koju partiju da odigramo Nick AdictRI . Meni igra radi solidno na 60 do 90  fps nekad padne al na sekundu pa se vrati sa mojom konfom . Postavke Ultra i dx12 . Zivili 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zeko73 kaže...
sp0ngy kaže...
zeko73 kaže...

dreadmoore znam da je procesor star i za ovu igru nije najbolji al eto nemam drugi. Digao sam ga na 4,2 mhz pa eto gurka nekako..

Sve gledam isplati li mi se kupovati nešto kao FX 8320 nakon pogledanog ovog klipa.

. Jasno mi je da ga mogu kloknit još više, ali ipak.

Malo sam  Sorry..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 20:11 (zeko73).
13 godina
zeko73 kaže...

Sve gledam isplati li mi se kupovati nešto kao FX 8320 nakon pogledanog ovog klipa. Jasno mi je da ga mogu kloknit još više, ali ipak.

Malo sam  Sorry..

Ovisi ti o igri i dal ona zna iskoristiti duplo vše jezgri.

Pronađi usporedbu baš za igre koje igraš. Očito je da u pola navedenih igara koristi 4 ili manje, pa nećeš dobiti baš ništa.

Ali, video je star dvije godine. Od onda je izašlo dosta igara, patchevi za njih i mnogo novih drivera...

Plus, kako igra iskorištava tvoju grafičku karticu.

Tak da nije baš jednostavan odgovor :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Čisto da ako netko još bude imao problema, da zna da nije jedini.

Evo danas popodne, baš kao i zadnjih par dana što igram, sve je radilo najnormalnije i sad večeras idem pokrenut igru i izbaci mi ovaj error.

Ponavljam, igram ovih dana skroz najnormalnije, od raznih igrara do BF1 i sada odjednom večeras ovaj error.

http://i.imgur.com/GdMY3Bl.png

Konfiguracija je ova iz "Moj komp", ukratko znam da su mi komponente već zastarjele, pogotovo grafička, ali sam samom sebi uspio dokazat da minimalni

zahtjevi kod proizvođača obično lažu, odnosno imaju malo veću granicu, ajmo to tako reći. Da mi je igra vrtila na low i da je sve ružno, bez previše detalja,

da sam sve moguće opcije pogasio, sve je to istina. No ne patim na detalje koliko na performanse, a imao sam konstantnih 40+ FPSa sa ponekim padovima u framerateu.

Držalo bi i po 60 FPSa, lockao sam u opcijama.

Ali da je sada ovo odjenom iskočilo, pizdim. Jako. Na kraju, čitam njihove forume i viđam da se javilo još ljudi poput mene. 

Be professional, be polite and kill everyone you meet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je problem rješen od kad sam stavija predzadnje drivere i maka ća ove najnovije. 

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Meni je problem rješen od kad sam stavija predzadnje drivere i maka ća ove najnovije. 

Da, to sam vidio da ekipa na Nvidijinim driverima radi i da im to šljaka, meni je ovo danas oko 2 popodne igra super radila i sve prošlo super.

Uvečer pokrečem i ništa... lupio sam sada repair game u Originu, pa čekam da izvrti.

15 godina
Getz kaže...
zeko73 kaže...

Da, to sam vidio da ekipa na Nvidijinim driverima radi i da im to šljaka, meni je ovo danas oko 2 popodne igra super radila i sve prošlo super.

Uvečer pokrečem i ništa... lupio sam sada repair game u Originu, pa čekam da izvrti.

Za seriju hd 6xxx i niže nisu ni omogućili podršku..tj po njima igra ti ne bi ni trebala raditi. Kad je bila beta moj mali je imao isti problem i uspjeli smo riješiti tako da je morao u registriju nešto mijenjati. zatim obavezno skinuti sp1 za win7 inače nećeš moći staviti novije drivere..

Naravno prije toga deinst. starih..uglavnom guglaj za seriju 6xxx i fix za bf1..

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Hm, proučio sam par tema sa njihovih EA foruma od tehničke podrške.

Pokušao sam repair u Originu- ne radi.

Pokušao sam clean boot u msconfig aplikaciji od Windowsa (moraš pokrenut kao administrator) - ne radi.

Pokušao sam obrisati sve datoteke iz   Documents>Battlefield 1 > settings mape - digne mi title screen, čovca di piše loading, personalizing your experience, čim treba ući u glavni izbornik, pras, opet ista greška.

Sad ću otvorit i svoj ticket službeno, da vidim što će biti.

Dogovorio i sa prijateljem da mi posudi sutra svoju HD 7950, pa ću probat sa njom, ali to isto nema veze toliko, kada je grafa vrtila (iako kako ti kažeš, nebi trebala uopče :D )

Vrtim već SP1 na Windows 7 Ultimate Ed. 64bit.

Lood sam, i neću spavat večeras izgleda od muke. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Zadnjih cca 2 tjedna igram BF3 pomalo. Jbt, koja je to igretina

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
16 godina
Metro 64 24/7, med kitovi u tunel i rokaj...
15 godina
Meni najj igra osobno bf3. I sad kad imam bf1 ja bf3 bacim partiju tdm-a prije spavanja.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Zadnjih cca 2 tjedna igram BF3 pomalo. Jbt, koja je to igretina

U tom slučaju je bolji BF1 od BF3, jer ni BF3 sada nema community kao ni BF1, a BF1 je ipak tehnički gledajući bolja igra 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

U ove dvije teme se vidi da uopče nema veze greška sa konfiguracijom, poruka je generička, a probleme ima hrpa ljudi sa puno jačom i novijom konfiguracijom od moje:

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/38131/directx-function-error-nvidia-still-no-fix-do-you-care-22-11-16-18-57-cest/p450

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/72654/directx-crashes-after-the-december-update#latest

Ljudi pizde jako što nitko ne odgovara na upite, a neki su premium odmah ulupal sa po 130 € ili koliko već košta. Ukratko katastrofa. Do 1 ujutro sam bubao razne drivere za grafičku, proc, matičnu, zvuk, radio sve što sam našao na netu.

I dalje ništa ne pomaže. Jednostavno EA mora riješit problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Getz kaže...

U ove dvije teme se vidi da uopče nema veze greška sa konfiguracijom, poruka je generička, a probleme ima hrpa ljudi sa puno jačom i novijom konfiguracijom od moje:

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/38131/directx-function-error-nvidia-still-no-fix-do-you-care-22-11-16-18-57-cest/p450

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/72654/directx-crashes-after-the-december-update#latest

Ljudi pizde jako što nitko ne odgovara na upite, a neki su premium odmah ulupal sa po 130 € ili koliko već košta. Ukratko katastrofa. Do 1 ujutro sam bubao razne drivere za grafičku, proc, matičnu, zvuk, radio sve što sam našao na netu.

Pa piše ti da MORAŠ imati gpu sa minimalno 2gb RAMA, a ti imaš 1 gb.

Ako ne planiraš kupiti novu grafičku probaj reinstall windowsa napraviti.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Taj direct x je vezan za drivere i sami direct x u driverima. Dotični problem mi se javio par puta samo. jedan tren mi se javljalo kod svakog paljenja i to pred mjesec i pol jer su taj tren došli novi driveri i sami patch igre. Dotičnu igru bez problema palim na gtx 650 sa 1 gb rama, iako sve imam sve na low. Sve što je slabije od grafički od gtx 650 teže će upalit igru ili ti igrat.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

jesu li popravili dx12 mod, tj trzanje 

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Getz kaže...

Je, je. Pravo zboriš, oni će riješiti problem svakom pojedinačno, počevši sa tobom.

13 godina
neaktivan
dery kaže...

jesu li popravili dx12 mod, tj trzanje 

meni igru nece ni da pokrene na DX12,cim prebacim na dx12 igra nece da starta,pojavi se crn ekran i onaj bijeli kruzic i odma crasha

zatim da pokrenem nekako igru moram u my documentsu prebaciti opet na DX11.

bas steta volio bi vidjeti kako je na nvidii dx12,bottleneck imam svakako pa bi volio probati i 12ku

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
16 godina

Šta dx12 smanjuje bottleneck? Kod mene i5 3570@4.2 + GTX970 OC te cpu i gpu usage vecinom 100% na dx11 :D  , nisam uspoređivao sa dx12 jer sam mislio da radi sporije

15 godina
neaktivan
marko227 kaže...
Getz kaže...

Je, je. Pravo zboriš, oni će riješiti problem svakom pojedinačno, počevši sa tobom.

Lik, mislio sam na to da problem riješe svima nama, ne samo meni. Daj čitaj malo sa razumijevanjem.

Problem sam riješio sa frendovom 7950 i novim driverima. Vrtim igru na konstantnih 60 FPS-a na medium postavkama.

Je*em njih i njihove patcheve. (mislio sam na EA odnosno DICE, da me nebi opet krivo shvatili)

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozdrav ljudi. Kupio sam igru i DLC. Da li BUG ima svoj server kao i prije, da se pridruzim? :)

EUW: Dorans Dildo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ova igra uopste nije igriva, igram na ultra low, dx12 ne smijem ni ukljuciti, igra trokira. A ovi sto kazu da guraju 60 fps lazu ili igraju mape sa 10 igraca. 

Darko

0 4 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Ova igra uopste nije igriva, igram na ultra low, dx12 ne smijem ni ukljuciti, igra trokira. A ovi sto kazu da guraju 60 fps lazu ili igraju mape sa 10 igraca. 

Prestani cugat ili trošit teže supstance. Tebi se očito pravi svijet vrti na 15fps-a.

Reinstaliraj sustav jer nema razloga zašto ti igra ne bi klizila.

origin: mrxa
16 godina
neaktivan
Getz kaže...

Problem sam riješio sa frendovom 7950 i novim driverima. Vrtim igru na konstantnih 60 FPS-a na medium postavkama.

Je*em njih i njihove patcheve. (mislio sam na EA odnosno DICE, da me nebi opet krivo shvatili)

Vidi vraga, ipak nije problem u EA/DICE....

17 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
DarkoKwon kaže...

Prestani cugat ili trošit teže supstance. Tebi se očito pravi svijet vrti na 15fps-a.

Reinstaliraj sustav jer nema razloga zašto ti igra ne bi klizila.

Meni igra radi na high (sve osim shadows), 60 FPS-a, ne znam kaj moraš napraviti da sa boljim kompom imaš probleme...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice