Vjerojatno je plin i dalje ubojit iznad i ispod. Nemoj paliti Origin.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Vjerojatno je plin i dalje ubojit iznad i ispod. Nemoj paliti Origin.
Changelog za patch
Nova mapa, događa se u sjeni velikog cepelina.
Uveden Spectator mod.
Novi game mod: Standard Issue Rifle
Promjenjeno micanje igrača (interesantno...)
Ispravljeni problemi spawnanja u vozila.
Nekoliko promjena vezanih uz avione.
Napokon uveden pravi "line of sight". Gjde lik drži pušku tamo i puca. Nema headglitcheva.
Hrpa promjena na damageu raznih oružja na vozilima i avionima.
Promjene na sačmama.. opet.
I na LMGima.
Ispravljeno (bar na papiru) hrpa greški vezanih uz rušenje igre, stuttering, DX 11, ...
Ima čak i "fizičkih" izmjena na mapama gdje je bio problem osvajati područja, jer su branitelji bili u puno boljoj poziciji.
I jako puno vizualnih promjena, s vizualnim glitchevima na mapi...
itd...
Nisam do kraja procitao, ali sve djeluje okaj.
Jel ima za join(t) fixeva?
Ups, na to nisam obraćao pažnju!
Može netko pogledati? Ja sam vani...
Ja gledan leetov unboxing, prednja strana kutije je najzanimljivija
Edit : Našao 

Jeb.emti, crasha mi se igra..koje njesra. Pa valjda mogu pokrenuti igru sa mojim pc-jem?
Evo slika..
Ako netko zna nek pomogne ..
Kupi Nvidiu! :D
Probaj više drivera. Ove najnovije od prije koji dan, ili ak imaš njih, probaj starije.
Nekima je pomoglo.

Jeb.emti, crasha mi se igra..koje njesra. Pa valjda mogu pokrenuti igru sa mojim pc-jem?
Evo slika..
Windows je 64 bitni?
Ovo ti je problem sa grafičkom ili driverima jer ti piše kao da nemaš dovoljno memorije.
Kolko znam ove R9 3xx često imaju takve probleme ;)

Evo slika..
Windows je 64 bitni?
Ovo ti je problem sa grafičkom ili driverima jer ti piše kao da nemaš dovoljno memorije.
Kolko znam ove R9 3xx često imaju takve probleme ;)
Googlajući po netu nisam vidio da imaju nekih problema.
Znam što piše i vidio sam da dosta ljudi ima takvih i sličnih problema i sa drugim karticama.
Da, windowsi su 64 bitni..
Napisao sam ranije da 16.12.1 driveri za amd ne valjaju napravite rollback na prošlu verziju i trebalo bi raditi normalno. Tak sam ja i radi.
Rollback na 16.9.2.
Što planiraju sa novom mapom što se tiče operacije, ubacit ju u neku od postojećih, ili uopće neće biti u operacijama?
Zadar živi vječno!
fala kurcu pa su nerfali model 10 shotgun, svi i njihova stara su ga koristili svuda.
Ako netko želi kupiti Premium Pass, čime se dobivaju svi DLC-ovi i mogućnost njihovog igranja dva tjedna prije no što će biti dostupni igračima bez Premium Passa, danas do kraja dana se na Originu može nabaviti za 35 eura, ako se kod checkouta iskoristi ovaj promo kod: GIFTOFPLAY.
Ovime se ujedno odmah danas može zaigrati nova mapa Giant's Shadow. Kasnije tokom dana ću snimiti malo gameplaya s Grenade Crossbowom te novim i poboljšanim Landshipom... pa stavim video na poznato i svima nam drago mjesto 
Ako netko želi kupiti Premium Pass, čime se dobivaju svi DLC-ovi i mogućnost njihovog igranja dva tjedna prije no što će biti dostupni igračima bez Premium Passa, danas do kraja dana se na Originu može nabaviti za 35 eura, ako se kod checkouta iskoristi ovaj promo kod: GIFTOFPLAY.
Ovime se ujedno odmah danas može zaigrati nova mapa Giant's Shadow. Kasnije tokom dana ću snimiti malo gameplaya s Grenade Crossbowom te novim i poboljšanim Landshipom... pa stavim video na poznato i svima nam drago mjesto 
Ne treba ti premium da bi danas igrao. Mogu igrati i oni koji su preorderali igru, sad ne znam jel to ide i pod koji su kupili sa G2play-a. Ja mogu, a to je možda zato jer sam za 0.75$ kupio harlem hellfighter DLC koji se dobivao uz preorder verziju.
Mislim da je čak netko napisao da će igrati svi oni koji imaju taj DLC.
Ako netko ne može igrati, a i nema harlem DLC nek proba kupiti ovdje
http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-hellfighter-pack-dlc-origin-cd-key
Tu sam ja kupio na popustu, sad je malo skuplje.
Ako se danas uopce uspijemo logirati u Orgin kako spada
Samo udri Ceco ... razumijemo mi :) ... želim da ti padne NAJSKUPLJI skin ikad :)
Ma dobro je ovo kad malo hoces zaigrati competive ... ali da to igram vise od par rundi nema sanse ... Davno je se na tome gubilo sate...
Samo udri Ceco ... razumijemo mi :) ... želim da ti padne NAJSKUPLJI skin ikad :)
Ma dobro je ovo kad malo hoces zaigrati competive ... ali da to igram vise od par rundi nema sanse ... Davno je se na tome gubilo sate...
malo sam ti pogledao twitch, sve u svemu čak te i ok ide cs 
Neznan ja ko je tu lud al onaj lik sta je na kameri i igra kanter nije ceco...
lol kak misliš nije ceco? pa ima onaj stream di je igrao fifu pa je prešao na cs. kaj to nije on?
lol kak misliš nije ceco? pa ima onaj stream di je igrao fifu pa je prešao na cs. kaj to nije on?
Pa pogleda san par videa sa kanala di igra kanter i taj lik nije ceco, znan kako ceco izgleda i znan mu glas. Sad šta tu kako neman pojma.
Kad puštaju ovaj patch? Danas?
Kad popiju laksativ
Pa meni se skida već...
Pa meni se skida već...
Nemamo svi instaliran BF 1 na poslu 
Pa pogleda san par videa sa kanala di igra kanter i taj lik nije ceco, znan kako ceco izgleda i znan mu glas. Sad šta tu kako neman pojma.
iskreno sad nemam pojma, ja neznam niti kak on izgleda ali vidio sam tamo neki lik igra cs pa reko to je valjda ceco,
hehe zato mu je i dobro išlo ako to nije on 
Nemamo svi instaliran BF 1 na poslu 
Tanka je granica :) Btw, ne radi od updatea :D Login serveri su pali.
Probao i ne trza mi više :)
Čak imam i više FPSa nego ranije. Počinjem opet igrati BF1 :D